Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.401.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC

Super izgleda za onih 2% PC gamera koji će moći vrtiti igru na 4k rezoluciji

17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Danas 2%, za par godina puno više. R9 390X će ovu igru žvakati u 4K a za godinu dana će se cijena te kartice prepoloviti.

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

PC 4k stvarno gleda super, al za to vrtit..eh dizat ce se krediti tako rec...

Origin ID: ReaLazio
11 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

PC 4k stvarno gleda super, al za to vrtit..eh dizat ce se krediti tako rec...

99% ljudi nema 4k monitor, a niti dvije r9 290, sumnjam da ce itko kupovati nesto takvo da bi mogao igrati gta 5 u 4k, jednostavno je neisplativo jos uvijek, mozda za par godina, ali do tada ce igra graficki zastariti i nece biti ni malo impresivna.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 18:34 (alien20).
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ako pogledaš da ni GTA IV još nije grafički zastario, GTA V će biti top grafika još godinama.

Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Kad uopce izlaze te famozne AMD-ove nove grafe?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Q2 2015 ništa više nije rečeno.

Neki kažu u ljeto će neki ne

r9 200 je izašla 10. mj. 2013.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

pitajmo rođu od Windforce-a

11 godina
odjavljen
nex987 kaže...

11 godina
neaktivan
XXX kaže...

Ako pogledaš da ni GTA IV još nije grafički zastario, GTA V će biti top grafika još godinama.

Nevolim nividjeti te graficke modove, sve vrvi od nepotrebnih i ruznih efekata koji dodatno narusavaju performanse ionako neoptimizirane igre + zamucuju sliku, smanjuju view distance itd.

Takoder ovi svi izmijenjeni modeli u igri znaju uzrokovati crasheve i bugove, damage model je cesto los na autima koji su modani i mijenjaju neke originalne... Meni su ti modovi bezveze, vise volim igru kakva je osmisljena, to je smao moje misljenje.

13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Kartice će biti službeno predstavljene na eventu "Computex" početkom 6tog mjeseca.

10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mene čudi ta PS4 ima toliko zamuljane teksture još uvijek.. fake? Any PS4 owners in da house?

Cijena R9 280X danas je...... čekaj,čekaj,čekaj,čekaj, saču da ti kažem..... ista kao prije godinu dana!

XXX kaže...

Danas 2%, za par godina puno više. R9 390X će ovu igru žvakati u 4K a za godinu dana će se cijena te kartice prepoloviti

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 21:25 (Mirogamemasta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mirogamemasta kaže...

Mene čudi ta PS4 ima toliko zamuljane teksture još uvijek.. fake? Any PS4 owners in da house?

Cijena R9 280X danas je...... čekaj,čekaj,čekaj,čekaj, saču da ti kažem..... ista kao prije godinu dana!

XXX kaže...

Danas 2%, za par godina puno više. R9 390X će ovu igru žvakati u 4K a za godinu dana će se cijena te kartice prepoloviti

Pogledaj tečaj dolara i sve će ti biti jasno. ; - )

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nije narastao za 50% sigurno! (Ali imaš pravo, nisam to uzeo u obzir.  )

Da ne mlatim praznu slamu sad ili šta već, samo kažem da će cijena uvijek biti tu negdje. Za pola cijene ćeš kupiti tek nakon 2-3 godine, ako i onda...

Da ne govorim kako ove grafe koje koštaju ko dva "prosječna" kompa su ti skoro uvijek izvan dosega. Uostalom čemu trošiti tolike pare kad dobro znate da za 4-5 godina izlazi nova grafa koja će staru pojesti za doručak...

U vrijeme kad su najavili R9 seriju nakon pola godine sam uzeo 280x, jer zašto da dajem još dodatnih soma kuna koje ću jedva sakupiti za 290 seriju, a već su počeli da izvlače dvoglave zmajeve iz šešira. (Dualcore grafe...)

Treba uzeti trenutnu najbolju grafu koja drži balans uloženo=dobiveno...

A bome ako R* ne napravi optimizaciju kako spada neće nam ni tri 390 biti dovoljne....

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 21:59 (Mirogamemasta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Mirogamemasta kaže...

XXX kaže...

Nije, idu po 1200-1300 kn.

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/ati-radeon-r9-280x-vaporx-oglas-12686700

Nigdje nisam napisao da će se cijena prepoloviti novih kartica u dućanu. Osobno nisam godinama kupio novu karticu niti ne namjeravam .

16 godina
neaktivan
Mirogamemasta kaže...

Nije narastao za 50% sigurno! (Ali imaš pravo, nisam to uzeo u obzir.  )

Pod broj jedan, da bi cijena kartice cija je vrijednost prepolovljena bila ista ko prije godinu dana,

tecaj dolara morao bi porast za 100%. Matematiko moja

Pod broj 2, ne znam jesi gledo tecaj dolara, u puno manje od godinu dana s manje od 6

na 7.32  ovih dana (ako ces apsolutno, i vise od 40%).

Al da grdo nam se pise ionako smo malo trziste da bi cijena bila "povlastena" za nas europski narod

mojpismonosa
10 godina
neaktivan
XXX kaže...
Mirogamemasta kaže...

XXX kaže...

Nije, idu po 1200-1300 kn.

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/ati-radeon-r9-280x-vaporx-oglas-12686700

Nigdje nisam napisao da će se cijena prepoloviti novih kartica u dućanu. Osobno nisam godinama kupio novu karticu niti ne namjeravam .

Rizik je kupovati polovno, sve ovisi koliko se osječaš sigurno kupujući korištenu grafu.... (osobno... grafu, hard i napajanje nebi nikad kupovao polovno, za sve ostalo bi se dalo dogovoriti....)

17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Zašto bi bio rizik ako kupuješ sa npr. dvije godine garancije godinu dana staru grafu? Nema šanse da pljunem cc 50% više za novu, nedam iz principa 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
nex987 kaže...
IvanDado kaže...

testira GTA V ne AMD grafe

11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Damn dude 

1 2 hvala 0
15 godina
Mirogamemasta kaže...
Gremlin144 kaže...
Imperator01 kaže...

Kazu da smijeh produžuje život, ovaj čovjek ce živjeti 100 god. 

ne znam kaje ovo , al da u svakoj temi ima najmanje 2 posta s tim videom, ja ne vjerujem

I kakve to veze uopče ima s gta 5?

Ima više veze nego Rockstar sa PC verzijom igre. Deda bar zna o čemu priča, hehe.

ajd ja ču onda reklamirat svoj yt kanal po cjelom forumu , pa kličite. Napisat ću post tipa :

Morate vidjet

, ako još niste. Pa kličite ko budale po 50 puta, a svaki put ćete mislit da je ovaj deda stari pa da mi kliknete hvala

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2015 23:25 (Gremlin144).
16 godina
neaktivan

Je da samo još treba imati grafu koja tjera na 4k, pa još i telku/monitor na 4k. Sitnica. 

12 godina

Igra izgleda pristojno i u 1080p/30FPS, ne brinite.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 9:35 (DeniZg).
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Stani danas je 17i, sad će još malo iduća odgoda opet

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

LOL.Pricekajmo prvi april.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

LOL.Pricekajmo prvi april.

Pa ce R* napisati dragi GTA fanovi koji vjerno iscekujete PC verziju imamo dobre vijesti igra ce biti u potpunosti ispolirana te kao sto smo najavili izlazi 14 Aprila 2015. 

I onda ce reci prvi april PC gameri opet odgoda (nedaj boze)

...My life, My game, My rules...
11 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Haha.Ma oni da slucajno opet odgode gotovi su.Najsmijesnije od svega je to sto bi ih neki i dalje branili.Rekli bi ovako:"Pa neka izadje i 2018,ali da radi kako spada". 

Ili ako ne odgode,ali naprave los port takoder su gotovi,ali tada bi svi bili ljuti i ne bi im bilo spasa.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mi da smo pravi gejmeri poslali bi im nekoliko tona paste za poliranje i riješen problem. 

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ma u meni vise nema hypea kad prvo cekas godinu dana i dobijes 4 odgode u roku od nekih pola godine..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
drakula789 kaže...

Ma u meni vise nema hypea kad prvo cekas godinu dana i dobijes 4 odgode u roku od nekih pola godine..

Tako će ti biti i kad nevinost budeš trebao izgubiti...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice