GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 570.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ljdiiiii ja crackam igricu ali uvijek mi sere neki FATAL error!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

stza da radim

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?
faca_sk kaže...

ljdiiiii ja crackam igricu ali uvijek mi sere neki FATAL error!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

stza da radim

Kupi original!
Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr I´ll take your brain to another dimension...
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Jedva sam napravio crack i

onda mi zastajkuje.Plač

Procesor: Amd athlon 5000+3,0 Ram: Buffalo 2x 1gb Grafička: hd3850 1 gb hdd:500 Gb Matična:ECS GeForce7050M-M
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Igra je brutalno, očajno neoptimizirana. stvarno očajno

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Pre zahtjevna je za ono što nudi ali općenito nije previše zahtjevna .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tako jeCool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Napoko sam uspio napravit... za početak igra nije loša, zanimljiva je...

najbolje je kad priča na našem jeziku.... "Ti si dobar u ovoj igri" :)

Čudo je naći djevicu ljeti na Zrću........

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Novih 20 kartona... Sada su crveni zbog nevjerojatne drskosti prekršitelja u trajanju od 7 umjesto 3 dana.

Idući pametnjaković koji ostavi link ohladit će se na 14.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Još 10% i gotovo... nadam se da će raditi!!

NO FEAR TOM's IS HERE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ljudi isplati li se ovo kupovati, kakava je grafika kolike su mape ?

Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Grafika je zbilja dobra ali malo i prezahtjevna .

17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Jel radi igra s xp service packom 2??

NO FEAR TOM's IS HERE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
GTA za PC?

@WItcher   Aj pliz reci konfu i na kojim postavkama igras, zanima me jer si rekao da ti ide relativno glatko

Edit: pardon, nisi rekao da je glatko vec da nije prezahtjevna pa pretpostavljam da je vrtis ok

Intel C2Q q8200 @2.8 /Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2008 10:03 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TOMs kaže...

ne, mislim da ne.
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
neaktivan

http://i35.tinypic.com/hs9kow.jpg

Fps-ove one u kutu zanemarite , u igri mi je oko 30 fps-a.

http://i35.tinypic.com/e8sq9y.jpg

Ide glatko, tu i tamo zana usporiti ali na koju sekundu , ne šteka .

Komp mi ne radi na 100 % već na nekakvih 96 %.

Tem proca mi je 45 ,grafe 50nakon 4 h igranja .

Slika 1

Slika 2

Slika 3

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2008 11:06 (WItcher).
17 godina
neaktivan
TOMs kaže...

Ja mislim da treba service pack 3, a za vistu treba service pack 1
Čudo je naći djevicu ljeti na Zrću........
17 godina
protjeran
GTA za PC?

Izgleda sasvim pristojno, vidim da si view distance stavio na 11, ima smisla jer koliko sam citao to je opcija koja najvise resursa uzima a gledajuci slike sa razlicitim daljinama na nekim pc reviewima, i nema neke drasticne razlike u vizualnom dozivljaju...mislim da cu skocit po svoju kutiju ako je stigla igra u rijeku :D

Intel C2Q q8200 @2.8 /Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Stvar je u tome da se nema ko kaj kur*it.

Niti ja koji sam tu od pocetka ovog foruma niti neko drugi.

Ne misliš li da kad si novi na nekom forumu treba kao prvo procitat pravila i malo spustit loptu

te se normalno i kulturno ponašat?

Ili si od onih koji ulete u forum, napuhuju se ,vrijeđaju i prostace na sve strane i krše pravila gdje stignu?

A kad te neko banna onda se leti brzo u neki drugi forum i pljuje po tom forumu.

Žalosno kak se neki ponašaju ovdje.

Zašto ja nemam nijedan karton?

A naxeem ih recimo ima i za prodat.

On svoj bijes ne obuzdava ko ja.

I on je moderator ovdje i to ga ne štiti od kartona i kazni.

Isto tako ni mene nitko i ništa ne štiti ali ako forum traži neko određeno ponašanje onda

se tako i ponaša ili se traži neki drugi forum gdje se sve i svašta tolerira.

Kao što rekoh.

Nedokazanost,

samo lupat po svome,

napuhavanje,

hvalisanje,

omalovažavanje..........................................................................

ima toga još jako puno ovdje.

Nekako se ljudi tu ponašaju koda nema pravila foruma ili moderatora koji paze na red.

Briga njih šta ce ljudi mislit o njima i ne misle na neke normalne norme ponašanja.

E ovako:
- ja nisam novi na ovom forumu, bio sam tu i prije, čak i registriran, ali nakon formatiranja diska morao sam se ponovo registrirati, ali to sada nije ni bitno.
- ja nisam kršio pravila ovog foruma, ja sam samo kritizirao drugoga forumaša, koji je pričao o ilegalnim stvarima kao što je crackiranje, nije sada bitno jeli on bio za ili protiv crackera, ako je pravilo da se o tome NE GOVORI, onda mnogi ovdje krše pravilo, pa tako i ti.
- ja sam na ovom forumu zato što mislim da tu ima puno zanimljivih iskustava i ljudi od kojih bi mogao nešto zanimljivo pročitati i naučiti, a nisam ni u jednom trenutku bio bezobrazan.

E sad, ako si s ovim postom gore mislio na mene, mislim da si pogriješio... HVALA!

Btw. zašto se ti tu moraš igrati moderatora, kad to očito nisi!??
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

hahahaha padaju kartoni... i kako se ekipa svađa.. ja umirem kad to sve čitam Nevinašce

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Ajd, molim vas pomagajte...

Ne znam kako pokrenuti igru...

instalirao sam>> imam dva foldera Grand teft auto IV i Rockstar Games Social Club...
U Grand Tef Auto 4 sam stavio Crack LaunchGTAIV.exe i Paul.dll...
Kad pokrenem na Social Club traži me da napravim neki update, a kad pokrenem na launchGTAIV Ispiše mi u dosu FEDOR bla, bla,bla nešto...
... Kaj da radim... koji crack valja... ljudi pomagajte!

NO FEAR TOM's IS HERE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

xD

istekao ban, barem meni, kaze zbog davanja piratskih linkova, nvm što nikad nisam dao direktan link, ne planiram sad ulazit u raspravu, kažu -bilo pa prošlo-

ajd da ne bude OT:

malo sam se razocarao u ovom GTA, igra je jako neoptimizirana

sa svojom trenutno aktualnom konfom, nemogu dobit 60 fps na med na 1280*1024, al ajd, neka...i opet izgleda ruznije neg XBOX 360 verzija

ali zato gameplay je <3 , igra je zaista fenomenalna, i rado bih nabavio org.

ne znam, možda da žicam za Božić od staraca xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Jeste vidjeli srce u kipu slobode(može se helićem uć u njega i unutra se nalazi ogromno srce koje kuca)

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

trebas SP 3!

16 godina
neaktivan

trebas SP 3!

17 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

Igra je brutalno, očajno neoptimizirana. stvarno očajno

Totalno se slazem sa tobom , strasno kako je nisu optimizirali , jedva mi pokrene na mojoj zvjerki ..
17 godina
neaktivan
TOMs kaže...

Meni radi samo .exe file stavi compatibility na win 2000.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
GTA za PC?

Issa ti krvavog krvarim sa krvavom krvavicom, ovo smece od igre je neoptimizirano ko isusova krunica.

Sa svojom konfom sa smanjenim sjenama i view distance na ispod 50% na rezoluciji 1280x960 jedva ugrabim 20ak FPSa sto mi nije dovoljno za igranje, a da i ne pricam o tome kako o AA mogu samo mastat. STRASNO. Uopce ne izgleda tak dobro igra a ide mi 3x losije neg Crysis.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Imam puno goriju karticu od tvoje HD3850 512MB isti Win samo bolji proc Intel Quad 9450 i 4 gb OCZ 1066mhz,igra radi na 20-30fpsa render quality na highest a texture na medium viev distance najvise zdere pa sam stavio na 35 na 1680 8 xAA 2AF i sad ti reci...tebe koci ram i proc eh da mi je te grafe di bi mi bio kraj... je moze se reci da je neoptimizirana ali nije bas tako strasno da je smece...igra je odlicna..

Live to WIN!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ljudi imam problem i bilo bi lijepo ak bi mi netko pomogao. Udem u igru, stisnem start, i onda je onaj loading screen i ucitava se.
Ali se nece ucitati, tako sam ostavio 20 min i nije se ucitalo, nije problem u konfi 100%
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Izašli su beta driveri za nvidiine kartice u vezi s problemima s GTA 4,a skinuti ih možete ovdje.

ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR TWIN2X2048-6400C4,CORSAIR HX 620W I RADI ZA SVIJET,AL' NE SLUŠAJ PLJESKA; I LJUBI SVIJET,AL' NE NADAJ SE PLAĆI, JER HVALA LJUDSKA VODA JE VRH PIJESKA.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice