Gta 4 problem zaključana tema

poruka: 226
|
čitano: 87.176
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Gta 4 problem

na tom ne mozes ni san andreas igrat na high. Belji se

16 godina
protjeran
r420r kaže...

istina, ja na svojoj konfi u potpisu igro san andreas, opet nema da ne steka
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
neaktivan
Bes7 kaže...
r420r kaže...

istina, ja na svojoj konfi u potpisu igro san andreas, opet nema da ne steka
 kakve to nebuloze pričate...ako ti na toj konfi šteka san andreas onda se bolje počni brinuti.

Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

Zdravo,

imam jedan problem u igrici... U igrici mi se nakon 3 min igranja pocne mi se ekran trest gore-dole,  desno-lijevo. Onda stane na 1 min pa opet. Kad uđem u auto on se sam od sebe pokrene... Ne kuzim, u cem je problem?

0 0 hvala 0
16 godina

u lošem cracku. problem je što kradeš intelektualno vlasništvo. kupi igru ili skini novi crack.

16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

Na jednoj web stranici koja se zoce Can You Run It i prikaze mi za GTA 4 da mi procesor nes..... ja sam overlokiro cpu od 2.71 na 3.00 onda ce valjda radit.Pise mi za procesor fail i za ram fail a trebamo mi samo 512 mb ram

0 0 hvala 0
17 godina
Gta 4 problem

Zar netreba minimalno dual core da se pokrene gta 4? Znam da ti se assassins creed nece upalit ak nemas dualca...

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,6GHz 1,45V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gta 4 problem

Moja konfa:                                        

proc: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+, 2.5 ghz

grafa:    GeCube Radeon X1650 512 mb 500 mhz

ram: 2 gb

s navedenom konfiguracijom igram gta bez štrokavanja na high

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

Ja skidam GTA 4 , nadam se da nece biti nikakvih problema.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Witch-King kaže...

Ja skidam GTA 4 , nadam se da nece biti nikakvih problema.

hoce, sve su u img formatu i svaki trazi cd key (sto igra uopste nema)
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan
kero kaže...

Moja konfa:                                                                           

grafa:     GeCube Radeon X1650 512 mb 500 mhz

hahahahahahahahaha...........da sigurno....baš me zanima kako to ide...

16 godina

Paa ide odlično....Najbitnije je instalirat sve patcheve, neć crack koji valja i maknit glupu blokadu

16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

Ma to je mačji kašalj taj cd key, patch.... ja sam super surfer to najlakse nadem na internetu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Witch-King kaže...

Ma to je mačji kašalj taj cd key, patch.... ja sam super surfer to najlakse nadem na internetu

surfer, ali u kadi
16 godina
Gta 4 problem

AL zato mi gta 2 radi bez problema...Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gta 4 problem

Moja konfa na kojoj Gta 4 klizi:

Proc:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz

Graf: NVIDIA GeForce 8800 GTS 640MB

Ram:4096 MB ( tj. 4GB )

Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 22:56 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

instaliro sam gta 4 i pojavi mi se fatal error ws10 aj molim vas ako itko ima kakvo rijesenje nek javi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ej znate li slucajno ovaj problem u gta 4 fatal error ws10 ako znate molim vas da mi date rijesenje...............

16 godina
protjeran
comandos kaže...

ej znate li slucajno ovaj problem u gta 4 fatal error ws10 ako znate molim vas da mi date rijesenje...............

to ti je piratska igra, desni klik na gta IV ikonu, i idi na compatibility, i stavi strihic iznad ono "windows 95" i tu otvori listu i oznaci windows 2000, onda ce moc

i uvijek igru upali u Rockstar Games Social Club
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.3.2009 19:00 (Bes7).
16 godina
neaktivan

sve sam uradio kako ste rekli i opet isto fatal error ws10 neznam sta bi.................ali hvala sto ste pokusali pomoci...........

16 godina

zato što su ti krivo rekli. ws 10 error je povezan sa microsoft live. reinstaliraj ga.

također,  nekima je taj problem zadnji patch otklonio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 16:40 (DaffyDuck).
16 godina
Stips22 kaže...

Zdravo,

imam jedan problem u igrici... U igrici mi se nakon 3 min igranja pocne mi se ekran trest gore-dole,  desno-lijevo. Onda stane na 1 min pa opet. Kad uđem u auto on se sam od sebe pokrene... Ne kuzim, u cem je problem?

loš crack, problem samo u piratskoj verziji
Hyperion kaže...

Zar netreba minimalno dual core da se pokrene gta 4? Znam da ti se assassins creed nece upalit ak nemas dualca...

te gluposti za minimum u GTA 4... možeš ti pokrenuti i na jednojezgrenom pentiumu ili celeronu ako imaš grafu koja ima 512MB i koja podržava shader 4.0... ali naravno da će ti štekati ko ludo, ispod 5 FPS-a
za taj Assassins Creed neznam... ako tako kažeš, dobro
gengar kaže...
kero kaže...

Moja konfa:                                                                           

grafa:     GeCube Radeon X1650 512 mb 500 mhz

hahahahahahahahaha...........da sigurno....baš me zanima kako to ide...

na high?
mene isto zanima kako ide na high... hehe možda na rezi 800x 600 ili pak 640x 480 i još view distance idt... na negdje najmanjim postavkama
comandos kaže...

microsoft live te zeza

EDIT:
pojedinci kako možete nazivati ovu igru "igrica"... lol, preko 13 gigi, grafika savršena itd
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2009 17:10 (lovac82).
16 godina
Gta 4 problem

Na rezi 1024 by 768, ne morate virovat al prešao sam 30% igre dosad paa.. živi bili Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gta 4 problem

Ja imam jedan problem. Ona misija za onog tipa koji se zove Vlad. Kad moraš ukrasti auto od nekakvog tipa koji mu duguje novac moraš taj auto odvesti u garažu. Ali kad dođem do garaže vrata su zatvorena i ne otvaraju se. U čemu je problem? Je li to neki bug u igri ili? Jel ima još netko taj problem? Kako da to riješim?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igor kaže...

Ja imam jedan problem. Ona misija za onog tipa koji se zove Vlad. Kad moraš ukrasti auto od nekakvog tipa koji mu duguje novac moraš taj auto odvesti u garažu. Ali kad dođem do garaže vrata su zatvorena i ne otvaraju se. U čemu je problem? Je li to neki bug u igri ili? Jel ima još netko taj problem? Kako da to riješim?

da. trebaš drugi crack za patch jer prije nego tebaš odnijeti auto u garažu, trebaš ga odvesti u autoprainicu a kako bi ti bilo moguće treba te vlad nazvati.

skini drugi crack.
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
17 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
Igor kaže...

da. trebaš drugi crack za patch jer prije nego tebaš odnijeti auto u garažu, trebaš ga odvesti u autoprainicu a kako bi ti bilo moguće treba te vlad nazvati.

skini drugi crack.
 A kaj isti je problem i ono kad kamera poludi pa pleše ko da je pijana?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

najnoviji patch!!!!!ha,meni je igra normalno radila dok debil jedan nisam instalirao najnoviji patch ver.1.3.od tog trenutka pakao !!!!! nemogu uklonit problem,nemogu nać save file direktorij pa da si spasim saveove igrice.molim vas ako netko ima pravo riješenje na taj problem nek javi......pozz (p.s. radi se o fatal error poruci ws10)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2009 14:03 (techfreak).
16 godina
neaktivan
Gta 4 problem

moze li mi tko reci odmah sada,jel ja mogu igrat GTA4 na high na grafickoj ati radeon 4850,512mb

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne standardno. Treba grafa sa 1gb ili vise mem.

Moze se pokrenuti uz par trikova na high, ali fps nije bas dobar.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
cro kaže...

to ti je jedan od bugova u igrici

takvi bugovi jedino se može pojavit ako ima pirat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice