Ljudi pomagajte!
Svaki dan igram GTA IV i sve je super, a danas uđem unutra i isprva se činilo sve u redu, ali onda izađem na ulicu van i... da ne trošim riječi pogledajte sliku!!
Jel ima tko kakvu ideju ili se nekome to možda već dogodilo...
Probao sam ponovo crackat i ništa!
Dakle gore piše da sam svaki dan igrao igricu i da je sve super radilo...eh, i sad ne znam što je to ponukalo doxya da odmah odgovori "nova grafa i klokanje proca"(ovo proca je nadam se procesor, osim ako je mislio na kakve ploče), pa doxy ako ti rješavaš doma probleme na taj način da ako ti nešto ne radi odeš u prvi inf. dućan i kupiš nešto novo, ja neću i nisam. To je ono ko' njemcu kad pukne guma na autu, a on ostavi auto i ode kupit drugog, jer dok netko dođe po auto, pa dok ga odveze u garažu, pa dok zamjeni gumu, uff, ovako kupi novi auto i s njim dođe i guma...
Evo pošto se tu na ovom forumu nitko nije ni uključio u temu spomenutog problema, bio sam prisiljen otići na druge forume tražit i našo sam da je problem u ATI Control Centru...
Izgleda da mi je netko nešto po tome prčkao i nešto krivo postavio, pa sam ja stavio njemu default postavke i sad je sve opet u redu, doxy hvala na pomoći!