Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 303.677
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Football Manager 2013
TheDarkSide kaže...

Mene briga za slike igraca, ja samo zelim grbove, i zastave drzava, ostalo mi netreba...jer me zanima samo text, statistike, brojevi...a ne slike :)

Ionako uvijek dospijem u 2050 i neku a tad mi ne pomazu nikakvih pakovi jer su sve random generated playeri :)

A šta su grbovi klubova i zastave nego slike? Možda haiku poezija?

13 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...
TheDarkSide kaže...

Mene briga za slike igraca, ja samo zelim grbove, i zastave drzava, ostalo mi netreba...jer me zanima samo text, statistike, brojevi...a ne slike :)

Ionako uvijek dospijem u 2050 i neku a tad mi ne pomazu nikakvih pakovi jer su sve random generated playeri :)

A šta su grbovi klubova i zastave nego slike? Možda haiku poezija?

Ma i to su slike, al ja mislim na te facepakove, igraca i tako te stvari ;:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Koja retardacija ovaj FM u pichku materinu, Inter mi konstantno hoće kupiti igrača, ja odbijam i odbijam i odbijam a oni svaki dan nude i zamisli ovo -svaki put sve manje nude hahah

0 2 hvala 0
16 godina
KonorKenvej kaže...

Koja retardacija ovaj FM u pichku materinu, Inter mi konstantno hoće kupiti igrača, ja odbijam i odbijam i odbijam a oni svaki dan nude i zamisli ovo -svaki put sve manje nude hahah

A da staviš nije na prodaju ili da ti automatski odbija sve ponude?

12 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
KonorKenvej kaže...

A uvijek mi zanimljivo gledati ponude klubova da se razumijemo, al da jedan te isti klub stalno davi to nije normalno, moguće da je neki bug, prečesto nude svaka dva tri dana, a sad će još malo transferni rok završit pa bi trebali prestat

17 godina
KonorKenvej kaže...
Jack Sparrow kaže...
KonorKenvej kaže...

A uvijek mi zanimljivo gledati ponude klubova da se razumijemo, al da jedan te isti klub stalno davi to nije normalno, moguće da je neki bug, prečesto nude svaka dva tri dana, a sad će još malo transferni rok završit pa bi trebali prestat

nemoj kukat onda...

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
KonorKenvej kaže...
Jack Sparrow kaže...
KonorKenvej kaže...

nemoj kukat onda...

Hahah ma iskreno nesmeta mi ih rejectat stalno al mi besmisleno da svaka iduća ponuda je manja od prethodne, valjda misle da što manje love ponude da ću prije pristat :D

13 godina
neaktivan

Utakmica sa barcelonom u SSC:

Pocetni sastavi:

[img width=355 height=200]http://i.imgur.com/xEnd3.png[/img]

Rezultat i statistike:

[img width=355 height=200]http://i.imgur.com/UgM33.png[/img]

[img width=355 height=200]http://i.imgur.com/3oAFZ.png[/img]

[img width=355 height=200]http://i.imgur.com/h4guB.png[/img]

Utakmica je pocela zestoko...Do 12 minute vec je bilo 2:1 za mene, s time sta je barca dobila penal odma u cetvrtoj minuti i 39, messi je obadva realizirao i gol vile u 39, osim ta tri suta nista drugo u prvom poluvremenu nisu napravili..dok je real dominirao posesijom, i svime al nije bilo srece....u svlacionice smo otisli sa 3:2 za barcu. Drugo poluvrijeme je pocelo i krenulo je u drugacijem smijeru nego prvo, barca je preuzela inicijativu i prijetila, al sve vecinom bezuspjesno do 70 minute kad vila zabija gol iz mrtvog puta( opet, jer i prvi je zabio isto iz mrtvog kuta) TO je znaci 4:2 za barcu...u 81 higuain smanjuje na 4:3 sutem glavom nakon ubacaja di marie. Nakon toga jos par situacija za real al nita pametno i utakmica zavrsava 4:3 za njih.

Sta se tice igre mojih, pa ono, ok sam zadovoljan, moglo je i bolje, al moglo je i gore, tako da je rezultat okej, iako barca je imala jako puno srece. Prva dva "kontakta" u mom šesnestercu rezultirala su penalima za njih. Isto tako, dobio sam dva gola iz mrtvog kuta od vile nakon odbijenaca. Ja sam sve svoje golove zabio kroz akcije u punoj igri, tako da u usporedbi sa barcom mislim da mogu bit puno više zadovoljniji nego oni jer su ih penali i glupi golovi iz mrtvog gola spasili...

UZVRAT:

Nastavak...nakon prve SSC utakmice koja se igrala na nou campu di je utakmica završila 4:3 za domacina...doslo je vrijeme da Real Madrid uzvrati na svog teritoriju...i uzvratili su...i to u kakvoj mjeri! Igrace sam nabrijao team, indiividual i press talkovima, al nisam se nadao ovolikom ucinku...ni priblizno. Opce rastravljanje Barcelone na proste faktore...dominacija od prve do zadnje minute...taktika koju sam mazio i pazi vise od dvije i po godine, uz preinake bas za FM13 se upotpunosti isplatila...vidit cemo kako ce ostatak sezone tec...

[img width=355 height=200]http://i.imgur.com/jbrMr.png[/img]

[img width=355 height=200]http://i.imgur.com/0kFm9.png[/img]

[img width=355 height=200]http://i.imgur.com/ry3Pn.png[/img]

[img width=355 height=200]http://i.imgur.com/ahPd9.png[/img]

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
12 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

UZVRAT:

Nastavak...nakon prve SSC utakmice koja se igrala na nou campu di je utakmica završila 4:3 za domacina...doslo je vrijeme da Real Madrid uzvrati na svog teritoriju...i uzvratili su...i to u kakvoj mjeri! Igrace sam nabrijao team, indiividual i press talkovima, al nisam se nadao ovolikom ucinku...ni priblizno. Opce rastravljanje Barcelone na proste faktore...dominacija od prve do zadnje minute...taktika koju sam mazio i pazi vise od dvije i po godine, uz preinake bas za FM13 se upotpunosti isplatila...vidit cemo kako ce ostatak sezone tec...

[img width=355 height=200]http://i.imgur.com/jbrMr.png[/img]

[img width=355 height=200]http://i.imgur.com/0kFm9.png[/img]

[img width=355 height=200]http://i.imgur.com/ry3Pn.png[/img]

[img width=355 height=200]http://i.imgur.com/ahPd9.png[/img]

Kakav Božo Sušec, kakvi bakrači, Darksajder je vodeći kro komentator :D

12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

kome treba kod prodajem ga za 15 eura

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Jel zna netko dali postoji način da se nešto namjesti da ide vrijeme u utakmici koja se trenutno igra i kad minimiziram FM? Znate na što mislim?

Usput, jedna budalaština koja se stalno ponavlja: Messi i neki još igrači stalno se kao u porukama spominju kao  igrači koji bi mogli dobit nagradu za najboljeg igrača europe, ja u Bayernu imam dvojicu napadača koji imaju svaki po 40 golova i 15 i 19 asistencija i nigdje se ne spominju, kakva debilana. A messi i ti ostali igrači koji kandidiraju nemaju ni upola manje golova i asistencija. Inače vodim Bayern.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 21:11 (KonorKenvej).

0 0 hvala 0
15 godina
KonorKenvej kaže...

Jel zna netko dali postoji način da se nešto namjesti da ide vrijeme u utakmici koja se trenutno igra i kad minimiziram FM? Znate na što mislim?

Moras biti u window modeu, meni tako radi, kucaj na google, jednostavno je.

You better run, you better take cover!
17 godina
KonorKenvej kaže...

Usput, jedna budalaština koja se stalno ponavlja: Messi i neki još igrači stalno se kao u porukama spominju kao  igrači koji bi mogli dobit nagradu za najboljeg igrača europe, ja u Bayernu imam dvojicu napadača koji imaju svaki po 40 golova i 15 i 19 asistencija i nigdje se ne spominju, kakva debilana. A messi i ti ostali igrači koji kandidiraju nemaju ni upola manje golova i asistencija. Inače vodim Bayern.

to ti je u svakom fm-u

meni mesi po sezoni 50-ak golova utrpa pa je ronaldo dobija tamo neku nagradu. 

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Evo o ovome govorim, tri najbolja igrača europe nijedan moj a pogledajte statistike mojih igrača na kraju sezone. A moje igrače nitko nigdje ne spominje. I tako svake godine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 1:10 (KonorKenvej).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
KonorKenvej kaže...

to ti je u svakom fm-u

meni mesi po sezoni 50-ak golova utrpa pa je ronaldo dobija tamo neku nagradu. 

Ja sam vodio Chelsea i kupio sam HULKA iz Porta na poziciji AM(R) tu mi je igrao,nelažem zabio je  30 golova 22 assistova i osvojio je nagradu dok torres kao napadac u 27 odigrani 27 golova i 10-ak assistova i nije niš dobio napomena to je bio FM 2012

Zan klo van dam
17 godina

kao sto sam rekao kolegi gori tako kazem i vama. ne racunajte na te nagrade da ce bit fer i sve pet.

16 godina

Kao i na svim FMovima, tek nakon 4-5 takvih sezona i osvojenog sveg kaj postoji ti igrači uđu u te izbore. Nemojte se nervirat bezveze :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
Football Manager 2013

Pa meni je na FM2009 Ibrahimovic bio najbolji igrač, Cesar najbolji golam, a Maicon najbolji obrambeni u Serie A, dok su Cesar i Maicon bili najbolji i u LP. To sve prvu sezonu.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa meni je na FM2009 Ibrahimovic bio najbolji igrač, Cesar najbolji golam, a Maicon najbolji obrambeni u Serie A, dok su Cesar i Maicon bili najbolji i u LP. To sve prvu sezonu.

ovo je fm 2013 tema, malo si promasio

16 godina
Obi Wan kaže...
Jack Sparrow kaže...

Napisao je kao i u svim FMovima, a ocito nije u svim FMovima.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 13:19 (Jack Sparrow).
16 godina
Jack Sparrow kaže...
Obi Wan kaže...
Jack Sparrow kaže...

Napisao je kao i u svim FMovima, a ocito nije u svim FMovima. Malo ne citas.{#}

Tu se govori o europskim i svjetskim nagradama, ne ligaškim i LP ;-) Malo ne čitaš :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
Luuka kaže...

Tu se govori o europskim i svjetskim nagradama, ne ligaškim i LP ;-) Malo ne čitaš :D

{#}

13 godina
neaktivan

Evo da kažem i ovdje da je trenutno 14$ na GMG-u sa kodom 

GMG30-DPLIM-DN831
To sam ja- sigurno JA
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

O bože, dvostruki sam prvak s Bayernom, kup i prvenstvo, te s Arsenalom, s Malagom osvojio prvestvo, kup i LP i World Class sam menadžer i opet me glatko odbijaju igrači, regeni, od 18-19 godina (wonderkidovi) iz Sampdorie, Genoe, Almerie i sličnih klubića....kao da smrdim

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

BOK,MOLIM DA MI NETKO ODGOVORI KAKO RIJESIT PROBLEM,POKRENEM IGRICU FM2013 ALI NE MOGU IGRAT,DODEM SAMO DO 28.07.2012.I SAMO IZAĐE IZ IGRICE,I TAKO SVAKI PUT

0 0 hvala 0
17 godina
ultrasvk kaže...

BOK,MOLIM DA MI NETKO ODGOVORI KAKO RIJESIT PROBLEM,POKRENEM IGRICU FM2013 ALI NE MOGU IGRAT,DODEM SAMO DO 28.07.2012.I SAMO IZAĐE IZ IGRICE,I TAKO SVAKI PUT

kupi original

12 godina
neaktivan
a jel ima jos neko rijesenje,jel znate sto bi to moglo bit
17 godina
M_dipl. kaže...
ultrasvk kaže...

Očigledno si se ulogirao da bi ovo pitao, pa mogao si onda barem pregledati prethodne strane ove teme i dobio bi odgovor na pitanje.

FM2013 nije krekiran kako treba, i ruši se zbog toga. Dodatno, neće ni biti krekiran "kako treba" jer su svi od toga odustali. Očigledno je antipiratska zaštita ovogodišnjeg FM-a previše jaka i od krekiranja se zbog toga odustalo.

Dakle, jedino rješenje za tvoj problem je kupnja originala. Nema piratske verzije koja radi.

Nastojao sam nekoliko puta ponoviti osnovnu misao u ovom postu, da stvar bude jasna i da se izbjegnu dodatna pitanja.

nije jaka nego nece ljudi da se bave s tim...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Football Manager 2013

Koliko ja znam (mislim da sam negdje pročitao) Skidrow je prošle godine odustao od krekiranja 2012-ice zbog prevelike navale nestrpljivih fanova na njihove stranice, navodno nikad nisu imali takvu navalu i normalno velika većina je rageala i vrijeđala Skidrow da kako su spori da je Reloaded bolji ovo-ono i onda su od toga odustali. Neznam da li je ista situacija ove godine. A lijepo su ljudima bili objasnili da je samo pitanje vremena kad će iskrekirat FM. Eh.. {#}

Ja sam uzeo 2012-icu kad je bila na popustu na Steamu, ali već dugo nažalost nisam igrao, a sumnjam da ću u skoro vrijeme imat pare za 2013-icu.

Paragon
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.12.2012 2:10 (Putn1k).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
M_dipl. kaže...
ultrasvk kaže...

Očigledno si se ulogirao da bi ovo pitao, pa mogao si onda barem pregledati prethodne strane ove teme i dobio bi odgovor na pitanje.

FM2013 nije krekiran kako treba, i ruši se zbog toga. Dodatno, neće ni biti krekiran "kako treba" jer su svi od toga odustali. Očigledno je antipiratska zaštita ovogodišnjeg FM-a previše jaka i od krekiranja se zbog toga odustalo.

Dakle, jedino rješenje za tvoj problem je kupnja originala. Nema piratske verzije koja radi.

Nastojao sam nekoliko puta ponoviti osnovnu misao u ovom postu, da stvar bude jasna i da se izbjegnu dodatna pitanja.

nije jaka nego nece ljudi da se bave s tim...

LOL koju si sad glupost izrekao. Jako je očito da je prejaka zaštita, a nema šanse da se nitko neće da bavi s tim jer je igra ultra popularna, eno čitam da ih je iznenadila prodaja u SADu čak. Samo je pitanje vremena kad će bit krekirana. Pa UBIjev Hawx nije bio krekiran dve godine.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice