GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 575.519
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
16 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?
Marshal64 kaže...
MocniSkopac kaže...

Ma daj čovječe, sada ih već ima preko 8000 koji su 100% skinuli, tj. oni koji u potpunosti imaju igru.

Ali ja sam napravio nešto, i mislim da bismo svi tako trebali napraviti da pomognemo jedni drugima. Ja sam pauzirao sve torrente i pustio sam samo GTA IV aktivan. Tako se samo on downloada i uploada. Da bi tako svi napravili svi bi imali odlične brzine..

Ja sam to od samoga početka napravio... ;)
Kada bi postojala mogućnost da mađusobno si šaljemo? 

pa dodamo se kao peerove.
ali:
1) riskantno je davat IP adresu javno ovako na forumu
2) nakon promjene IPa ne bismo bili više pod listom peerova
3) sve već navedeno
Mocni
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

imali kakve veze sto koristim utorrent da mi je sporije????

0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

GTA je zaludio svijetNamigiva

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
šta je ovo... pala mi brzina odjednom na 20 kB/s?! yay koje su tvoje konfiguracije na bittorrentu BuhaBT?
CPU: AMD Phenom 9500 2.22 @ 2.42 MBO: MSI K9A2 Platinum Ati Radeon HD 2600 XT HDD 400 GB Pioneer DVD-RW 4x1GB DDR2
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Bas te nerazumijem najbolje posalji mi pp ak te sto zanima necemo tuNamigiva

Live to WIN!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ej, vi koji skidate, možete mi poslati svoj IP i ja ću vas dodati kao peerove. ali inače, ako pogledate svoje peerove vidit ćete pun K peerova iz hrvatske

barem meni, ja ih imam preko 15

i posaljite mi i port vaseg torrenta ako ga znate

Mocni
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 20:43 (MocniSkopac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

skinuo sam onaj GTA REAL DEAL i uspješno ga instaliro prije par sati, al da bi ga mogo igrat treba crack. probo sam sve crackove i nijedan ne radi tak da se ne mučite. ak neko nađe crack i uspije uć u igru nek nas slobodno obavijesti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

jos jedan dan prosao a jos nemam gta 4 da ga mogu igrat.smrc

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa daj ajde da se svi razmjenimo s tim ip-ijevima pa da skidamo...

http://sony-psp.bloger.hr
17 godina
neaktivan
evo ljudovi na jednom privatnom trackeru se isti torrent pojavio! http://www.filebits.org/

Registracija je besplatna tj ima mjesta! za sada... samo nastavite skidat taj isti torrent sa tpb...
CPU: AMD Phenom 9500 2.22 @ 2.42 MBO: MSI K9A2 Platinum Ati Radeon HD 2600 XT HDD 400 GB Pioneer DVD-RW 4x1GB DDR2
16 godina
neaktivan

S te stranice neće poslati registracijski mail.

http://sony-psp.bloger.hr
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

kad pokušam otvorit gtaiv.exe javlja mi "GTA IV FATAL ERROR: RMN40". jel zna neko u čem je problem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jer ga tretira kao spam... barem meni u gmail-u pa sam ga ja stavio na "NIJE NEŽELJENA POŠTA" i sve OK¨! :P joj al sam happy skida ko' grom :P
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Evo skidam ga sa pvt torrenta...207kbs brzina!!!

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr I´ll take your brain to another dimension...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sa ovog slovenskog? ili ima još koji?
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Sa iptorrentsa.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr I´ll take your brain to another dimension...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ako ima tko da je registriran na iptorrents nek mi pošalje invite!
17 godina
protjeran
GTA za PC?

sa filebitsa posalje mail al ga meni gmail registrira kao spam..pogledaj u spam folderu heh

ntel C2Q q8200 @2.8 /Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Prek ovog slovenskog skidam 200 kB/s - maximum... Za nekih 20 h će biti gotovo...

They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA za PC?

@F1-Ivo

ajd molim te pošalji invite za iptorrents...

unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

i meni treba,molim teee

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

daj sta zicate tu dajte covjeku nesto u zamjenu invajt za neku drugi torrent nemojte tu spamat bezveze

E7200 2*3.0 ghz@SYTCHE Kama Cross, ATI RADEON HD 4850 512 mb@Accelero Twin Turbo, 2*2Gb G.Skill Ram, HD WD 320 GB, Gigabayte EP45-DS3R, Corosair VX 550 W, Samsung 2220LM, Windows Xp 64 bit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

ljudi govore da je izasao crack od 0x8000 oni sto su bili izbacili i need for speed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ovaj http://www.filebits.org/ slovenski varira stalno... od 100 - 230 kB/s
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

Instaliro igru ali pravog Cracka vidim jos nema koji radi ovaj s mininove je zarazen njega je Nod pobriso a drugi nesto od Razora s Paul.dll nesto sa offline aktivacijom da treba nesto podesit neki datum igre ma ... cekat pravi crack i ofnatCool

Live to WIN!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

sutra svi igramo 100 %

igra je official na sceni

http://www.nfohump.com/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=135369

vidite...ako nadete crack od ovoga lika drama

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probat cu i ja s tog slovenskog, cak mogu nastavit postojeci download

Mocni
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

mozes nastavit,i ja sam nastavio..pici mi ko ludo...daj Boze da izade crack za 4-5 sati...da mogu igrat :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

dakle onda jel provjeren ovaj slovenski torrent?

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

da da,samo trebamo crack...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice