Gothic-serijal

poruka: 10
|
čitano: 1.993
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gothic-serijal

Dakle,moj najdrazi RPG pogotovo drugi dio+expanzija,prica za ubit se...Jedino me treci dio malo razocarao,ali odigro bi i njga da nije onako lose optimiziran. Bas se bio ponado da cu s onim CP1.6 ga moci igrati,kad ono NISTA,sve ostade isto. Et to bi bila tuzna prica mog zivota, nece mi trica kako treba....smrcPlač ak bi mi neko znao preporucit nes za optimizaciju bio bih zahvalan, stvarno nema sta nisam probao na netu od svih mogucih uredjivanja .ini fileva pa nadalje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gothic-serijal

Preporuka je da igras Witchera.

Osjeti se taj neki europćansi štih u igri, podsjetio me na Gothic i zabavlja me bolje od Obliviona.

Od trećeg Gothica sam odustao, stoji u ladici dok ne naprave neki patch i drago mi je samo što sam uzeo obično, a ne skupo i luksuzno opremljeno megaizdanje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2008 2:34 (HR_The_Butcher).
17 godina
Gothic-serijal

Igro sam demo Witchera i nekako mi se nije svidio, onaj sustav borbe mi se nimalo ne svidja doduse samo sam igro 10-15 min pa bi mogao ponovno probat. U Bugu je bio bas hvaljen, a valjda nesto znate pa bi ga trebo odigrat=)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gothic-serijal

Odigraj Witchera obavezno!...svaki pocetak je tezak...ti si dovoljno star da to znas! Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
gi4ouR kaže...

Odigraj Witchera obavezno!...svaki pocetak je tezak...ti si dovoljno star da to znas! Izlanuo se

hvala ne preporuci,ali imam osjecaj da mislis da sam ja HR_SinCr0 zj. ona (bivsi) predsjednik (bivseg)  HR.SQUADA, onaj UT-ovac, et da znas nisamSmijeh... a objasnio sam vec u topicu "predstavite se" zasto imam ovaj nick...et samo da nebi bilo problema ili da me pravi SinCr0 nebi tuzio da sam mu oteo nick...znaci, ide Witcher, a ima i zenskih koliko sam vidio pa bar nece bit dosadnoCool
17 godina
neaktivan
Gothic-serijal

Moj lapsus...cinjenica da si besramno pokrao nick stoji :)...nit je vodja bivsi, nit je HR.SQUAD bivsi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...

Dakle,moj najdrazi RPG pogotovo drugi dio+expanzija,prica za ubit se...Jedino me treci dio malo razocarao,ali odigro bi i njga da nije onako lose optimiziran. Bas se bio ponado da cu s onim CP1.6 ga moci igrati,kad ono NISTA,sve ostade isto. Et to bi bila tuzna prica mog zivota, nece mi trica kako treba....smrcPlač  ak bi mi neko znao preporucit nes za optimizaciju bio bih zahvalan, stvarno nema sta nisam probao na netu od svih mogucih uredjivanja .ini fileva pa nadalje...

Pridružujem se pohvalama Gothic 2 mi je možda i najdraža igra, atmosfera, prica i igriivost su mi odlični. Jedva sam čekao kad će izać treći dio, al na kraju sam ostao kao i ti razočaran. Defitivno korak unazad u odnosu na drugi dio što se tiče igrivosti, a uz to i očajna optimizacija engina. Nisam je igro poslije ovih comunity patcheva za koje kažu da su dosta toga popravili. Zato svaka čast igraćoj zajednici s obzirom da su oni napravili te patcheve pošto su developeri digli ruke od nje.
17 godina
na CP-u 1.6 je radio i Spellbound, ekipa koja radi Gothic4, oni su se bavili optimizacijom igre, ali ja nisam bas vidio pomaka, a igraci su popravljali bugove sto se tice gameplaya i svaka im cast, super su to uradili:)
17 godina
neaktivan
gi4ouR kaže...

Moj lapsus...cinjenica da si besramno pokrao nick stoji :)...nit je vodja bivsi, nit je HR.SQUAD bivsi :)

Hm, mislim da će se tvoj nick morat moderirat u neki drugi silom, ili možeš milom promijeniti sam. Puno ljudi zna dedu pod tim nadimkom, pa da se više ne događaju ovakve stvari...
17 godina
neaktivan
Gothic-serijal

Gothic 2 je za mene bolji od Gothica 3

Adis Vezir

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice