GTA 4

poruka: 2.686
|
čitano: 549.880
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
17 godina
neaktivan
RE: GTA za PC?
zv'jer2 kaže...

Imam C2D E8400, ATi HD4850, 4GB DDR2 @1066MHz, još kad malo kloknem proc i grafičku sve će letit na 1920x1200 na max, siguran sam 100%. E i par FPS-a ću dobit zbog WD Raptora...

Pa ako su rekli da ti treba quad i gtx 280 za max, sumnjam da ce tebi s tom konfon ic na max..

Inace, odite na yougamres.com i pogledajte kako ce vam se otprilike igra vrtit...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Gospodo ako proizvodjac za igru navede da je minimum npr. Radeon X1600 onda to ne znaci da ako slucajno imate X1550 necete moc igrati.Ja sam imao X1650pro i igrao sam sve novije igre,doduse na low al nemojte panicarit oko toga.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr

0 0 hvala 0
17 godina
Ige kaže...
zv'jer2 kaže...

Imam C2D E8400, ATi HD4850, 4GB DDR2 @1066MHz, još kad malo kloknem proc i grafičku sve će letit na 1920x1200 na max, siguran sam 100%. E i par FPS-a ću dobit zbog WD Raptora...

Pa ako su rekli da ti treba quad i gtx 280 za max, sumnjam da ce tebi s tom konfon ic na max..

Inace, odite na yougamres.com i pogledajte kako ce vam se otprilike igra vrtit...
 gle to kaj oni kažu...  po tom nebi mogo Crysis ni na medium igrat a uz par tweakova i OC igram ga na tako reći custom very high na 25+ FPS-a, yougamers.com i slične stranice ti mogu samo reći jel zadovoljavaš na papiru minimalne i preporučene zahtjeve, nikako ti ne mogu reći kako ćeš vrtit igru jer igra još nije izašla i nitko ne zna kak se vrti na kakvom kompu.

Pazi kaj sam reko, postat ću SS-ove kad igra izađe kak se vrti...
"Um caruje, Dundo Maroje..."
17 godina
GTA za PC?

Evo jos novosti o zahtjevima:

A German gamemagazine called "Gamestar" has tested GTA 4 on PC

You need atleast for the lowest graphics settings:

3,8 Ghz Intel Pentium D or an AMD Athlon 64 3700+
1 Gb Ram
14,9 Gb HDD Space
A Geforce 7300-7800(not on the requirements but it will run the game on lower settings then 1024x786)(for 640x480 or 800x600) or a 7900 GTX for (1024x768)(You will also run it on a Geforce 6800 but only on 640x480 on low graphics and without trafic or it will lagg)

For medium graphics settings with resolution 1280x1024

Core 2 Duo E4400 or an AMD Athlon 64 X2 4000+
2 Gigs of Ram
14,9 GB HDD Space
An Geforce 8800

For High graphics settings with resolution 1680x1050

An Core 2 Duo E8600 or AMD Phenom 9650
4 Gigs Ram
14,9 Gigs HDD Space
Geforce GTX 200

IGN:

Even with all the graphics options cranked and the resolution set at a ridiculous 2560 x 1600 the game still ran well as we sped through the city and blew up as many things as possible. We checked out the specs on the rig and it turns out there was some pretty powerful hardware in there: a Core 2 Extreme X9650 CPU, GeForce GTX 280 graphics card, and 3 GB of RAM. At this setting, the game definitely looked better than the console versions, particularly with regards to the extended draw distance and less pop-up, though that shouldn't be all that surprising.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro je meni ce moci... skidam ga odmah sa neta cim izađe...

Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Čekam!!! Kad će li izaći?!?!

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Želis igrat GTA IV na kompu???? skini si emulator za xbox360 i skini igricu za xbox360 pa igraj prek emulatora ili nek netko kupi igricu pa ju stavi na torrent to bi bilo najbolje nek kupi na amazonu GTA IV(PC) 30$ come on nek netko kupi ja sam vec neke igrice kupio pa ovo bi mi bilo previse.........

ASRock ALiveXFire-SATAII R3.0 AMD Athlon 5200+ 2,7ghz Gigabyte Radeon HD3650 725mhz/1600mhz DDR2(800)1GB DDR2(800) 512MB DDR2(800) 2GB 1.HDD-Maxtor 200GB(10000rpm) 2.HDD-Maxtor 120gb(10000rpm) DVD+RW(multi) + CD+R

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što se tiče grafičkih koje su ispod minimalne konfiguracije ne znači ništa ja sam imao je dnu stariju ATI-cu pa sam sa novim driverima igrao igricu za koju je pisalo pod min. req. da treba grafa bar tri serije novija, to ništa ne znači.

Kako se zove lanac od osam Velebita:velebajt hahahaha(LOL).....
16 godina
neaktivan
Publishers Recommended System
What is this?
Processor: AMD Phenom X3 8400 /
Intel Core 2 Quad Q6600
Display Card!: NVIDIA GeForce 8600 512MB /
ATI Radeon HD 3870 512MB
Memory: 2048MB
Free Disk Space: 16GB
Operating System: Windows Vista SP1 / Windows XP SP3

ja sam nasao da su ovo preporucene komponenete i ovo: GTA IV PC will be released on December 2, 2008 in North America sta znaci da gta IV izlazi za 3 dana. nemojte se ljutit ako je vec neko napisa kad izlazi jer mi se nije dalo citat svih 5 stranica teme :)
Expect The Unexpected http://www.dark-hack.net
16 godina
neaktivan
FrightMare kaže...

Želis igrat GTA IV na kompu???? skini si emulator za xbox360 i skini igricu za xbox360 pa igraj prek emulatora ili nek netko kupi igricu pa ju stavi na torrent to bi bilo najbolje nek kupi na amazonu GTA IV(PC) 30$ come on nek netko kupi ja sam vec neke igrice kupio pa ovo bi mi bilo previse.........

od kud skinuti emulator?(za Xbox 360)
imam emulator za PS2
的下跌不會好
17 godina
neaktivan
FrightMare kaže...

Želis igrat GTA IV na kompu???? skini si emulator za xbox360 i skini igricu za xbox360 pa igraj prek emulatora

Ček malo... Pa emulator za PS2 ne radi kako bi trebao, a kuda za konzolu nove generacije kao X360. Čudio bi se da se igra uopće može pokrenuti tim emulatorom.
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
17 godina
GTA za PC?

Nema šanse nikakve da nađeš XBOX360 emulator koji radi i točka!

Zaboravite da je itko uopće spomenuo da je to moguće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA za PC?

Još malo.Još samo nekloliko dana.i dolazi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rockstar je izjavio vrlo "ukusnu" vijest, a radi se o tome da će Grand Theft Auto IV za PC verziju imati multiplayer podršku do 32 igrača. To je dvostruko više od PlayStation 3 i Xbox 360 verzija, koji su imali ograničenje do 16 igrača u multiplayer modu igre.

Neki od modova koji će imati podršku do 32 igrača:

Team Deathmatch
Race
GTA Race
Free mode

Grand Theft Auto IV je igra koja je obilježila ovu godinu. Pored multiplayera, PC verzija će sadržavati i video editor. Grand Theft Auto IV za PC verziju u prodaju izlazi 3. prosinca.

MAMUTI U ŠUMI. Kako brzo vrjeme leti kada se dobro zabavljaš.
17 godina
neaktivan
miky moj kaže...

Rockstar je izjavio vrlo "ukusnu" vijest, a radi se o tome da će Grand Theft Auto IV za PC verziju imati multiplayer podršku do 32 igrača. To je dvostruko više od PlayStation 3 i Xbox 360 verzija, koji su imali ograničenje do 16 igrača u multiplayer modu igre.

Neki od modova koji će imati podršku do 32 igrača:

Team Deathmatch
Race
GTA Race
Free mode

Grand Theft Auto IV je igra koja je obilježila ovu godinu. Pored multiplayera, PC verzija će sadržavati i video editor. Grand Theft Auto IV za PC verziju u prodaju izlazi 3. prosinca.

Jedva cekam, definitivno igra godine
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Igra dolazi na 2 DVD-a, a izgleda da su oba po 7 gb :(
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
neaktivan
GTA za PC?

2 dual layer diska? hmmmm...   veeeelika igra Smijeh

Još 2 dana pa dostupno!

Krajem tjedna se isprobava dakle..   jedva čekam! Belji se Belji se Belji se

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na mojoj najomiljenijoj stranici s koje skidan iskrsnuo je novi GTA IV veličine 13,83 gb.

Nadam se da tu ima svega po veličini mislim da ima i preveč no vidjetčemo rekli su sljepci.

16 godina
neaktivan

S koje to stranice skidaš ako se smije znati?

16 godina
neaktivan
miky moj kaže...

Na mojoj najomiljenijoj stranici s koje skidan iskrsnuo je novi GTA IV veličine 13,83 gb.

Nadam se da tu ima svega po veličini mislim da ima i preveč no vidjetčemo rekli su sljepci.

Volim ovako kada ljudi izvale gluposti...
Novi GTA IV zauzima 7gb.
Pa šta ti skidas pitaj boga.... možda i gratis dođe Crysis i jos neka... hehe
Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
16 godina
neaktivan
crash11 kaže...

S koje to stranice skidaš ako se smije zna

...igra je dostupna na mini****...znaš valjda nastaviti...Smijeh

17 godina
neaktivan
GTA za PC?

GTA 4 je stigao na torrente!

Navali narode dok je još vruće! Prije samo otprilike 3/4 sata pristigao...

LINK:

hxxp://thepiratebay.org/torrent/4546719/GTA.4.PC.Version.FINAL.Working-iRO

Link nije direktan, pošto se direktni linkovi ne smiju stavljati!

Da na ovom torrentu budu pristojne brzine (kao sada, cca. 100 kB/s s obzirom na 0 seedera), molim vas da upload stavite na barem 3/4 efektivne brzine uploada - npr. za paket brzina od 2 Mbps/256 Kbps efektivna brzina downloada je oko 20 kB/s, a 3/4 su 15 kB/s...

May the P2P force be with you...

They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

GTA 4 je stigao na torrente!

Navali narode dok je još vruće! Prije samo otprilike 3/4 sata pristigao...

LINK:

hxxp://thepiratebay.org/torrent/4546719/GTA.4.PC.Version.FINAL.Working-iRO

Link nije direktan, pošto se direktni linkovi ne smiju stavljati!

Da na ovom torrentu budu pristojne brzine (kao sada, cca. 100 kB/s s obzirom na 0 seedera), molim vas da upload stavite na barem 3/4 efektivne brzine uploada - npr. za paket brzina od 2 Mbps/256 Kbps efektivna brzina downloada je oko 20 kB/s, a 3/4 su 15 kB/s...

May the P2P force be with you...

Iznenađen
ožežžžži narodee   :)                                (valjda nije fake)
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 19:07 (Core2Duo2).
16 godina
neaktivan
ProG kaže...
miky moj kaže...

Novi GTA IV zauzima 7gb.
 Smo za tebe

A za ostalo tu su komentari koji potvrđuju da se može igrat i da je to GTA IV.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 19:14 (miky moj).
17 godina
GTA za PC?

To majstore, ide ko ludo

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lovac kaže...

To majstore, ide ko ludo

aha.....    S-3/ L-659   Smijeh
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
16 godina
neaktivan
miky moj kaže...
ProG kaže...
miky moj kaže...

Novi GTA IV zauzima 7gb.
 Smo za tebe

A za ostalo tu su komentari koji potvrđuju da se može igrat i da je to GTA IV.
 Pa hvala na linku! Svaka cast da si malo bolje pogledao cak na tom linku ima ova slika na kojoj pise da zauzima 7gb!
17 godina
GTA za PC?

Joj al se bude skidalo....

Jel zna možda ko gdje ce se moc kupit i za koju lovu?

E8400@4050mhz@H2O,Biostar Tpower I45,Mushkin XP 2x2gb@1080mhz 5-5-5-15,BFG GTX260 OCX,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

AAAAAAAAAAAAA ždere me iščekivanje... vidim tu da je izašla piratska verzija a ja ću tek u srijedu moć igrat ako prek steama kupim...

e da cijene:

Steam - 50$ pre-order do srijede i još se dobi Vice City

Crovortex - 350 kn, ne znam jel predbilježba ili kad izađe al vlasnik mi je mail poslo da bu tak negdje cijena otprilike

Algoritam i ostali dućani s igrama vjerojatno najjeftinije 400 kn, vrlo vjerojatno i više jer je San Andreas za PC u Algoritmu nakon toliko godina još uvijek 424kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.12.2008 19:42 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA za PC?

Valja li šta taj REAL DEAL GTA 4 torrent ili skidam uzaludno?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice