Izašli su beta driveri za nvidiine kartice u vezi s problemima s GTA 4,a skinuti ih možete ovdje.

Izašli su beta driveri za nvidiine kartice u vezi s problemima s GTA 4,a skinuti ih možete ovdje.
ja igram gta4 več dva dana i awesome je igra sve radi pravi crack vam je od fedora pronađite sami od 200kb neću širit piratstvo da ne dobijem ban ako netko želi nek pošalj pm pa mu pošaljem link več sam na 24% igre.
i jel onda radi na SP-u2, tj. dali moze raditi ako se pokrene kao win 2000 ?
Da moze se u compability modu.
Kupio original, pa me zanima jel postoji cam lock za auto?
ja igram gta4 več dva dana i awesome je igra sve radi pravi crack vam je od fedora pronađite sami od 200kb neću širit piratstvo da ne dobijem ban ako netko želi nek pošalj pm pa mu pošaljem link več sam na 24% igre.
napraviš offline windows live račun i radi ja sam to napravio prije nego što sam stavio ovaj crack
Skinuo, riješio problem sa crackom instalirao sam service pack 3 i sve mi radi savršeno s konf. (ukratko: 2.80 AMD, 512 ATI Radeon i 2GBRama)...
igrica je predobra... za sada u tri sata igranja kaj sam vidio je super... malo je vožnja sjebana i kamera kod vožnje... recimo da dajem ocjenu -4...
Ja imam najbolji crack, takozvani Algoritam crack, lol...Evo isprobo i multiplayer i mogu rec da igra rula...
Skinuo, riješio problem sa crackom instalirao sam service pack 3 i sve mi radi savršeno s konf. (ukratko: 2.80 AMD, 512 ATI Radeon i 2GBRama)...
igrica je predobra... za sada u tri sata igranja kaj sam vidio je super... malo je vožnja sjebana i kamera kod vožnje... recimo da dajem ocjenu -4...
kako si molim te stavio 8 x AA i 2AF kada uopce to u igri nije moguce jer u gta 4 te opcije nema,zato lazi nekoga drugoga a ne ljude po forumu
Koliko košta u originalu? Isplati li se kupovat?
375 kn original.
kako si molim te stavio 8 x AA i 2AF kada uopce to u igri nije moguce jer u gta 4 te opcije nema,zato lazi nekoga drugoga a ne ljude po forumu
imam jedan problem , svaki put kada udem u igru , pod grafic mi se smanjuje resource usage , prvo mi je bio 512 , a sada mi je 474 dali tko zna u cemu je problem
ODUSTAJEM, NABIJEM NA ALATKU I GTA $ I ONE KOJI SU IH RADILI:::NEĆU TO SRANJE; BRIŠEM I ZABORAVLJAM::::IDEM SE NAPITI;BOK
ODUSTAJEM, NABIJEM NA ALATKU I GTA $ I ONE KOJI SU IH RADILI:::NEĆU TO SRANJE; BRIŠEM I ZABORAVLJAM::::IDEM SE NAPITI;BOK
noobe 3 ali kada ih i forsiras nedavaju znak nikakav,nis ne mjenjau...uvijek sjebane texture
da ako postoje u igri,ako ne nikakve koristi :)
noobe 3 ali kada ih i forsiras nedavaju znak nikakav,nis ne mjenjau...uvijek sjebane texture
ma zbog cracka...smo sam živce izgubil bezveze...možda pokušam za mjesec dva kad zaboravim...
Evo mog rezultata bencha:
Statistiken
Durchschnittliche FPS: 53.45
Dauer: 37.10 Sek
CPU-Auslastung: 76%
Systemspeicher-Auslastung: 60%
Videospeicher-Auslastung: 90%
Grafikeinstellungen
Videomodus: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texturenqualität: Hoch
Renderqualität: Hoch
Sichtdistanz: 30
Detaildistanz: 61
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Grafikkarte: NVIDIA GeForce GTX 260
Video-Driver Version: 180.48
Soundkarte: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
File ID: benchmark.cli
Jezik je na njemacki ali podatci su isti ko na engleskom.
53FPS je cist ok
da li neko zna kako da instaliram GTA IV? treba mi neka lozinka imam serialnumber ali nemam onaj drugi code. i stalno mi pise da ga skinem sa interneta.
...
53FPS je cist ok
...
53FPS je cist ok
Pa vidi se u igri kad ukljucim 8 aa to sto u igri nema za namjestit neznaci direktno da nece raditi kak spada ak ne namjestim u control panelu,stovise radi, n00b-si -.-'