Nisam, ja sam ga konkretno uzeo na G2A akciji. Bolje da takvu igru kupiš preko game platformi. Moj savjet ako već kupuješ igru prati akcije na trusted game stranicama i uhvatiš neku akcijsku cijenu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kud ćete jeftinije i sigurnije od ovog
http://www.cdkeys.com/pc/games/grand-theft-auto-v-5-pc-cd-key
kud ćete jeftinije i sigurnije od ovog
http://www.cdkeys.com/pc/games/grand-theft-auto-v-5-pc-cd-key
- A od ovog
Ima li tko ovdje da bi igrao Custom Stunt utrke ili štagod
Nick: Ivca50V kada sam online možemo nabaciti neki game...
Ako odem u Online, a u SP imam trainer, jel me mogu banati zbog toga?
Ne mogu skinit gta5 setup tool, social club, blokira mi ga ih stalno. Kako da sad skinem igru?
Konačno nešto novo.
http://www.rockstargames.com/newswire/article/52663/coming-soon-to-gta-online-bikers-and-more
Odlicno za online ekipu koja i nakon 3 godine ima punu podrsku,a s druge strane mi je neshvatljivo da se nisu udostojili pustiti single player dlc odn.nekakvu ekspanziju kroz svo ovo vrijeme...
Odlicno za online ekipu koja i nakon 3 godine ima punu podrsku,a s druge strane mi je neshvatljivo da se nisu udostojili pustiti single player dlc odn.nekakvu ekspanziju kroz svo ovo vrijeme...
Ne znam ni ja zašto. Možda čekaju da ljudima dosadi online pa da izbace neki story dlc kao zadnji trzaj prije šestice. Iako nekako sumnjam da će ga napraviti ako već nisu dosad. Vjerojatno će samo nastaviti dodavati novi sadržaj za online.
Ako odem u Online, a u SP imam trainer, jel me mogu banati zbog toga?
Da, mogu. Rađe makni scripthook.dll i sve .asi datoteke iz instalacijske mape prije nego upališ Online.
Pa imam pilu, zar nemam??
Samo grafa mi još treba i ici ce to od šale :D
Pa imam pilu, zar nemam??
Samo grafa mi još treba i ici ce to od šale :D
Heheh,sad tek skicnuo pod pc. :P
Ici ce svakako kad uparis tu konfu s nekom dobranom grafuljom koja ce znati pogurat tu zvijer od proca ;)
Odličan je ovaj Redux mod! Najbolji su zvukovi napucavanja, kao da igram BF ili COD :) Jedino nikako ovaj reshade ne mogu pokrenuti, stalno se ruši igra kod loadinga, probao sam sve načine popravka koje su naglasili na stranici ali ne pomaže... ali iskreno niti mi nije potreban jer igra izgleda super i bez njega, vjerojatno zato ni nemam neki veliki pad fps-a. Očekivao sam veći samo s reduxom ali nije.
Ja sam instalirao taj redux mod i grafika u igri je presvijetla i losija... koja je poanta tog moda? pratio sam upute na službenoj stranici i sve sam instalirao ali ne vidim u cemu je fora?meni igra izgleda skroz drugacije nego ljudima na youtubu?!
Instalira redux pa me zanima ima li tko slične bugove u igri....sve lokacije na kojima se skače s padobranom neće da se očitaju + ne radi internet u gta V...neće da otvori...
Ekipa, isprika na blagom offtopicu, zanima me samo koliko je realno da trazim za GTA V box edition?
Na SP sam dosao do nekih 55-60%, ako me sjecanje dobro sluzi, online nisam nikad zaigrao, ako opce to ima veze.
Neznam jel potrebno napominjat, al cd-i kao i kutija i sve nutra su ko iz ducana, nema greske nema ostecenja.
Ako je neko zainteresiran nek se javi!
Možda je tebi ili njima loša konekcija, resetiraj router.
U principu nema. Osim Retry svaki puta. Dobro je to da ti zapamti postotak downloada tako da ajde. Prebrodit češ :) Milim da je svima tako bilo tko je uzeo preko Rockstara.
Kakav je redux sa perfomansama? jel nužno stavit tu grafiku il se može zaobič? Sviđa mi se jako Ai sistem i fizika i ostalo.
Meni je redux ubio performanse. Imao sam oko 50-60 fpsa po gradu(jurnjava), sada imam 25, ne da se igrati, a izgleda umjetno.
Pozdrav!
Dali može Gta 5, sa Origina da se prebaci na Steam, jer kada smo kupovali igru nismo znali da ima dvije vrste, Steam i Origin. Mislili smo kupiš instaliraš na Steam i igraš! A na kraju smo na Originu, a htijeli bi preči na Steam. Ako je ikako moguče?
Meni je redux ubio performanse. Imao sam oko 50-60 fpsa po gradu(jurnjava), sada imam 25, ne da se igrati, a izgleda umjetno.
Nikakav redux. Ništa hemija samo nečural bajo moj.
Čak me ne privlači grafički dio... sve ostalo mi se sviđa od zvuka do fizike ai policije i sve te sitnice. Al opet igram povremeno online tako da mi se ne isplati prckat sa tim stvarima.
Ja online ne palim i sada evo isponova skidam GTA da sve bude čisto.
Pitao sam na redditu za Redux bez ENB-a, pa javim ovdje ako odgovori tko.
Ima li neko da bi zaigrao Prison Break Heist? Mozete me dodati didovic24.