Fritz 11 (šah)

poruka: 7
|
čitano: 4.542
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Fritz 11 (šah)

Bok!

Neznam ima li ova tema vec o ovoj igri, pa posto je puno topica i postova u dijelu foruma "Igre" da ne trazim, pa evo napravih....

Nego da ja pređem na stvar...

Ova igra šah, Fritz 11... moze li mi itko pomoci kako konfigurirati igru i opcije napraviti... jer upravo sam ga dobio pod "Sparring Mode" na Very hard (najtezoj razini) bez vracanja poteza! xD

Neznam ima li ikakve veze jacina kompjutera sa igrom (tj. procesora, a procesor mi je Intel Core 2 Duo E8500) u smislu da racuna vise operacija i mogucih poteza.

Dakle ono sto ja zelim da mi pomogne ko zna je, kako da podesim igru u options, onda File -> New -> i koji mode ja najbolji za igrat protiv kompjutera i kako podesit taj mode na NAJ NAJTEŽE, i ako ima ista prije toga namjestat!

Zahvaljujem vam puno unaprijed! :)

roX!
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.4.2009 23:36 (Joky).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Fritz 11 (šah)
Joky kaže...

Bok!

Neznam ima li ova tema vec o ovoj igri, pa posto je puno topica i postova u dijelu foruma "Igre" da ne trazim, pa evo napravih....

Nego da ja pređem na stvar...

Ova igra šah, Fritz 11... moze li mi itko pomoci kako konfigurirati igru i opcije napraviti... jer upravo sam ga dobio pod "Sparring Mode" na Very hard (najtezoj razini) bez vracanja poteza! xD

Neznam ima li ikakve veze jacina kompjutera sa igrom (tj. procesora, a procesor mi je Intel Core 2 Duo E8500) u smislu da racuna vise operacija i mogucih poteza.

Dakle ono sto ja zelim da mi pomogne ko zna je, kako da podesim igru u options, onda File -> New -> i koji mode ja najbolji za igrat protiv kompjutera i kako podesit taj mode na NAJ NAJTEŽE, i ako ima ista prije toga namjestat!

Zahvaljujem vam puno unaprijed! :)

Dobil si ga na Sparring modu ali na kojem?
Najače ti je da baciš neki tournament protiv njega - odma ti velim da 1000000% nemaš šanse ni za remi.
Nemam ga trenutno instaliranog, imam samo CM Grandmaster Edition.
Budem sutra instaliral pa ti objasnim malo bolje...
U zadnje vrijeme igram samo protiv čovjeka, majstorskog kandidata.

Kaj se tiče dvojezgrenog procesora, da on puno pomaže ali samo ak suprotstaviš 2 programa jedan protiv drugog.
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan
Fritz 11 (šah)

preko čega igraš protiv tog majstorskog kandidata,ja obično igram preko play chess

Athlon 3500+@2.4 ati x1550 256 mb 512 ram hd 250 g,externi 80 g monitor 17 crt

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Fritz 11 (šah)
Arsenalboy kaže...

preko čega igraš protiv tog majstorskog kandidata,ja obično igram preko play chess

Ja oči u oči na olimpijskom šahu ak ti to išta znači...
Ponekad nabacimo i na vuricu al onda redovito "pušim" (dok igramo na 10-20min).
Ali dok igramo po 2-3-4h jednu partiju, onda je omjer samo mrvicu na njegovu stranu.

P.S. ne brini autoru teme, nije otišla u krivome smjeru.
Sutra, tj. danas budem ja probal to sve srediti i javiti ti kao što sam rekel.
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan
Fritz 11 (šah)

Dobio sam ga na "Sparring mode", a kvacica je bila na really hard, i na "point out wins"... to je ono da ti dole ispod sahovske ploce titra ono crveno cudo kada imas jedan ODLICAN POTEZ za igrat... al' opet, trea ga naci i odigrat, al ja sam ga dobio xD

I btw, hvala stari unaprijed, iden probat bas na tournament odigrat sada! (tek sam usto, jedva na oci gledam xD )

roX!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Fritz 11 (šah)

ja igram Titan Chess kaj dođe s vistom

i mogu reć da nije baš lagan na najvećoj razni težine...

www.ddoxy.blogspot.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fritz 11 (šah)

Moze li se na tournament mode ikako podesit igdje da igra na najvecoj razini ili nes sl. ili je to vec automatski namjesteno?

roX!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice