našao ja crack na pirate bayu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
NADEM IH i ja 1000,jeli ti valjaju?
probat cu i ja s tog slovenskog, cak mogu nastavit postojeci download
dakle onda jel provjeren ovaj slovenski torrent?
Evo seedam/seedat cu bar tjedan dana nisam pi ca,>< LOL da mi je samo dobar crack sad bi jos ofno http://img154.imageshack.us/img154/4285/seedinggtaivnu8.jpg
Evo seedam/seedat cu bar tjedan dana nisam pi ca,>< LOL da mi je samo dobar crack sad bi jos ofno http://img154.imageshack.us/img154/4285/seedinggtaivnu8.jpg
jos jedan dan prosao bez gta 4 :(((((((((((( kada ce doc org u hrv za kupit :(
jos jedan dan prosao bez gta 4 :(((((((((((( kada ce doc org u hrv za kupit :(

oce bit u vemila????
oce bit u vemila????
Zao mi je decki al nemam pravo na pozivnice jos nekih par dana.Kad budem dobio javim vam.
Zao mi je decki al nemam pravo na pozivnice jos nekih par dana.Kad budem dobio javim vam.
Pojavio se i na nforce ali od neke lude grupe-za 13.8gb, meni još uvijek neuvjerljivo
Par dana simo-tamo, nebitno
Dok sleti Reloaded, onda je to druga priča...
A dok dođe u Algoritam, onda je moj
Susjed mi obećao da će mi kupiti jer sam mu dopelal drva iz šume
Jel radi onaj sa filebitsa ( Grand Theft Auto IV PC Edition-hellvamp ) ?? Skidam ga pa ako je tko probao neka kaže jel radi ili ne... da ga ne skidam bezveze. i jel radi crack koji je na njemu?
vi ste već na crackovima...meni DL već 8 sati na 130/200kb/s, a tek sam na 16 %...ZLO bem mu mater
Vidim da svi Dl verziju po imenu Grand Theft Auto IV PC Edition REAL DEAL FOLKS
A ima ko da DL verziju po imenu (isoHunt)GTA 4 PC Version...??
ili je zapravo sve to isti shit, samo UL pod razlićitim imenima, jer koliko sam proućavao sve verzije od 13.8Gb imaju pozitivne komentare...
Već dvje noći nisam spavao, kopam i kopam, ko krtica sam...već imam i halucinacije vizualne..
HOĆEMO KREKERE!!!!!!!
HOĆEMO KREKERE!!!!!!!
HOĆEMO KREKERE!!!!!!!
HOĆEMO KREKERE!!!!!!!
HOĆEMO KREKERE!!!!!!!
crack postoji
došao sam do 56%. neka neko već jednom napravi crack
CRACKA NEMA
Jeli ovo pravi GTA 4 za pc sa torent stranice pise GTA 4 pc version Finla working-iRO ?? ima 13.8 gb jeli to ok?
Jel radi onaj sa filebitsa ( Grand Theft Auto IV PC Edition-hellvamp ) ?? Skidam ga pa ako je tko probao neka kaže jel radi ili ne... da ga ne skidam bezveze. i jel radi crack koji je na njemu?
Kad brže... Mislio sam da će početkom 2009te izaći, ali evo iznenađenje ugodno :) CloneDVD verzija je trenutno u opticaju, a evo upravo čitam i probijenu verziju, pa ne znam da li mogu, ali ipak ne bih pokušavao testiranje pravila foruma :) ako kome trebaju RS linkovi (2 DVD-a) ukupno skoro 13GB za skinuti, ili instrukcije za ugodno igranje :) PP me!
Gadan je Niko Bellic izgleda :)
Pojavio se i na nforce ali od neke lude grupe-za 13.8gb, meni još uvijek neuvjerljivo
Par dana simo-tamo, nebitno
Dok sleti Reloaded, onda je to druga priča...
A dok dođe u Algoritam, onda je moj
Susjed mi obećao da će mi kupiti jer sam mu dopelal drva iz šume
Evo jos sat vremena i imam ga i ja :) .Ovaj download ide ko blesav 3MB/s :) .Zivjela moja firma :)
A crack vec ima, samo pitanje ja dal radi...
Aha, sad sam gledo, izgleda da bas i ne radi :) .A nis onda bumo cekali....Al ja se iskreno nadam da budem malo bolji od San Andreasa i Vice City-a ....To mi je fakat bilo predosadno...Vice City sam proso, jedva, a San Andreas nisam imo vise volje....Od ovog nastavka imam velika nadanja, nadam se da me nece razocarat
Ima GTA koliko hocete na rapidshare-u. 2DVDa skinulo za 45 min.
Čeka se crack.
daj meni link na pp samo jel ti to besplatno? makar nebih smio to ni radit a kamoli prodavat...
Ima GTA koliko hocete na rapidshare-u. 2DVDa skinulo za 45 min.
Čeka se crack.
evo ja san nasa na torrentima sve i crack i sve brzina u prosjeku varira od 160 kb/s pa pada do minimalno 70 Kb/s