Evo ovako, susjeda me je zamolila da joj na komp stavim igara (ima 3 kćeri, 1, 4 i 6 god)pa možete li mi preporučiti par free igara za njih...
(nešto tipa super mario ili glace)
Evo ovako, susjeda me je zamolila da joj na komp stavim igara (ima 3 kćeri, 1, 4 i 6 god)pa možete li mi preporučiti par free igara za njih...
lol ak ona igra
on topic:kako si sam reko super mario imas i zumu deluxe
lol ak ona igra
on topic:kako si sam reko super mario imas i zumu deluxe
super mario-e je prišla sve moguće, zume je 3 vrste prišla, prišla je santa claus, sve demo šta san ima za nju na bug-ovima... nezz više šta daj joj instaliran!
Pa recimo - Covjece ne ljuti se...
Za njihov uzrast savrsena igra. Doduse one najmladje mogu bacati kockice dok ova sa 6 godina igra umjesto njih
.
P.S. Sada vidim da si konfuzno postavio pitanje i da su igrice za nju.
Instaliraj joj Runes of Magic i miran si nekoliko godina
.
Uostalom, upises u google free games i dobiti ces masu rezultata.
daj im crysis :)
nabavi im mario forever ili plants vs zombies
E da (-.-) i meni bi trebalo par ovih za djecu, platforme gdje se skupljaju one šeme uglavnom to pa neka preporuka bi dobro došla.
E da (-.-) i meni bi trebalo par ovih za djecu, platforme gdje se skupljaju one šeme uglavnom to pa neka preporuka bi dobro došla.
Pa ovisi jel' musko ili zensko i koji uzrast... Znam da je mala vise smisljala modele barbika na nekoj stranici i printala ih kasnije, negoli je igrala igre.
Sada sa 7 godina udara po Simsima 2. Doduse, max sat vremena dnevno (mada bi ona to do besvijesti igrala), jer ima dosta obveza, a kada nema bolje da je u parku i u pokretu, nego da ledja i oci unistava...
Pa ovisi jel' musko ili zensko i koji uzrast... Znam da je mala vise smisljala modele barbika na nekoj stranici i printala ih kasnije, negoli je igrala igre.
Sada sa 7 godina udara po Simsima 2. Doduse, max sat vremena dnevno (mada bi ona to do besvijesti igrala), jer ima dosta obveza, a kada nema bolje da je u parku i u pokretu, nego da ledja i oci unistava...
Žensko, uzrast 9~12 tu negdje.
Žensko, uzrast 9~12 tu negdje.
Pa to je dovoljno staro da slobodno mozes upisati u google - free games download i pogledati sto ima od ponude pod arcade games (ako su platforme in).
Mislim da bi joj se vrlo svidio i stari dobri Addiction Pinball (meni osobno najbolji fliper, samo mislim da nije free). Super Mario tu uvijek prolazi.