Sad sam napravio novi acc i uzeo onaj game pass ultimate na tri godine. I sad sve ispočetka. Dal je kako moguće prenjet posrignuća s jednog na drugi acc?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kome igra crasha? meni je fh4 i fh5 crashao stalno i prekidao stalno.
rješenje za crash sam našao sa fh4 fixom, koji upalim u igri i pnda on pogasi sve nepotrebne servise
Sad sam napravio novi acc i uzeo onaj game pass ultimate na tri godine. I sad sve ispočetka. Dal je kako moguće prenjet posrignuća s jednog na drugi acc?
logiraj se sa starim xbox acc
Ajde molim te u kratko objasni kako si to napravio. Promjena regije u Windowsima i kupnja ključa preko kinguina i sl. ili se može i preko paypala platiti?
Ajde molim te u kratko objasni kako si to napravio. Promjena regije u Windowsima i kupnja ključa preko kinguina i sl. ili se može i preko paypala platiti?
Ja sam kupio na Kinguinu, aktivirao kod preko VPN-a kroz Brave (Španjolska). Account mi je postavljen na UK.
kome igra crasha? meni je fh4 i fh5 crashao stalno i prekidao stalno.
rješenje za crash sam našao sa fh4 fixom, koji upalim u igri i pnda on pogasi sve nepotrebne servise
Ne gasi sve nepotrebne servise nego sve servise koji smetaju igri,a lista je poprilicna od antivirusa raznih do Discorda itd itd.
Frend je uspio pokrenut tako sto je pogasio hrpu toga i mislim da je na kraju uninstal svoj antivirusni pa je proradila igra.
A sa druge strane ja za sad nisam imao probleme sa gamepass verzijom osim microstuttera o kojemu sam pisao i par sitnih glicheva.
mislim da je na kraju uninstal svoj antivirusni pa je proradila igra.
Dam lijevo jaje da je bio McAfee u pitanju, ako ne i Avira ili Avast.
Eto ja sam iz ovog posta "prepisao":
"Napraviš novi (u pravilu bi trebalo radit i na postojećem accountu ako nikad nisi iskoristio promo za Game Pass tipa 1€ za mjesec ili tri mjeseca, al ono, bolje se ne zezat pa napravit novi acc jer to prolazi sigurno) MS/Xbox account na Germany regiji (radi 1€ promocije za Ultimate upgrade) pomoću Bear Tunnel VPN-a (upališ VPN na Germany i regaš se na MS stranici). Na stranicama za prodaju keyeva zna biti akcija za 12 mjeseci Xbox Live Golda za Brazil regiju (npr. trenutno CD Keys 28€). Kupiš to, prebaciš regiju na Brazil u Bear Tunnelu i ulogiraš se na redeem.microsoft.com i redeemaš sva tri koda (samo pripazit ako ti ponude 12 mjeseci + još jedan promociju da odbiješ jer možeš imat max 36 mjeseci pa ako prihvatiš jedan extra nećeš moći redeemat zadnji kod) i time dobiješ 36 mjeseci golda. Izlogiraš se, prebaciš Bear Tunnel na Germany, upišeš na google gold upgrade ultimate, otvoriš gore prvu stranicu, ulogiraš se i kupiš taj upgrade za 1€ (ja platio hr karticom iako je germany regija) i tjt, imaš tri godine game pass-a."
Mene je koštalo točno 677,07kn. Tu sam kupio gold (mislim da je najjeftiniji i pouzdana kupnja). I samo opušteno, on zahebo zaj... - ode lova.
Imam i stari acc na kojem mi je ona trial version tri mjeseca isto ultimate, i tu sam počeo neke igre al... Očito moram ponovit gradivo (doom, desperado...).
edit: da nije . Meni igra radi prfektno s dualshockom 5, grafa mi se manje grije na max nego na PUBG-u.
Počeo sam i ja danas konačno, igra radi prekrasno sa mojom konfom, stavio sam sve na Ultra prosjek 105 FPS. Igra radi prefluidno, izgleda predobro, FH4 je bio vrh ovo je još koplje iznad. Nemam nikakvih problema sa microstuterima,crashanjem itd, jedino me diskonektalo 2 puta u 2 sata ali to se svima događa. Peglat će se ovo na veliko ove zime. Kako vam idu game nickovi da se dodamo na preko Xbox Appa pa da bacimo Co Op ponekad
Počeo sam i ja danas konačno, igra radi prekrasno sa mojom konfom, stavio sam sve na Ultra prosjek 105 FPS. Igra radi prefluidno, izgleda predobro, FH4 je bio vrh ovo je još koplje iznad. Nemam nikakvih problema sa microstuterima,crashanjem itd, jedino me diskonektalo 2 puta u 2 sata ali to se svima događa. Peglat će se ovo na veliko ove zime. Kako vam idu game nickovi da se dodamo na preko Xbox Appa pa da bacimo Co Op ponekad
Dodaj me na xbox app znas moje ime sa pes-a
Odradio prvi goliath u Apex, 15 minuta sprint u Audi S1, proletilo
Neznam zašto nisam dobio i za Forza Motorsport 5 a to mi je bila prva igra za Xbox One.
ja isto dobio od centenaria na gore, mada sam igrao i ove prije, al ne sa ovim acc.
Koji je najbrži auto??

Ekipa, kakva vam je FH5?
Inace sam prvu odigrao FH2 na 360, te zatim FH4 na PC-u, i sad prije par dana probao malo na XBOX ONE S-u jer mali ima gamepass pa mu je free.
Kaj se tice, po meni je cisto odlicno napravljena, skoro pa i nema iskreno neke prevelike razlike, ali da su poboljsalji puno toga i jesu, sa time da je to sve jos u tkz "ranoj fazi" jos, mislim da mozemo ocekivat kroz prve updejte vec puno fixova i novosti.
Mislim da cu pricekat jos koji tjedan pa cu je uzet za PC, kolko vidim po 360 kuna se da nac STANDARD verzija igre, ima ko kakvu preporuku i koju verziju i jeftinije di se moze uzet?
Nije li bolje za 350kn, možda malo više, uzeti 2 godine gampass Ultimate-a pa ju imati free?
Nije li bolje za 350kn, možda malo više, uzeti 2 godine gampass Ultimate-a pa ju imati free?
Gamepass za PC mislis?
Jel to ima i gamepass za PC verziju za koji nisam ni znao da je moguce ili?
Ima gamepass za pc, samo moraš regiju stavit na neku drugu budu ti ovdje objasnili.
@Tony096
Gamepass je jedan. Kupiš gamepass i on ti vrijedi i za PC i za Xbox. Samo što neke igre na žalost nisu dostupne u gamepassu za PC. Sve su dostupne za konzolu. Ali Forza je dostupna i za PC preko gamepassa koliko sam vidio.
Znači razlika gamepassa za konzolu i pc je ta da je SVE dostupno za konzolu, a SAMO DIO za PC.
Zato uvijek treba provjeriti da li je određena igra sa gamepass ponude dostupna i za PC
@Tony096
Gamepass je jedan.Kupiš gamepass i on ti vrijedi i za PC i za Xbox. Samo što neke igre na žalost nisu dostupne u gamepassu za PC. Sve su dostupne za konzolu. Ali Forza je dostupna i za PC preko gamepassa koliko sam vidio.
Znači razlika gamepassa za konzolu i pc je ta da je SVE dostupno za konzolu, a SAMO DIO za PC.
Zato uvijek treba provjeriti da li je određena igra sa gamepass ponude dostupna i za PC
Gamepass za PC i konzolu su odvojene usluge, znači postoje dva gamepassa. Svaka se može zasebno platiti tko želi. Gamepass Ultimate ti objedinjuje obje te usluge pa te jeftinije dođe ako trebaš oboje. Nisu sve igre na gamepassu za PC dostupne na gamepassu za konzolu i obrnuto.
U suštini je najpametnije uzeti Ultimate pa imaš pristup svemu. Pogotovo sad dok još prolaze muljaže sa VPN-om.
@Tony096
Gamepass je jedan.Kupiš gamepass i on ti vrijedi i za PC i za Xbox. Samo što neke igre na žalost nisu dostupne u gamepassu za PC. Sve su dostupne za konzolu. Ali Forza je dostupna i za PC preko gamepassa koliko sam vidio.
Gamepass za PC i konzolu su odvojene usluge, znači postoje dva gamepassa. Svaka se može zasebno platiti tko želi. Gamepass Ultimate ti objedinjuje obje te usluge pa te jeftinije dođe ako trebaš oboje. Nisu sve igre na gamepassu za PC dostupne na gamepassu za konzolu i obrnuto.
U suštini je najpametnije uzeti Ultimate pa imaš pristup svemu. Pogotovo sad dok još prolaze muljaže sa VPN-om.
Hmm prije je bio samo jedan gamepass....prvo sam imao gold pretplatu pa je stigao pass pa nakon toga pass ultimate koji je dodao podrsku i za pc,ne sjecam se da je bio u ponudi pass samo za pc....ali proslo je dosta vremena pa sam mozda u krivu.
Sto se tice Forze 5 i dalje mi je igra zabavna sto je prvo za Forza serijal i mene....uvjek bi mi jako brzo dosadilo neovisno jeli u pitanju bio glavni Forza serijal ili Horizon.
Kad sam pričao o Gamepassu mislio sam na Ultimate verziju. Ja ju imam i koristim i na Xbox i na PC. Pa nećeš valjda nešto drugo osim Ultimate-a uzimati.
Kako sam i rekao za Cca 400kn dobiješ 2g, bolje nego samu Forzu platiti cca 350kn
Kad sam pričao o Gamepassu mislio sam na Ultimate verziju. Ja ju imam i koristim i na Xbox i na PC. Pa nećeš valjda nešto drugo osim Ultimate-a uzimati.
Kako sam i rekao za Cca 400kn dobiješ 2g, bolje nego samu Forzu platiti cca 350kn
Pa ako misli igrati samo Forzu, zašto ne? Ovako će opet za 2g morati dati 400kn za jednu igru koju želi igrati, a uz to će još morati i nadoplatiti ako želi Ultimate izdanje.
Ali da, ako misli samo Forzu, onda 50kn može uštedjeti, iako može onda kupiti 1g ultimate passa pa će biti jeftinije nego sama igra. 1g gold pretplate je cca 230kn, pa čak i da nema mogućnost konverzije za 1$ u ultimate, već mora kupiti 1mj ultimatea kako bi napravio konverziju, opet je povoljnije, a ima godinu dana ultimate-a pa ako hoće nešto drugo probati, može.
Pozdrav ekipi koja voli Forza Horizon 5
Sve što pričate je naravno za PC ( ili ne ) jer ova je tema pod PC igre!
Uskoro se i ja priključujem
Da li netko zna mozda, vidim da ima gamepass 1month free i onda se dobije jos 2 month free, sto znaci da je 1 dolar 3 mjeseca besplatno, negdje sam bio vidio i procitao da se moze pred kraj to treceg probnog mjeseca otkazat pretplata dan prije, i onda se opet moze ispocetka kupovat po cjeni od 1 dolar na isto tako 3 mjeseca, da li je to istina? Ako je onda cu definitivno tako "varat" i samo uzimat tako jer jedino kaj mi treba je to da mogu FH5 igrat na kompu...
Da li netko zna mozda, vidim da ima gamepass 1month free i onda se dobije jos 2 month free, sto znaci da je 1 dolar 3 mjeseca besplatno, negdje sam bio vidio i procitao da se moze pred kraj to treceg probnog mjeseca otkazat pretplata dan prije, i onda se opet moze ispocetka kupovat po cjeni od 1 dolar na isto tako 3 mjeseca, da li je to istina? Ako je onda cu definitivno tako "varat" i samo uzimat tako jer jedino kaj mi treba je to da mogu FH5 igrat na kompu...
Samo jednom možeš dobit za 1 eur ili dolar. Možeš odmah otkazat da se kasnije ne zamaraš.
dakle imam onu pocetnu corvettu i dobio sam jos jednu gratis od microsofta (ono nesto u porulkama, ne znam vise di tocno) i kak da sad prodam jedan? isao sam na aukcije, al mi daje da stavim pocetnu max 10k i bayout 15k, a pise d aauto vrijedi 120k, zasto ono nemogu prodat po vecoj cijeni?
btw one bodove koje dobijemo za upgrade cuvam pa sve ulupam u jedan ili malo po malo upgrejdam sve ili ....?
da, prvi put igram Forzu