da li neko moze da mi kaze koji patch trebam da skinem da bi mi igrica bila na engleskom?Trenutno mi je na francuskom i nista ne razumem!Skido sam neke patchove ali nijedan ne menja jezik na igrici!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da li neko moze da mi kaze koji patch trebam da skinem da bi mi igrica bila na engleskom?Trenutno mi je na francuskom i nista ne razumem!Skido sam neke patchove ali nijedan ne menja jezik na igrici!
A nema nijedan patch koji bi mogao da mi namesti na engleskom igricu?
Nema, nazalost... :(
ok...
Evo ti oficijelni patch 1.6
Sto se tice promjene jezika nemogu ti pomoci, osim ako ima u igri opcija da se moze promjeniti jezik. Davno sam ga presao pa se vise nesjecam jel se moze mjenjati.
Malo googlaj pa vidi sigurno ima nesto. Ili sebi skini englesku verziju.
ok!Nego,jel moze da mi kaze neko da li je igrao prvi deo gothica i da li moze da se nadje,da se skine negde preko torrenta ali da ima dosta SE i LE?
ok!Nego,jel moze da mi kaze neko da li je igrao prvi deo gothica i da li moze da se nadje,da se skine negde preko torrenta ali da ima dosta SE i LE?
ne,to je seeders i leechers!
ne,to je seeders i leechers!
Imam problem kada instaliram i crack-am gothic3 i probam ga pokrenuti pise mi: Please insert the gothic 3 CD/DVD into your drive and start the game again.Do not remove the disc while playing.
Molim vas neka mi netko pomogne!!!!!!
Imam problem kada instaliram i crack-am gothic3 i probam ga pokrenuti pise mi: Please insert the gothic 3 CD/DVD into your drive and start the game again.Do not remove the disc while playing.
Molim vas neka mi netko pomogne!!!!!!
Ne poklapa ti se verzija igre s verzijom cracka? Možda taj crack nije za taj patch, ili za tu verziju igre (u slučaju da postoji više verzija, njemačka, američka, europska, blabla...)
Hvala