Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 304.198
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Daj netko linkove za modove da se poprave ova sranja od grbova,dodaju face igraca,dresovi itd.ovako mi se ne igra nikako nemam volje :D

I sve ostalo sto je potrebno,ako ima isto neki fix patch itd.noviji jer neznam vise sta da skidam nekih milion gluposti ima,dajte sta je najbolje =)

Sinoc ga skinuo konacno,slucajno nasao,izasao Cra*k,ima da derem dan noc :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Football Manager 2013
picija21 kaže...

Daj netko linkove za modove da se poprave ova sranja od grbova,dodaju face igraca,dresovi itd.ovako mi se ne igra nikako nemam volje :D

I sve ostalo sto je potrebno,ako ima isto neki fix patch itd.noviji jer neznam vise sta da skidam nekih milion gluposti ima,dajte sta je najbolje =)

http://www.fmscout.com/a-fmg-logos-megapack-for-fm13.html - grbovi

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=7235 - dresovi

http://www.fmscout.com/a-pms-portrait-megapack-for-fm13.html  - lica igrača

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 18:16 (antimadridista).
12 godina
protjeran
antimadridista kaže...
picija21 kaže...

http://www.fmscout.com/a-fmg-logos-megapack-for-fm13.html - grbovi

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=7235 - dresovi

http://www.fmscout.com/a-pms-portrait-megapack-for-fm13.html  - lica igrača

Isusa ti Krista ja pitam jedno tristo puta za istu stvar, ovaj gore jednom zatraži i to čak ne kaže ni molim lijepo i dobije za par minuta................

14 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...

Isusa ti Krista ja pitam jedno tristo puta za istu stvar, ovaj gore jednom zatraži i to čak ne kaže ni molim lijepo i dobije za par minuta................

ovo ti je životna lekcija{#}

15 godina
KonorKenvej kaže...

nisam pratio baš temu dok nisam sinoć napisao post pa nisam ni vidio da si pitao, sorry {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 19:54 (antimadridista).
16 godina
Football Manager 2013

Kako Milito gazi. U prve 4 službene utakmice 9 golova, 2 hattricka, 3x igrač utakmice i prosječna ocjena 9.05{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Hvala u svakom slucaju,ali ja vec skidam ovaj facepack,a vidim da ga je i vise ljudi skidalo i da je popularniji,a i cini mi se dosta bolji,plus nasao Torr*nt link,nebi imao zivaca skidati ovako partove jedan po jedan,jer sve ukupno je tezak 5,44GB (skoro pa kao i cijela igra)ovaj mi se cini odlican =))

http://www.fmscout.com/a-df11-facepacks-2013.html

A dok to skine,isprobat cu ovaj Kits pack sto si mi dao i Logos ;))

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

početak iz snova!3 čiste pobjede na samom startu Bundelige,ulazak u LP(u skupini sa arsenalom,šahtarom i juventusom{#})...što je najbolje bayern je loše ušao u sezonu,pa već sad zaostaje 8 bodova{#}

mönchengladbach{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Kaže mi da kopiram skinovi u  C:\Users\<username>\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\graphics\   a ovog zadnjeg ja neman

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Kaže mi da kopiram skinovi u  C:\Users\<username>\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\graphics\   a ovog zadnjeg ja neman

stvori folder graphics i imati ćeš

blahh nije mi ni jedan skin nešto,pa sam na defaultnom

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 21:32 (hitmanovich).
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

I ja bas htjeo pitati za taj folder "graphich" nije ga bilo ali sam ga napravio vec,nego sta treba tj,kako treba prebaciti stvari u njega,da li treba samo extratovati onako kompletan folder kits npr.u njega ili uci u folder kits i sve iz njega extratovati folder graphich!??

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 21:38 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ovo prvo pa odeš u preferences i odabereš skin

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

A sto se tice ovih njihovih patchova,ima li sta za preporuciti ili da ostavim ovako kako je?

I zasto nema nikakvih zvukova jbt,osim kad se igra utakmica koja glupost jel to normalno tako ili je samo kod mene?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 22:10 (picija21).
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

kako me krenulo sa Gladbachom,10-1-1 uz gol razliku 25:8

iz kupa me izbacio bayern(2-3) vodio sam 2:0,bayern se vratio iz nepostojećeg penala i slobodnjaka,da bi zabio treći u produžetku(bitno da sam ih izbacio iz utrke za naslov pobjedom 3:1,zaostaju 14 bodova,smijenili su trenera i doveli Kloopa{#})

u LP prvaka očekivano slab(0-2-2 1:6) ugl protiv šahtara se borim za 3. mjesto,mada bi volio da završim 4.

mali update!

dobio sam i šahtar(2:0) tak da još moram pobijediti juventus u gostima za ulazak u 1/8{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 14:27 (hitmanovich).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ja krenuo sa Arsenalom,odigrao nekih 10 utakmica sve ukupno,u ligi sam 4.a imao sam samo takav raspored na pocetku,isao prvo u goste Chelseu tu izvukao bod 0:0,onda kod kuce dobio Evertona 3:0 pa protiv Citya u gostima jedva bod i onda 2 za redom obje kod kuce dobio Aston Villu 4:1 i Readinga 2:1 tako da sam trenutno 4.na tabeli sa 11 bodova.

Uz to sam prvu utakmicu u LP dobio Monchengladback-a 4:0 kod kuce i jos izbacio Uniteda iz Capital one Cup-a na produzetke u 119.min. Arshavin zabio za 1:0 {#}

Samo imam problema sa povredama igraca,svaku drugu utakmicu se netko skoro povrijedi evo u ovo odigranih utakmica sam ostao bez 5-6 igraca,a u toj sa Unitedom sam ostao bez 2,Walcot i Nacho,ovaj prvi teza povreda 2-3 mjeseca a ovaj drugi par dana samo,ostao prije bez 2 stopera,tako da sam morao uzeti iz rezervi jednog i ostao bez jednog od glavnih,Santija,vec drugu utakmicu,nema ga 6-8 mjeseci.
Neznam u cemu je problem,moram malo pogledati jos rezime treninga i ostalo :S

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 17:20 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
picija21 kaže...

Ja krenuo sa Arsenalom,odigrao nekih 10 utakmica sve ukupno,u ligi sam 4.a imao sam samo takav raspored na pocetku,isao prvo u goste Chelseu tu izvukao bod 0:0,onda kod kuce dobio Evertona 3:0 pa protiv Citya u gostima jedva bod i onda 2 za redom obje kod kuce dobio Aston Villu 4:1 i Readinga 2:1 tako da sam trenutno 4.na tabeli sa 11 bodova.

Uz to sam prvu utakmicu u LP dobio Monchengladback-a 4:0 kod kuce i jos izbacio Uniteda iz Capital one Cup-a na produzetke u 119.min. Arshavin zabio za 1:0 {#}

Samo imam problema sa povredama igraca,svaku drugu utakmicu se netko skoro povrijedi evo u ovo odigranih utakmica sam ostao bez 5-6 igraca,a u toj sa Unitedom sam ostao bez 2,Walcot i Nacho,ovaj prvi teza povreda 2-3 mjeseca a ovaj drugi par dana samo,ostao prije bez 2 stopera,tako da sam morao uzeti iz rezervi jednog i ostao bez jednog od glavnih,Santija,vec drugu utakmicu,nema ga 6-8 mjeseci.
Neznam u cemu je problem,moram malo pogledati jos rezime treninga i ostalo :S

bice injury prone... nema sta drugo bit. ja svojim drzim treninge na high pa nema nekih teskih ozljeda.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Football Manager 2013

nemojte igrat s dinamom... ono imam 7 utakmica izgubljenih,pola ekipe ozljeđeno,a onaj kelava je najgori golman u povjesti FM-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jao, prvi dio sezone odigram odlično, prvi na tablici, Dinamo mi je 6 bodova iza, i sad već 7 utakmica nisam dobio, naravno, mijenjao sam i formaciju i način igre, ali ništa. Ima netko prijedloga? Igram s Hajdukom, druga sezona.

17 godina
Defa.psd kaže...

Jao, prvi dio sezone odigram odlično, prvi na tablici, Dinamo mi je 6 bodova iza, i sad već 7 utakmica nisam dobio, naravno, mijenjao sam i formaciju i način igre, ali ništa. Ima netko prijedloga? Igram s Hajdukom, druga sezona.

nitko ti ne moze pomoc ako ne znam sam prilagodit formaciju i nacin igre igracima koje imas

13 godina
neaktivan

Ma sad mi je rekao jedan prijatelj sa foruma udruge navijaca Arsenala,da se sigurno povrijedjuju cesto zato sto mi je training intensity na very high,i evo bas to je,a i kad sam doveo golmana na pocetku sezone i jos jednog igraca iz malo slabiji klubova,zalili su se da je trening prenaporan,tako da je sigurno do toga,smanjit cu na High ili Average :D

A sto se tice transfer budzeta,kako ga sto brze  povecati osim da ne prodajem igrace?Potrosio sam svih 30-ak miliona i bilo mi je na nuli,a sad je nekih 1k povecalo se nakon ovih desetak odigranih tekmi  xD

Isao sam tamo Talk to Board i blokirano mi je sad da uopce ne mogu zahtijevati da mi povecaju,vec sam jednom za vrijeme prijelaznog roka zahtjevao ali su me odbili,a sad ne mogu ni da trazim :S

14 godina

stvarno je očaj igrati sa dinamom...evo sada završio treću sezonu i svake godine bude neka glupost da ne možeš nikoga dobiti skoro 8-9-10 utakmica...u ligi prvaka gazim sve redom i onda dođe split ili inter i pokidaju me 4-0 kod kuće ....moji igrači ne da su duplo bolji od ovih iz hnl-a nego nego minimalno 3-4 puta i jednostavno ne mogu ništa...od 36 utakmica redovito završim sa barem 7-8 poraza u sezoni i isto toliko remija...igram managera od 98'  i ovako nikada nije bio jadan hnl..čudno sve totalno

17 godina
picija21 kaže...

Ma sad mi je rekao jedan prijatelj sa foruma udruge navijaca Arsenala,da se sigurno povrijedjuju cesto zato sto mi je training intensity na very high,i evo bas to je,a i kad sam doveo golmana na pocetku sezone i jos jednog igraca iz malo slabiji klubova,zalili su se da je trening prenaporan,tako da je sigurno do toga,smanjit cu na High ili Average :D

A sto se tice transfer budzeta,kako ga sto brze  povecati osim da ne prodajem igrace?Potrosio sam svih 30-ak miliona i bilo mi je na nuli,a sad je nekih 1k povecalo se nakon ovih desetak odigranih tekmi  xD

Isao sam tamo Talk to Board i blokirano mi je sad da uopce ne mogu zahtijevati da mi povecaju,vec sam jednom za vrijeme prijelaznog roka zahtjevao ali su me odbili,a sad ne mogu ni da trazim :S

kad ovakav komentar procitam onda se stvarno zapitam jel neki ljudi uopce znaju kako balun funkcionira.

mislim da je ocito da il dobijes od igraca ili ti klub da tranfer money.

to sto ti se povecalo, to je monthly instalment od prodaje cesca.

dajte ljudi nemojte se crnit vise nego sta triba.

17 godina
Cojonero kaže...

stvarno je očaj igrati sa dinamom...evo sada završio treću sezonu i svake godine bude neka glupost da ne možeš nikoga dobiti skoro 8-9-10 utakmica...u ligi prvaka gazim sve redom i onda dođe split ili inter i pokidaju me 4-0 kod kuće ....moji igrači ne da su duplo bolji od ovih iz hnl-a nego nego minimalno 3-4 puta i jednostavno ne mogu ništa...od 36 utakmica redovito završim sa barem 7-8 poraza u sezoni i isto toliko remija...igram managera od 98'  i ovako nikada nije bio jadan hnl..čudno sve totalno

zato jer je to sve u nulama i jedinicama.

ja sam vidija recimo, odigram po sezone u komadu, izadem iz igre i kad opet loadam save moji igraci koji su perfektno igrali kiksavaju na nekim retardiranim stvarima.

kako ti igra odluci tako ce ti i bit. 

15 godina
Football Manager 2013

Daj ne zajebavaj covjece, pa nisu svi posjetioci ove teme samo oni koji imaju 10+ godina iskustva u igranju ove igre. Neke stvari jesu malo komplikovane za skontati mozda, ali ne treba nikog spustati ako pita.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ma jojjj prijatelju,znam ja to sve,ali pitam postoji li jos kakva mogucnost da se izvuce jos nesto novca iz budzeta koji iznosi malo vise od 100M da se prebaci u transfere bar neki minimum nekako,jer evo nasao npr.dobrog  igraca (Edgar Davids)skoro pa besplatno ga dobijem,imao bi ulogu pomocnog trenera ali i igraca,sve dogovorim ali na kraju kad treba potpisati finalni ugovor ne mogu :(

Mislim da smo u nekim predhodnim serijalima mogli kontrolirati koliko se sjecam budzet sami i prebacivati novci gdje zelimo tj.mogli smo birati kakvu ulogu jos osim trenera jos da obavljamo,bar na FIFA manageru je tako bilo,ali mislim i da je na ovom u starijim serijalima ili se varam!?

Nisam jos sve povezao najbolje,nisam odigrao ni 10 kola kako treba,prilagodjavam se pomaloo i povezujem stvari,s obzirom da 12-ku uopce nisam igrao sad se solidno snalazim,s obzirom da ima dosta promjena,a bit ce i bolje sigurno :S

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 21:00 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

kod mene u Chelsea dovedeni Falcao,Pjanić.Messi recite sta vi sta ocete za Pjanica :D ali je zvijer odma 2 gola i 1 asistencija a igra mi  M(C).

Preporuka za njega :)

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ja sam doveo samo Boku iz Stuttgarta i to je na posudbi.jeee sad me klub nagradio sa 2.4M{#}

tu i tamo se ozljedi poneki igrač,najteže mi je bilo kad se usred sezone ozljedio Stegen na 6 tjedana i to na treningu

sad ću pokušati dovesti Romera(Velez,18g,dm/m),Eduarda(loan),Rodrigueza(17g,real madrid,DM,loan) i maybe Deulofeua iz Barce(loan)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Smucek kaže...

Daj ne zajebavaj covjece, pa nisu svi posjetioci ove teme samo oni koji imaju 10+ godina iskustva u igranju ove igre. Neke stvari jesu malo komplikovane za skontati mozda, ali ne treba nikog spustati ako pita.

nema tu sta bit komplicirano jer je 90% stvari common sense. jedini problem koji se moze dogodit je ili nepoznavanje nogometa (u bilo kojem aspektu) ili nepoznavanje engleskog jezika...

14 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Mislim da smo u nekim predhodnim serijalima mogli kontrolirati koliko se sjecam budzet sami i prebacivati novci gdje zelimo tj.mogli smo birati kakvu ulogu jos osim trenera jos da obavljamo,bar na FIFA manageru je tako bilo,ali mislim i da je na ovom u starijim serijalima ili se varam!?

Nisam jos sve povezao najbolje,nisam odigrao ni 10 kola kako treba,prilagodjavam se pomaloo i povezujem stvari,s obzirom da 12-ku uopce nisam igrao sad se solidno snalazim,s obzirom da ima dosta promjena,a bit ce i bolje sigurno :S

koliko sam ja skužio tebi je wage budget problem.odi u boardroom i tamo imaš opciju change budget  i samo smanji transfer budget da bi povećao wage...

-doveo sam Romera(8m)-

-na ljeto mi besplatno dolaze branić Douglas(Twente) i golman Khune(Kaiser Chiefs)...ugl za Douglasa su bili zainteresirani Chelsea i Milan,tak da sam odličan posao obavio-

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 2:20 (hitmanovich).
15 godina
Football Manager 2013

Uopste nije tako, cak i u odnosu na prosli FM ima promjena, a evo za nekoga ko prvi put igra, kako ce on znati sta su Preferred moves, i kojem igracu bi trebao koji, ili kako da zna koja su 3 mentalna atributa vazna za trenere da bi imali vise zvjezdica?? Kako da zna da li ce potrefiti dobar Team Talk, ma bezbroj stvari ima, FM je jako siroka igra, i covjek se mora raspitivati, neko, poput tebe ili mene ce proguglati i potrositi 20 sati da nauci sve do najsitnijeg detalja, i onda da potrosi 5 sati praveci taktiku opet precizno, i bit cemo vjerovatno uspjesniji od navedenih koji prvi put igraju, ali to ne rade svi. Ako neko pita, ne treba ga pljuvati, koji god je razlog, ako mu ne zelis pomoci, radije zaobidji i cuvaj svoje zivce, igraj svoju igru, ostali nek zive u neznanju.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice