Evo jedan moj screenshot:
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaju li veze detalji texture s količiom RAM-a, a da je ono remaining memory ostatak RAM-a koji se ne koristi?
Primjetio sam da kolega F1-IVO 2GB RAM-a i ne može od medium, i ja isto tako, a kolege s 4 GB rama (kao benko) mogu na high.
ne ovisi o ramima , ja imam 4 gb rama i nemogu na high a ima ati 4870 512
Ja sam 99.9% siguran da je stvar u RAMima, barem kod mene.
Mozda kod vas s ATIem postoje problemi s driverima.
koliko ti psiho imas resource usage
po mojoj prepostavki trebao bi imati 800 i nesto zato jer imas gtx 260 , ispravi me ako se varam
Update:
Razor1911 je dovršio svoj posao...
Na high bi mogao da imam grafu od 1gb.Mislim da svi koji imaju 512 mogu max na medium.
Nvidia maniak igra mi je original sa torrenta
Imaju li veze detalji texture s količiom RAM-a, a da je ono remaining memory ostatak RAM-a koji se ne koristi?
Primjetio sam da kolega F1-IVO 2GB RAM-a i ne može od medium, i ja isto tako, a kolege s 4 GB rama (kao benko) mogu na high.
Instalirao sam igricu, i sve radi normalno ali zanima me jel je i vama u vožnji jako teško upravljati vozilom (teško skreće,slabo koči) i pri skretanju je kamera jako troma (spora)odnosno treba dosta popravljati kut mišem.Molim Vas odgovorite.
Kod mene po ovoj tvojoj priči nije tako loše .
Instalirao sam igricu, i sve radi normalno ali zanima me jel je i vama u vožnji jako teško upravljati vozilom (teško skreće,slabo koči) i pri skretanju je kamera jako troma (spora)odnosno treba dosta popravljati kut mišem.Molim Vas odgovorite.
da, i meni je bilo jako neobično u početku voziti, al eto navikneš se, i sad je jako zabavno xD
btw., sa razer1911 stvarčicom dobijem više fpsa, nekih 5-7
Nema kopija .
hahahaha..neam kopija...hahhahaahah....hahahahahahah....ja ga maloprije kupio kopiranog....
ja ga jučer kupio, original, 400 kn.
gdje....to je 100km kod nas
kupio ga u osijeku
haj mi send kopiju.....
ovako iman amd athlon64 x2 5200,2.6ghz 2 gb ddr2 ram i gainward geforce 980gtx+,512 mb ddr3...znam da dosta rami na grafickoj igraju ulogu ali nioje u tome problem. na rezoluciji 1680x1050 i nekim high detaljima radi mi normalno kad seta i kad si autu..ali iman jedan problem kad si u autu i kad vozis ravno se u redu ali cim skrenes ili tako nesto pocme trzati se dok ponovno ne drzis samo gas...ponavljam kad setas sve normalno radi i tu nema problema...isto tako mi radi i kad spustim sve detalje na minimalno i na 1024x768....molim vas ako imate neko rjesenje pomozite...jel to mozda ima veze sto koristim windows 7 jer ne postoje jos driveri za nju a ja koristim drivere za vistu...
Da bi igrali na high treba te imati quad porcesor, pa valjda ste to primjetili, a nemora se imat graficka od 1 GB ni ram veci od 2 GB.
Intel quad Q6600 (4x2.4)
ATI Radeon HD4870 512 mb
2 GB RAM 1066 mhz
i monitor 22" 1680x1050 i igra na toj rezoluciji, igra na high!
EDIT:
Frend mi ima XP SP3, jos cu ga pitat da objasni malo bolje to high(ja nisan ni igra igru pa i neznan koje su uopce opcije)
Pa ovo nemora bit tocno, ali eto more se igrat sa gore navedenim komponentama na high(kako frend kaže)
Da bi igrali na high treba te imati quad porcesor, pa valjda ste to primjetili, a nemora se imat graficka od 1 GB ni ram veci od 2 GB.
Intel quad Q6600 (4x2.4)
ATI Radeon HD4870 512 mb
2 GB RAM 1066 mhz

Intel quad Q6600 (4x2.4)
ATI Radeon HD4870 512 mb
2 GB RAM 1066 mhz

Ti zelis igrat na high, tribas imat jacu graf., ja san govorio sto se tiče 4870(i ostalih tog ranga), jos san zaboravio napomenit da moj frend ima XP SP3 (valjda 32 bitni).
A meni je malo cudno, negdi san procita da triba 600 mb(nesto tako) za jace teksture (valjda, mozda i vise), a eto frend mi kaze da igra na high.
Btw., kad nabavim novi komp(djelove) sad za bozic vidit cu koja je razlika na XP-u i Visti!
ja isto imam Q6600 , ati 4870 512 , xp sp3 , 4 gb rama , pa nemogu texture staviti na high i igram na 1680x1050 rezoluciji , stoga se opet vracam na onu da je stvar u memoriji graficke , jeli ti frend rekao da igra na high ili si to vidio
siguran sam 100% da je stvar u memoriji graficke , tko ima 512 moze na medium , tko ima 1gb moze na high
siguran sam 100% da je stvar u memoriji graficke , tko ima 512 moze na medium , tko ima 1gb moze na high