- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako stoje pirati jel ima craka? u naznaku? :D
Mogli su rec da ce igra zauzimati skoro 90GB a ne 64GB.
Tako da pazite ako imate malo prostora, mislim da je oko 84GB.
Grand Theft Auto exited unexpectedly. Pa seren ti se na rockstar i ovu igru, niti je pokrenit neće.
Jel se treba prijavljivat na microsoft accaunt da bi se upalo u igru? Mislim da bi mi to moglo sjebat win
Ako nemate 90GB (mislim da je i vise) mjesta onda corrupta pre-load i morate opet skinut igru, nisam siguran ali dosta ljudi se zali.
Meni je bilo popunilu svu memoriju, ali sam onda oslobodio prostora, bojim se da ce mi izbacivati taj error zbog toga.
Ako nemate 90GB (mislim da je i vise) mjesta onda corrupta pre-load i morate opet skinut igru, nisam siguran ali dosta ljudi se zali.
O cemu pricate ljudi skidam je na SSD 60GB posle ide na instalaciju na HDD tamo moze biti i 1tb jel pri intsalaciji mora da se ima 90gb ili?
Lik na streamu je na max grafici sa GTX 670 i ima 60fps-a tako da nisu zeznuli optimizaciju. (1080p)
još 2 min hihih i igram (valjda)
Lik na streamu je na max grafici sa GTX 670 i ima 60fps-a tako da nisu zeznuli optimizaciju. (mislim da je 1080p)
I jos k tome racunaj da stream uzima odredeni udio graficke. Dobar posao su napravili.
O cemu pricate ljudi skidam je na SSD 60GB posle ide na instalaciju na HDD tamo moze biti i 1tb jel pri intsalaciji mora da se ima 90gb ili?
Mislim da da, kada unpackas moras imati prostora vjerujem.
svrzic ima neki stream sve texture kasne....
Bas gledam, pitam se da li je i drugima tako?
Ja sam unutra.
Uvodni dio se vrti na skoro sve max pri 60fps-a, tu i tamo dropa na 55.
Vidjet cemo kasnije kakav bude fps.
Uključio sam igru, prešao prolog i imam samo riječi hvale za optimizaciju. Vrti mi cca 130FPSa (mjereno Shadowplayem), postavke auto (koliko sam vidio većinom sve je na max, a msaa off).
Ne znam je li to samo kod njega, ali meni to smrdi na GTA IV.
To sam vidio da, mozda patch popravi?
Ako nemat mjesta probajte sta ovaj lik kaze, neda mi se prevodit sada.
Dajte neki dobar stream.
Svrzicu je totalno shebano, ali na ostalim streamovima sve normalno tako da nadam se da je to do njega
Svrzicu je totalno shebano, ali na ostalim streamovima sve normalno tako da nadam se da je to do njega
Mozda do hardvera, Nvidia ili AMD?
Meni je unpackalo pa cemo vidjet sada.
Javite kak to radi na drvenim procesorima tipa moj Q8200 2.33
Jel igrivo barem, lkn i uživajte, ja imam buđenje u 6 :'(
Ja sam unutra.
Uvodni dio se vrti na skoro sve max pri 60fps-a, tu i tamo dropa na 55.
Vidjet cemo kasnije kakav bude fps.
Uključio sam igru, prešao prolog i imam samo riječi hvale za optimizaciju. Vrti mi cca 130FPSa (mjereno Shadowplayem), postavke auto (koliko sam vidio većinom sve je na max, a msaa off).
Koliko ja vidim nitko nema problema s prologom. Javite rezultate kad dođete u grad.
Mozda do hardvera, Nvidia ili AMD?
Meni je unpackalo pa cemo vidjet sada.
Ima Nvidiu ako sam dobro procitao