- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imali kakve veze sto koristim utorrent da mi je sporije????
GTA je zaludio svijet
Bas te nerazumijem najbolje posalji mi pp ak te sto zanima necemo tu
ej, vi koji skidate, možete mi poslati svoj IP i ja ću vas dodati kao peerove. ali inače, ako pogledate svoje peerove vidit ćete pun K peerova iz hrvatske
barem meni, ja ih imam preko 15
i posaljite mi i port vaseg torrenta ako ga znate
skinuo sam onaj GTA REAL DEAL i uspješno ga instaliro prije par sati, al da bi ga mogo igrat treba crack. probo sam sve crackove i nijedan ne radi tak da se ne mučite. ak neko nađe crack i uspije uć u igru nek nas slobodno obavijesti
jos jedan dan prosao a jos nemam gta 4 da ga mogu igrat.smrc
pa daj ajde da se svi razmjenimo s tim ip-ijevima pa da skidamo...
Registracija je besplatna tj ima mjesta! za sada... samo nastavite skidat taj isti torrent sa tpb...
S te stranice neće poslati registracijski mail.
kad pokušam otvorit gtaiv.exe javlja mi "GTA IV FATAL ERROR: RMN40". jel zna neko u čem je problem?
Evo skidam ga sa pvt torrenta...207kbs brzina!!!
Sa iptorrentsa.
sa filebitsa posalje mail al ga meni gmail registrira kao spam..pogledaj u spam folderu heh
Prek ovog slovenskog skidam 200 kB/s - maximum... Za nekih 20 h će biti gotovo...
@F1-Ivo
ajd molim te pošalji invite za iptorrents...
unaprijed hvala.
i meni treba,molim teee
daj sta zicate tu dajte covjeku nesto u zamjenu invajt za neku drugi torrent nemojte tu spamat bezveze
ljudi govore da je izasao crack od 0x8000 oni sto su bili izbacili i need for speed
Instaliro igru ali pravog Cracka vidim jos nema koji radi ovaj s mininove je zarazen njega je Nod pobriso a drugi nesto od Razora s Paul.dll nesto sa offline aktivacijom da treba nesto podesit neki datum igre ma ... cekat pravi crack i ofnat
sutra svi igramo 100 %
igra je official na sceni
http://www.nfohump.com/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=135369
vidite...ako nadete crack od ovoga lika drama
probat cu i ja s tog slovenskog, cak mogu nastavit postojeci download
mozes nastavit,i ja sam nastavio..pici mi ko ludo...daj Boze da izade crack za 4-5 sati...da mogu igrat :D
dakle onda jel provjeren ovaj slovenski torrent?
da da,samo trebamo crack...