GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 573.697
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
17 godina
protjeran
RE: GTA za PC?
TOMs kaže...
doxy kaže...
TOMs kaže...

Ljudi pomagajte!

Svaki dan igram GTA IV i sve je super, a danas uđem unutra i isprva se činilo sve u redu, ali onda izađem na ulicu van i... da ne trošim riječi pogledajte sliku!!
Jel ima tko kakvu ideju ili se nekome to možda već dogodilo...

Probao sam ponovo crackat i ništa!

nova grafa i klokanje proca
 morao sam ovo citirati jer sam bio zapanjen kojom se brzinom odgovorilo na post, a koliko bezveze je bio odgovor...
Dakle gore piše da sam svaki dan igrao igricu i da je sve super radilo...eh, i sad ne znam što je to ponukalo doxya da odmah odgovori "nova grafa i klokanje proca"(ovo proca je nadam se procesor, osim ako je mislio na kakve ploče), pa doxy ako ti rješavaš doma probleme na taj način da ako ti nešto ne radi odeš u prvi inf. dućan i kupiš nešto novo, ja neću i nisam. To je ono ko' njemcu kad pukne guma na autu, a on ostavi auto i ode kupit drugog, jer dok netko dođe po auto, pa dok ga odveze u garažu, pa dok zamjeni gumu, uff, ovako kupi novi auto i s njim dođe i guma...
Evo pošto se tu na ovom forumu nitko nije ni uključio u temu spomenutog problema, bio sam prisiljen otići na druge forume tražit i našo sam da je problem u ATI Control Centru...
Izgleda da mi je netko nešto po tome prčkao i nešto krivo postavio, pa sam ja stavio njemu default postavke i sad je sve opet u redu, doxy hvala na pomoći!

nije ni tebi lako majke mi
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.61GHz (2 CPUs) 3072MB RAM 250 GB Total Sapphire hd4670 xFire-->ddoxy
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

na ovoj stranici možete testirati kompijutor...

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Intel Core 2 Duo 2.40GHz, ATI Radeon 3870, Gigabyte GA-954GCMX-S2
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 21:13 (start).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TOMs kaže...

Ljudi pomagajte!

Svaki dan igram GTA IV i sve je super, a danas uđem unutra i isprva se činilo sve u redu, ali onda izađem na ulicu van i... da ne trošim riječi pogledajte sliku!!
Jel ima tko kakvu ideju ili se nekome to možda već dogodilo...

Probao sam ponovo crackat i ništa!

znam sto ti je imao san isti problem ali sam ga rijesio predpostavljan da imas radeon jer dosad je to samo na radeonu bilo ovako skini novi driver ati catalyst 8.12 i pod opcijon 3D nadji MipMap detail level i potegni slider na quality
apply ponovo crackaj i uzivaj nece ti se to ponoviti ako imas jos problema oko toga javi mi se na PM
I <3 COD2
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2008 22:15 (Z1t3).
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

eee, ovo se zove pomoć. Hvala stari, problem sam riješio ali ću ipak probati ovo kaj si reko. thx!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Čuo sam da se u igri može smanjiti broj ljudi i vozila( tako da menje šteka).

Dali je to istina ?

ok igram igru imam pun k... vozila na cestama  , jedva pobjegnem od policije.

Došao sam do 22% ali nekim slučajem sam morao formatirati komp a save nisam spremio.

Pa bili netko bio tako dobar da mi pi pošlje save od oko 22 %?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2008 11:08 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

vehicle density ? to ti smanjuje gustocu prometa a i manje ti " steka " kad se smanji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Imam  najnoviju verziju wins 7 .

Zakaj nemogu instalirati Gta 4 ?

Kaj ne podržava win 7 .To mi je čudno .

http://i39.tinypic.com/2ij7kp.png

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Imam  najnoviju verziju wins 7 .

Zakaj nemogu instalirati Gta 4 ?

Kaj ne podržava win 7 .To mi je čudno .

http://i39.tinypic.com/2ij7kp.png

lol. Zašto bi to bilo čudno? Zadnja verzija Win 7 je prebeta. Znači još je alpha.
probaj vrtiti u compatibility modu za vistu
C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

kako se to radi ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li netko zna kako da mi kamera u igri prati auto, jer me živcira okretanje s mišem.

16 godina
neaktivan
WItcher kaže...

kako se to radi ?

desni klik - compatibility
C2D e8400 | 4GB DDR2 @ 800MHz | Radeon HD4850 | CL X-FI ExtremeMusic Windows Vista & Windows 7
17 godina
neaktivan

Još koja ideja ?(nemogu instalirati)

17 godina
GTA za PC?

E ovako,instaliral sam igru na xp crackiral sam ju  pokrenem ju i baci mi GTAIV fatal error,procital sam u ovoj temi da treba SP3 pa sam ga skinul i instaliral al onda mi je sve zastekalo i nista nije radilo...

da skratim pricu instaliral sam vistu opet instaliral igru i sad kad pokrenem instalaciju pise mi ovo.a videl sam da je luxxu radila na visti pa vas pitam dali znate u cemu je problem?!molim pomoc

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Samo da pitam dali se isplati kupovat origigi gta 4 ili se zajebavat sa crackovima???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Naravno da se isplati .

Nije slučajno prozvna igrom godine .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Uf 350kn....

Ajd dobro to cu rec staroj da mi stavi pod bor tak da nemoram ja davat svoje pare koje su namijenjene phenomu II x4 925 hehe

vec 8 godina nisam kupio origigi igricu, i 4god piratsku.

Nadam se da ce se isplatiti i da cu moc igrat na high kad izadu driveri 9.1 za hd4870 i kad kupim phenom-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
evo ga sa patchom igru postavim na texture detail na 73 i 40fpsa lovim bez brige(a sta ce tek bit kad overclockam grafu ;)
eh sad posto sam na novo ubio winse ali sam sacuvao save kopirao ga u documents ali nemam nigdje za loadanje igre od tamo di sam stao?!?!
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

nVIDIA 7600 pro 256mb vam je dovoljno za minimalne postavke

Moj Frend iz zaprešića (tamo i ja živim) tako sam ljubomoran na njega on igra GTA IV na maximalnim postavkama

PREDOBAR PC

I.R

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ma isplati se k.....

RoBa the ljuti
17 godina
protjeran
GTA za PC?

ha cuj meni se isplati, kupio sam igru i zadovoljan samCool . Posto je o subjektivnom dojmu rijec, tesko je reci isplati li se nekome drugom.

Intel C2Q q8200 @2.8 /Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam skidal sa torrenta igru, i imal milijun problema, otišo u trgovinu, pljunulo 400 kn, i prezadovoljan sam, da sam znal, nebi ju uopće skidal, odma bi ju prvi dan kupil.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ja takodjer ponosni vlasnik...Opce mi nije zao, igra vrijedi, j*bes grafiku, nijedan GTA nije bio poznat po njoj, stvar je sta su ljudi previse ocekivali

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

uspel sam ju pokrenut nakon potrosene cijele nedjelje,a kad pocnem igrati onda su me neke cudne sjene,nista se ne vidi prav,slike se nekak preklapaju nis se ne vidi uglavnom,i idem ja napraviti onaj test  kaj je netko stavil link vidim da mi procesor ne prode taj test,pise da treba biti za amd athlone minimalno 2.4Ghz a ja imam 2.3.a za intelove procesore treba biti min. 1.8Ghz.naravno dual core za oba dvoje.toliko o piratskim verzijama i prokletom athlonu!zakaj nisam kupil intel?!arghhh...

Only God will judge me

0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Pa ocaj tog 4400+ na 2,8Ghz i bit ce bolje, a kad si kupovao konfu mogao si dobiti za cijenu athlona nekog pentium E2140 koji je slabiji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

ma sad sam skuzil,kad testiram komp onda mi pise da imam 2.3Ghz,al zapravo je 2.10Ghz odnosno 4000+ je procesor tak da clockanje nebu nis znacilo.

Only God will judge me

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ako imas platu ko sanader uzmi slobodno,ali za mene  je  to glupo trosenje para

RoBa the ljuti
17 godina
tommy2103 kaže...

ma sad sam skuzil,kad testiram komp onda mi pise da imam 2.3Ghz,al zapravo je 2.10Ghz odnosno 4000+ je procesor tak da clockanje nebu nis znacilo.

Imam ja 4000+ na drugom compu i drzim ga na 2,3Ghz, drzao bi ga i vise al maticna je shrot(glupi asus), fsb na maticnoj neide iznad 219 i max napon koji daje je 1,35V LOL.
Svakako ga clockaj barem na 2,5Ghz
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Gdje mogu skinuti Rockstar Games Social Club a da mi radi na win 7 .
Uspio sam instalirati GTA 4 još moram
Rgsc da bi mogao igrati .
Moju neku verziju neće.
Pokrenem setup i izbaci me van .Probao sam compatibility mode ali ništ

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WItcher kaže...

Gdje mogu skinuti Rockstar Games Social Club a da mi radi na win 7 .
Uspio sam instalirati GTA 4 još moram
Rgsc da bi mogao igrati .
Moju neku verziju neće.
Pokrenem setup i izbaci me van .Probao sam compatibility mode ali ništ

ma daj nabaci si win xp i uzivaj, sta se zaj sa pre beta verzijom sugavog OS-a
P4 HT 2,8 @ 3,2 1GB RAM 6600GT 128MB 500/900 @ 564/1164 Maxtor 160GB ATA
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Odlučio sam . Nakon 1 dan mučenja sa  win 7 odlučio sam opet uzeti xp .

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice