Ljudi koliko je kod vas sati meni se čini da je moj sat stao kako se približavamo tom trenutku
zadnji td za tebe :*
Ljudi koliko je kod vas sati meni se čini da je moj sat stao kako se približavamo tom trenutku
zadnji td za tebe :*
Vidi coveka i u starackom domu ima bolji interenet,nema ima da tuzim provajdera idem da dizem kredit za dobrog odvetnika vi ste mi svedoci
Vi čekate ovu igru ko Novu Godinu
Vi čekate ovu igru ko Novu Godinu
još bolje, ja novu prespavam
Čeka li se još na "fix" ili je već pušten u divljinu?
Jel ima ko koji link za stream?
Ili jos bolje da neko domaci napravi?
Skoči do teme od NV driverima, tamo sam opisao kako to riješiti. Nvidia nešto sjebala s GF Experienceom.
još 13 miiiiiiiinnnnn
Ljudi, cim krenete veceras da igrate, odmah skrinshotove postavljajte i delite utiske!
Nadam se da su milijarde dolara zarade ulozili u ozbiljne serverske kapacitete posto ce im trebati vrlo za jedno sat i po vremena
Čeka li se još na "fix" ili je već pušten u divljinu?
day 1 update je vani, crack bi trebao biti za koji sat, falabogu pa faks sutra imam od 11 tek
vi kaj ste skinuli kad uđete u igru daj vidite GPU usage i fps kak to sve radit pa javite dojmove moze?
Patch skinut, ali još je enkriptirano.
Restartajte steam ako vam ne skida.
Yep i meni se patch skinuo,cekam,gledam reko sad ce Play da se pojavi kad nista :P ali dobro jos malo.
96 mb je patch
Mozda nekom znaci http://steamcommunity.com/games/271590/announcements/detail/190617144670191197
Koga bude zezao download ili nece da ceka ima ova varijanta:
Je li stvarno moramo cekati do 1 ? Ostalo jos 6 min, ja ne mogu izdrzati, hype level gta v :)
sad mi još nešto skida za 5 min je dole
LJUDI POCELO JE ! Skida se nesto, vjerovatno taj patch ! GG Guys!
Idi na GTA Forums pa vidi hype, ovo je ništa.
Ovo rješenje preko torrenta ili MEGA servisa.. može li se skinuti igra i staviti u neki drugi folder da nije u C:\Program Files?
ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooo