Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.403.657
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC

to je steam verzija?Ako je preko steama mores igru skunut bas s steama jer incae nece radit.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Dali je netko imao ovakav problem i kako ga je rijesio? nemg nigdje na internetu nac.. 

PSN: Chov1ch
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozz,ljudi imam jedno pitanje....znaci..gta 5 zahtjeva minimalno 4gb rama,e sada meni u system propertiesima pise da ima komp 4gb,no da je samo 3,48 gb usluzno(usable)....pa dali bih mogao pokrenuti gta 5 i ako mi fali tih 500 mb memorije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ferrarista kaže...

Pozz,ljudi imam jedno pitanje....znaci..gta 5 zahtjeva minimalno 4gb rama,e sada meni u system propertiesima pise da ima komp 4gb,no da je samo 3,48 gb usluzno(usable)....pa dali bih mogao pokrenuti gta 5 i ako mi fali tih 500 mb memorije?

Ti zahtjevi se uvijek odnose na kolicinu memorije prisutnu u racunalu, drugim rijecima zahtjevi podrazumijevaju da racunalo vec trosi neku (razumnu) kolicinu RAM-a na rad. U tvom slucaju RAM ne bi trebao biti problem te bi trebao moci pokrenuti igru uz uvjet da ostatak konfiguracije zadovoljava minimalne zahtjeve.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2016 15:53 (Minoza).
11 godina
neaktivan

Ok,hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2016 15:58 (Ferrarista).
16 godina
neaktivan
Ferrarista kaže...

To bi znacilo da mogu pokrenuti?

Isprika, naknadno sam dopunio post.

13 godina
Ferrarista kaže...

3,48 usable je vjerovatno zbog 32bit.nog sistema, ako imas Windows 32 bit, neces moci igrati GTA V

9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nemoj uopce instaliravati, igra je zesce smece.

0 18 hvala 0
9 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Trazim gta5 tim za hajstove ali ne za pc nego za ps4!

Uros
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel ima nek problem da u session dok igram budem sam :/ vise puta mi izbaci poruku da igram sam! A nekad se desi ima igraca i samo pocne da iskace da igrac xyz left i tako svi... Citam da se mora uraditi port forwarding pa ako moze neko da mi objasni kako da uradim to na cisco router/modem EPC3928

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imam isti problem i to od kad je izašla igra. Mislim da sam čak već i pisao o tome ovdje. Velik broj ljudi se žalio na to ali rješenje na žalost nisam pronašao.
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja sam napravio port forward pa mi se svejedno desava, ali ne cesto, mozda jednom ili dva puta tjedno. Daleko veci mi je problem sto cesto moram doslovce ugasit igru jer beskonacno loada prilikom ucitavanja joba.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Svinja kaže...

Ja sam napravio port forward pa mi se svejedno desava, ali ne cesto, mozda jednom ili dva puta tjedno. Daleko veci mi je problem sto cesto moram doslovce ugasit igru jer beskonacno loada prilikom ucitavanja joba.

jel mi mozes molim te poslati na pp ili ovdje postati koji portovi se moraju otvoriti?

13 godina
Grand Theft Auto V PC

ima li gdje za kupit do 130 kn stea verzija ili bilo kakva da mogu online igrat ? :D

Nikola
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DangerousB kaže...
Svinja kaže...

jel mi mozes molim te poslati na pp ili ovdje postati koji portovi se moraju otvoriti?

Ovdje imas kompletni guide sa slikama za gta 5. Samo odaberes koji ruter imas i on ce ti izbacit korake, ja sam to pratio za svoj ruter.

15 godina
Jole-Ri kaže...

ima li gdje za kupit do 130 kn stea verzija ili bilo kakva da mogu online igrat ? :D

Ima preko brazila, samo onda moraš cijelo vrijeme imat brazilsku ip adresu da možeš igrat

Milorad Rakuljić Zelov PREVARANT!!
11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

pozdrav, 

evo ovako imam jedan problem u vezi sa autima, kupio sam kod Frenklina i Michela neke aute, imam i garazu ali svaki put kad ostavim negdje auto, i odem natrag u garazu auta nema? znaci kupljen auto, tjuning uradjen i sve, i nemam vise tog auta. 

kako da uradim da ostanu auti ili sta vec ... nemam one opcije kao na online-u onaj MerryWeather ili kako vec. pomoc!

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jel unosim sve podatke kao na slici i ip adressu cak? I onda kad pocne sa brojem 6 sve u isti red kucam?
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Trebas si prvo podesit staticku ip adresu i onda koristiti nju dalje. Ja sam si npr. podesio da bude 192.168.0.15 (ovaj zadnji broj sam odaberes samo da nije 0,1 ili 255) LINK

Onda tu adresu upises u polje na tutorialu di ti pise "Don't Skip This Step!".

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC
Milorad Rakuljić Zelov PREVARANT!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Grand Theft Auto V PC

brzinsko pitanje koristim gta preko social cluba i instaliran je na particiju D. Moram da formatiram disk C hoce li biti potrebe da skidam opet 60gb ili ce prepoznati kasnije opet file-ove na D particiji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav, imam neki grafički problem sa ovom igrom.

Prije sam imao  verziju i sve je super radilo bez ikakvih problema. U međuvremenu sam instalirao nove Crimson Radeon drivere i nabavio Rockstar verziju igre.

U igri se pojavljuju neki čudni grafički "fragmenti", neznam kako da ih opišem. Nakon malo prčkanja oko vsync i msaa (ili tako nešto) i sličnih postavki i kada se primijene promjene, to sve nestane da bi se nakon par minuta opet pojavilo. Doslovno se cijeli ekran "zacrni" ingame, sve u crno-bijeloj nijansi. Neigrivo je, osim ako opet ne promijenim grafičke postavke i tako unedogled.

Igram na 1920*1080 rezoluciji, 60hz, directx 10.1, solidnih 60+ FPS'a. I u benchmarku se pojavljuju ove greške.

Da li je do drivera ili nešto drugo? Komponente kao u opisu, a evo i nekoliko slikica da vidite kako to izgleda. Ako znate za neko rješenje, molim savjet. Malo sam guglao, ali nisam pronašao ništa slično da bi i drugi imali probleme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja sam imao sličnu stvar jos pri izlasku igre kad nije bilo crimson drivera ali restartom igre to se nije više nikada pojavilo. 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Počelo je ovo prije dva dana, tako da nije do toga barem ne u mojem slučaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Cican kaže...

Probaj vratiti starije drivere za grafičku, npr. 15.8 beta koje osobno koristim, ili 15.7... Novi Crimson driveri ne funkcioniraju baš najbolje za neke grafe. 

15 godina
Cican kaže...

Ja sam taj problem imao neki dan.. okvirno kod mene je bilo kad je dx 10.1 onda budu ti problemi a kad je dx 11 onda nema al na dx 11 nije islo tako fluidno a grafika je bila identicna.. sve u svemu ja sam skino stare catalyst drivere 15.11.1 i od tad nema problema.. Al ja sam primjetio neki novi problem vise u slici dole.

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Skinite naj novije beta drivere sad prije par tjedana izasli, prva verzija crimsona je i meni radila probleme na mapi, tj. kada bi stavio neki waypoint ta linija bi mi titrala skroz, ali sa naj novijim driverima je sve ok, to su ispravili 2 dana nakon izlaska Crimsona, tako da uvijek updateajte drivere ne samo WHQL

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Moji su up-to-date, sve ažurirano.

Nisam siguran kako vratiti starije drivere pa molim pomoć :) Samo skinem stariju verzij i instaliram i to je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cican kaže...

Nisam siguran kako vratiti starije drivere pa molim pomoć :) Samo skinem stariju verzij i instaliram i to je to?

Skini ovo, onda bootaj u safe mode i otvori taj program i samo clean and restart kad se restarta komp instaliraj nove drivere i to e to.

15 godina
Encyanix kaže...
Cican kaže...

Skini ovo, onda bootaj u safe mode i otvori taj program i samo clean and restart kad se restarta komp instaliraj nove drivere i to e to.

Hvala stari. Svaka ti dala, osim moje naravno :)

Za sad je sve super sa starijim driverima, nema nikakvih problema. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice