Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.407.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
10 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
ApretaH kaže...
Na 1.April će objavit odgodu.Iskreno več sam se ohladio od iščekivanja GTA V za PC.Rade budale od nas tim odgodama a neznam kojeg vraga tolko optimiziraju igru staru 2.god.Bolje im je da se ne ponovi najgori port ikada za PC-GTA IV !Nikad ne radim preordere več čekam reakcije i da nakon 3-6mj. padne cjena igre jer 60€ na STEAM-u je pljaćka.

Koje si ti i slični tebi derište.....pa tko ti je uperio pištolj u glavu i rekao moraš kupiti GTA? Jednostavno nemoj igrat i mirna bosna. Ovako se tu uskokodakao i nedaš radnim ljudima mira.

11 godina
neaktivan
ReverseFlash kaže...
ApretaH kaže...
Na 1.April će objavit odgodu.Iskreno več sam se ohladio od iščekivanja GTA V za PC.Rade budale od nas tim odgodama a neznam kojeg vraga tolko optimiziraju igru staru 2.god.Bolje im je da se ne ponovi najgori port ikada za PC-GTA IV !Nikad ne radim preordere več čekam reakcije i da nakon 3-6mj. padne cjena igre jer 60€ na STEAM-u je pljaćka.

Koje si ti i slični tebi derište.....pa tko ti je uperio pištolj u glavu i rekao moraš kupiti GTA? Jednostavno nemoj igrat i mirna bosna. Ovako se tu uskokodakao i nedaš radnim ljudima mira.

Po tvom sastavljanju rečenica bi se reklo da si ti derište.

Čovjek je rekao da neće kupiti igru odmah, nego pričekati reakcije. Koji je tvoj problem?

16 godina
Friday kaže...

Jel ima na torrentima već?

Ako ce igra imati Denuvo Anti Tampering zastitu (kao DA:I, FIFA15, Lords of the Fallen i BF: Hardline), mogao bi se dobro nacekati dok ne dode na torrente (inace, igra ce vjerojatno imati neku vrstu always online zastite i Steam CEG zastite odnosno svi ce imati svoj jedinstveni .exe file), u tom slucaju pravac 3DMgame/ali213 ili cs.rin.ru. Mada opet, za igru ovakvog kalibra nije mi zao dati ni 60 eura (pod uvjetom da nece biti sra**).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 8:39 (lovac82).
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

varas se ako mislis da jogurt verzija nece izac do 7 dana poslije izlaska igre... 

(ja svoju prednarucio tako da ne govorim zato jer zelim, nego zato jer je realno)

mojpismonosa
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 9:06 (Mojpismonosa).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
lovac82 kaže...
Friday kaže...

Jel ima na torrentima već?

Ako ce igra imati Denuvo Anti Tampering zastitu (kao DA:I, FIFA15, Lords of the Fallen i BF: Hardline), mogao bi se dobro nacekati dok ne dode na torrente (inace, igra ce vjerojatno imati neku vrstu always online zastite i Steam CEG zastite odnosno svi ce imati svoj jedinstveni .exe file), u tom slucaju pravac 3DMgame/ali213 ili cs.rin.ru. Mada opet, za igru ovakvog kalibra nije mi zao dati ni 60 eura (pod uvjetom da nece biti sra**).

Mislim da je već negdje potvrdeno da neće imat denuvo zaštitu, no i da ima, denuvo je već "probijen" tako da se nebi trebalo čekat tolko dugo kao kod navedenih igra iz tvog posta.

Nemojte krivo shvatit, kupit ću igru jer sam GTA fanboy, ali samo govorim činjenice. Igra će biti na torrentima tjedan dana najkasnije nakon izlaska,a sigurno i puno prije.

SVEMOGUĆI
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Svi znaju sve o zaštiti i kad će biti na torrentima, ali svi su kupili igru... majkemi

Freak Show Inc.

6 1 hvala 1
16 godina
Friday kaže...

Svi znaju sve o zaštiti i kad će biti na torrentima, ali svi su kupili igru... majkemi

Zbog GTA online 

SVEMOGUĆI
14 godina
neaktivan

Zbog GTA online 

također, inače pirat u duši, ovo mi je druga igra koju sam kupio (prva je bila Guild wars 2) nadam se da će me online dovoljno zabaviti, a i lakše se diše kad će se 60 gb skidati s STEAM-a a ne s torrenta 

17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Na Nuvemu ima GTA V Social Club za nekih 26 eura. Ja i prijatelj hoćemo kupiti da možemo igrati zajedno online. Imam par pitanja. Je li region free taj key?

Vaznije pitanje, kakva su iskustva onih koji posjeduju igru na konzolama, jesu li se pokajali za te pare što su dali? ONLINE igranje naravno

0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Od objave novih slika i najavljivanja dodatnog infa o igri i trailera koji će biti u tjednima koji dolaze prošlo je ravno mjesec dana i ništa, ni A ni B od Rockstara a 18 dana je do ''izlaska''. U što su uperene moje sumnje mislim da je svakome jasno, uglavnom vjerujem da ćemo u utorak sve znati.

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Od objave novih slika i najavljivanja dodatnog infa o igri i trailera koji će biti u tjednima koji dolaze prošlo je ravno mjesec dana i ništa, ni A ni B od Rockstara a 18 dana je do ''izlaska''. U što su uperene moje sumnje mislim da je svakome jasno, uglavnom vjerujem da ćemo u utorak sve znati.

Ma sumnjam da će odgoditi...ako da to bi stvarno bilo bezobrazno od njih.

14 godina
FanBoy kaže...

Ma sumnjam da će odgoditi...ako da to bi stvarno bilo bezobrazno od njih.

Kao da je Rockstaru to stran pojam

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ako odgode, prednaručitelji zaslužuju 200% novca nazad, a ovi iz Rockstara Goli otok.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
9 1 hvala 1
15 godina
Grand Theft Auto V PC

čuo sam da će 1. aprila opet odgoditi -.-

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

čuo sam da će 1. aprila opet odgoditi -.-

bila bi shema da objave na 1. april da odgadjaju pa da se svi smiju...

a 2. kazu da su mislili ozbiljno...

jaooo.... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 15:55 (Abomb).
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
9 0 hvala 7
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Izgleda da nece vise biti odgoda jer su spomenuli da trailer izlazi iduci tjedan 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Grand Theft Auto V PC

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ohoho, znači ovom najavom potvrđuju 14.4 kao datum izlaska. Konačno

I hvale se optimizacijom, e to bi bilo lijepo da ispadne istina.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Nove slike su impresivne stvarno. Ako takav bude i trailer i ono najvaznije sama igra odnosno optimizacija...bit ce to onaj pravi GTA kakav se ocekuje.

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Hvala Bogu da sam dočekao taj dan 

1 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Planiram kupiti box verziju. Ne da mis se skidat. Jeli netko zna koliko ce to biti veliko? Jeli na dvd-u ili na blu ray? I jeli ce se moci aktivirat preko steama? Hvala u naprijed.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
acarnoje kaže...

Planiram kupiti box verziju. Ne da mis se skidat. Jeli netko zna koliko ce to biti veliko? Jeli na dvd-u ili na blu ray? I jeli ce se moci aktivirat preko steama? Hvala u naprijed.

Jok, evo mi 40 strana pričamo kako smo preorderali na Originu -.-

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Pa ja pitam ako kupis na cd-u jeli ce se moci aktivirat na steamu. OMG. Jer sam negdje procitao da nece...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ako kupiš box verziju,nečeš je moć aktivirat na STEAMu već aktivacija ide na Rockstar Social Clubu.Nije SteamWorks naslov da traži aktivaciju na STEAMu.
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Znam da nije ali bilo bi dobro kad bi se moglo aktivirati pa igrat s prijateljima koji imaju preko steama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pa moči češ.Neče bit podjeleno po verzijama.Na STEAMu će ionako trebat biti instaliran Social Club klijent kao za Max Payne 3.
16 godina
Grand Theft Auto V PC

ako se kupi box verzija oce trebat ista skidat onda?

znam da sam davno kupio call of duty box verziju i da sam opet moro skidat dio igre s neta.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Vjerojatno
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
16 godina
Mojpismonosa kaže...

varas se ako mislis da jogurt verzija nece izac do 7 dana poslije izlaska igre... 

(ja svoju prednarucio tako da ne govorim zato jer zelim, nego zato jer je realno)

Ne varam se, govorim samo onako kako stvari stoje....ocito dugo nisi pratio "cracking scenu", crackovi se vise ne izdavaju samo tako za pojedine igre.

Ako ce igra kojim slucajem koristiti neke nove moderne/napredne zastie, a vrlo vjerojatno hoce nesto poput Denuvo zastite, Steam CEG, ostale CEG zastite ili neke druge slicne nove zastite koje sprijecavaju takozvane "hook mehanizme" (igra odnosno .exe koji trazi HWID, CPUID, GPUID itd) i zastite poput Denuva koje sprijecavaju debugging, injecting i reverse engineering drugih/ostalih DRM-ova opcenito (Steam, Origin, Uplay, R* Social Club ili pak nekog neutralnog DRM-a, npr. GTA V ce mozda bas imati neku R*-ovu vlastitu zastitu odnosno DRM), e tada budi spreman na cekanje i cekanje, u tom slucaju mozes racunati iskljucivo na P2P crackere/grupe poput 3DM/ALI213/Steam006 i ostale koji izmedu ostalog borave i na cs.rin.ru forumu ali ocekuj iskljucivo njihove loadere jer nove/moderne zastite jos nisu probijene. Zasto iskljucivo P2P grupe? Kod P2P grupa vlada anarhija tako da su im ruke odrijesene i mogu raditi sto god pozele ako imaju dovoljno znanja za to ofc i to im je jedino ogranicenje (a na njihove crackove se mozes nacekati), a od "scene" ne mozemo samo tako ocekivati crack jer ce vrlo vjetojatno biti potreban loader, a kod njih vlada jednoumlje ilitiga diktatura odnosno moraju se pridrzavati tocno odredenih pravila, briga "scenu" hoce li pirati koristiti njihove crackove za pokretanje PC igara i jesu li bas sve igre i zastite za PC platformu probijene (ako nisu u stanju probiti zastitu, zaobici je na pravi nacin i predstaviti prakticki odlican crack, a isto tako i osramotati ostale "scene" grupe... tada crack nece niti izdati), a sto se tice zaobilazenja zastita (loaderi odnosno takozvani "iNTERNAL" kod "scene"), to rade rijetko kada i pravila im uglavnom to ne dozvoljavaju, a ako se vec i odluce na loadere, tada gube reputaciju (npr. Skidrow se vec previse osramotio nakon sto su krali tude crackove, a ponajvise crack od P2P crackera "dormine-a" i ostalih "obicnih" clanova cs.rin.ru foruma za Prince of Persia: The Forgotten Sands i Assasins Creed 2 (da, onaj famozni Ubisoftov always online DRM nije probio Skidrow vec dormine uz pomoc ostalih clanova cs rin ru foruma), citiram:

SKIDROW stole ubi shit server values that many ppl here collected for days and weeks. And yes dormine emulator was first workaround of the ACII DRM.

Tako da, sumnjam da ce se upustiti u ovu avanturu i odraditi traljav posao s igrom ovakvog kalibra poput GTA V koja ce vrlo vjerojatno imati dobru anti piratsku zastitu. Ako pojedinci ipak racunaju na "scenu", Reloaded i Razor1911 su vise manje jedini na koje pirati mogu racunati od "scene". Uglavnom da rezimiramo, "sceni" je prakticki stalo iskljucivo do njihove vlastite casti i nadjacavanja (skupljanja bodova, sto vise igara odnosno zastita probiju, vise bodova dobiju ali jedna igra s vrlo dobrom zastitom im donosi hrpu bodova). Inace, Denuvo zastita nije probijena vec je samo zaobidena odnosno scene/P2P grupe su primorane koristiti loadere (dll-e, ini-e) sve dok ne probiju zastitu ofc, a neka odredena "scene grupa" ne samo da treba probiti 64bit Denuvo zastitu da pokaze svoje "misice" vec isto tako treba izdati ultimativno rijesenje u obliku cracka odnosno JEDAN JEDINI crack za sve Windows OS-eve i za sve procesore (stare i nove) itd, a to trenutno nije moguce sa CEG zastitama, za "scenu" je sramota izdati vise crackova za vise CPU-a i za jednu igru odnosno jednu verziju igre (jedan crack za sve OS/CPU-e ili niti jedan). Osim toga, R* isto tako poput tvoraca Game Dev Tycoon-a, The Talos Principle-a i ostalih (manje i bolje poznatih developera) je poznat i po triggerima koje ubacuje za pirate u zadnje vrijeme..... tako da, sve da se crackeri i prime posla i da naprave sve kako treba (vrlo tesko i/ili ce im biti potrebno dosta vremena), postoji velika vjerojatnost da ce biti triggera odnosno ekskluzivnih "bugova" za piratsku verziju u samoj igri tako da, pojedinci koji planiraju igrati piratsku verziju bi se mogli iznenaditi dobro opeci cekajuci na crack kako god okrenes, a doticni pojedinci igru nece moci niti pokrenuti sve da i dode crack od 3DM-a ako im nisu poslali CPUID od svog procesora ili ako netko nije poslao CPUID-e od identicnog procesora kakvog imaju i sami na 3DM-ov FTP server pomocu 3DM-ovog "GetMachineInfo.v2.0" alata (i to ne linije/arhitekture procesora vec bas jedinstvenog modela).

BTW FIFA 14 je prva igra koja je koristila Denuvo zastitu i imala je neke skrivene triggere ali prva verzija Denuvo zastite nije bila takozvana "Anti Tampering" zastita odnosno zastita ostalih zastita/DRM-a (u ovom slucaju nije stitila Origin).

1. FIFA 14

- Igra sluzbeno predstavljena 24.09.2013

- 3DM izdao prvi crack 13.10.2013 koji nije ugasio "triggere"

- Niti jedna "scene grupa" nije izdala crack za FIFU 14 do dana danasnjega

2. FIFA 15

- Igra sluzbeno predstavljena 23.09.2014

- Igra je dosla s novom poboljsanom Denuvo zastitom odnosno "Anti Tampering" zastitom

- Prvi 3DM-ov crack je predstavljen 01.02.2015 i naravno, nije podrzavao sve CPU-e i OS-eve odnosno CPUID-ove koji su bili poslani na njihov FTP server u to vrijeme, svaki sljedeci crack je podrzao jos vise CPU-a

- Niti jedna "scene grupa" nije izdala crack za FIFU 15 do dana danasnjega

3. Dragon Age Inquisition

-  Igra sluzbeno predstavljena 18.11.2014 

-  Denuvo zastita je ostala ista odnosno nije poboljsana u odnosu na FIFU 15

-  Prvi 3DM-ov crack je predstavljen 13.12.2014 i isto tako nije podrzavao sve CPU-e i OS-eve, i ovdje vrijedi sve/slicno sto je vrijedilo i za FIFU 15

-  Niti jedna "scene grupa" nije izdala crack za Dragon Age Inquisition do dana danasnjega

4. Lords of the Fallen

-  Igra sluzbeno predstavljena 28.10.2014 

-  Nije poznato je li Denuvo zastita poboljsana u odnosu na FIFA15/DA:I ali vjerojatno nije

-  Niti jedna P2P grupa nije izdala crack

-  Niti jedna "scene grupa" nije izdala crack za Lords of the Fallen do dana danasnjega

5. Battlefield Hardline

-  Igra sluzbeno predstavljena 17.03.2015 (finalna verzija)

-  Nije poznato je li Denuvo zastita poboljsana u odnosu na FIFA15/DA:I/LotF

-  Niti jedna P2P grupa nije izdala crack

-  Niti jedna "scene grupa" nije izdala crack do dana danasnjega

Poredao sam po datumu predstavljanja samih igara, a 3DM grupa nema neki odredeni redoslijed izdavanja crackova pa tako niti novih verzija (mogli su tako prvo izdati crack za npr. LotF, nakon toga 10 crackova za DA:I i tek onda drugi crack za LotF da su htjeli). Uglavnom, poceli su s prikupljanjem CPUID-a s Dragon Age Inquisitionom (tada su predstavili GetMachineInfo.v2.0 alat) i tako je sve krenulo. Medutim, bez obzira na to sto navedene igre koriste istu zasitu (koja vjerojatno niti jednom nije poboljsana), svejedno im treba relativno dugo da izdaju crack ili novu verziju cracka koja podrzava novi DLC/patch i sl (a pirati su navikli da crackovi dodu zajedno s dumpanom igrom prije sluzbenog predstavljana).

BTW neki ce reci da su autori Denuva opovrgnuli glasine da ce GTA V imati Denuvo zastitu putem jednog mail-a ali cinjenica je da su imali R* logo na njihovom sluzbenom site-u od Denuva, a R* je poznat po tome da je u proslosti vec koristio njihove stare SecuROM zastite.

Friday kaže...

To ti je ironija zivota....

Danasnje antipiratske zastite poput Steam CEG-a mozda nebi niti bile ucinkovite da im (tvorcima Steam-a) sama 3DM grupa nije dala savjete kako da unaprijede anti piratsku zastitu igara na Steamu:

http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/828940421766660069/ - to je bilo prije, danas su stvari drukcije i Steam CEG zastita je sve bolja i bolja

I ne brini se ti za mene, "Support the companies which software you actually enjoy" mi nije nepoznanica.

mar123 kaže...

ako se kupi box verzija oce trebat ista skidat onda?

znam da sam davno kupio call of duty box verziju i da sam opet moro skidat dio igre s neta.

Da i ne.... poznavajuci ih i ostale, vrlo vjerojatno s obzirom da ce svako malo izdavati patcheve zbog Online-a (budi spreman na patcheve, pa cak i day one patcheve sto u prijevodu znaci da nije sve stalo na disk itd). No, svejedno ce cca 90% toga biti na DVD-u.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2015 5:53 (lovac82).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice