Gas Guzzlers

poruka: 765
|
čitano: 147.102
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Gas Guzzlers
Igra mi se vrti na ~25fps, ne pada ispod 22. S obzirom da mi je CPU bottleneck, pa ni postavke nemaju nekog utjecaja, ja sam zadovoljan. Radi se o 5670 i e2200..

Patch 1.2 je odličan! Mislim da sam tu dobio par fpsa ,a i igra mi se čini malo lakša. Prije patcha nikako nisam mogao pobijediti utrku, a onda nakon stavljanja 1.2, pobijedio 2 utrke zaredom. Ne znam je li do mene ili do patcha, ali mi je pomoglo.
http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Danas je zadnji dan glasanja. Vrijedi jos do 00:00. Pa tko ima volje i vremena neka baci svoj glas :)
http://www.european-games-award.com/index.php/voting/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Evo bas smo se vratili sa GamesCom-a i tamo smo saznali da smo osvojili 3 mjesto na European Games Award za Best Racing Game.
Hvala svima koji su glasali  {#}

30 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Haha sad su nam javili da je doslo do greske da smo ipak osvojili drugo mjesto a driver je prvi :)  {#}

http://forum.gamepires.com/yaf_postsm929_European-Games-Award-2012---Gas-Guzzlers-Won-Second-Place.aspx#post929#post929

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 17:13 (LevaOpaki).

31 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Gas Guzzlers
LevaOpaki kaže...

Haha sad su nam javili da je doslo do greske da smo ipak osvojili drugo mjesto a driver je prvi :) {#}

Odigrao sam Driver, i nista posebno, al da ta igra dobi nagradu? mah....

15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Čestitam!

I possess a skill to google.
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
TheDarkSide kaže...
LevaOpaki kaže...

Haha sad su nam javili da je doslo do greske da smo ipak osvojili drugo mjesto a driver je prvi :) {#}

Prema tome mogu i drugi reci da Gas Guzzlers nije nista posebno.... svejedno, po meni je glupo to ocijenjivanje, Gas Guzzlerse i Driver stavljaju u isti kos, a igre su razlicite ko nebo i zemlja :S

Meni je Driver dobar, pa tako i Gas Guzzlers.... jednostavno nema tu bolje igre, svaka ima nesto svoje i ne mogu se uopce usporedivati.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Leva, ima li kakvog napretka s konzolaškom verzijom? Jeste raspravljali naknadno o tome?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Meni je Gas Guzzlers ništa posebno u usporedbi sa Driverom i F1 2011. Po meni su to ipak igre malo veće klase, ne znam, zaokruženiji proizvodi, više nude, fizika bolja itd.

Leva, što al vas Bugovci ne vole, kako to da još nema njihove recenzije?

17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

@Danny_HR
Sto se konzolaske verzije tice trenutno vrsimo pregovore s izdavacima, jer ne mozemo
izdati igru za konzoli bez izdavaca.

@Penryn:
To moras pitati bugovce zasto nas ne vole i nisu napravili recenziju   {#}

Ovaj tjedan na Originu 50% popust na Gas Guzzlers povodom njihove akcije "back to school":
http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.249471200

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 14:43 (LevaOpaki).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
LevaOpaki kaže...

Sto se konzolaske verzije tice trenutno vrsimo pregovore s izdavacima, jer ne mozemo

A ako uspijete dogovoriti, dogovarate li za primjerice XBLA ili kao "retail" izdanje?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
LevaOpaki kaže...

A ako uspijete dogovoriti, dogovarate li za primjerice XBLA ili kao "retail" izdanje?

Sto se nas tice mi smo fleksibilni i ok nam je oboje. Tu uglavnom izdavaci uvijek imaju svoje misljenje
sto im se vise isplati. Oni nekad procjene da se neku igru ne isplati staviti u box izdanje nego je idealna za online.
Ako netko da dobre uvjete tu cemo se onda prikloniti njegovim zeljama i tu necemo tjerati inat.

17 godina
neaktivan

Pričam kao laik, ali djeluje mi kao da su XBLA/PSN igre puno pristupačnije publici od box izdanja. Naročito ako se radi o igrama koje nemaju veliki marketinški stroj iza sebe. :) Pod ovim ne mislim na cijenu, naravno, nego na izloženost. Koliko se puta desilo da sam na XBLA-u naletio na igru koju sam naknadno kupio, iako je u box izdanju nikad ne bih potražio.

U svakom slučaju, veseli me konzolaška verzija. Mislim da je GG za konzole kao stvorena i vjerujem da ćete, ako uspijete srediti poslovnu stranu, na konzolama ostvariti veći uspjeh. :)

Držim fige, u svakom slučaju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 15:13 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Pričam kao laik, ali djeluje mi kao da su XBLA/PSN igre puno pristupačnije publici od box izdanja. Naročito ako se radi o igrama koje nemaju veliki marketinški stroj iza sebe. :) Pod ovim ne mislim na cijenu, naravno, nego na izloženost. Koliko se puta desilo da sam na XBLA-u naletio na igru koju sam naknadno kupio, iako je u box izdanju nikad ne bih potražio.

U svakom slučaju, veseli me konzolaška verzija. Mislim da je GG za konzole kao stvorena i vjerujem da ćete, ako uspijete srediti poslovnu stranu, na konzolama ostvariti veći uspjeh. :)

Držim fige, u svakom slučaju.

I ja mislim isto da samo veliki naslovi bolje prolaze u box izdanju. A jos je i veci trosak izdavanja.

Ja isto mislim da ce GG dobro "sjesti" i na konzole ove i sljedece generacije :)

17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Danas kreće Steam Greenlight, ne?

Oćete prijavit igru, pa da pokrenemo komjuniti da izglasa? :)

Na twateru vam nitko ne odgovara. c c c Nema čorke za CM-ove.

5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Danas kreće Steam Greenlight, ne?

Oćete prijavit igru, pa da pokrenemo komjuniti da izglasa? :)

Na twateru vam nitko ne odgovara. c c c Nema čorke za CM-ove.

Naravno, odmah igra ide gore. :) Evo pratimo kad ce ce krenuti u pogon da kreiramo account. Nadam se da nece opet odgoditi :)
A onda krece glasacka masinerija. Svaka pomoc je naravno dobro dosla, morat cemo sve dici na noge :)

13 godina
neaktivan

Steam Greenlight je online ajde stavite GG što brže na Greenlight da mogu glasat za tu zakon igru

14 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Ne sumnjam u vaš prodor na Steam, imate i više nego kvalitetnu igru i siguran sam da će se igra bez problema ubrzo pojaviti na Steamu. Uz to vam nadam se dolaze i novi, mnogo veći prihodi za vaš sjajan rad. Samo nastavite i puno sreće :D

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Bas sam vidio da je krenuo Greenlight i odmah mi je GG pao na pamet, ali jos ga nema {#}

Usput cestitam na osvojenom 2. mjestu!

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Evo igra je gore na Greenlight. Navali narode sa glasovima :)

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93045414&tscn=1346399413 

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 13:51 (LevaOpaki).

8 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ajde, sretno. :)
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Dao sam thumb up. Bas me zanima koliko ih treba {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Kakve su ono gluposti u commentima, znači ja mogu objaviti igru iako nije moja?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Kakve su ono gluposti u commentima, znači ja mogu objaviti igru iako nije moja?

Teoretski je moguce. Nema neke specijalne kontrole. Ako kreiras igru trebas samo staviti kvacicu na "Ja imam pravo da prodajem ovu igru".  
Nakon toga bude direkno objavljeno bez provjere. Kreirati novu igru ili glasati moze samo osoba koja ima minimalno jednu kupljenu igru.
To su jedini zahtjevi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 12:04 (LevaOpaki).
15 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

To je malo glupo napravljeno... U svakom slučaju nadam se da će igra izaći, dao sam svoj glas i ostavio comment, usput ću poslat svima sa friends liste :).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Gas Guzzlers

Upravo smo izdali novi trailer koji pokazuje deathmatch mode iz 1.2 patcha:

http://www.bug.hr/master/vijesti/gas-guzzlers-steam-greenlightu/118067.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 15:20 (LevaOpaki).

11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LevaOpaki kaže...

Teoretski je moguce. Nema neke specijalne kontrole. Ako kreiras igru trebas samo staviti kvacicu na "Ja imam pravo da prodajem ovu igru".  
Nakon toga bude direkno objavljeno bez provjere. Kreirati novu igru ili glasati moze samo osoba koja ima minimalno jednu kupljenu igru.
To su jedini zahtjevi.

M-m, kad sam citao pravila prije nego je greenlight krenuo, pisalo je da je zabranjeno pokretati kampanju ako nisi developer.

All the people in the left wing fuck and all the people in the right wing fuck and all the people in the underground fuck... I find myself stupified, coming back again
17 godina
neaktivan
Može biti zabranjeno, al nije onemogućeno. U tom je kvaka.

Eto na Greenlightu Mass Effect 3. Prijavio ga neki random tip. :)
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Eto na Greenlightu Mass Effect 3. Prijavio ga neki random tip. :)

Jutros je netko stavio i Battlefield 3 pa su ga makli. :)

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93055009&searchtext=

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice