Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.399.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
FanBoy kaže...

Ima li neki TS IP gdje ekipa misli večeras igrati?

xcell.teamspeak.me

14 godina
Grand Theft Auto V PC

BOk. Dal bi mogao ja pokrenut igricu, sve na low s konfiguracijom pod Moj PC na najnizoj rezoluciji. Da ne instaliravam repack bezveze.

Lp

http://valid.canardpc.com/cache/banner/fmwm3z-4.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zvuk oruzija je katastrofa los, em sto se nemoze prebaciti na semiauto em sto kad opucam jedan metak sa assault rifle zvuci kao da sam opcao 3. Evo nekome ideja kada podje modanje, a tko je vjest u tim stvarima, neka uzme zvuk sa arma3 marksman dlc i prebaci ga u gta, doda da se moze swich na semi auto na wepsima i neka namjesti da ima postavka da igras 3rd person, a kad aim da te prebaci u 1st.

1 1 hvala 0
16 godina
Tony1999 kaže...

BOk. Dal bi mogao ja pokrenut igricu, sve na low s konfiguracijom pod Moj PC na najnizoj rezoluciji. Da ne instaliravam repack bezveze.

Lp

Nema smisla :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
11 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

ja nekuzim zasto brisete exe fajlove iz igrinog foldera ??

pa nece se samo od sebe popravit ,tako jedino mozete jos vise zbrljati 

0 0 hvala 0
15 godina

Ja neznam jel to samo u mene tako jer nisam gledao bas druge kako igraju, ali s kojim god likom igrao, i kad ulazim u auto, pogovo sa strane suvozaca, vrata nikad ne zatvori, nego ono moram sam tako da krenem naglo autom. Zar je tako tesko vrata za sobom zatvorit?

11 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Već 2 put mi se desilo da nakon šta netko od nas umre u heistu i odemo quick restart, meni ostane freezan cutscene tako da niš nevidim osim mape dolje koja radi ok, anyone else?

Meni..ali samo sam ALT+TAB pa nazad pa proradi

https://www.g2a.com/r/mmarko
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

meni se igra instalira vec 5 sati, jos 4... ok hard mi je u banani no lol! koliko je vama otpakiravanje trajalo?

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

meni se igra instalira vec 5 sati, jos 4... ok hard mi je u banani no lol! koliko je vama otpakiravanje trajalo?

Ja sam čekao oko 2.5 sata i otišao spavati, do jutra je bilo gotovo. (radi se od prastarom mehaničkom disku)

13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Oko sat vremena ali to uključuje i download patcha po RSC (u prevodu niskim) download brzinama

13 godina
protjeran
Kordy kaže...
Stjepanj kaže...

Ja sam čekao oko 2.5 sata i otišao spavati, do jutra je bilo gotovo. (radi se od prastarom mehaničkom disku)

ovo u zivotu nisam dozivio, mislim instaliravao sam igara i igara od 30+gb no kaj ne stima s ovim?

kenan.M igra mi je cijela na hdd!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 20:39 (Stjepanj).
14 godina
Stjepanj kaže...

frend je repack instaliravo 11 sati

http://valid.canardpc.com/cache/banner/fmwm3z-4.png
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Jedan kratki video - test R*Editora... Mount kamere unutar auta, dodavanje efekata, (koje nisam nešto pretjerano editiro i gas...)

Kamera se može pozicionirat di god na CJELOJ mapi, (u krugu igrača); u svaki auto, kod očiju, kod urica, na farove, na retorvizore, pokraj kola, na nebo...

Moćno je to... Jedva čekam napravit pravi uradak!

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina

Cijeli dan se borim s bugom koji mi ne omogućava napredak. Na Heist misiji sam "Blitz Play".

Sa kamionom Čistoće blokiram ulicu, zabijem se u kamion koji prevozi novac/pismo, ubijem 100 policajaca i kada se vratim do mjesta gdje je getaway car i raznesem kamion čistoće igra kod prebacivanja na Michaela se samo sruši.

Ovdje na videu pod 10:22

Probao smanjiti rezoluciju, sve staviti na Normal pod grafikom no uvijek se ruši na istom mjestu. Probao sam sigurno već 10x.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav ljudi, imam GTA V na Steamu ali nazalost ne radi. Problem je sa grafickom GTX850M koja na laptopu radi zajedno s integriranom Intel 4600. Kad pokrenem igru sa Nvidiom otvori se black screen u windowed modu, znaci cuje se zvuk i sve se moze ali slika je crna :/. Kad na Steamu napravim screenshot slika se pojavi na tren i zamrzne te svakim iducim screenshotom slika krene mozda jednu sekundu. Igra radi jedino na integriranoj Intelovoj grafici ali fps je los i nije bas igrivo. Ako je netko imao isti problem i rijesio ga nek javi! :)

Inace, imam zadnje drivere graficke 350.12.

Isti problem je ovdje opisan https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203468697-GTA-V-windowed-Blackscreen

0110111001101001011100110111010001100001001000000110001001101001011101000110111001101111001000000011101000101001
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 20:46 (xvekix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

I imam jednu molbu...

Ako je moguće da mi ne šaljete PM više.. Zato sam i otvorio onu temu sa tehnikalijama da se postavljaju pitanja pa može i netko drugi odgovorit i pomoć..

Svima sam odgovorio, ali više mi se jednostavno neda.. Dobio sam sto poruka vezanih za GTA V!

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 20:46 (doktor1).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

I imam jednu molbu...

Ako je moguće da mi ne šaljete PM više.. Zato sam i otvorio onu temu sa tehnikalijama da se postavljaju pitanja pa može i netko drugi odgovorit i pomoć..

Svima sam odgovorio, ali više mi se jednostavno neda.. Dobio sam sto poruka vezanih za GTA V!

Mozes ugasit u postavkama profila kao ja :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdravi s planine ;) 

#MountChiliad #MountChiliad
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Ag008 kaže...

Cijeli dan se borim s bugom koji mi ne omogućava napredak. Na Heist misiji sam "Blitz Play".

Sa kamionom Čistoće blokiram ulicu, zabijem se u kamion koji prevozi novac/pismo, ubijem 100 policajaca i kada se vratim do mjesta gdje je getaway car i raznesem kamion čistoće igra kod prebacivanja na Michaela se samo sruši.

Probao smanjiti rezoluciju, sve staviti na Normal pod grafikom no uvijek se ruši na istom mjestu. Probao sam sigurno već 10x.

kad pobijes policajce, nemoj uc u garbage truck, raznesi se bombom, i to tri puta, igra će ti ponudit skip i "preci" ces misiju, ali samo 2 misije dalje "caida libre" je nemoguće prijeći ovim putem, na kraju te misije se svima crasha sa 3dm v1 i v2. Čeka se v3 ili fix sa strane rockstara.

12 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

A da napišeš koji error izbaci nakon rušenja?

10 godina

Moze igrat bez problema, ja igram na intergriranoj na 800x600.

14 godina
Grand Theft Auto V PC

"Timed out loading session."

Po deseti put vec, nikako da se upali taj gta online :s Zamrzit cu ovog Franklina jer me svako malo baca u SP pa cekam ucitavanje za tamo i nazad

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja i dalje imam problem sa Social Club error 15... Smijesno da sve napravim kako treba a i dalje ne mogu igrat...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imam problem kod custom radion station, znaci ubacio sam par pjesama, ali se one pre tiho cuju u odnosu na ostale stanice, dali neko zna kako to rješiti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Lijep pozdrav, 

Imam i5 3570k i sapphire 7870 ghz oc edition (advanced graphic nisam dirao), a od ostalih psotavki vecinom sam stavljao na high te igram u full HD. Ponekad prilikom brze voznje kada naletim na guzvu u gradu malo padne fps sto se osjetsi, pa me zanima da li je to normalno?

Ovo je benchmark iz igre (s tim da sam tu texture stavio na v. high) :

Pass 0, 25.987705, 92.877518, 58.147579
Pass 1, 33.524200, 126.293076, 55.438877
Pass 2, 29.561445, 72.930305, 55.837799
Pass 3, 34.524624, 103.316040, 58.308849
Pass 4, 6.187357, 119.480789, 53.956013

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja ne mogu naći selfie i slike koje sam slikao Snapmaticom u igri.. O.o

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Par prigodnih sličica :D 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

ova druga hahahahhaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Stavio sam igru na ssd i puno brze se ocitava, ali nikakve druge razlike nema.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 22:12 (alien20).

0 0 hvala 0
14 godina
alien20 kaže...

Stavio sam igru na ssd i puno brze se ocitava, ali nikakve druge razlike nema.

a trebalo bi bit neke razlike?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice