Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.404.208
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Neznam dali je vec netko stavio ovaj video ali evo odlicno prikazana usporedba grafickih postavki.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC
Skinuo sam ifruit app na androidu ali nema login za pc verziju nego samo za konzole,kako sad trenirati chopa?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
Diazz72 kaže...

Ovaj R* treba S.P.A.L.I.T.I. do temljea, i*j*t*k* smece od kompanije.

Ekipa je stavila da se peseki i mace mogu ubijati, kaj je sljedece bebe?

Igrao sam igru na xboxu i bio je onaj hunting i to jos ae mogu podnijeti, ali ubijati mace i peseke e pa to je vec brutala.

Ljude masakrirat je ok, ali mace i peseke nikako, to je ipak brutala. 

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Dali netko zna dali se moze rijesiti onaj problem sa mutnim retrovizorima kada vozim auto iz prvog lica ?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diazz72 kaže...

Igrao sam igru na xboxu i bio je onaj hunting i to jos ae mogu podnijeti, ali ubijati mace i peseke e pa to je vec brutala.

:P

16 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Pa nemoj ubijat ako ti se ne ubija...

Nego, za one kojima se crasha kada se upotrijebi desni klik u autu.... 

Pod postavkama za Saving & Startup sam promijenio Landing Page na vrijednost suprotnu od početne (zaboravih koja je, pa da ne palim opet igru) i sve je ok. U istom turnusu sam stavio i miš na Direct input, pa je možda i to imalo ulogu. 

Normalno sam odigrao misije Friends Reunited i Shame or Fame, gdje se ljudima masovno rušilo kada su igrali i pokušavali pucat.

To sam skupio iz https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203477627--GTA-V-PC-Game-crashes-when-trying-to-shoot-from-a-vehicle-?page=5 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
RuskeGTT kaže...
Diazz72 kaže...

:P

Ruske provokator haha

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako imas fluktuacije FPS-a od 45 do 70 (npr), nema smisla lockat na 40 samo da bude "stalan", "konzistentan" i "da nema skakanja". Ok, ako te zivcira da ti igra radi glatko i u nekim trenucima manje glatko, mozes lockat na "manje glatko", ali onda neces imati glatko (redneck logic ftw). Grafa da kolko moze, lock na neku vrijednost (ako je ispod 60) nema smisla, pogotovo ako imas instanciranu misiju gdje obicno imas visi FPS, ali zbog tog locka neces imati.

I da, kao sto su neki forumasi vec napisali - uvijek mozete igrati na 800x600 

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Razlikuješ li ti stvarni od virtualnog svjeta?

...My life, My game, My rules...
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

imali neko da zeli igrat heistove? neka se javiu pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

A stvarno vas ima i***** na ovome forumu, nije ni cudo da je svijet u k.

Kad ti neko u manje od dvije godine ubije dvije mace i ostavi ti ih masakrirane pred ulaznim vratima onda ti je jasno u kakvom bolesnom svijetu živiš...a R* i par i***** sa ovog foruma nek se prave pametnim pa če takvih ... biti još više.

Razlika izmedžu čovijeka i životinje je to kaj če čovijek ( ako je svoj ) dva puta razmisliti prije nego ubije drugog čovijeka...a za životinju samo če mu dati tir jer ionako to radi doma svaki dan.

Moj PC  
1 23 hvala 0
15 godina
Diazz72 kaže...

Kad ti neko u manje od dvije godine ubije dvije mace i ostavi ti ih masakrirane pred ulaznim vratima onda ti je jasno u kakvom bolesnom svijetu živiš...a R* i par i***** sa ovog foruma nek se prave pametnim pa če takvih ... biti još više.

Razlika izmedžu čovijeka i životinje je to kaj če čovijek ( ako je svoj ) dva puta razmisliti prije nego ubije drugog čovijeka...a za životinju samo če mu dati tir jer ionako to radi doma svaki dan.

bad troll or just stupid ('rvat)?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
11 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Da te opet pitam razlikuješ li ti stvarni od virtualnog svjeta?

...My life, My game, My rules...
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Poslat ču upit rockstaru da ubaci nešto tipa sektorska šteta ko u deadspace 2 tako da macama mogu i crijevca poletjet....

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Diazz72 kaže...

gr8 b8 m8

6/10 - trollanje trebaš malo suptilnije raditi, ovako prerano shvate. Nije loš pokušaj u svakom slučaju.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

Hebemu, pa i ja sam osobno protiv bilo kakvog zlostavljanja životinja. Dapače, te zlostavljače životinja bi mučio dok ne crknu.

Ali to što su u igri stavili da se životinje mogu ubijati, ne smatram nekim minusom. Ako ti se ne sviđa, ne ubijaj. Eto, samo se nadam da neće biti kretena koji će te pi'darije iz igre pokušavati u RL..

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Ljudi očete li vi mene shvatiti ozboljno ili ne to je na vama, mene zaboli.

Vi živite u ovom svijetu kao i ja...sa istim ljudima.

Tu sad s*****, pravite se neke face...a na TV-u kad čujete da je dijete ( djete moj k. 16-17 godina nadalje više nije dijete ) stavilo psu petardu u usta pa se zgražate.

Ja jednostavno nisam za takvu vrstu nasilja i fakat ne vidim potrebu za mačkama i psima u igri...ako su ih več stavili onda su mogli staviti da ih ne možeš udariti/ubiti.

Moj PC  
4 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Treba shvatiti razliku izmedu igre i stvarnog svijeta, nevidim problem, ovo je samo igra.

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP

1 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Pa kaj onda oni penzići u americi na yt kaj se iživljavaju u igri i super im je, kasnije nastave svojim mirnim životom. Ja sam isto došao iza vinewood znaka i bio je neki turist mulat sa ruksakom i taman je stari gledao kaj radim i igram i ja ubio turista, a stari kaže ti nisi normalan, ko zna otkud je taj daleko putovao da vidi LA i ti ga tu zatučeš iz čista mira. Znam da to nije u redu, al eto, očito ta igra služi za takve stvari. :D

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
alien20 kaže...

Treba shvatiti razliku izmedu igre i stvarnog svijeta, nevidim problem, ovo je samo igra.

Ti ga nevidiš...a koliko bolesnika živi na ovom planetu, i to sad ne mislim na one sa potvrdom da su psihički bolesni.

Več normalne ljude...tvoje i moje kolege!!!

Pa ljudima je svašta padalo napamet od ove igre; krađe auta, pljačke, ubojstva i sad im rockstar daje povoda za još jedan čin uz koji če i najverovatnije proči ne kažnjeno.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

vidim citam ljudi imaju problema da im se igra crasha kad ciljaju iz auta

ja imam isti problem a vi?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Pa nitko tebe ne tera da ih udaraš i ubijaš. Ni u jednoj misiji nije bilo da se mora udariti pas ili mačka. To je open world sandbox igra, i nitko te ne prisiljava ni na što.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
12 godina
DiRT kaže...

Pa kaj onda oni penzići u americi na yt kaj se iživljavaju u igri i super im je, kasnije nastave svojim mirnim životom. Ja sam isto došao iza vinewood znaka i bio je neki turist mulat sa ruksakom i taman je stari gledao kaj radim i igram i ja ubio turista, a stari kaže ti nisi normalan, ko zna otkud je taj daleko putovao da vidi LA i ti ga tu zatučeš iz čista mira. Znam da to nije u redu, al eto, očito ta igra služi za takve stvari. :D

Ma gle sve je to u redu...da nije ovakve igre nebi ni postojale.

Problem je u tome kaj sa ubojstvom životinje naj vijerovatnije ćeš proći bez ikakvih posljedica.

A uz to nečeš dva puta razmišljati hoćeš ili ne ćeš ubiti pesa/mačku.

EDIT: ae da više završimo sa ovom temom jer mi se fakat neda više prepirat :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 22:19 (Diazz72).
14 godina
neaktivan

Mani se non stop javlja freeze nakon 4-5 minuta igranja, bilo na low ili ultra postavkama, uvijek se javi. Freeze traje oko sekundu i onda igra nastavi.
Ako neko riješio sličan problem molim da pomognete.

Gtx 970
fx 9350
8gb gskill ddr3

EDIT: postao sam u tehnikalije.

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2015 23:08 (bruslii).
13 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Diazz72 kaže...

Ljudi očete li vi mene shvatiti ozboljno ili ne to je na vama, mene zaboli.

Vi živite u ovom svijetu kao i ja...sa istim ljudima.

Tu sad s*****, pravite se neke face...a na TV-u kad čujete da je dijete ( djete moj k. 16-17 godina nadalje više nije dijete ) stavilo psu petardu u usta pa se zgražate.

Ja jednostavno nisam za takvu vrstu nasilja i fakat ne vidim potrebu za mačkama i psima u igri...ako su ih več stavili onda su mogli staviti da ih ne možeš udariti/ubiti.

Diazz72 kaže...

Problem je u tome kaj sa ubojstvom životinje naj vijerovatnije ćeš proći bez ikakvih posljedica.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
11 godina
toma20 kaže...

jel presao neko skolu letenja prodem sve i dalje nemogu na aerodrom?!

itko?

10 godina
Diazz72 kaže...
DiRT kaže...

Ma koji si ti? Jbt ovog garant negdje po gradu ganjaju 2-3 medicinska brata sa špricama hahahhahahh, pobjego iz Vrapča :D

17 godina
Bastardo kaže...
Diazz72 kaže...
bla bla bla

Daj čekaj, defragmentirat ćemo jebeni disk i dobit na performansama!!

Jer tko je vidio kupit bolji procesor ili grafičku!?

Idemo svi bacit defragamnataciju da nam GTA V izleti iz ekrana od brzine!!

10 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel ima kakav teamspeak gdje se ekipa skupi ili nešto slično pa igra online? nešto sam malo igrao online pa bih htio malo da me ekipa uputi kako igrati da malo zajednički nešt odigramo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

uspio sam pokrenuti igru na P 233 MMX

Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice