moj problem je u tome što kad uđem u multiplayer igru
15 sekundi igram i onda mi ispiše ovo:
you have been disconnected because your computer is running too slowly
kako da to riješim
moj problem je u tome što kad uđem u multiplayer igru
15 sekundi igram i onda mi ispiše ovo:
you have been disconnected because your computer is running too slowly
kako da to riješim
jesam
hoće malo
al zna opet izbacit
al kad skroz smanim onda mi je loša slika pa nemam volje igrat
Ja imam problem, ne posjedujem originalnu igru ali posjedujem originalni CD Key! Dakle instaliram igru uredno, aktiviram cd key, napravim acc na social clubu, na windows liveu, sve uredno, i sada kad treba updateati profil na games for windows live on skine update, instalira ga, sve uredno, pokrenem igru: GTA 4 Fatal error.. ono WTF?! ima neko rjesenje hitno pls!
Ja imam problem, ne posjedujem originalnu igru ali posjedujem originalni CD Key! Dakle instaliram igru uredno, aktiviram cd key, napravim acc na social clubu, na windows liveu, sve uredno, i sada kad treba updateati profil na games for windows live on skine update, instalira ga, sve uredno, pokrenem igru: GTA 4 Fatal error.. ono WTF?! ima neko rjesenje hitno pls!
Imam, ako mi daš fatal error kod ;)
idem sad prvo reinstalirat cijelu igru pa cu onda probati, ako ne bude radilo onda cu ti dat
idem sad prvo reinstalirat cijelu igru pa cu onda probati, ako ne bude radilo onda cu ti dat
Prije toga, jesi update-ao igru? (1.0.7.0)
Prije toga, jesi update-ao igru? (1.0.7.0)
nisam, instalirao samo, krejto profil na social clubu na games for windowsu uso u igru aktiviro cd key, on skida neki update, skine se, instalira se, i sad kad ulazim u igru fatal error, ali sad cu puknuti reinstall pa cemo vidjet sta cemo
ok, i obavezno instaliraj najnoviji patch !
je li se mora po redu instalirati patchevi ili moze odmah 1.0.7.0. (ili koji je vec zadnji) i ako se moze samo zadnji, koliko ima mb, a ako se moraju svi, koliko oni zajedno imaju?
gle
deinstaliraj igru
otvori dvd i odi desni klik na setup.exe i biraj kompatabinost windows xp sp3 ili vist sp2
šta možeš uzmi
onda instaliraš igru
ako je kopija znaš šta jo moraš učinuti
i onda pokreni
gle
deinstaliraj igru
otvori dvd i odi desni klik na setup.exe i biraj kompatabinost windows xp sp3 ili vist sp2
šta možeš uzmi
onda instaliraš igru
ako je kopija znaš šta jo moraš učinuti
i onda pokreni
Slobodno reci Crackuj igru !
(cega se vi bojite ?,admina buga ?,nema veze sto kazes crack jer nisi mu dao link od cracka , !)
je li se mora po redu instalirati patchevi ili moze odmah 1.0.7.0. (ili koji je vec zadnji) i ako se moze samo zadnji, koliko ima mb, a ako se moraju svi, koliko oni zajedno imaju?
problem rijesen, hvala APazinjanu na pomoci
evo ja sam sad odigrao jednu sa APazinjanom :)) super, radi, sve uredu... samo sad recimo kad igram sp i uzmem mobitel, odem multiplayer ranked match deathmatch/bilo koji mod, pise loading i izbaci mi "Ovaj match ne podrzava modove" (a ja nikakve modove prije nisam instalirao) :/
jel igraš preko tunngle-a
gle odeš na mobitel i biraj cutom match
pridruži se igri ak ju nemreš napravit
većinom ljudi igraju free roam
jel igraš preko tunngle-a
gle odeš na mobitel i biraj cutom match
pridruži se igri ak ju nemreš napravit
većinom ljudi igraju free roam
imam original