GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 574.937
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?

našao ja crack na pirate bayu

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

NADEM IH i ja 1000,jeli ti valjaju?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MocniSkopac kaže...

probat cu i ja s tog slovenskog, cak mogu nastavit postojeci download

odlično, može na pm u par koraka kako učiniš to a da ne prekineš postojeći download...ako nije frka..hvala
Ovo je moj potpis!
16 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...

dakle onda jel provjeren ovaj slovenski torrent?

jest
Mocni
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Evo seedam/seedat cu bar  tjedan dana nisam pi ca,>< LOL da mi je samo dobar crack sad bi jos ofnoSmijeh http://img154.imageshack.us/img154/4285/seedinggtaivnu8.jpg

Live to WIN!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BuhaBT kaže...

Evo seedam/seedat cu bar  tjedan dana nisam pi ca,>< LOL da mi je samo dobar crack sad bi jos ofnoSmijeh http://img154.imageshack.us/img154/4285/seedinggtaivnu8.jpg

u hebote šta ti desktop krcat...ja bi se pogubio da imam tolko razbacan desktop:D....samo nastavi djeliti...usreći nas koji smo na 3.1%:(
Ovo je moj potpis!
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

jos jedan dan prosao bez gta 4 :(((((((((((( kada ce doc org u hrv za kupit :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cobra888 kaže...

jos jedan dan prosao bez gta 4 :(((((((((((( kada ce doc org u hrv za kupit :(

do kraja tjedna svakako, možda čak i sutra...ali ja nemam kovanica, čekat ću krekere, pa da se fino napapamNamigiva

Ovo je moj potpis!
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

oce bit u vemila????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
cobra888 kaže...

oce bit u vemila????

e to nebi znao, nisam se raspitaivao jer nema potrebe..jedino sam u algoritmu provjerio, no tamo ni riječi o gta 4..A kolko mi je poznato algoritam je najskuplji, tako da računaj na 500 kn..manje više...
Ovo je moj potpis!
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Zao mi je decki al nemam pravo na pozivnice jos nekih par dana.Kad budem dobio javim vam.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr I´ll take your brain to another dimension...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Zao mi je decki al nemam pravo na pozivnice jos nekih par dana.Kad budem dobio javim vam.

Samo na pm majstore!!ako može i meni jedan..bio bih zahvalan...pozz
Ovo je moj potpis!
17 godina
GTA za PC?

Pojavio se i na nforce ali od neke lude grupe-za 13.8gb, meni još uvijek neuvjerljivo

Par dana simo-tamo, nebitno

Dok sleti Reloaded, onda je to druga priča...

A dok dođe u Algoritam, onda je mojCool

Susjed mi obećao da će mi kupiti jer sam mu dopelal drva iz šumeNamigiva

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Jel radi onaj sa filebitsa ( Grand Theft Auto IV PC Edition-hellvamp ) ?? Skidam ga pa ako je tko probao neka kaže jel radi ili ne... da ga ne skidam bezveze. i jel radi crack koji je na njemu?

NO FEAR TOM's IS HERE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

vi ste već na crackovima...meni DL već 8 sati na 130/200kb/s, a tek sam na 16 %...ZLO bem mu mater

Ovo je moj potpis!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Vidim da svi Dl verziju po imenu Grand Theft Auto IV PC Edition REAL DEAL FOLKS

A ima ko da DL verziju po imenu (isoHunt)GTA 4 PC Version...??

ili je zapravo sve to isti shit, samo UL pod razlićitim imenima, jer koliko sam proućavao sve verzije od 13.8Gb imaju pozitivne komentare...

Već dvje noći nisam spavao, kopam i kopam, ko krtica sam...već imam i halucinacije vizualne..

Ovo je moj potpis!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

HOĆEMO KREKERE!!!!!!!

HOĆEMO KREKERE!!!!!!!

HOĆEMO KREKERE!!!!!!!

HOĆEMO KREKERE!!!!!!!

HOĆEMO KREKERE!!!!!!!

Ovo je moj potpis!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

crack postoji

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

došao sam do 56%. neka neko već jednom napravi crack

Mocni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

CRACKA NEMA

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jeli ovo pravi GTA 4 za pc sa torent stranice pise GTA 4 pc version Finla working-iRO ?? ima 13.8 gb jeli to ok?

Proud to be adicted to WOW
17 godina
neaktivan
TOMs kaže...

Jel radi onaj sa filebitsa ( Grand Theft Auto IV PC Edition-hellvamp ) ?? Skidam ga pa ako je tko probao neka kaže jel radi ili ne... da ga ne skidam bezveze. i jel radi crack koji je na njemu?

Taj ja skidam i da valja, samo treba crack naći...
CPU: AMD Phenom 9500 2.22 @ 2.42 MBO: MSI K9A2 Platinum Ati Radeon HD 2600 XT HDD 400 GB Pioneer DVD-RW 4x1GB DDR2
17 godina
neaktivan
i ja isto sa xtreme zona, a za crack neam pojma kak bum valjda bu nes izaslo za 12h kolko je jos potrebno da mi se skine igra.
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Kad brže... Mislio sam da će početkom 2009te izaći, ali evo iznenađenje ugodno :) CloneDVD verzija je trenutno u opticaju, a evo upravo čitam i probijenu verziju, pa ne znam da li mogu, ali ipak ne bih pokušavao testiranje pravila foruma :) ako kome trebaju RS linkovi (2 DVD-a) ukupno skoro 13GB za skinuti, ili instrukcije za ugodno igranje :) PP me!

Gadan je Niko Bellic izgleda :)

Screenshot1 Screenshot1
screenshot2 screenshot2
screenshot3 screenshot3
I'm a low brow but I rock a little know how!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Pojavio se i na nforce ali od neke lude grupe-za 13.8gb, meni još uvijek neuvjerljivo

Par dana simo-tamo, nebitno

Dok sleti Reloaded, onda je to druga priča...

A dok dođe u Algoritam, onda je mojCool

Susjed mi obećao da će mi kupiti jer sam mu dopelal drva iz šumeNamigiva

Jako ljepo.
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Evo jos sat vremena i imam ga i ja :) .Ovaj download ide ko blesav 3MB/s  :) .Zivjela moja firma :)

A crack vec ima, samo pitanje ja dal radi...

Aha, sad sam gledo, izgleda da bas i ne radi :) .A nis onda bumo cekali....Al ja se iskreno nadam da budem malo bolji od San Andreasa i Vice City-a ....To mi je fakat bilo predosadno...Vice City sam proso, jedva, a San Andreas nisam imo vise volje....Od ovog nastavka imam velika nadanja, nadam se da me nece razocarat

Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Tagan BZ800, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, Gigabyte HD4870@ 800/1100, Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B Razer Copperhead & Goliathus

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima GTA koliko hocete na rapidshare-u. 2DVDa skinulo za 45 min.

Čeka se crack.

17 godina
neaktivan
GTA za PC?

daj meni link na pp samo jel ti to besplatno? makar nebih smio to ni radit a kamoli prodavat...

0 0 hvala 0
17 godina
Komikus kaže...

Ima GTA koliko hocete na rapidshare-u. 2DVDa skinulo za 45 min.

Čeka se crack.

Kak si skinul 13.5GB za 45min??????
Daj na pp više informacija
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

evo ja san nasa na torrentima sve i crack i sve brzina u  prosjeku varira od 160 kb/s pa pada do minimalno 70 Kb/s

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice