Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.402.082
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Veliki biker DLC dolazi za par dana : http://www.rockstargames.com/newswire/article/52666/gta-online-bikers-coming-october-4th

Igra stara 3 godine, i još besplatno izbacuju DLC-ove, svaka čast Rockstar.

Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Realno to je ono što sam tvrdio svakome ko bi uzeo gta 5 i opet se kopkao dali se isplati uzimat. Toliko besplatnih dlc-ova koje bi druge firme uredno naplatile po 20 dolara. Rockstar .

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
6 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zdravo,zelim da kupim laptop pa me zanima dali moze GTA V(5),Fifa16,17 na Samsung np300:

i3 2.3GHz

500 GB HDD

4GB RAM (mozda cu staviti jos 4 jer ima jos slobodan 1 slot)

Nvidia gt 520mx 1gb + Intel® HD Graphics 3000

Rezulucija :1366 x 768

HVALA UNAPRIJED...  :)

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

daju dzabe dlc-ove jer su se nabrali para na ljudima koji su platili igru i koje su banirali bez razloga

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
Kurtaa kaže...

Zdravo,zelim da kupim laptop pa me zanima dali moze GTA V(5),Fifa16,17 na Samsung np300:

i3 2.3GHz

500 GB HDD

Jako teško. Ta grafa je slaba, a ni proc nije baš oličenje brzine.

HTC 8X :)
14 godina
Grand Theft Auto V PC

info: maloprije upalio PS4 i ponudio mi update 1.20 (2,1gb) ima negdje info sto je u updateu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

info: maloprije upalio PS4 i ponudio mi update 1.20 (2,1gb) ima negdje info sto je u updateu? 

Teško je pročitat par postova iznad.

14 godina
AngryBird kaže...
Spike1983 kaže...

Teško je pročitat par postova iznad.

My bad 

8 godina
neaktivan

Hvala...

12 godina
neaktivan
Kurtaa kaže...

i3 2.3GHz

500 GB HDD

Vjrojatno ako i uspiješ pokrenuti (mada sumnjam) pregrijavat će ti se laptop.

8 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Izvinite sto sam dosadan ali...moze li gta v na ovu "masinu"

Sta mislite o ovome:(HP 8470p)

Procesor : i5 3230 2.6GHz 3.Generacija

Ram : 8GB 

Optika: DVD RW

SSD : 320 GB

Display 14.1"

Grafika: Intel HD 4000

Hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina

Ne. Proc je bolji, ali to je integrirana grafika. Nikako.

HTC 8X :)
14 godina
odjavljen
Moced pokrenuti ali fps ce biti ispod 20. Sada sam na istoj integrisanoj zbog reklamacije graficke i nema sanse da se igra.
Darko
8 godina
neaktivan

Na kojim postavkama igras i kako bi bilo da je sve na low...Hvala

12 godina
neaktivan
Kurtaa kaže...

Na kojim postavkama igras i kako bi bilo da je sve na low...Hvala

Prijašnje gore ti je sve oke, ali samo neka barem min. 2GB neintegrirana grafa. Onda cca. oko 50 - 60 fps bez beda. 

8 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kakvi bi bili ova 2 ZA GTA

PROCESOR: A6 Quad core 4x 1.40GHz
RAM: 8GB
HARD DISK: 250GB
GRAFIKA: AMD RADEON HD 6520G 512Mb
AMD RADEON HD 7400 1GB
      ILI:
PROCESOR: Intel Core i5-4200M 2.5GHz -četvrte generacije (turbo do 3.1GHz, 3MB cache, 22nm, 37W, 2 jezgra)
- HARD DISK: 720 GB
- GRAFIČKA:  Intel HD 4600 (1.7 GB) i nVIDIA GeForce 710M (2 GB)
- RAM: 4 GB

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Zanimljiv novi update udaranje sjekirom sa motora fakat brutalno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Kurtaa kaže...

Kakvi bi bili ova 2 ZA GTA

PROCESOR: A6 Quad core 4x 1.40GHz
RAM: 8GB
HARD DISK: 250GB
GRAFIKA: AMD RADEON HD 6520G 512Mb
AMD RADEON HD 7400 1GB
      ILI:
PROCESOR: Intel Core i5-4200M 2.5GHz -četvrte generacije (turbo do 3.1GHz, 3MB cache, 22nm, 37W, 2 jezgra)
- HARD DISK: 720 GB
- GRAFIČKA:  Intel HD 4600 (1.7 GB) i nVIDIA GeForce 710M (2 GB)
- RAM: 4 GB

Nikakvi...

10 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav ekipa!

Da li je netko imao problema sa banom od Rockstar-a?

Igrao sam GTA V online, normalni mod, utrke, (nikakvi cheatevi) i nakon treće vožnje mi Rockstar opalio ban do 16.10!? 

Dobio mail od njih da sam banan zbog svakojakih razloga, a samo sam upalio igricu i igrao, niakakve modifikacije, niti slično.

Je li imao tko sličnog iskustva, šta moram čekati do 16-og, koji vrag?

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

mogu ti ukratko rec da ces biti 99% permanentno banan...isto tako je meni bilo, iz cista mira, igrao utrke, pred godinu i pol sam u 2-3 navrata dobivao (kao i svi drugi na serveru) pare od hakera i valjda nisam prijavio, a trebao sam...neznam...dobio ban na 10 dana, pa na mj dana odmah nakon isteka 1. i odmah nakon isteka mj dana dobio permanent...nisam uspio nac nacin da im se obratim, gdje god sam pisao o tom problemu ili su drugi komentirali da sam cheatao i da lazem ili bi R* zatvorio topic sa automatskom porukom da banovi se ne vracaju...

zelim ti srecu, ali vec vidim totalno istu situaciju kao samnom...javi kako god, ako uspijes izvuc nesto nekako kod nekoga...ja sam odustao i cekam mafiu 3

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

mogu ti ukratko rec da ces biti 99% permanentno banan...isto tako je meni bilo, iz cista mira, igrao utrke, pred godinu i pol sam u 2-3 navrata dobivao (kao i svi drugi na serveru) pare od hakera i valjda nisam prijavio, a trebao sam...neznam...dobio ban na 10 dana, pa na mj dana odmah nakon isteka 1. i odmah nakon isteka mj dana dobio permanent...nisam uspio nac nacin da im se obratim, gdje god sam pisao o tom problemu ili su drugi komentirali da sam cheatao i da lazem ili bi R* zatvorio topic sa automatskom porukom da banovi se ne vracaju...

zelim ti srecu, ali vec vidim totalno istu situaciju kao samnom...javi kako god, ako uspijes izvuc nesto nekako kod nekoga...ja sam odustao i cekam mafiu 3

Ja nemam pojma kako, di, zašto, tko mi daje lovu... Samo upalim igricu i igram.

Po meni je ovo apsurd da ljudi ovako dobivaju ban, a ima ih...

Bit će da i meni slijedi isto kao i tebi, jedino da ne palim igricu online više.  

Hvala na infu. 

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

zanimljivo kako si dobio ban a nista nisi radio.. bas zanimljivo. ja imam igru okad je izasla i nikad nikakvih problema sa gta online. 

xfact
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja inače ne igram baš u random session-u. Uvjek invite only pošto palim gta 2-3 puta tjedno to mi i odgovara. Proklet bio automatski ban od rockstara. Mislim da je kod njih prisutan automatski ban iz razloga što je previše igrača i koštalo bi ih (ironično koštalo) da zaposle ljude da promatraju igrače. A nazalost računalo izgleda ne razlikuje poštene od onih koji očigledno koriste raznorazne hakove. Iskreno razočaran sam što se dobili banove razočaran u rockstarov sistem mada je igra generalno super ali uvjek sve ima svoje loše strane...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Bilo kakav ban bez objasnjenja je nedopustiv, automatski ili neautomatski, to je cista kradja. Ako ce mi neko uzet 60E onda barem ocekujem objasnjenje, vjerujem da bi se ovdje dalo nesto napravit ali kome se to da i ko ima vremena...

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
odjavljen
=xfact= kaže...

zanimljivo kako si dobio ban a nista nisi radio.. bas zanimljivo. ja imam igru okad je izasla i nikad nikakvih problema sa gta online. 

Internet je prepun takvih izjava kao tvoje, čovjek ne vjeruje dok mu se ne desi ban iz vedra neba. Neki zaslužuju ban, neki ne... Inače sam rank 8, tek sam počeo sa online igrom.

Kewin kaže...

Ja inače ne igram baš u random session-u. Uvjek invite only pošto palim gta 2-3 puta tjedno to mi i odgovara. Proklet bio automatski ban od rockstara. Mislim da je kod njih prisutan automatski ban iz razloga što je previše igrača i koštalo bi ih (ironično koštalo) da zaposle ljude da promatraju igrače. A nazalost računalo izgleda ne razlikuje poštene od onih koji očigledno koriste raznorazne hakove. Iskreno razočaran sam što se dobili banove razočaran u rockstarov sistem mada je igra generalno super ali uvjek sve ima svoje loše strane...

Rockstarov sistem je totalno u banani, dobiješ ban za nemaš pojma šta, daš prigovor, dobivaš automatske odgovore iste sekunde. Vrtiš se u krug, jedino pričekati istek bana i nadati se da se isto neće dogoditi.

Svinja kaže...

Bilo kakav ban bez objasnjenja je nedopustiv, automatski ili neautomatski, to je cista kradja. Ako ce mi neko uzet 60E onda barem ocekujem objasnjenje, vjerujem da bi se ovdje dalo nesto napravit ali kome se to da i ko ima vremena...

Upravo to, ja jedino tražim objašnjenje šta sam krivo napravio, pa da u budućnosti probam to izbjeći. Ništa drugo nego krađa. 

14 godina
odjavljen
El Munjoko kaže...
=xfact= kaže...

Internet je prepun takvih izjava kao tvoje, čovjek ne vjeruje dok mu se ne desi ban iz vedra neba. Neki zaslužuju ban, neki ne... Inače sam rank 8, tek sam počeo sa online igrom.

Kewin kaže...

Rockstarov sistem je totalno u banani, dobiješ ban za nemaš pojma šta, daš prigovor, dobivaš automatske odgovore iste sekunde. Vrtiš se u krug, jedino pričekati istek bana i nadati se da se isto neće dogoditi.

Svinja kaže...

Upravo to, ja jedino tražim objašnjenje šta sam krivo napravio, pa da u budućnosti probam to izbjeći. Ništa drugo nego krađa. 

Vi sto ste ban dobili, izbrisite igru i ponovo je instalirajte, inace cete dobiti ponovo ban.

Darko
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ovako da ja tu malo napisem poduzi text, jer vidim da me se smatra ovdje lazovom ili neznam sta...

tog dana kad je izasla igra za pc, dana 14.4.2015 sam se dignuo nabrijan i otisao u sophos i kupio za 469kn original igru, dosao doma, instalirao...imao sranja zescih kod instalacije radi servera koji su bili prenatrpani, al nakon jedno 4-5 sati se i to instaliralo...presao sam cijeli SP story mode i mozda pola side missionsa, mjesecima me frend nagovarao da dodem online da je fora ovo ono, popustio sam (iako ni sam nemam puno vremena igrat), pokrenuo, igrao sam 2 dana za redom po 7h bez pauze (sta je meni rekord s obzirom da u zadnjih 5-6g ne igram skoro nis)...igra bila savrsena, zabava zajamcena...razvio mini opsesiju...igrao sam koliko mi posao i ostale obaveze dopustale...u pocetku je bilo hakera koji su bacali novce na igrace, prije na pod pored igraca, mi smo svi kupili te pare (frendovi moji s obzirom da su igrali 5x vise od mene vremenski su skupljali tad cesce), onda poslije su poceli bacati pare na glavu igraca, gdje god se kretali bi pare padale i ne bi mogao izbjec nikako, osim da ides u drugi session, ali opet stignes pokupiti nesto sitno...ja sam skupio brat bratu nekih 2,5-3 milijuna, sta nije uopce puno s obzirom koliko su drugi igraci skupljali sigurno...

igru nisam modao nikad, bas zato jer sam znao da postoje moguci problemi sa online i hakiranjem i slicno...igrao sam kakva je kupljena, sa original DLC-ovima kad god ih je igra skidala...i tako jedno 4-5mj sam igrao bezbrizno i uzivao...ovo ljeto (ne sjecam se datum), dobio sam ban na 10 dana igrajuci ako se dobro sjecam one misije gdje letis padobranom i onda rokas se na jednom podrucju...izasao iz igre, cekao 10 dana, docekao, usao u igru, bio DOSLOVNO 5 min, nisam nista drugo radio osim sta sam pogledao si u banku preko moba, vidio da su mi 3,5 mil dolara koliko sam imao nestali, ostavili su mi samo 20k. ok reko, bit ce kazna za skupljanje love...malo djir nabacio oko spawna, i isao u garazu, svi auti bili tamo...nakon tih 5min, novi ban na mj dana...ok...polako popizdio, zalio im se ticketima u raznim kategorijama, cim bi skuzili da je razgovor o banu, odmah bi zakljucali razgovor i bacili automatski odgovor medu ostalim je pisalo da banovi se ne vracaju nikome nikako...iziritiran cekao sam tih mj dana...cak sam i na fejsu R*-u napisao i nisu mi nikad odgovorili...proslo mj dana...napokon usao, taman su izbacili 10tak dana prije onaj mod sa auto utrkama (a to je meni 70% zabave u onlineu) jedva sam cekao, odigrao sam 6-7 utrka sa frendovima, bio sat i nesto sve skupa online i evo ga jos jedan ban, ovaj put permanentan...s njime sam prekrizio R* i nisam pokusavao nista vise...jer znam da nema smisla...

spusio sam 469kn na igru i 2500kn komponenti (graf, proc, mbo, keks rama) koje sam kupio prvenstveno radi gta v...

eto, tko oce procitat, neka procita...to je moja prica...i nema povratka...osim da kupim od nekoga account, ali iskreno ne da mi se iz pocetka ic sve ili nastaviti neciji prohod (dosao sam do lvl 95)

lijep pozdrav i uzivajte mi dok mozete, dok se nekome ne desi isto (mislio sam da se takve stvari samo meni mogu dogodit, ali evo kolegi gore je pocelo isto tako, nadam se da nece bas doc do toga)

isto tako molim ako itko zna neki mail ili bilo sta gdje odgovaraju razumni R*-ovi ljudi, da im se jos jednom probam pozaliti (eh gdje je originov chat support, gdje mi lik rijesio u 3min problem sa NFS-om zadnjim)

Moj PC  
2 0 hvala 2
10 godina
odjavljen
DarkoKwon kaže... 

Vi sto ste ban dobili, izbrisite igru i ponovo je instalirajte, inace cete dobiti ponovo ban.

Upravo ju ponovo instaliravam, iako čitajući iskustva drugih korisnika, nema pomoći.

RuskeGTT kaže...

ovako da ja tu malo napisem poduzi text, jer vidim da me se smatra ovdje lazovom ili neznam sta...

Hvala kolega na detaljnom opisu problema. Stvar je globalnih razmjera, ljudi dobivaju ban, nitko ne zna zašto (osim hakera), a odgovora nema...

Navodno ih se može dobiti jedino na telefon, koji nije besplatan, niti jeftin... Evo npr. video sa pozivom Rockstar-u:

I ne očekuj da ćeš nešto napraviti sa pozivom, nisu stavili bezveze botove da odgovaraju na mailove. 

Ovakav support je neviđen, i trebao bi biti kažnjiv. Evo, samo pročitajte par postova na steam-u:

http://store.steampowered.com/app/271590/

Nitko ne bi vjerovao da se ovako nešto događa, dok mu se ne desi. 

Ja ću probati opet zaigrati nakon isteka bana, ako dobijem ponovo ban, odustajem. Nakon toga više ne kupujem ništa vezano uz Rockstar.

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Svi se žalite na banove, pa ću i ja napisati malo o iskustvu sa R* Supportom i rješavanjem banna od mjesec dana.

Dakle ljetos sam se malo zaigrao i počeo sam na žešće hackati, rekoh si nebitno ionako ću jednom prilikom kupiti novi GTA V za drugi Steam acc... Nakon jedno 3-4 dana sa "hackom" dobio sam ban na 10 dana. Rekoh, OK no more cheating i ajmo legit way.

I tako prođe 10 dana, uđem u lobby #1, chateri i modderi koji bacaju pare na random, ništ odo u lobby #2 - opet isti problemi... Ništa odo u Solo Online odraditi Daily taskove, ne trebam biti među ljudima daih riješim. Krene loading u Solo kad iskoči - ban na mjesec dana. Imao sam Rage Quit moment. Ništa ajmo na Support reći tko je cheatao (nešto sam bio snimao tada GTA V pa sam dao snimke, video je bio Unlisted sad je ful obrisan). Čekanje 5 dana, ništa, odo na more ionako sam to više čekao.

Odg od Supporta nikad nijue došao tak da sam ih đabe kontaktirao. Anyway bratih se s mora i probah Online. Radi ali sam izgubio pare (očito zašto) i 2 auta (Addera i Zentorna su makeli, valjda jer su moddani sa cheaterskim parama u danima prije 10 day banna) i sve normlno radi i dan danas.

Sad mi je žao što je GPU kojeg sam imao (GT620 1GB od Point of View) otišao u vječna lovišta (probana je i pećnica za popravak ali ništa od toga, artefakti svugdje) i što ne mogu probati novi Bikers mod... Igru ne brišem, samo radim update kad stignem ;)

My website/blog: http://markoidzan.com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

neznam kako se tebi sam od sebe rijesio ban...nije mi jasno...ja nisam doduse vec 2mj sigurno probao uc u igru, ali nemam sta, kad je pisalo permanent...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice