ljdiiiii ja crackam igricu ali uvijek mi sere neki FATAL error!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
stza da radim
ljdiiiii ja crackam igricu ali uvijek mi sere neki FATAL error!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
stza da radim
stza da radim
Jedva sam napravio crack i
onda mi zastajkuje.
Igra je brutalno, očajno neoptimizirana. stvarno očajno
Pre zahtjevna je za ono što nudi ali općenito nije previše zahtjevna .
tako je
Napoko sam uspio napravit... za početak igra nije loša, zanimljiva je...
najbolje je kad priča na našem jeziku.... "Ti si dobar u ovoj igri" :)
Novih 20 kartona... Sada su crveni zbog nevjerojatne drskosti prekršitelja u trajanju od 7 umjesto 3 dana.
Idući pametnjaković koji ostavi link ohladit će se na 14.
Još 10% i gotovo... nadam se da će raditi!!
Ljudi isplati li se ovo kupovati, kakava je grafika kolike su mape ?
Grafika je zbilja dobra ali malo i prezahtjevna .
Jel radi igra s xp service packom 2??
@WItcher Aj pliz reci konfu i na kojim postavkama igras, zanima me jer si rekao da ti ide relativno glatko
Edit: pardon, nisi rekao da je glatko vec da nije prezahtjevna pa pretpostavljam da je vrtis ok
http://i35.tinypic.com/hs9kow.jpg
Fps-ove one u kutu zanemarite , u igri mi je oko 30 fps-a.
http://i35.tinypic.com/e8sq9y.jpg
Ide glatko, tu i tamo zana usporiti ali na koju sekundu , ne šteka .
Komp mi ne radi na 100 % već na nekakvih 96 %.
Tem proca mi je 45 ,grafe 50nakon 4 h igranja .
Izgleda sasvim pristojno, vidim da si view distance stavio na 11, ima smisla jer koliko sam citao to je opcija koja najvise resursa uzima a gledajuci slike sa razlicitim daljinama na nekim pc reviewima, i nema neke drasticne razlike u vizualnom dozivljaju...mislim da cu skocit po svoju kutiju ako je stigla igra u rijeku :D
Stvar je u tome da se nema ko kaj kur*it.
Niti ja koji sam tu od pocetka ovog foruma niti neko drugi.
Ne misliš li da kad si novi na nekom forumu treba kao prvo procitat pravila i malo spustit loptu
te se normalno i kulturno ponašat?
Ili si od onih koji ulete u forum, napuhuju se ,vrijeđaju i prostace na sve strane i krše pravila gdje stignu?
A kad te neko banna onda se leti brzo u neki drugi forum i pljuje po tom forumu.
Žalosno kak se neki ponašaju ovdje.
Zašto ja nemam nijedan karton?
A naxeem ih recimo ima i za prodat.
On svoj bijes ne obuzdava ko ja.
I on je moderator ovdje i to ga ne štiti od kartona i kazni.
Isto tako ni mene nitko i ništa ne štiti ali ako forum traži neko određeno ponašanje onda
se tako i ponaša ili se traži neki drugi forum gdje se sve i svašta tolerira.
Kao što rekoh.
Nedokazanost,
samo lupat po svome,
napuhavanje,
hvalisanje,
omalovažavanje..........................................................................
ima toga još jako puno ovdje.
Nekako se ljudi tu ponašaju koda nema pravila foruma ili moderatora koji paze na red.
Briga njih šta ce ljudi mislit o njima i ne misle na neke normalne norme ponašanja.
hahahaha padaju kartoni... i kako se ekipa svađa.. ja umirem kad to sve čitam
Ajd, molim vas pomagajte...
Ne znam kako pokrenuti igru...
instalirao sam>> imam dva foldera Grand teft auto IV i Rockstar Games Social Club...
U Grand Tef Auto 4 sam stavio Crack LaunchGTAIV.exe i Paul.dll...
Kad pokrenem na Social Club traži me da napravim neki update, a kad pokrenem na launchGTAIV Ispiše mi u dosu FEDOR bla, bla,bla nešto...
... Kaj da radim... koji crack valja... ljudi pomagajte!
xD
istekao ban, barem meni, kaze zbog davanja piratskih linkova, nvm što nikad nisam dao direktan link, ne planiram sad ulazit u raspravu, kažu -bilo pa prošlo-
ajd da ne bude OT:
malo sam se razocarao u ovom GTA, igra je jako neoptimizirana
sa svojom trenutno aktualnom konfom, nemogu dobit 60 fps na med na 1280*1024, al ajd, neka...i opet izgleda ruznije neg XBOX 360 verzija
ali zato gameplay je <3 , igra je zaista fenomenalna, i rado bih nabavio org.
ne znam, možda da žicam za Božić od staraca xD
Jeste vidjeli srce u kipu slobode(može se helićem uć u njega i unutra se nalazi ogromno srce koje kuca)
trebas SP 3!
trebas SP 3!
Igra je brutalno, očajno neoptimizirana. stvarno očajno
Issa ti krvavog krvarim sa krvavom krvavicom, ovo smece od igre je neoptimizirano ko isusova krunica.
Sa svojom konfom sa smanjenim sjenama i view distance na ispod 50% na rezoluciji 1280x960 jedva ugrabim 20ak FPSa sto mi nije dovoljno za igranje, a da i ne pricam o tome kako o AA mogu samo mastat. STRASNO. Uopce ne izgleda tak dobro igra a ide mi 3x losije neg Crysis.
Imam puno goriju karticu od tvoje HD3850 512MB isti Win samo bolji proc Intel Quad 9450 i 4 gb OCZ 1066mhz,igra radi na 20-30fpsa render quality na highest a texture na medium viev distance najvise zdere pa sam stavio na 35 na 1680 8 xAA 2AF i sad ti reci...tebe koci ram i proc eh da mi je te grafe di bi mi bio kraj... je moze se reci da je neoptimizirana ali nije bas tako strasno da je smece...igra je odlicna..
Izašli su beta driveri za nvidiine kartice u vezi s problemima s GTA 4,a skinuti ih možete ovdje.