Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City

poruka: 453
|
čitano: 141.648
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
15 godina
protjeran

upravo uninstalirao igru, moram reći, obe igre su SVINJSKO GOVNO, totalno neigrivo preporučam ni ne pokušavati instalirati - balega od igre

2 17 hvala 0
15 godina
protjeran

Evo kupio Force3D HD5770 pa da ju namontiram... Pa će slike..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

treba li imati gta 4 na kompu da mogu igrat episodes from liberty city?

oprostite ak je pitanje vec bilo nisam cital od pocetka temu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 19:09 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
TopForumaš kaže...

treba li imati gta 4 na kompu da mogu igrat episodes from liberty city?

nope, bilo pitanje 15 puta..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
16 godina
Rocky Stallone kaže...

upravo uninstalirao igru, moram reći, obe igre su SVINJSKO GOVNO, totalno neigrivo preporučam ni ne pokušavati instalirati - balega od igre

Zar si se registrirao samo da bi ovo rekao? WTF?

BTW. Ne pomišljajte na GTA IV eru ako imate svakojake Pentiume u svojoj mašini.

15 godina
protjeran
ivann.n kaže...

Imam ja pentuima pa pomislim na medium sa 20-40 FPSa

16 godina
I Am Alive kaže...
ivann.n kaže...

Imam ja pentuima pa pomislim na medium sa 20-40 FPSa

Mislio sam na jedno-jezgrene Pentiume (I, II, III, IV). Ti imaš Dual-Core.

15 godina
neaktivan
ivann.n kaže...
Jackal kaže...

Ja sam svoj eflc narućio,sutra mi dolaziOsmijeh

Odkuda si naručio igru?

Naručio sam iz algoritma,HP expresom

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 19:20 (Jackal).
16 godina
moderator

Ma jbm ti igru,ide mi oko 42 fps-a i opet nešto trza.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

evo ljudi presao sam the ballad of gay tony prica je super!! zadnja misija je epic kao i u obicnom gta4!! igra ima oko 50 primarnih misijaNamigiva

Što nisu rekli da svaka expanzija ima 25 misija?

16 godina
neaktivan

lol oces screenshot u stats?Belji se oko 50 misija 100% sam siguran

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Bmk, ali tako je pisalo...to me još i obradovalo, više uživanja...

17 godina
neaktivan

Evo da i ja napišem svoje dojmove. Meni EFLC radi potpuno isto kao GTA IV. Niti sam vidio neke znakove poboljsanja, niti pogorsanja. A GTA IV mi je radio po principu da uspijem obavit jednu-dvije misije, i onda se igra crasha. Isti slucaj je i s EFLC. Naredio sam si grafiku da mi igra ne steka, doduse, opet ono nekako kao da malo trzaka, no kad se uzivim u igru ne smeta mi. I EFLC je stvarno dobar, misije izvrsne, ona voznja motorima sa svojim likovima, predobro. Ipak, igra mi se crasha, uspijem obaviti jednu misiju, ako imam srece dvije, i samo se pojavi desktop i to je to, onda ponovno ulazak u igru. Sreca je sto se igra autosavea nakon svake misije, samo ne znam koliko cu dugo imati zivaca tako.

Jbg, stvarno super igra, a onda kad mi se tako crasha pocnu zivci radit. Stvarno super igra. Uopce se ne odvajam. Samo igram otkako sam instalirao. Ali ti crashevi me ubijaju u pojam. Da ne spominjem kako ne smijem gledati animacija, sto mi je posebno zao, jer uglavnom ne uspijem nikad animacije pogledat do kraja - crasha se.

Evo i malo slika. Prva prikazuje na kojim postavkama igram, Moj PC sam ispunio, pa eto ako netko hoce usporedivati. Ostale slike su eto da vidite kako igra izgleda na tim postavkama.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel u expanzijama odmah na početku otključan cijeli grad i u kojim dijelovima grada se radnja najviše odvija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Jel u expanzijama odmah na početku otključan cijeli grad i u kojim dijelovima grada se radnja najviše odvija?

sve je otkljucano barem u the ballad of gay tony

16 godina
stipica_zd kaže...
Jebasu123 kaže...

Bmk, ali tako je pisalo...to me još i obradovalo, više uživanja...

25 misija svaka ekspanzija = 50 misija sadrži cijeli Episodes from Liberty City.

16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

evo ljudi presao sam the ballad of gay tony prica je super!! zadnja misija je epic kao i u obicnom gta4!! igra ima oko 50 primarnih misijaNamigiva

@ivann..tu lipo piše da misli samo na The ballad of Gay Tony...a ja sam bio jednom pročitao ono što si ti rekao i što si sad napisao pa sam se iznenadio.

16 godina
neaktivan

je ima 25 misija srySramim se nekako sam imo dojam da sam igrao duze Sramim se isprike jos jednomSramim se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Evo da i ja napišem svoje dojmove. Meni EFLC radi potpuno isto kao GTA IV. Niti sam vidio neke znakove poboljsanja, niti pogorsanja. A GTA IV mi je radio po principu da uspijem obavit jednu-dvije misije, i onda se igra crasha. Isti slucaj je i s EFLC. Naredio sam si grafiku da mi igra ne steka, doduse, opet ono nekako kao da malo trzaka, no kad se uzivim u igru ne smeta mi. I EFLC je stvarno dobar, misije izvrsne, ona voznja motorima sa svojim likovima, predobro. Ipak, igra mi se crasha, uspijem obaviti jednu misiju, ako imam srece dvije, i samo se pojavi desktop i to je to, onda ponovno ulazak u igru. Sreca je sto se igra autosavea nakon svake misije, samo ne znam koliko cu dugo imati zivaca tako.

Jbg, stvarno super igra, a onda kad mi se tako crasha pocnu zivci radit. Stvarno super igra. Uopce se ne odvajam. Samo igram otkako sam instalirao. Ali ti crashevi me ubijaju u pojam. Da ne spominjem kako ne smijem gledati animacija, sto mi je posebno zao, jer uglavnom ne uspijem nikad animacije pogledat do kraja - crasha se.

Evo i malo slika. Prva prikazuje na kojim postavkama igram, Moj PC sam ispunio, pa eto ako netko hoce usporedivati. Ostale slike su eto da vidite kako igra izgleda na tim postavkama.

smanji si view distance na 10-15, to će ti osloboditi znatnu količinu memorije grafičke kartice, pa si onda možeš podići rezoluciju. a glede crashanja, mislim da to mora zbog pirata. šteta zbog animacija, jer su dosta važne za cijelu priču.

17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

smanji si view distance na 10-15, to će ti osloboditi znatnu količinu memorije grafičke kartice, pa si onda možeš podići rezoluciju. a glede crashanja, mislim da to mora zbog pirata. šteta zbog animacija, jer su dosta važne za cijelu priču.

Hvala na savjetima. Medutim, ja svaku igru igram na 1024x768 (imam 17" monitor), tako i ovu, tako meni veca rezolucija ne treba, zato sam i povecao view distance. :) Sto se animacija tice, da, stvarno mi je jako zao sto ih ne mogu gledati. Jbg, mozda jednog dana kad budem imao bolji komp... A ovo za crash, ne znam, da li je zbog pirata, da li je tako i na originalima, ili mozda jer mi je komp slab, ne znam.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
neaktivan

nije to do pc-ja, to je sigurno do pirata, jer sam i ja imao sličnih problam s prvom verzijom EFLC. samo kod mene se nije događalo crashanje nego zamrzavanje. druga verzija igre je riješila te probleme.

16 godina
neaktivan

Da li je netko tko je napravio preorder na game.co.uk dobio igru? Ja čekam već od prošle srijede kad su mi poslali mail da je krenulo pa ništa.

Izgleda da me zeznuo vulkanski oblak i prizemljeni avioni.

A poslije vidim da se moglo za iste novce downloadati sa njihovog download shopa. Mogao sam već igrati, shit!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tvrdy kaže...

Da li je netko tko je napravio preorder na game.co.uk dobio igru? Ja čekam već od prošle srijede kad su mi poslali mail da je krenulo pa ništa.

Izgleda da me zeznuo vulkanski oblak i prizemljeni avioni.

A poslije vidim da se moglo za iste novce downloadati sa njihovog download shopa. Mogao sam već igrati, shit!

Ja sam ga napravio i da, problem u tome što nam igre još nisu stigle je zbog vulkanskog oblaka zbog kojeg su morali odgoditi narudžbu.

Ne znam kada nam namjeravaju igru ponovno poslati, no čudno mi je da nas uopće nisu obavijestili o odgodi.

BTW, što se tiče download opcije, i ja sam se zeznuo oko toga, no nisam znao da će biti ponuđena ta opcija s obzirom da je dodana nekoliko dana prije nego što su nam poslali igru.

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Najodurnija i najgora recenzija ikada viđena u životu! Kao da su je napravili samo tako, preko "one stvari" da bi ju imali u arhivi!

Spomenuli su oko 15% novih feature-a iz obe ekspanzije! Ono najbolje su prešutjeli, pogotovo za ekspanziju "The Ballad of Gay Tony"!

I DA, KORISTITI DUAL-CORE ZA RECENZIJU?

Ja iskreno nisam mogao vjerovati! Danas nitko u ovom svijetu da bi radio recenzije ne koristi DUAL-CORE. Da su ubacili samo neki jeftini quad-core, FPS bi im bio veći već za 50%.

GameReport mi se nikako ne sviđa jer se ponašaju veoma bahato jer misle da imaju pravu mašinu (Dual Core (AMD) i 8800GT). Tu se radi o "Euphoria" engine-u, ti ne možeš pokretati igre koje su na tom engineu rađene na 60FPS average na dual-core-u.

Pravi profesionalci, nema šta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 21:30 (ivann.n).
16 godina
ivann.n kaže...

Najodurnija i najgora recenzija ikada viđena u životu! Kao da su je napravili samo tako, preko "one stvari" da bi ju imali u arhivi!

Spomenuli su oko 15% novih feature-a iz obe ekspanzije! Ono najbolje su prešutjeli, pogotovo za ekspanziju "The Ballad of Gay Tony"!

Ja iskreno nisam mogao vjerovati! Danas nitko u ovom svijetu da bi radio recenzije ne koristi DUAL-CORE. Da su ubacili samo neki jeftini quad-core, FPS bi im bio veći već za 50%.

GameReport mi se nikako ne sviđa jer se ponašaju veoma bahato jer misle da imaju pravu mašinu (Dual Core (AMD) i 8800GT). Tu se radi o "Euphoria" engine-u, ti ne možeš pokretati igre koje su na tom engineu rađene na 60FPS average na dual-core-u.

Ma važno da su nam pokazali kako sviraju usnu harmoniku...

16 godina
xxxxx kaže...
ivann.n kaže...

Ma važno da su nam pokazali kako sviraju usnu harmoniku...

Nažalost oni misle da su smiješni, a smiješni su samo 11-godišnjacima a čini mi se da ih oni i jedini gledaju s obzirom da se svi u komentarima UPOTPUNOSTI slažu sa njihovim navodima. To je sve dokaz neznanja, a ja ne volim neznanje, pogotovo neznanje osnova. To me iritira.

16 godina
neaktivan

meni igra radi bolje na high nego na medium kak to?

komp mi je amd x2 5400+

Nvidia 9800gt

2 gb ram

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Praetorian1 kaže...

meni igra radi bolje na high nego na medium kak to?

komp mi je amd x2 5400+

Nvidia 9800gt

2 gb ram

Itekako moguće. Nisi jedini koji imaš ovakav slučaj ali to je samo bolje za tebe! ;)

16 godina
neaktivan
ivann.n kaže...

Slažem se, i to dual core koji je bio in prije 2 i više godina.

Još da je neki Intel na 3 ghz rekao bi čovjek...a svi znaju kako je igra željna jezgri...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice