Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

poruka: 453
|
čitano: 141.643
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
15 godina
RE: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

Konfa iz "Moj PC"...znaci OC dual core AMD, ATI 4870x2, 8 GB RAM i milina za igrat.

Automatski sve stavili na "High" i "Very High" no i to "Very high" sve stavim na "High" za svaki slucaj.....i stvarno milina za igrat.

Odlicna igra....svaka cast.

A i prosla su na zalost vremena kada si kupio komp i bio miran sa svime u njemu par godina.....steta...proizvodaci hardveraja i igara su poprilicno "slizani" pa bi uskoro uz svaku igru trebali dobivati za kojih tisucu kn vise zajedno sa igrom i koju novu graficku, a bogme bi dobro dosao i novi procesor.

Ako hoces danas igrati "kao covjek" sve igre, bogme to moras fino platit....na zalost!

P.S.

Usporedno sa EFLS igram i GTA IV i mogu reci da EFLS ide sve nekako "glade" i sve ljepse izgleda.

Recimo jurim gradom i sve glatko ide, bez ijednoga trzanja.

Nemam nikakvih "trzanja" ni na GTA IV, ali na EFLS sve izgleda nekako "glade"...ljepse...kao jako dobro "ispolirani" GTA IV.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 22:30 (win32).
16 godina

@win32: Drago mi je da to Epizode stvarno klize na konfiguraciji...

Što se tiče grafike, dosta je poboljšana u epizodama, pogotovo u "The Ballad of Gay Tony"-u za razliku od GTA IV i daje igri potpunu svježinu. :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lolčuge smirite doživljaje i ne držite predavanja o pravopisu i ostalim stvarima!

World championships: 7, GP started: 254, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,379

3 0 hvala 0
16 godina

Evo i ja sam danas zaigrao i moram reći da sam razočaran.Isti problemi kao i kod mnogih sa jačim konfama.GTA IV mi je radio bez problema na oko 45-50 fps-a,a ovo čudo tek oko 30.

I meni ne izgleda baš bolje od 4-ke.Ne želim ovo uspoređivat sa Just Cause-om 2 jer ono je po meni puno bolje napravljena igra.Da ne govorim o kontrolama helikoptera  u EFLC,u JC2 su dječja igra a tu stvarno trebaš dozvolu za pilota da bi letioSmijeh

Sve u svemu igrat ću još malo samo zato jer sam fan serijala,ali davno su prošla vremena  Vice City-ija i San Andreasa.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

imam jedan problem u GTA IV(v.1.0.0.4),kada ukljucim sjene(shadow quality)na very high,igra mi radi bez trzanja cca.10 min,a onda pocinje trzati.Inace,nije mi problem igru igrati bez sjena,ali sa njima igra izgleda dosta ljepše,pa ako netko zna rjesenje molim ga da mi rece....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

imam jedan problem u GTA IV(v.1.0.0.4),kada ukljucim sjene(shadow quality)na very high,igra mi radi bez trzanja cca.10 min,a onda pocinje trzati.Inace,nije mi problem igru igrati bez sjena,ali sa njima igra izgleda dosta ljepše,pa ako netko zna rjesenje molim ga da mi rece....

pretpostavljam da ti se griju komponente, zbog povećne potražnje igrinih resursa, i zbog toga dolazi do štekanja tek nakon nekog vremena.

15 godina

dali ima rjesenja za taj problem?

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Jasno da ima...Core i7 na 4GHz, 8GB ddr3, HD 5890...samo to...

16 godina
moderator
Riker kaže...
antimadridista kaže...

Jasno da ima...Core i7 na 4GHz, 8GB ddr3, HD 5890...samo to...

Ako bi i to bilo dosta pas mate* i igriMršti se

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
17 godina
neaktivan

eh , taj GTA,   nekako vise nije to onaj stari GTA kakvog smo znali  i poznavali, Vice city je bio vrh, ma koga briga za grafiku , atmosfera je bila bitna, ovo u sto se danas pretvorio GTA je  strasno, rockstar je totalno  zapostavio PC-ase, igra je dosla sa cak 6 mjeseci kasnjenja, ma bezeveze, Gta IV nisam ni igrao, djeluje mi nekak umjetno, na silu napravljeno....  zato jos uvijek povremeno uzivam u vice cityu i san andreasu... za dobra stara vremena...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, Vice City i San Andreas su stvarno bili legendarni. Ali po mojem misljenju nije ni GTA IV los, nego je on dosta neoptimiziran. Samo da nije toliko zahtjevna igra, samo to, ne moraju nista vise mijenjati u GTA IV, samo da nije toliko zahtjevan, i bio bi super igra. Ovako, oni s jacim kompovima ce uzivat u igri, a oni sa slabijim tesko.

Ma odlicna je GTA IV igra, samo treba imati jaci komp da se igru dozivi u punom sjaju.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ima, reci nam koje ti je konfiguracija?

16 godina
neaktivan

GTA IV mi je bolje radio nego GTA EfLC.

Instalirao sam novi patch i dobijam oko 10-20 fps, zavisi kad kako.

Ali oseća se ono trzanje.

Kod GTA IV nije bilo tog trzanja a dobijao sam 15-24 frejmova.

Konfiguracija je: AMD Athlon 4800+ X2 2.5GHz, 1GB ram, GeForce 8400GS 512MB.

Znam da sa 8400GS ne može ništa od igara igrati, ali hebeš ako sam još davno GTA San Andreas prešao na 1.6Ghz Intelu, 256MB ram i GeForce 2 64MB. Preću i EfLC! :D

Btw. GTA IV prešao na ovoj konfiguraciji.

Probaću još par trikova da vidim da se malo poboljša.

Uglavnom korišćenje grafičke je na oko 98%. xD

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mrog
16 godina
mrog 33 kaže...

Već bilo.Pogledaj stranicu prije.i koristili su DUAL CORE Smijeh

15 godina
neaktivan
Regular John 19 kaže...
mrog 33 kaže...

Već bilo.Pogledaj stranicu prije.i koristili su DUAL CORE Smijeh

Moja greška. Sorry... Da koristili su dual core i 8800GT što baš i nije sistem za baciti. To je i u biti prosječan gaming sistem (ne tu na forumu) nego općenito. Većina ljudi ima dualca i grafu tog ranga, tako da ako na takovoj konfi neide dobro, znači da ga ni dobra većina neće ni moć pristojno pokrenuti. Tako da ipak mislim da su trebali igru bolje optimizirati.

Mrog
15 godina
odjavljen

Ljudi dragi, pa oni imaju Athlona 64 X2 4000+ 2ghz, to je sporo do bola. Da je barem običan Core 2 Duo išlo bi osjetno brže, ali ovako ne. Igra je mogla biti bolje optimizirana, ali svaka igra traži zahtjeve, a netreba očekivati da će ju se vrtjeti na maksimalnim detaljima na 4 godine starom procesoru koji je i tada bio niža klasa. Glupa zaključak ekipe koja je recenzirala igru.  To je procesor za igre iz 2006/2007. godine i to je to. Prosjek u hr je ipak osjetno viši, tko kod igra igre nema ništa sporije od E7200/Phenom II, 4GB RAM-a, i barem karticu srednje klase 8800GT/ATi HD4850.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
ivann.n kaže...

@win32: Drago mi je da to Epizode stvarno klize na konfiguraciji...

Što se tiče grafike, dosta je poboljšana u epizodama, pogotovo u "The Ballad of Gay Tony"-u za razliku od GTA IV i daje igri potpunu svježinu. :D

Da, EFLC izgleda kao jako dobo "ispolirani" GTA IV. Odlicno su to napravili!

F1-IVO kaže...

Lolčuge smirite doživljaje i ne držite predavanja o pravopisu i ostalim stvarima!

"Kolegi" Rokiju sam objasnio neke stvari o pravopisu na PM tako da je sve rijeseno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Bah, optimizacija je još uvjek loša. Radi mi na 30-ak FPS-a.

Nezz jel to zato kaj nije org.

Statistics

Average FPS: 30.47

Duration: 33.18 sec

CPU Usage: 67%

System memory usage: 63%

Video memory usage: 100%

Graphics Settings

Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)

Texture Quality: High

Shadow Quality: Very High

Reflection Resolution: High

Water Quality: Very High

Texture Filter Quality: Anisotropic x2

Night Shadows: Very High

View Distance: 50

Detail Distance: 100

Hardware

Microsoft Windows 7 Ultimate

Video Adapter: ATI Radeon HD 5800 Series

Video Driver version: 8.14.1.6099

Audio Adapter: Speakers (VIA High Definition Audio)

Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz

File ID: TBoGT-Benchmark.cli

Ako treba nekome pozivnica za lockerz, neka mi je javi na pm !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tsar kaže...

Statistics

Graphics Settings

Hardware

A gle...malo se "zrtvuj".....sve sa "Very high" stavi na "High" (neces puno izgubit, amozes dobiti koji FPS vise...provjereno).

Malo se poigraj sa ovime: "View Distance" i "Detali Distance"....probaj to malo smanjiti, pogotovo ovaj "Detail D."

Budem danas pogledao svoj bench....no znam da mi npr. "Video memory usage" nije ni blizu 100%, ali mi zato "cupa" CPU do 100%.

15 godina
neaktivan
win32 kaže...
Tsar kaže...

Statistics

Graphics Settings

Hardware

A gle...malo se "zrtvuj".....sve sa "Very high" stavi na "High" (neces puno izgubit, amozes dobiti koji FPS vise...provjereno).

Malo se poigraj sa ovime: "View Distance" i "Detali Distance"....probaj to malo smanjiti, pogotovo ovaj "Detail D."

Budem danas pogledao svoj bench....no znam da mi npr. "Video memory usage" nije ni blizu 100%, ali mi zato "cupa" CPU do 100%.

Gle sve je to ok, ali ak neko da 3k kuna za grafu, i nemože igrat igru na max s prosjećnih 40 FPS kolko je dovoljno za ugodan gameplay, onda se stvarno može reći da igra nije dobro optimizirana

Mrog
15 godina
mrog 33 kaže...

Gle sve je to ok, ali ak neko da 3k kuna za grafu, i nemože igrat igru na max s prosjećnih 40 FPS kolko je dovoljno za ugodan gameplay, onda se stvarno može reći da igra nije dobro optimizirana

Da, to stoji. No evo idem sada malo igrat, ali jucer sam igrao malo navecer (koliko sam stigao) i ono malo sto sam igrao bilo je odlicno! Sa time da sam i ono sto je sama igra stavila na "Very high" spustio na "High".....no i dalje sve odlicno izgleda i kao dobro "ispolirani" GTA IV.

Nudem napravio danas bench....pa javim rezultate, ali mene recimo malo "koci" CPU makar je OC trenutno na 3.6 GHz

16 godina
neaktivan

Klokni tog i5 na 4 ghz pa onda vidi.

Konfa je odlična, trebalo bi bolje. Još ako pogledaš da je taj benč jako loš i da u igri imaš bar 10 fpsa manje, onda je to očajno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win32 kaže...
mrog 33 kaže...

Da, to stoji. No evo idem sada malo igrat, ali jucer sam igrao malo navecer (koliko sam stigao) i ono malo sto sam igrao bilo je odlicno! Sa time da sam i ono sto je sama igra stavila na "Very high" spustio na "High".....no i dalje sve odlicno izgleda i kao dobro "ispolirani" GTA IV.

Nudem napravio danas bench....pa javim rezultate, ali mene recimo malo "koci" CPU makar je OC trenutno na 3.6 GHz

Pa otključaj ga u x4 ako se može

Mrog
15 godina
mrog 33 kaže...
win32 kaže...
mrog 33 kaže...

Pa otključaj ga u x4 ako se može

DVije rijeci: 790FX i SB600, znaci 790FX (predobar chipset), ali posto imam SB600 to je nemoguca misija....a trenutno mi nekako nije sto se toce financija bas u planu mjenjati MBO posto je uvjet za novu MBO obavezno najbolji chipset (na MBO nikada ne stedim), a i samim time bih morao preci na ddr3 sto mi se opet ne isplati posto bih morao prodavati ovaj RAM koji sada imam, znaci 8 G. Skill Black bih trebao utopit i totalno bih "popusio" na toj zamjeni tako da cu se jos malo strpit sa svime time. A da uzimam losiju MBO i manje RAM-a samo da mozda uspijem "otkljucat" CPU.....previse bi me kostalo to "kockanje" i ako ne bih uspio isao bih sa "konja na magarca"...i da uspijem "otkljucat" CPU opet imam losiju MBO i manje RAM-a sto mi se nikako ne isplati. Tako da cu ipak jos malo sacekati i gurati sa ovom konfom koliko ide.

P.S.

Inace po onome sto pise na CPU, morao bi se moci otkljucati bez beda.....no vise bi mi se isplatilo prodati taj CPU i kupiti Phenom x4 965 (obavezno bih trazio 965 ili bar 955).

No moguce da cu bas to i napraviti...prodat x2 550BE i uzeti x4 965.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 12:42 (win32).
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

CPU opet imam losiju MBO i manje RAM-a sto mi se nikako ne isplati. Tako da cu ipak jos malo sacekati i gurati sa ovom konfom koliko ide.

P.S.

Inace po onome sto pise na CPU, morao bi se moci otkljucati bez beda.....no vise bi mi se isplatilo prodati taj CPU i kupiti Phenom x4 965 (obavezno bih trazio 965 ili bar 955).

No moguce da cu bas to i napraviti...prodat x2 550BE i uzeti x4 965.

Pa kako bi imao lošiju matičnu?

Uzmeš ASRock 890 za 900 kn, isto toliko daš za rame i to je to.

Na svojim ramima možeš preko 1k kn zaraditi, matičnu isto prodaš, malo nadoplatiš i to je to.
Matična ti očito nije nešto kad ima SB 600. Nije mi jasno, kako mogu staviti najbolji chipset i SB 600?

16 godina

Ljudi, što se tiče The Ballad of Gay Tony benchmarka, dobivate lošiji FPS zato što je benchmark sam po sebi izrazito zahtjevan. Kao što možete vidjeti, odvija se u vrlo agresivnoj sceni gdje je velika količina pokreta, prašine i dima što guta FPS.

Prave benchmark rezultate provjerite na The Lost and Damned benchmarku koji je identičan onome sa GTA IV.

To je sam poručio i R* Toronto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 13:51 (ivann.n).

0 0 hvala 3
17 godina
mrog 33 kaže...
win32 kaže...
Tsar kaže...

Statistics

Graphics Settings

Hardware

Mozda nije problem u igri vec u grafi?!

Mozda ta grafa u biti vrijedi kakvih 200 kn a ova gamad ih prodaje za 3000 ?!

15 godina
protjeran
Kant kaže...

Ma kakvih 200 kuna to je serija 5800..

O Bože pomozi..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
I Am Alive kaže...
Kant kaže...

Ma kakvih 200 kuna to je serija 5800..

O Bože pomozi..

Pa sto onda sto je serija 5800 i sto suu stavili naljepnicu 3000 kn

Po GTA vidimo i da nije nesto...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice