Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.403.179
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako vam loading traje beskonacno dok ste alt-tabani na neki drugi prozor kada pokrecete igru, rjesenje je iskljuciti opciju "pause on focus loss".

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ima li neki moder da igra na ps3 da posalje malo kakvih para? :D

i imam jedno pitanje. Kako je moguce da me pojedini tako lahko skinu u zraku kad uzmem hydru ili onaj avion iz vojne baze, znaci cujem onaj zvuk da me nanisanio i manervisem vrtim se svugdje cak pobjegnem iza zgrade gdje me nema na nisanu jednostavno nemoguce ali bas nemoguce izbjeci da me pogodi. Nije mi jasno kako. Pogotovo kad sam na velikoj visini, ja kad gadjam zoljom gotovo nemoguce pogoditi na toj visini a mene gadjaju tako lahko da je to cudo. Jesu li u pitanju moderi ili ima neka tajna?

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Men' tu malo neke stvari idu na jaj*.....

malo-malo se spominje rijec moder u smislu da vara u igri (GTA V)..

Posto mi pukla kifla...eto malo.. Izvor - wikipedia

"Modding is a slang expression that is derived from the verb "modify". Modding refers to the act of modifying hardware, software, or virtually anything else, to perform a function not originally conceived or intended by the designer, or achieve a bespoke specification. The term modding is often used within the computer game community, particularly in regard to creating new or altered content and sharing that via the web. It may also be applied to the overclocking of computers in order to increase the frequency at which the CPUoperates. Case modding is also a popular activity amongst many computer enthusiasts which involves the customization of a computer case or the installation of water cooling technology. In connection with automobiles, modding often refers to engine tuning, remapping of a vehicle's engine control unit or customization of the bodywork."

Znaci osobe koje rade ovo gore navedeno JESU moderi....

"Cheating in video games involves a video game player using non-standard methods for creating an advantage or disadvantage beyond normal gameplay to make the game easier or harder. Cheats may be activated from within the game itself (a cheat code implemented by the original game developers); or created by third-party software (a game trainer) or hardware (a cheat cartridge). They can also be realised by exploiting software bugs, but if it is really cheating is also matter of common knowledge. Software bugs are very often considered software features and as long as they are common knowledge, it is questionable whether it is cheating."

Osobe koje rade ovo gore navedeno NISU moderi...nego Cheateri...eto..

Hvala, do slusanja.

https://www.g2a.com/r/mmarko

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja nemam nista protiv modanja/cheatanja, nazovi kako hoces, dok se koristi za zajebanciju. Zna se dogoditi da je modder zajebant, npr. jucer je jedan naspawnao tenkove svima, ali one kromirane koji su neunistivi i vozili smo u krug po autocesti i rasturali murju, pa nam je isto tako naspawnao Hydre, bas full zajebancija, nitko se nije medusobno ubijao, al je bilo presmijesno...

Al kad mi dodje neki koji se teleporta po mapi, ubija igrace da izgleda kao suicide, iste sekunde reportam cijeli session, pa neka se R* bavi njima. 

Jedino sto me yebe u zdrav mozak je sto sam pred par mjeseci dobio ban na tjedan dana, pa na mjesec dana jer smo u closed sessionu frendovi i ja spawnali policijske aute i slicno u svrhu snimanja videa s editorom, nakon toga se vise ne usudim jer je 3. ban perma... Nikad nisam isao na public session sa modovima, al je ocito automatski sustav prepoznao modove i jbg. A sad svaki session ima minimalno 5 moddera i nikog nije briga.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
FrEaK94 kaže...

Najjači si e.

Megatr0n_HR (BF3) / MEGATRON_CRO (BF4) | Youtube: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 19:57 (alien20).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

kako me jebeni balavci koje cujem na chatu pogode zoljom bez obzira koliko visoko bio i koliko manervisao, nije mi jasno, kakoooo????????????????

0 0 hvala 0
14 godina

Kupljeno na steam sale-u. Još da mi se PC vrati sa servisa  

Čitam malo po forumima da je online zasićen cheaterima, čini mi se da ću samo SP peglat. 

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Prije svega da naglasim da je igra piratska, iako to nema veze sa potonjim problemom.

Dakle, kupio sam SSD te ga ubacio, nakon toga rušio Windowse i ponovno reinstalirao GTA 5. Naravno da sam ostavio sejvove od 60 i nešto posto, no međutim igra mi ih ne pronalazi, tj. govori da ih nema, iako su fizični prisutni gdje trebaju biti.

Prijedlozi?

Riješen problem, mjesto save-a je premješteno iz "Documentsa" u skriveni "Program Data/Rockstar Games" na sistemskoj particiji, čisto da napišem ako se još nekome dogodi ovako nešto.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2015 16:26 (marinn95).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Koristi li tko SweetFX ?

ovaj trenutno imam

https://sfx.thelazy.net/games/preset/3511/

Kakav vam je fps,kad ga ukljucim gubim 4-5 fps ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Znam da je sigurno bilo postavljano više puta, ali imam Windows 10 Pro N i izbacuje mi onu "Dependency MFREADWRITE.DLL missing, please reinstall the game" poruku, iako sam instalirao i feature media pack i zadnje drivere za graficku. Većini to riješi stvar, ali meni se i dalje pojavljuje to, zna li netko u čemu je problem?

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ratohnhake:ton kaže...

Znam da je sigurno bilo postavljano više puta, ali imam Windows 10 Pro N i izbacuje mi onu "Dependency MFREADWRITE.DLL missing, please reinstall the game" poruku, iako sam instalirao i feature media pack i zadnje drivere za graficku. Većini to riješi stvar, ali meni se i dalje pojavljuje to, zna li netko u čemu je problem?

Skini i instaliraj ovo, nakon toga ne bi više trebalo biti problema. Link od threada.
Edit: nisam vidio da si već to napravio, pardon.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2015 16:31 (marinn95).
12 godina
neaktivan
marinn95 kaže...
Ratohnhake:ton kaže...

Skini i instaliraj ovo, nakon toga ne bi više trebalo biti problema. Link od threada.
Edit: nisam vidio da si već to napravio, pardon.

Da, znaci svi govore da im je to fixalo, probao sam više puta, nez do cega bi to trebalo biti, iako imao sam instaliran daj feature media pack i onda sam ga neki dan opet morao instalirati, nisam siguran zasto, jedino ako ima kakve veze sa zadnjim Windows updateom, iako ne bi trebalo

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Probaj repair instalacije mediapacka napraviti, ako ništa drugo skini dll i zaljepi u system32.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Kupio bih nećaku original gta v, steam ili rockstar verziju igre, svejedno. Zanima me dali je moguće instalirati na dva kompa gta v i igrati istovremeno jer bih i ja igrao nekad a glupo mi je reći nećaku neka ne igra kad baš ja hoću igrati

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Odgovor je ne.

12 godina
neaktivan
Ako je steam verzija onda mozes. Ulogiras se na njegov steam i instaliras igru na svoj pc. Mozes igrati ali ne istovremeno.
Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Oj, ako ima kakva normalna i zrela ekipa za online... rockstar acc mi je: loon_1

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Neko probao ?

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Novi sam sa modanjem igre i doso do trenutka di mi je javilo na OpenIV ako modicifiram . rpf fajl da ce me banat na online. Pa me zanima dali mogu instalirati npr. The Pinnacle of V i da igram online?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako je netko imao problema sa pokretanjem GTA Online i da je uspio riješitit bez da mora skidati i instalirati ponovo igru, nek se javi preko PM, hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ako bi netko znao u cemu je problem, da ne citam svih 200 stanica....

naime, na samom pocetku igre, kad pokupi onu lovu iz sefa i izadju van pucati na policiju, igra se srusi... znaci, nakon nekih 10 minuta sto je pokrenuta, igra se srusi.... grafika je podesena na high, na pocetku odlicno radi i vrti igru bez problema... rezolucija jest mala (800/600) ali to mi je manje bitno... ponavljam, na samom pocetku igre mi je grafika zadovoljavajuca...

gledam po netu, kazu da je to do patch-a medjutim ovo je zadnji patch koliko sam shvatio (update v3), do sada je vec optimizirana sto puta...

nikako na zelenu granu....

cak pise na netu netko da je sa directx 11 se vratio na 10 pa da mu se prestala rusiti... ima li moguce istine u tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
matecro007 kaže...

Novi sam sa modanjem igre i doso do trenutka di mi je javilo na OpenIV ako modicifiram . rpf fajl da ce me banat na online. Pa me zanima dali mogu instalirati npr. The Pinnacle of V i da igram online?

Ako planiraš igrat online, osiguraj da ti je igra stock, dakle da nema niti jedno jedinog mod-a !

Šupci iz Rockstara ti mogu dat ban za bilokakvo modificiranje igrinih datoteka

11 godina
neaktivan

Rekli su da nece banati za modove ukoliko se gase prije Onlinea (vjerojatno ukoliko se obrišu) ali me nebi cudilo da neki automatski ban opali ako prepozna modificirani file. Iako ja od izlaska koristim FOV config u onlineu bez problema.

Battlelog: D3lBoy-00
15 godina
matecro007 kaže...

Ako imaš dovoljno mjesta na kompu napravi(copy/paste) još jednu GTA mapu. Jedna mapa nek ti bude originalna igra di nećeš modificirat fileove/ubacivat modove, a u drugu mapu ubacivaj modova kolko te volja. Tak da dok hoćeš igrat modanu verziju, original mapu preimenuj u npr. "original"(tak da obje mape nisu istog imena) a modanu u "Grand Theft Auto V". Dok se zaželiš igrat online, modan Grand Theft Auto V preimenuj u npr "moded" a originalnu u Grand Theft Auto V i to je to.

Valjda si skužil kaj oću reč.

SVEMOGUĆI
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

da li je netko uspjesno rijesio onaj problem sa aktivacijom? kad zelim igrat, moram promijeniti datum.... -.-

i jos jedna stvar, sad kada sam dosao do trevora, kada oni bajkeri na chopperima bjeze, desni klik i igra se srusi... ima li pomoci?

Moj PC  
0 12 hvala 0
12 godina
neaktivan
051fiume kaže...

da li je netko uspjesno rijesio onaj problem sa aktivacijom? kad zelim igrat, moram promijeniti datum.... -.-

i jos jedna stvar, sad kada sam dosao do trevora, kada oni bajkeri na chopperima bjeze, desni klik i igra se srusi... ima li pomoci?

Ima pomoći,kupiš igru i bezbrižno igraš

10 godina
neaktivan

svaka cast... puno si mi pomogao.... daj si plus....

p.s. rijesio sam i bez kupovine...

13 godina
051fiume kaže...

svaka cast... puno si mi pomogao.... daj si plus....

p.s. rijesio sam i bez kupovine...

uuuuu jesi nam pametaaaan 

16 godina
Grand Theft Auto V PC

pozz

Imam problem s minimapom,kada si zadam cilj i imam liniju vodilju,ona nestaje tj blica...al blica tako da se jedva i vidi...jel netko imao takav problem i da li zna kako to rijesiti?

Opcenito imam problem s grafickom,throttla dosta u igri...driveri noci stavljeni tj reinstalirani (prije s ddu deinstalirani).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
izvone kaže...

pozz

Imam problem s minimapom,kada si zadam cilj i imam liniju vodilju,ona nestaje tj blica...al blica tako da se jedva i vidi...jel netko imao takav problem i da li zna kako to rijesiti?

Opcenito imam problem s grafickom,throttla dosta u igri...driveri noci stavljeni tj reinstalirani (prije s ddu deinstalirani).

Problem ti je do novih drivera od AMD-a, vrati stare i nece biti tih problema...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice