Odi u geforce experience, postavi rezoluciju koju zelis i stavi optimalne postavke, ako ti i dalje reza bude cudna uvijek mozes stavit launch options. A ako ti je GTA windowed samo stisnies alt+enter i odmah ti stavi fullscreen.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali moram možda svaki patch instalirati?
Vjerojatno je offtopic, ali ako netko želi igrat heistove na PS4 nek me doda RayzCRO, tek sam 10. lvl ali nakupio sam dosta staža na PS3.
Evo i na mene dropali 300 i nest tisuca, brzo sam izasao i prijavio na rockstar support. Ako dobijem ban piratiziriat cu internet
Zašto prijavljujete uopće to, meni i mojim frendovima s kojim halam su svakom dropali preko 20-30m i to u više navrata i nikom niš... (još)
. (mod brisi ovo plizz)
dal netko ima problema sa micro stutteringom u online dijelu igre?
uzeo sam novi komp koji bi trebao na max tjerati ovu igru čak i online, net konekcija mi je jako dobra - nemam problema u ostalim mp igrama, ping 30-35, brzina 50/10.
zanimljivo da na staroj kanti koja je bila na win 7 nije bilo ovakvih problema.
probao sam staviti sve detalje na normal, pa high, pa na very high, sa ili bez advenced graphic opcijama i stalno ista stvar.
svi driveri su zadnje verzije, danas svi maknuti i ponovo instalirani.
imam problem , nestaju mi texture u gta . Znaci bilo koja rezulucija 800x600,1024x768 etc. FPS je isti , samo texture nestaju,cim pritisnem esc i ponovo se vratim u igru text su tu.
malo vram-a.
imam problem , nestaju mi texture u gta . Znaci bilo koja rezulucija 800x600,1024x768 etc. FPS je isti , samo texture nestaju,cim pritisnem esc i ponovo se vratim u igru text su tu.
To je normala jer ti je slaba konfiguracija, pogotov gpu, ja sam imo isti problem sa duplo jacom konfiguraciom, grafika 6950, kad bi brze vozio auto gradom texture bi se kasnije ucitavale, slaba ti je konfiguracija za GTA V.
Cpu amd athlon x4 840 3.1 do 3.8
Gpu Asus gtx 750ti 2gb ph
Ram 8gb
HDD 1tb
windows 7
Da li znate sta je problem, skidao sam najnovije drajvere ali opet se desava.
Provjeri, mozda ti se grafa pregrijava pa ima simptome xD
Inace hvala ti na odgovoru. :)
ja imam ati hd 4850 i igram gta 5 na 800*600 ali mi dosta sjecka
imali neki nacin da se smanji stekanje
ako neko zna
Inace hvala ti na odgovoru. :)
Stari, prije svega provjeri temp. da ne nosis badava ako nije to.
ja imam ati hd 4850 i igram gta 5 na 800*600 ali mi dosta sjecka
imali neki nacin da se smanji stekanje
ako neko zna
Ostale spec kompa...?
Gta 5 opcenito zahtjeva i dobar CPU, tako da..
krepava ti graficka, skini "furmark" pa tamo odvrti koju minutu..lp
reinstaliraj drivere ili skini najnovije ako već nisi
imam dual core e5700 3.00 ghz
4gb ram
gledam na youtube njima na ovakvom procesoru radi bez velikog stekanja
a kod mene je skroz neigrivo
bas gledam leti gta5 na tom dualcu, tko ce ga znati!
Jednostavno pobrisi stare drajvere, skini sa neta nove i instaliraj. Dal si provjerio temp. u igrici?
poslednji driver za ovu graficku je izbacen 2013
temp je niska 65 c na grafickoj
ako neko zna kako da sretim do stekanje
pa pogledaj si zauzece rama i cpu-a i sve ce ti biti jasno..ako je 90%+ moras nadogradivati!lp
ok sacu pogledat
aj samo pozuri hladi mi se burek