GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 573.640
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ako nas nema u sjevernoj ima nas u južnoj ko u priči.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi AMD Athlon 6000+ BOX, 4gb DDR 2 kingmax RAM, Sapphire Radeon HD4850,MB GB AM2 s940 GA-M56S-S3, 1tb disk, 550W napajanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?
LordShgi kaže...

Kamera u vožnji je koma. Ti skrenes a kamera jos gleda na cestu.

Sličan problem je imao i SA. Neznam koje su kontrole na GTA IV, ali na San Andreasu sam to rješavao tako da sam pritisnuo Q i E i pustio...
FA FA LA SI MI TI FA LA TI
16 godina

Ne razumijem od kud su skinuli taj naglasak na zadnji slog kod Nike jer ponekad moras se dobro zamisliti da uopce razumijes sta kaze, a onaj problem sa sporim startom auta, ja mislim da brze ubrzava kad tapkas gas pri startu mislim da je tako nesto pisalo na pocetku igre.

amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
16 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...
 Neznam kako si to skužio ali stavio sam na high i razlika je neprimjetna?!
zapravo stavio sam na 1680X1050rez I apsolutno sve na MAX baš,sve i uopče ne šteka
 aj daj bench nevirujen ti rici 

EDIT: jesi diga i wiew distance i sve te postavke "sto tribas slajdat" na high
I <3 COD2
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 22:56 (Z1t3).
16 godina
protjeran
Gamer-gts kaže...
Gamer-gts kaže...
gujarroba kaže...
Paolo2612 kaže...
GeForce kaže...
Baotica kaže...
GeForce kaže...

kako ste vi uspjeli stavit ono na high??? meni je na medium i nemogu vise stavi...

Treba ti grafa koja ima barem 640 mb rama, high postavke koriste 600 mb rama na grafi, da se zaobić na grafi sa 512 mb ali će ti nakon nekog vremena početi nestajati teksture na ekranu jer nemaš dovoljno memorije na grafi.
  ma krasno!!! vise mi ni HD 4870 nije dovoljna...po ovima ovim debilima iz rockstara svi bi trebali imat HD 4870x2 u crossfireX da bi igra radila na high kako spada...
 Što je najgore, na 4870X2 igra nekima prepoznaje samo memoriju jedne grafčke (512) tako da i oni imaju gadne probleme.
 da mada mos to sredit onim gore sto sam napiso da rucno pises u notepad
zapravo stavio sam na 1680X1050rez I apsolutno sve na MAX baš,sve i uopče ne šteka
 Update:Dok je sve na MAX piše da treba grafa sa 1450mb ram
a ja je igram sa 8800GTS 512mb bez problema
THX na ovome
 mozda zato sto je nvidia pa zato nemas problema,stvarno neznam vecina ljudi koja se zalila imam ati grafe....
16 godina
protjeran
Z1t3 kaže...
Gamer-gts kaže...
gujarroba kaže...
Paolo2612 kaže...
GeForce kaže...
Baotica kaže...
GeForce kaže...

kako ste vi uspjeli stavit ono na high??? meni je na medium i nemogu vise stavi...

Treba ti grafa koja ima barem 640 mb rama, high postavke koriste 600 mb rama na grafi, da se zaobić na grafi sa 512 mb ali će ti nakon nekog vremena početi nestajati teksture na ekranu jer nemaš dovoljno memorije na grafi.
  ma krasno!!! vise mi ni HD 4870 nije dovoljna...po ovima ovim debilima iz rockstara svi bi trebali imat HD 4870x2 u crossfireX da bi igra radila na high kako spada...
 Što je najgore, na 4870X2 igra nekima prepoznaje samo memoriju jedne grafčke (512) tako da i oni imaju gadne probleme.
 zato stavis onaj tekst pisan u notepadu  sto sam napiso i neces imat problema oko tog prepoznavanja MB sa grafe....
16 godina
protjeran
Baotica kaže...

dajte dosta više o tome kako se cracka igra, sve imate na torrent forumima od kuda ste i skinuli igru.Ne davite.Rađe pričajmo o tome kako je igra, ovakva ili onakva, kakve su vam performanse, kako je optimizirat, što je dobro, što lošei i slično, a ne o tome kak se nekome trese kamera jer ne zna plaicirati crack koji radi.

A sad malo o umjetnoj inteligenciji, urnebesno je kad izvučeš frajera iz auta, skršiš mu metak u glavu, lik padne u lokvu vlastite krvi, tik do auta, ti stojiš sa pištoljem u ruci kraj trupla u krvi, a policijski auto sa dva drota fino prolazi na pol metra i ne trza :), ili kad bježiš od policije i imaš wanted level od dvije zvijezdice, u bijegu zgaziš dva policajca ili izrešetaš policijski auto a wanted level se ne digne, kretenski, bježanje od policije uopće nije teško niti zbog toga zabavno, usrali su stvar sa tim, postane izazovno tek negdje na 4 zvjezdice, a da bi došao na tu razinu moraš pobiti hrpu ljudi uključujući u to i valjda 20 policajaca, kaže policija su totalne šuše.

Moglo se to malo bolje, i ne sviđa mi se linearnost igre kod main questa, jednostavno te igra tjera da ispadneš papak bez principa, kao naprimjer kad te onaj ludi rus natjera da ubiješ petrovičevog sina, to kao moraš jer je to main quest, a ja bi najrađe odmah rusu sprašio metak među oči.Šteta što nisu više razgranali main quest, tako da stvarno gnjusne radnje ne moraš raditi, teško mi se uživiti i simpatizirati sa likom koji npr priznaje da je bio trgovac ljudima, i sad zato što je pobjego u ameriku jer je prvario nekog albanskog mafijaša njemu je kao teško, jadni.

A največi bouncer mi je kad se lik kao sječa rata, pa opisuje kako ne vjeruje u boga, jer je u nekom selu vidio 50 ubijene djece, kojima su odrezane šake i stopala, ili jedno i, ili drugo, ne sječam se točno.A pazi, lik je srbin, čime se insinuira da smo mi hrvati, ili bosanci to napravili srbima, koje su to laži i kome oni to serviraju, takve laži koje ipak niti jedna strana nije napravila se mogu servirati samo neukima i slabo informiranim amerikancima, za europu su trebali izdati verziju igre gdje nema takvih idiotarija.

Sem toga lik kokne npr člana ruske mafije, kao neće se oni ništa buniti i tak je lik bio budala, ja ču sad umjesto njega raditi za njih pa im kreten neće falit, a mene će još i potapšat po leđima, isto debilana, baš nekakv emigrant može koknuti člana ruske mafije i da mu to prođe, pa da je ovaj ne znam kakva budala ali je opet član, moš mislit kako će te ruska mafija za to potapšat po leđima, za to dobiješ metak u bulju bio u pravu ili ne, član je član i samo boss odlučuje koga če se ubiti a ne nekakav prašinar sa ceste.Nerealno, a takvih situacija ima hrpa.

Malo o igrivosti, vožnja automobila je jadna, automobili se zanose kada se tapne ručna kočnica do te mjere da se na dodir ručne okreneš za barem 180 stupnjeva, a da ne govorim o tome kako se prim malo većoj brzini ulaska u zavoj ili zabijaš u zgradu, jer ili ne možeš savladati zavoj jer automobilu treba luk skretanja u zavoju ekvivalentan kamionu, ili ako potegneš ručnu probliziš bočno solidnih 30 metara, ili do prve zgrade, a da ne kažem da se okreneš za 240 stupnjeva i potpuno staneš, a kretanje sa mjesta je bolno sporo.

Naravno iako ovo gore sve stoji, i ukoliko to možete pregristi, ili barem ne misliti o tome igra se da igrati, i pruža solidnu dozu ugodnog igranja.Najbolji aspekt igre je humor, i to ne "pametne upadice" glupavog lašca Nike, već likovi iz main questa, npr lik iz geta koji stalno davi kamermana da pazi da na tvu ne ispadne gay, ili derpe brucie koji stalno bilda i priča o tome kako ševi sve živo, a stalno mu bježe komentari o vlastitom šupku.Urnebesno.Kažem najbolja strana igre.

Igra ima i dobrih strana, kao i loših koje sam gore naveo, sa time da dobre strane neću navesti jer su već napisane, bilo po webu ili po forumima, tako da nema svrhe.

ma kojih 20 policajaca???? udaris muriju vec 1 zvezdica ubijes ga 2 zvezdice tako da nije problem doc do 4 zvezdice...neznam kako je kod tebe al netreba mi toliko puno da dodjem do 4 zvezdice  :D

17 godina
neaktivan
gujarroba kaže...
Z1t3 kaže...
Gamer-gts kaže...
gujarroba kaže...
Paolo2612 kaže...
GeForce kaže...
Baotica kaže...
GeForce kaže...

zato stavis onaj tekst pisan u notepadu  sto sam napiso i neces imat problema oko tog prepoznavanja MB sa grafe....
 Gdje je taj benchmark?
Baš sve sam stavio na max i viev distance i detalji i shadow-SVE
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ni meni samo razneses auto policijski eto ti 3 zvizde i poubijas par i eto 4 meni je gta 4 stvarno predobar jer ja san zaljubljen u gta vice city i san andreas san prosa na 100% sve i to bez cheatova tako da neznan zbog cega gluposti ka niko je srbin pa mi se neda igrati, hrvatski mu je uzasan koga to briga jbt igran tu igru jer je zarazna ne da slusan hrvatski ili da gledan grafiku zato neki su previse zabrijali na gta da triba biti savrsen meni je i sada on savrsen vidin tu po forumu kako neki likovi samo blate gta neznan zasto ga mrzite

ako ga mrzite DONT play it !!!!1

I <3 COD2

0 0 hvala 0
16 godina
GTA za PC?

Ma to sa zahtjevima je preglupo napravljeno.. Prijatelj mi ima DualCore 2.13, 3GB Ram, HD4870 i ne moze igrat igru sad detaljima do kraja.. pa sta se mora imat da mozes igrat na max detaljima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Baotica kaže...

To što se izgovora tiče je stvarno koma, frajer izgovara hrvatski ko albanac, prejadno, da nisu mogli angažirati kakvog čovjeka sa naših prostora je potpuno neshvatljivo.Barem nas ima u americi.

očito je da nisu čuli za Hrvatsku bratsku zajednicu.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- intel e7200 3ghz,gigabyte ep35-ds3,gainward 8800gt OC,segate barracuda 500gb,2x 2 gb kingmax ram,thertmlake soprano
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 21:00 (Mayales).
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Kaj mislite, će radit na laptopu - toshiba satellite a210, amd turion dual 2.0, dva giga rama, graficka radeon hd2600 ?? barem na najnižoj konf.

aj recite mi da bezveze ne kupim igru ili skidam 14 giga s neta :)) hvala

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Z1t3 kaže...

ni meni samo razneses auto policijski eto ti 3 zvizde i poubijas par i eto 4 meni je gta 4 stvarno predobar jer ja san zaljubljen u gta vice city i san andreas san prosa na 100% sve i to bez cheatova tako da neznan zbog cega gluposti ka niko je srbin pa mi se neda igrati, hrvatski mu je uzasan koga to briga jbt igran tu igru jer je zarazna ne da slusan hrvatski ili da gledan grafiku zato neki su previse zabrijali na gta da triba biti savrsen meni je i sada on savrsen vidin tu po forumu kako neki likovi samo blate gta neznan zasto ga mrzite

ako ga mrzite DONT play it !!!!1

nije da ga mrzim samo me tih par sitnica nervira i odvratno je,retardiran narod samo tolko....a sta da ti ja kazem ja igram gta jos od prvog dela sa sonija 1
17 godina
protjeran
zziher kaže...

Kaj mislite, će radit na laptopu - toshiba satellite a210, amd turion dual 2.0, dva giga rama, graficka radeon hd2600 ?? barem na najnižoj konf.

Hoće, bez problema na najnižim detaljima.
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
16 godina
protjeran
zziher kaže...

low.......fps odprilike mozda 12-20  +- 10% :D
16 godina
neaktivan

Upravo sam malo gledao po forumima i vidim da mnogi ljudi koji imaju jaci proc(4 jezgre) i slabiju graficku nemaju skoro nikakvih problema s performansama(sve bez problema vrte na high),a oni s jakom grafom i slabijim procom(2. jezgre) itekako se muce s performansama.Iz toga se vidi da je igra jako zahtjevna za procesorom sto nije ni cudno(detalji,fizika ljudi...) pa sam razmislio da uzmem Phenom X3 8750 2.4 u zamjenu za stari X2 5200+.Volio bih ako mi netko moze reci sa slicnom grafom i ovim procom kakve performanse dobiva.

Zahvaljujem!

Pozdrav.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. AMD Athlon64 X2 5200,Ati radeon HD 4870 512ram,2xWD 160GB,Gigabyte GA-M57SLI,4 gb ram,OCZ 600w powerXstream,Zvučnici-Sony MHC-EC77,Kučište-Gigabyte Chasis Poseydon,ASUS 22"
16 godina
protjeran
kikolo rikolo kaže...

Upravo sam malo gledao po forumima i vidim da mnogi ljudi koji imaju jaci proc(4 jezgre) i slabiju graficku nemaju skoro nikakvih problema s performansama(sve bez problema vrte na high),a oni s jakom grafom i slabijim procom(2. jezgre) itekako se muce s performansama.Iz toga se vidi da je igra jako zahtjevna za procesorom sto nije ni cudno(detalji,fizika ljudi...) pa sam razmislio da uzmem Phenom X3 8750 2.4 u zamjenu za stari X2 5200+.Volio bih ako mi netko moze reci sa slicnom grafom i ovim procom kakve performanse dobiva.

Zahvaljujem!

Pozdrav.

nije bas istina jer ja imam quad q6600 2.4 koji radi na 3.1ghz i grafu sapphirovu 3870 x2 driveri 8.12 tako da nemogu stavit na high najvise na medium koji k.... neznam tako da igra mozda radi dobro samo na nvdinim karticama mozda gresim ali zasto svi mrze ati Viče
17 godina
moderator

Kartoncici za trazenje pomoci vezane uz piratiziranje softvera su podijeljeni. A sad ce krenuti i kartoncici zbog citiranja (uz brisanje poruka). KAD CITIRATE NECUJU PORUKU OBRISITE SVE OSIM ONOG STO STVARNO NIJE NUZNO!

16 godina
neaktivan
GTA za PC?

meni sada neće pokrenut igru jer kao trebam instalirat updateove.. je tako i vama?

Mjenjam teglu kiselog kupusa za yugu!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Soomar,mene je isto trazio update prije igranja,napravio sam ga i sve normalno radi:D

Matična ploča 26 °C (79 °F) CPU 41 °C (106 °F) 1. CPU / 1. jezgra 37 °C (99 °F) 1. CPU / 2. jezgra 37 °C (99 °F) GPU dioda 43 °C (109 °F) ExcelStor Technology J360 29 °C (84 °F) WDC WD1600AAJS-00B4A0 23 °C (73 °F)
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Evo sada mi radi.. :D

netko će pobrati karton...

Mjenjam teglu kiselog kupusa za yugu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

No, bilo je i vrijeme za ono citiranje kartone podjelit!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e ja imam jedan problem, napravio sam accaunt na GFW, napravio accaunt na social club,  pa me zanim kak da napravim da počnem skupljat napokon one neke bodove za gta na games for windows, iako ja te stvari napravim i prođem misije, i dalje mi je sve to locked.

igra je original.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
zziher kaže...

Tesko jer ja isto imam satelita a200 samo pentium 2.o sve je na 0 i teli se...
Evo ti bench

Statistics
Average FPS: 18.14
Duration: 37.55 sec
CPU Usage: 84%
System memory usage: 85%
Video memory usage: 96%

Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (60 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Low
View Distance: 1
Detail Distance: 1

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 2
Video Adapter: ATI Mobility Radeon HD 2600
Video Driver version: 6.14.10.6698
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     T7250  @ 2.00GHz
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU     T7250  @ 2.00GHz
16 godina
gujarroba kaže...
 nije bas istina jer ja imam quad q6600 2.4 koji radi na 3.1ghz i grafu sapphirovu 3870 x2 driveri 8.12 tako da nemogu stavit na high najvise na medium koji k.... neznam tako da igra mozda radi dobro samo na nvdinim karticama mozda gresim ali zasto svi mrze ati Viče
 s kompom u potpisu bez novih drivera na pravoj rezoluciji i na vecem dijelu na medium nesto malo na high imam igrivih 23-25 fpsa
amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
17 godina
malo zaigrano dijete kaže...

e ja imam jedan problem, napravio sam accaunt na GFW, napravio accaunt na social club,  pa me zanim kak da napravim da počnem skupljat napokon one neke bodove za gta na games for windows, iako ja te stvari napravim i prođem misije, i dalje mi je sve to locked.

igra je original.

Kada udjes u igru onda se odlogiraj iz offline accounta i logiraj se na taj GFWL account sto si napravio.
To odes tamo na Guide cini mi se.

ps. Koji ti je nick od GFWL ... da te dodam na Friends Namigiva ... Moj ti je NectoCro
Potpis:
17 godina
GTA za PC?

KAD ĆE PATCH ZA BRDO BUGOVA?

0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Neexem mi je sad dao ŽUTI zbog caps lock-a.

Bravo care jesi ponosan na sebe.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Neexem mi je sad dao ŽUTI zbog caps lock-a.

Bravo care jesi ponosan na sebe.

Da si čitao pravila, vidio bi da žuti kartoni ne znače apsolutno ništa i da se daju za sitnice (loš naslov, caps lock, krivi podforum i slično)...
FA FA LA SI MI TI FA LA TI
17 godina
neaktivan

A da je procitao pravila ponašanja na bilo kojem forumu vidio bi da bas nije uredu pisati velikim slovima, te da je citao vijesti vidio bi da je patch već izašao.... Osmijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice