Free igre za djecu

poruka: 10
|
čitano: 3.567
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Free igre za djecu

Evo ovako, susjeda me je zamolila da joj na komp stavim igara (ima 3 kćeri, 1, 4 i 6 god)pa možete li mi preporučiti par free igara za njih...

(nešto tipa super mario ili glace)

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Free igre za djecu
IRebic kaže...

Evo ovako, susjeda me je zamolila da joj na komp stavim igara (ima 3 kćeri, 1, 4 i 6 god)pa možete li mi preporučiti par free igara za njih...

lol ak ona igraSmijeh on topic:kako si sam reko super mario imas i zumu deluxe

Moja graficka je 100% pamuk!!
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
IRebic kaže...

lol ak ona igraSmijeh on topic:kako si sam reko super mario imas i zumu deluxe

super mario-e je prišla sve moguće, zume je 3 vrste prišla, prišla je santa claus, sve demo šta san ima za nju na bug-ovima... nezz više šta daj joj instaliran!

IRebic
17 godina
odjavljen
IRebic kaže...

Pa recimo - Covjece ne ljuti se...

Za njihov uzrast savrsena igra. Doduse one najmladje mogu bacati kockice dok ova sa 6 godina igra umjesto njih Izlanuo se.

P.S. Sada vidim da si konfuzno postavio pitanje i da su igrice za nju.

Instaliraj joj Runes of Magic i miran si nekoliko godina Smijeh.

Uostalom, upises u google free games i dobiti ces masu rezultata.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 22:57 (Mrgud Veliki).
16 godina
neaktivan
Free igre za djecu

daj im crysis :)

nabavi im mario forever ili plants vs zombies

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E da (-.-) i meni bi trebalo par ovih za djecu, platforme gdje se skupljaju one šeme uglavnom to pa neka preporuka bi dobro došla.

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
17 godina
odjavljen
SwaggerBeast kaže...

E da (-.-) i meni bi trebalo par ovih za djecu, platforme gdje se skupljaju one šeme uglavnom to pa neka preporuka bi dobro došla.

Pa ovisi jel' musko ili zensko i koji uzrast... Znam da je mala vise smisljala modele barbika na nekoj stranici i printala ih kasnije, negoli je igrala igre.

Sada sa 7 godina udara po Simsima 2. Doduse, max sat vremena dnevno (mada bi ona to do besvijesti igrala), jer ima dosta obveza, a kada nema bolje da je u parku i u pokretu, nego da ledja i oci unistava...

16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Pa ovisi jel' musko ili zensko i koji uzrast... Znam da je mala vise smisljala modele barbika na nekoj stranici i printala ih kasnije, negoli je igrala igre.

Sada sa 7 godina udara po Simsima 2. Doduse, max sat vremena dnevno (mada bi ona to do besvijesti igrala), jer ima dosta obveza, a kada nema bolje da je u parku i u pokretu, nego da ledja i oci unistava...

Žensko, uzrast 9~12 tu negdje.

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
16 godina
neaktivan
Bila je u Jutarnjem igra Tibor: Bajka o dobroćudnom vampiru
Bar mislim da je tako :S
Zabavna igra, skupljate dijamante i ubijate miševe, skačući na njih. Brat ju je igrao, ima 6 i po' godina.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
odjavljen
SwaggerBeast kaže...

Žensko, uzrast 9~12 tu negdje.

Pa to je dovoljno staro da slobodno mozes upisati u google - free games download i pogledati sto ima od ponude pod arcade games (ako su platforme in).

Mislim da bi joj se vrlo svidio i stari dobri Addiction Pinball (meni osobno najbolji fliper, samo mislim da nije free). Super Mario tu uvijek prolazi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice