GRID force feedback problem

poruka: 5
|
čitano: 1.661
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Caos, trazio sam po forumu ako vec postoji tema s ovim problemom,ispricavam se ako vec postoji jer ju nisam mogao naci.

Naime, prije par dana sam kupio volan Logitech Formula Force EX te instalirao race driver GRID. Igra mi nije prepoznala volan, ali sam uspio nekako nastelat kontrole. Međutim, nemam force feedback u igri. Imam efekte koje sam namjestio u Logitech softwareu(povratna opruga) ali igra mi ne daje nikakve povratne informacije za vrijeme voznje - nema rumble-a ni FF-a. Posto nisam prije koristio volan, ne znam tocno kako bi trebalo sve namjestit, ali driveri su instalirani i mislio sam da sve stima.U igri sam ukljucio FF, OS je vista ultimate 32bit.

Offtopic: sretan bozic svima! Smijeh

Intel C2Q q8200 @2.8 /Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Potrazi u opcijama force feedback ili tako nesto i namjesti na on. Ako nema toga, moguce je da igra ne salje povratne informacije volanu, odnosno da ne mozes dobiti force feedback

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Imam opciju u igri i stavljen je force feedback/rumble na ''on''...jos sam stavio sve na 100% cisto da provjerim ali nista se ne dogadja...volan samo daje povratni otpor namjesten unutar logitech software-a..ne razumijem u cemu je rijec

Intel C2Q q8200 @2.8 /Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ajd molim vas nek mi netko ko igra grid sa logitech volanom i ima sve efekte na volanu kaze kako je podesio postavke u logitech gaming software-u i samoj igri..hvala :)

Bump

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.12.2008 13:21 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: GRID force feedback problem

Imam taj isti volan, kupio prije par dana. Kontrole sam podesio na standardan način, ko za tipkovnicu. U opcijama uključio FFB i radi. Problem je što "signal" od volana kasni 0.5-1 sekundu, bez obzira na grafičke postavke (gas i kočnica rade dobro tj nema kašnjenja). Drivere sam instalirao sa CDa, neznam jel su posljednji il nisu. No ne žalim jer mi se ne sviđa ovakva grafika gdje sve blješti te zbog toga ni boje nisu realne. Ako bude i nova F1 igra ovakva defonitivno ostajem kod rFactora te MMG 07 i CTDP 06 modovaCool.

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice