Imam C2D E8400, ATi HD4850, 4GB DDR2 @1066MHz, još kad malo kloknem proc i grafičku sve će letit na 1920x1200 na max, siguran sam 100%. E i par FPS-a ću dobit zbog WD Raptora...
Gospodo ako proizvodjac za igru navede da je minimum npr. Radeon X1600 onda to ne znaci da ako slucajno imate X1550 necete moc igrati.Ja sam imao X1650pro i igrao sam sve novije igre,doduse na low al nemojte panicarit oko toga.
Imam C2D E8400, ATi HD4850, 4GB DDR2 @1066MHz, još kad malo kloknem proc i grafičku sve će letit na 1920x1200 na max, siguran sam 100%. E i par FPS-a ću dobit zbog WD Raptora...
Evo jos novosti o zahtjevima:
A German gamemagazine called "Gamestar" has tested GTA 4 on PC
You need atleast for the lowest graphics settings:
3,8 Ghz Intel Pentium D or an AMD Athlon 64 3700+
1 Gb Ram
14,9 Gb HDD Space
A Geforce 7300-7800(not on the requirements but it will run the game on lower settings then 1024x786)(for 640x480 or 800x600) or a 7900 GTX for (1024x768)(You will also run it on a Geforce 6800 but only on 640x480 on low graphics and without trafic or it will lagg)
For medium graphics settings with resolution 1280x1024
Core 2 Duo E4400 or an AMD Athlon 64 X2 4000+
2 Gigs of Ram
14,9 GB HDD Space
An Geforce 8800
For High graphics settings with resolution 1680x1050
An Core 2 Duo E8600 or AMD Phenom 9650
4 Gigs Ram
14,9 Gigs HDD Space
Geforce GTX 200
IGN:
Even with all the graphics options cranked and the resolution set at a ridiculous 2560 x 1600 the game still ran well as we sped through the city and blew up as many things as possible. We checked out the specs on the rig and it turns out there was some pretty powerful hardware in there: a Core 2 Extreme X9650 CPU, GeForce GTX 280 graphics card, and 3 GB of RAM. At this setting, the game definitely looked better than the console versions, particularly with regards to the extended draw distance and less pop-up, though that shouldn't be all that surprising.
Dobro je meni ce moci... skidam ga odmah sa neta cim izađe...
Čekam!!! Kad će li izaći?!?!
Želis igrat GTA IV na kompu???? skini si emulator za xbox360 i skini igricu za xbox360 pa igraj prek emulatora ili nek netko kupi igricu pa ju stavi na torrent to bi bilo najbolje nek kupi na amazonu GTA IV(PC) 30$ come on nek netko kupi ja sam vec neke igrice kupio pa ovo bi mi bilo previse.........
Što se tiče grafičkih koje su ispod minimalne konfiguracije ne znači ništa ja sam imao je dnu stariju ATI-cu pa sam sa novim driverima igrao igricu za koju je pisalo pod min. req. da treba grafa bar tri serije novija, to ništa ne znači.
What is this?
Processor: AMD Phenom X3 8400 /
Intel Core 2 Quad Q6600
Display Card!: NVIDIA GeForce 8600 512MB /
ATI Radeon HD 3870 512MB
Memory: 2048MB
Free Disk Space: 16GB
Operating System: Windows Vista SP1 / Windows XP SP3
ja sam nasao da su ovo preporucene komponenete i ovo: GTA IV PC will be released on December 2, 2008 in North America sta znaci da gta IV izlazi za 3 dana. nemojte se ljutit ako je vec neko napisa kad izlazi jer mi se nije dalo citat svih 5 stranica teme :)
Želis igrat GTA IV na kompu???? skini si emulator za xbox360 i skini igricu za xbox360 pa igraj prek emulatora ili nek netko kupi igricu pa ju stavi na torrent to bi bilo najbolje nek kupi na amazonu GTA IV(PC) 30$ come on nek netko kupi ja sam vec neke igrice kupio pa ovo bi mi bilo previse.........
Želis igrat GTA IV na kompu???? skini si emulator za xbox360 i skini igricu za xbox360 pa igraj prek emulatora
Nema šanse nikakve da nađeš XBOX360 emulator koji radi i točka!
Zaboravite da je itko uopće spomenuo da je to moguće.
Još malo.Još samo nekloliko dana.i dolazi
Rockstar je izjavio vrlo "ukusnu" vijest, a radi se o tome da će Grand Theft Auto IV za PC verziju imati multiplayer podršku do 32 igrača. To je dvostruko više od PlayStation 3 i Xbox 360 verzija, koji su imali ograničenje do 16 igrača u multiplayer modu igre.
Neki od modova koji će imati podršku do 32 igrača:
Team Deathmatch
Race
GTA Race
Free mode
Grand Theft Auto IV je igra koja je obilježila ovu godinu. Pored multiplayera, PC verzija će sadržavati i video editor. Grand Theft Auto IV za PC verziju u prodaju izlazi 3. prosinca.
Rockstar je izjavio vrlo "ukusnu" vijest, a radi se o tome da će Grand Theft Auto IV za PC verziju imati multiplayer podršku do 32 igrača. To je dvostruko više od PlayStation 3 i Xbox 360 verzija, koji su imali ograničenje do 16 igrača u multiplayer modu igre.
Neki od modova koji će imati podršku do 32 igrača:
Team Deathmatch
Race
GTA Race
Free mode
Grand Theft Auto IV je igra koja je obilježila ovu godinu. Pored multiplayera, PC verzija će sadržavati i video editor. Grand Theft Auto IV za PC verziju u prodaju izlazi 3. prosinca.
2 dual layer diska? hmmmm... veeeelika igra
Još 2 dana pa dostupno!
Krajem tjedna se isprobava dakle.. jedva čekam!
Na mojoj najomiljenijoj stranici s koje skidan iskrsnuo je novi GTA IV veličine 13,83 gb.
Nadam se da tu ima svega po veličini mislim da ima i preveč no vidjetčemo rekli su sljepci.
S koje to stranice skidaš ako se smije znati?
Na mojoj najomiljenijoj stranici s koje skidan iskrsnuo je novi GTA IV veličine 13,83 gb.
Nadam se da tu ima svega po veličini mislim da ima i preveč no vidjetčemo rekli su sljepci.
S koje to stranice skidaš ako se smije zna
...igra je dostupna na mini****...znaš valjda nastaviti...
GTA 4 je stigao na torrente!
Navali narode dok je još vruće! Prije samo otprilike 3/4 sata pristigao...
LINK:
hxxp://thepiratebay.org/torrent/4546719/GTA.4.PC.Version.FINAL.Working-iRO
Link nije direktan, pošto se direktni linkovi ne smiju stavljati!
Da na ovom torrentu budu pristojne brzine (kao sada, cca. 100 kB/s s obzirom na 0 seedera), molim vas da upload stavite na barem 3/4 efektivne brzine uploada - npr. za paket brzina od 2 Mbps/256 Kbps efektivna brzina downloada je oko 20 kB/s, a 3/4 su 15 kB/s...
May the P2P force be with you...
GTA 4 je stigao na torrente!
Navali narode dok je još vruće! Prije samo otprilike 3/4 sata pristigao...
LINK:
hxxp://thepiratebay.org/torrent/4546719/GTA.4.PC.Version.FINAL.Working-iRO
Link nije direktan, pošto se direktni linkovi ne smiju stavljati!
Da na ovom torrentu budu pristojne brzine (kao sada, cca. 100 kB/s s obzirom na 0 seedera), molim vas da upload stavite na barem 3/4 efektivne brzine uploada - npr. za paket brzina od 2 Mbps/256 Kbps efektivna brzina downloada je oko 20 kB/s, a 3/4 su 15 kB/s...
May the P2P force be with you...

To majstore, ide ko ludo
To majstore, ide ko ludo

Joj al se bude skidalo....
Jel zna možda ko gdje ce se moc kupit i za koju lovu?
AAAAAAAAAAAAA ždere me iščekivanje... vidim tu da je izašla piratska verzija a ja ću tek u srijedu moć igrat ako prek steama kupim...
e da cijene:
Steam - 50$ pre-order do srijede i još se dobi Vice City
Crovortex - 350 kn, ne znam jel predbilježba ili kad izađe al vlasnik mi je mail poslo da bu tak negdje cijena otprilike
Algoritam i ostali dućani s igrama vjerojatno najjeftinije 400 kn, vrlo vjerojatno i više jer je San Andreas za PC u Algoritmu nakon toliko godina još uvijek 424kn
Valja li šta taj REAL DEAL GTA 4 torrent ili skidam uzaludno?