Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.402.689
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
kicmabrajker kaže...

Problem ti je do novih drivera od AMD-a, vrati stare i nece biti tih problema...

Hvala!

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Slabo itko da je Online u Bug Crewu da se barem nekada skupimo za Stunters vs Snipers mod odličan je za grind love i rp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

GTA se vise ne moze igrati od chitera, ubijem lika on se iznervira pretvori me u snjeska bjelica ne mogu da mrdnem nikako, morao sam ugasiti pa upaliti ps3. Kako modificirati konzolu, ima li neko upustvo, ima li youtube klip ili bilo kakvo objasnjenje na nekom linku kako to da se uradi????

Sad sam pitao jednog covjeka koji radi cipovanje i modificiranje on kaze da se konzola mora cipovati da bi se mogli koristiti modovi, a meni ovdje rekoste da se ne treba cipovati.

0 2 hvala 0
14 godina

Okružit se sa normalnim ljudima, igrati heistove, misije i challenge samo sa njima. Problem riješen 

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

da li je imao netko problem sa bug-om, tocnije misija kad se presretne onaj security kombi, mislim da je to druga ona "glavna"... cim franklin unisti onaj smetlarski kamion i kad se prebacuje na michaela, igra se srusi.... zanimljivo je da koji god update stavim i napravim, sve radi normalno, ali na tom dijelu se srusi...

i zbog cega ta igra kosta jos uvijek 400 kn?????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
051fiume kaže...

Zato jer očito ne pratiš Steam popuste, bili su ti nedavno.. Mislim da je GTA bio 30 eura ili tako neš..

MiR
10 godina
quickr kaže...

Okružit se sa normalnim ljudima, igrati heistove, misije i challenge samo sa njima. Problem riješen 

Slažem se, napraviš friend/crew session i konekcija je stabilna, nemaš pomoćna smetala i možeš sve radit. Recimo ja i frend igramo sami u svom sessionu i prezabavno je, čak sam i krenuo snimat, okačim kanal i video kad se aplouda. 

14 godina
051fiume kaže...

da li je imao netko problem sa bug-om, tocnije misija kad se presretne onaj security kombi, mislim da je to druga ona "glavna"... cim franklin unisti onaj smetlarski kamion i kad se prebacuje na michaela, igra se srusi.... zanimljivo je da koji god update stavim i napravim, sve radi normalno, ali na tom dijelu se srusi...

Bitno da si ti riješio problem bez kupnje igre 

Bio je na steamu popust krajem 11. mjeseca, a bio je i sad prije dva-tri dana. Oba puta -40%. Stavi si igru u wishlist pa ćeš na mail dobivati obavjesti kad sljedeći put bude na popustu. 

10 godina
Grand Theft Auto V PC

Btw, ako je netko zainteresiran za igranje navečer dodajte Magibagi. Ko što sam rekao svaku večer igramo ja i frend u pravilu i snimamo, ja obrađujem video i upload će biti 1-2 put tjedno. Ovak igramo inače race, contact missions pa bi mogli i heistove jer nam treba 4 igrača. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
quickr kaže...
051fiume kaže...

Bitno da si ti riješio problem bez kupnje igre 

Bio je na steamu popust krajem 11. mjeseca, a bio je i sad prije dva-tri dana. Oba puta -40%. Stavi si igru u wishlist pa ćeš na mail dobivati obavjesti kad sljedeći put bude na popustu. 

pa i jesam, nisam je mogao pokrenuti nikako ispocetka, kasnije je bilo super.... mislim da je do update-a..... (to je zato sto kad sam skinuo, tek onda sam nasao preko skidrow-a verziju pa sam bio lijen opet skidati 60 gb)....

a to vezano za steam - nisam u toku... a i nemam vremena kad sam rijetko doma (plovim).... nije mi problem dati 400 kuna ali zasto bih ako ne moram....

uglavnom... budem potrazio na tom steam-u.. hvala na info...

14 godina

Registriraš se na steam, ako već nemaš račun. Staviš igre koje te zanimaju na wishlistu i nemoraš uopće redovno pratiti. Igre koje su ti u wishlisti kad budu na popustu dobit ćeš obavjest na mail. 

Par dana prije božića će krenuti redovni christmas sale, garantirano će opet biti na popustu. Kupi igru i miran si sa bugovima i random izbacivanjima iz igre. 

Magibagi, šaljem ti request na social.  Imam ja jednog kolegu sa kojim stalno igram, i nama fale dvojica za hajstove. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 11:41 (quickr).
10 godina

Odlično, inače pričamo preko ts3 pa eto skidaj ak nemaš. Nas je 2 stalna + 1 (moj buraz) koji igra kad nema obaveza navečer. Tak da imamo i rezervu 

14 godina

Znam da kasnim, ali tek sam nedavno uzeo GTA, još sam pod dojmom i tek sam danas našao ovaj video, don't judge me 

Jel itko probao: 

Koliko je zahtjevno za pokrenuti? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 15:15 (quickr).
10 godina

Nema online support, tako da nemoj to ni pokušavat. Ali i da ima mislim da nebi uspio držat 30fpsa, ako igraš na ovome pod MOJ PC.

12 godina
quickr kaže...

Znam da kasnim, ali tek sam nedavno uzeo GTA, još sam pod dojmom i tek sam danas našao ovaj video, don't judge me 

Jel itko probao: 

Koliko je zahtjevno za pokrenuti? 

ja sam upravo stavio taj mod, i igra je tri puta ljepsa... stvarno izgleda vrhunski. jos sam stavio na 102cm tvu i pre dobro je

14 godina

Kakav PC imaš? 

11 godina
neaktivan
quickr kaže...

Kakav PC imaš? 

4 godine na forumu i nezna za "Moj PC"

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
14 godina
alien20 kaže...
quickr kaže...

Kakav PC imaš? 

4 godine na forumu i nezna za "Moj PC"

zaboravih 

14 godina
Grand Theft Auto V PC

ovaj online je teško sranje samo zbog igrača. jednostavno previše cheatera/modera, a rockstar kao da boli kita za to. isto je bilo ljetos kad sam uzeo igru, mislil sam da će se stanje popraviti, al niš od toga.

sinoć malo igram, ubijem lika nakon kaj je on mene razvalio tenkom jedno 10 puta u par minuta i onda se za osvetu teleportira nakon 15 sec iza mene kad se respawnam i tako me ubija. doslvno ne mogu napravit 10 metara. takvi mazohisti mi ne idu u glavu, di je tu zabava? LoL community je limunada za ove pacijente.

Look! That turbo has an engine!

4 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo prvi gta video na kanalu, slobodno subscribe biće još. 

Kritike dobrodošle.

GTA V ONLINE - Contact Missions - Prvi dio

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2015 23:13 (Magibagi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ima lijepe bicepse na trbuhu hahahaahahaha vristim, legende ste :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Hvala na podršci kolega, bit će još videa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

SICK

SVEMOGUĆI
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

SICK

Je, sick, isto kao i čiteri u online-u. Ali bitno da rockstar zna prioritete 

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Netko se raspitivao o popustima za GTA V pa evo da pomognem (steam verzije se krecu od 31+ euro) :

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-gta-5-cd-key-compare-prices/

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Novi video, uživajte! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima li tko rjesenja za anti aliasing u ovoj igri ? FXAA onako na blizinu manje-vise dobro radi,ali kad pogledas malo udaljenije vidis jagged edges.
MSAA 2X + FXAA rade odlicno,ali MSSA ubija graficku i oduzima 7-8 fps,da ne pricam kad se izade van grada.

Vidio sam na redditu neke cake,ali to podrazumijeva DX 10.1 nacin gdje dosta grafickih opcija nema kao gustoca trave,teselacija.
Moze li se sta pomoci tweakanjem u AMD CCC ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Kako riješit out of memory error? To se pojavi i igra freeza. Nije problem u RAM-u, jer sam prošao prva tri puta bez problema. U svim drugim igrama normalno sve radi. Patch 5 je gore (350.2).

Grafičke postavke su 4.5/6.1 GB

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

frend ima problem sa laptopom...neznam dal je i ovo pitanje za ovu temu, ali pokusat cu...

ima R7 260M i neku integriranu neznam sad koju tocno...ima original igru, u igri mu prepoznaje integriranu, ima 768mb na njoj, igra mu ide cak i ok, ali mu texture nakon par sekundi voznje skacu i ne prikazuju se...kad proba disableati u win (10) integriranu onda mu prepozna u igri R7, ima 2600mb dostupnih, ali igra se vrti ko mrtva kokos, nema ni 3-4 fps, loadira start screen jedno nekih 6-7 minuta i u igru dok ude, kad se spusta kamera na igraca treba jedno 1-2min i poslije ucitavanje textura traje jos toliko i onda troka isto na par fps...

ima li tko kakav savjet? ja mislim da mu mozda ne radi dobro graficka (skinuli smo i najnovije drivere, ali nista) ili da ima tvornicki difekt, jer nije normalno...nedavno kupljen hp pavillion sa 6gb rama i ako se dobro sjecam 4 core, reza 1366x768 15"

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 16:54 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

frend ima problem sa laptopom...neznam dal je i ovo pitanje za ovu temu, ali pokusat cu...

ima R7 260M i neku integriranu neznam sad koju tocno...ima original igru, u igri mu prepoznaje integriranu, ima 768mb na njoj, igra mu ide cak i ok, ali mu texture nakon par sekundi voznje skacu i ne prikazuju se...kad proba disableati u win (10) integriranu onda mu prepozna u igri R7, ima 2600mb dostupnih, ali igra se vrti ko mrtva kokos, nema ni 3-4 fps, loadira start screen jedno nekih 6-7 minuta i u igru dok ude, kad se spusta kamera na igraca treba jedno 1-2min i poslije ucitavanje textura traje jos toliko i onda troka isto na par fps...

ima li tko kakav savjet? ja mislim da mu mozda ne radi dobro graficka (skinuli smo i najnovije drivere, ali nista) ili da ima tvornicki difekt, jer nije normalno...nedavno kupljen hp pavillion sa 6gb rama i ako se dobro sjecam 4 core, reza 1366x768 15"

To je poznat problem. Prošvrljaj malo po RG-ovom forumu. Ima nekih rješenja.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice