GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 590.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
15 godina
neaktivan
GTA 4

imao sam piratski gta 4 i pisalo mi je prilikom instalacije da nije konpatibilan, inace imam windows 7, zelim kupit orginalni gta  4 dali ce i kod njega pisat da nije konpatibilan ili

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTA 4
Uvijek možeš igru pokrenuti u compatibility modu.

Ali ono što te zanima, GTA 4 radi uredno na x64 i x86 Windows 7.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
GTA 4

samo desni klik na instalaciju/opcije/compability/i stavi na win vista servis pack 2/i apply/i pokreni normalno instalaciju

uzivaj

zasto prst dole !!!!1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Je li trebam skidati patch po patch, ili mogu samo zadnji?

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: gta 4
PLASMAorLCD kaže...

Je li trebam skidati patch po patch, ili mogu samo zadnji?

Instaliraj samo zadnji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 19:12 (Gondar).
15 godina
neaktivan
rimmer kaže...

Posudio sam gta od kolege pa me zanima isplati li se instalirati jer svi govore da je vrlo zahtjevna , hocu li moci pristojno igrati i na kakvim detaljima ?

Proc - AMD X2 Dual Processor 4400+ , 2.0
RAM - 4 GB DDR 2
Grafa - ATi Radeon HD 4670 512 MB DDR 3
HD - 300 gb

Unaprijed zahvaljujem na pomoci !

ja na svojoj konfi vrtim na high bez problema a imam istu graficku ali ja imam dosta jaci procesor

14 godina
protjeran
NetkoDrugi kaže...
rimmer kaže...

Posudio sam gta od kolege pa me zanima isplati li se instalirati jer svi govore da je vrlo zahtjevna , hocu li moci pristojno igrati i na kakvim detaljima ?

Proc - AMD X2 Dual Processor 4400+ , 2.0
RAM - 4 GB DDR 2
Grafa - ATi Radeon HD 4670 512 MB DDR 3
HD - 300 gb

Unaprijed zahvaljujem na pomoci !

ja na svojoj konfi vrtim na high bez problema a imam istu graficku ali ja imam dosta jaci procesor

Na E5200 na high to tjeraš? Pa sunce li ti žareno na koliko si ga onda ti overclocko? nema boga da ga tjeraš iznad Low/medium 1024x768 dajem ruku u vatru.

MOTOR u srcu BRZINA u glavi ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari
15 godina
neaktivan
GTA 4

u mene je sve isto ko i u njega samo sto je procesor intel core 2 duo 3ghz isto je sve na high, rezolucija 1920x1080....mislim da mi se ne siplati jos mijenjat procesor

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sada,ne ali bi ti za gaming preporucio i5 760 ili phenom X6 1055T kad budes mjenjao
igre se uce koristiti 4 jezgre, sto im povecava performanse...
50Niggas
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
sada,ne ali bi ti za gaming preporucio i5 760 ili phenom X6 1055T kad budes mjenjao
igre se uce koristiti 4 jezgre, sto im povecava performanse...

Crysis s updateom koristi 4 jezgre ali utilizira tek nekih 25% od svake!

Svaki dualcore je dobar ali za budućnost stoji uzet dobru x4 jer su procesori daleko iznad

grafičkih kartica tj današnji mainstream x4 će uredno voziti svaku high mainstream grafičku sljedece 3-4 godine.

Pa ja imam 5750 i Phenom II X4 B35 clockan na 3.2 opet mi steka tako i s athlonom II x3 435 na 3.2!

Gledaj grafika tu ima glavnu ulogu tu nema priče ;)

"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
15 godina
neaktivan
GTA 4

ja bi volio uzet neki intelov cetverojezgreni, koji mi preporucate i dali postoje procesori s vise jezgri osim 1, 2 i 4

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
od 4 jezgre ti je najbolji i5 760, a i najisplativiji (od 4 jezgre)
a imas i procesore od 6, kao AMD Phenom X6 1055T, 1075T i 1090T, i naravno inaj i7 koji kosta 6000kn
50Niggas
15 godina
neaktivan
GTA 4

neznam za koliko bi se mogao nac intelov procesor s 4 jezgre 3 Ghz, ili da pricekam da padnu cijene ovih s 6 jezgri al mislim da cu se nacekat, uglavnom ne zelim da kupim neki s 4 jezgre i odma nakon toga vec igre prijeđu na zahtjevnost 6 jezgri valjda ne treba tako cesto mijenjat procesor

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 13:28 (hitmanr).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: gta4
hitmanr kaže...

neznam za koliko bi se mogao nac intelov procesor s 4 jezgre 3 Ghz, ili da pricekam da padnu cijene ovih s 6 jezgri al mislim da cu se nacekat, uglavnom ne zelim da kupim neki s 4 jezgre i odma nakon toga vec igre prijeđu na zahtjevnost 6 jezgri valjda ne treba tako cesto mijenjat procesor

Idi na i5, nećeš pogriješiti {#}

14 godina
protjeran
hitmanr kaže...

Za koji socket ti treba quad?

VeX7 kaže...
hitmanr kaže...

Idi na i5, nećeš pogriješiti {#}

Lako je tako reći,i ja bi na I5 ali nemogu imam socket 775,ako ima 775 onda nema šanse da stavi I5.

15 godina
neaktivan
GTA 4

a sta znaci taj socket jeli to neka konpatibilnost s maticnom

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
gTa 4
hitmanr kaže...

a sta znaci taj socket jeli to neka konpatibilnost s maticnom

Socketa imaš pun k**** na 775 ti nemogu ići npr.I5 I7 I3 procovi nego Quadovi koji imaju QXXXX npr.Q6600 ili E6600...a 1156 prima neke verzije I7 i naravno I5 i I3 am2 je za athlone am2+ athlone i poneki phenom am3 phenome neke athlone i normalno X6 phenome (nezz kak se piše taj phenom)

15 godina
neaktivan
GTA 4

sto zakljucit nego da je PC jedna velika nula za igre, zelis prominit jedan komad u kucistu, moras sve minjat inace nije konpatibilno...svasta

0 3 hvala 0
14 godina
protjeran
Re GTA 4
hitmanr kaže...

sto zakljucit nego da je PC jedna velika nula za igre, zelis prominit jedan komad u kucistu, moras sve minjat inace nije konpatibilno...svasta

Nemoraš sve mjenjat,uzmeš za socket koji imaš.

15 godina
neaktivan
RE: Re GTA 4
luđak na motoru kaže...
hitmanr kaže...

Nemoraš sve mjenjat,uzmeš za socket koji imaš.

moja je maticna iz 2008 nez tocno kako se zove mogu li za nu konpatibilan procesor nac a da je neki jaki znaci da nije standardne snage iz 2008 nego iz 2010 npr 4 jezgre 3 Ghz dali je to moguce, jer pratim sve najnovije serije igara koji puno zahtjevaju

15 godina
neaktivan
GTA 4

inace moja maticna ima (u neke podatke njene se i nerazumin) - ddr2 1066 intel P35 express chipset i socket 775...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 18:51 (hitmanr).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: GTA 4
hitmanr kaže...

inace moja maticna ima (u neke podatke njene se i nerazumin) - ddr2 1066 intel P35 express chipset i socket 775...

To je 775 od intela,imam i ja 775,pogledaj po oglasima da si uzmeš Q6600 ili neki iz Q9000 serije.

15 godina
neaktivan
luđak na motoru kaže...
hitmanr kaže...

To je 775 od intela,imam i ja 775,pogledaj po oglasima da si uzmeš Q6600 ili neki iz Q9000 serije.

jesu li bar cemu ti PCU i jesu li sa 4 jezgre

14 godina
protjeran
hitmanr kaže...
luđak na motoru kaže...
hitmanr kaže...

jesu li bar cemu ti PCU i jesu li sa 4 jezgre

Čim imaju Q onda su Quad iliti 4 jezgreni,i nisu PCU nego CPU.Preporuka Q8000 seriju nemoj gledati,po meni je dosta loša.

17 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

PC bar ne koči razvoj igara. Da nema "konkurencije" danas bi već možda imali fotorealističnu grafiku i realnu fiziku. Ovako se zbog "konkurencije" developeri moraju suzdržavati da bi se i ograničeni dio populacije mogao igrati.

Samo {#}.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
hitmanr kaže...

PC bar ne koči razvoj igara. Da nema "konkurencije" danas bi već možda imali fotorealističnu grafiku i realnu fiziku. Ovako se zbog "konkurencije" developeri moraju suzdržavati da bi se i ograničeni dio populacije mogao igrati.

Samo {#}.

o tome nisam nikad prije razmisljao...al ima i u tome istine

15 godina
GTA 4

mislite da će radit na mojoj konfi?? pogledajte potpis

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

mislite da će radit na mojoj konfi?? pogledajte potpis

Trebalo bi bez problema.

15 godina
neaktivan
kako radi gta 4 na gtx 460?
Aint no man above the crew
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
kako radi gta 4 na gtx 460?

Ma bitno je da imaš quad procesor a bilo koja novija grafička s bar 512MB je dobra

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice