Ljudi imam proble.NAT tipe mi je strict.Unmp je aktiviran i svejedno je strict.Imam tg 782 i ruter
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i ja imam taj ruter...jesi u amisu?? meni su zamijenili jer sam imo takav slican problem sa xboxom
U T-shrotu sam.
evo ja baš uzeo key za Call of Juarez: Bound in Blood (Wiezy Krwi) i neće mi ga aktivirati, odem na upgrade taj normal profile u internet profile s tim keyom i ne radi, piše upgrade failed... čak i nakon patcha 1.1.0.0.
Edit: rješeno...
Pa kako se to radi :D.Neznam....
Batman Arkham Asylum aktiviran sa K&L keyem
Ajde dečki javite se,još imam par ključeva pa da se riješim... Ghost Recon Advanced Warfighter,NecroVisioN,GT Legends,Escape From Paradise City.
http://www.njuskalo.hr/pc-igre/arma-ii-dark-messiah-of-might-and-magic-oglas-3036684
i sta da ja sada kazem?!?! ahahaaahahaha
nisam vidio.. ;)
Od kud da skinem Armu II i kayne and lynch-a ?
Bio bi zahvalan na odgovoru.
Btw-vidim da je netko napisao da je probao gta4 koji je skinuo sa torrenta,znaci krekan i da mu radi sa ovim keyom?
ne krekan...armu skini sa tpb i to arma 2 clone dvd...igra ce ti biti na poljskom ali ako trebas mogu ti ja poslati patch za engleski ili si ga skini imas u prijasnjim postovima...NEMOJ KREKATI!!
A od kud da skinem K&L?
Od kud da skinem Armu II i kayne and lynch-a ?
Bio bi zahvalan na odgovoru.
Btw-vidim da je netko napisao da je probao gta4 koji je skinuo sa torrenta,znaci krekan i da mu radi sa ovim keyom?
Moze biti crackana igra, probao sam ih oko 4-5--- sve rade
A od kud da skinem K&L?
S torrenta?
A od kud da skinem K&L?
S torrenta?
Neznam,zato i pitam. Mozda se skida sa steam-a. Neznam.
A od kud da skinem K&L?
S torrenta?
Neznam,zato i pitam. Mozda se skida sa steam-a. Neznam.
Pa s torrenta, drugdje nemozes.
bolje da ne kreka nego da ostavi cistu igru
Jel se zna kad dolazi nova tura igri :-D
Nemogu vjerovat da kayne and lynch dead men nema ni na jednom torrentu ??
ima na lasttorrents.org, ali je to privatni torrent na koji sam regan....sada su zatvorene registracije moras dobiti pozivnicu
Damn..
Probao preko torrentz i preko isohunt-a naci,ali samo imaju oni keyevi neki.
Hm,ako netko nade,pa ako je u mogucnosti posudit account(sa privatnog torrenta) da skinem samo tu igru,bio bi jako zahvalan.
EDIT- jel mi vjerujes da sam pretrazio sve i nisam mogao naci !
Je.biga..
Anyway,tnx!
Kriste Boze... 20 seedera.. Znaci tamo negdje,sljedeci tjedan cu skinut... ahhahahaha
ma neces...brze ce to :D
Evo registriro sam se i nemogu pronači keyeve za cod4 aj šaljite link molim! :D
pa key za cod 4 ni nema na toj stranici :D
-.- a ja ko budala trazim xD!
posto sam te usmjerio da vise ne trazis ko "budala" za uzvrat bi mogao dobiti jedan gubmić hvala :D :D
..uuu..sjajno,sve radi kako treba ako se radi po uputama..
..zahvaljujem..