Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 303.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Evo upravo završio ukrainsku ligu na 2.mj.Ligu prvaka sam završio u osmini-finala(ispao od intera on bio u finalu sa barcom)Sljdeću sezonu želim bar doći do polufinala ili četvrtfinala.Nadam se da netražim puno :).Imam problem sa pravilima lige znam da mi je obnjašnjeno ali ja igram fm 2011 i novi sam pa mi treba malo detaljnije objasniti.Ako ko zna molio bih vas za pomoć.{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Football Manager 2013
Znalac111 kaže...

Evo upravo završio ukrainsku ligu na 2.mj.Ligu prvaka sam završio u osmini-finala(ispao od intera on bio u finalu sa barcom)Sljdeću sezonu želim bar doći do polufinala ili četvrtfinala.Nadam se da netražim puno :).Imam problem sa pravilima lige znam da mi je obnjašnjeno ali ja igram fm 2011 i novi sam pa mi treba malo detaljnije objasniti.Ako ko zna molio bih vas za pomoć.{#}

Koju formaciju i taktiku si koristio? Ono default sta dobijes ili si ti nesto svoje stavio?

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Znalac111 kaže...

Koju formaciju i taktiku si koristio? Ono default sta dobijes ili si ti nesto svoje stavio?

Sam sam radio formaciju imam puno dobrih igrača tako da svaku utakmicu mnjenjam postavu formaciju i taktiku.Kada igram sa slabijima mladi igrači dobiju više prilike.Zašto?Ja sam u prvenstvu imao 73 boda a Dynamo 74.:(

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

@thedark side

sličan problem sa realizacijm imam sa liverpoolom....ne znam....u početku me živciralo,da bi me kasnije motiviralo tj. počeo sam više cijeniti uvjeljive pobjede od 3-4 gola razlike.puno mi je realnije ovaj manager od prošlih po tom pitanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Jeli ima ko volje i strpljenja???:)

17 godina
Znalac111 kaže...
Znalac111 kaže...

Jeli ima ko volje i strpljenja???:)

ne

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
neaktivan

Ovako nesto nesjecam se kad mi se zadnji put, dogodilo, ako i je od FM11 pa nadalje...Da me neki klub tako doslovno siluje...

Neznam sta je sve utjecalo na to...vjerovatno jer je 6. utakmica, Realu nevazna, jer sam se klasificirao več na prvom mjestu i nemoze me nitko prec.

Al Mancini me oderao i to pošteno, kao nitko dosad...i ocito dobro analizirao...

Igrao sam sa  svojom uobicajenom formacijom i taktikom koju koristim od FM11 i od tad je usavršavam dorađujem, radim sitnije preinake itd itd. Znaci s tom taktikom sam osvajao sve zivo u FM11 i FM12. ZNaci taktika i formacija koja je do najsitnijih detalja prilagođena Realu, i njegovim igracima...Mislim da se moze u cijelosti prenijeti u stvari zivot mislim da bi je i Mou koristio xd...u FM13 zasad je "Ok" al moglo bi puno puno bolje... Vrsio sam dosta preinaka ionako vec u FM13 na toj taktici al me ceka još puno posla ocito ako mislim da profunkcionira i da radi kao u FM11-12.

Iako ne radim cesto analize utakmica, ovom cu se pozabavit da vidim sta se to tocno desilo...

Jedna od fascinantnih stvari iz te utakmice je Xabi Alonso...znaci dok su svi drugi imali 5.9  6.2  i tako dalje..on je jedini imao 6.9 pa cak nekad i do 7.1. Za mene osobno "must buy igrac" u FM osim ako ne igrate sa Realom, jednostavno covijek nemoze zakazat...posebno ako ga igrate u poziciji defanzivnog veznog u ulozi Anchor ili Deep Lying Playmaker. S tim da mu je kreativnost, dodavanje sam vrh.

Od FM10 pa dosad, nemogu se sjetit kad je Xabi zakazao...nerealno al istinito...

Uglavnom slika dole...Man City me doslovno rasturio/silovao ko beba zvecku...srecom pa se ovo nije desilo na bernabeu...tamo je zavrsilo 2:2 di je CR pogodio u 88 min...al zato su se osvetili ovdje, i to dobrano...

16 godina
TheDarkSide kaže...
Al Mancini me oderao i to pošteno, kao nitko dosad...i ocito dobro analizirao...
Daj se uozbilji :D
http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
Football Manager 2013

Trudite se možda se i vama ovo dogodi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 10:56 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

jel može netko ovdje napisati kako skinuti prave grbove i slike igrača?hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ispričavam se ako upadam kao padobranac usred teme, ali zanima me gdje u hr ima fm 13 za kupit key a da nije preko 200 kn...? Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Football Manager 2013

nigdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Football Manager 2013

Događaju mi se malo čudne stvari s transferima. U 3. mjesecu dobijem ponudu za nekog igrača, prihvatim je i on odma drugi dan potpiše i ode u taj klub...to mi već 2-3 puta dogodilo.

Što ne bi trebao biti kod mene u klubu dok ne počne prijelazni rok? Nisam pokušao tako kupit igrača van roka jer nemam ni za kikiriki :).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Pa trebao bi ostati kod tebe bar do 1.6,20(koje sezone već)

0 0 hvala 0
15 godina

Pa trebao bi, al ovo mi se već dogodilo samo mi je prvi put igrač koji je otišao bio nepotreba, ovaj put je prvotimac otišao. Jbg i mene je pohlepa navukla, poslali su dobru lovu a u klubu nema centa, i ja budala prihvatim.

Jel se dogodilo to još netkom...inače igram s Hajdukom, možda je samo u HNL-u taj bug.

16 godina
Football Manager 2013

ovisi iz koje drzave je taj klub, jer u nekim drzavama transfer rok nije isti kao u vecini liga

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

U ponudi koju ti pošalju piše da li ga žele ODMAH ako je moguće ili prvi sljedeći transfer rok. Vjerojatno je u ponudi bilo ovo prvo. Makar neznam na koju foru može samo tako otići usred sezone ,ako nije bio transfer rok

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
16 godina
Football Manager 2013
Ja imam igru. Al od djece nemogu do svog kompjutora. Zato je i prodajem al nema zainteresiranih. Dobar je novi FM, tezak ali dobar. Primjetio sam da ima vise "skinova" koj je najbolji tj najfunkcionalniji il ti najpregledniji.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivanec kaže...
Ja imam igru. Al od djece nemogu do svog kompjutora. Zato je i prodajem al nema zainteresiranih. Dobar je novi FM, tezak ali dobar. Primjetio sam da ima vise "skinova" koj je najbolji tj najfunkcionalniji il ti najpregledniji.

koliko para?

13 godina
Football Manager 2013

Nista ipak se mora kupit fm. Gdje je najjeftinije?
EDIT:  http://getgamesgo.com/product/football-manager-2013 sigurno ovo? vidim vec je jedan forumusa kupovao ali za svaki slucaj...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 20:38 (sLim95).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Football Manager 2013

100% sigurno

0 0 hvala 1
13 godina
RedHill kaže...

100% sigurno

Znaci to platim paypalom, i onda dobijem kljuc na mail i to aktiviram na steam? 

13 godina
neaktivan
15 godina
Football Manager 2013

Može mi neka dobra duša objasnit kako da u editoru namjestim da se klubovi iz treće lige mogu odabrati za vodit?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Ima li tko da želi prodati FM 13 ili trejdati za neku drugu igru?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

jel netko ima jogurt koji radi a da ne izbacuje?

ako ima moze mi poslati u PM :D

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bas mi se hebeno posrecilo sa LP ove godine...prvo Bayern, koji sam nekako i prosao...sa stim time sta sam bi osakacen povredama doslovno vise od pola tima. Sad izvlacenje jos gore...Arsenal, pa nakon njega Man City ili Man U. Kud ces bolje...

16 godina
Football Manager 2013

ja ne mogu ni jednu ozbiljnu tekmu dobit

katastorfa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ima li tko iskustva sa online igranjem managera? vrijedi li kupiti original?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gardelac kaže...

Ima li tko iskustva sa online igranjem managera? vrijedi li kupiti original?

Naravno da vrijedi , zato što nemozes ni sam igrati ako nema original.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice