Football Manager 2008

poruka: 12
|
čitano: 6.404
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Football Manager 2008

Mislim da svi znaju o cemu se radi u ovoj igri pa sa opisima necu previse duljiti.

Osobno obozavam igru ali jucer mi se dogodio jedan problem

Vec duze vremena igram sa Barcelonom i izgradio sam lijepu karijeru, ali onda se desilo to sto se desilo

Taman sam ''sejvao'' Smijeh igru i bas kad sam trazio neke mlade talente nestalo mi je struje.

Nakon nekog vremena kad je sve doslo u normalu pokusao sam loadati taj save, a onda mi se pojavila poruka da igru ne mogu loadati, bez nekih dodatnih objašnjenja.

Moje je pitanje: kako loadati taj save i je li moguće sta napraviti u vezi tog pitanja

Unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Football Manager 2008

Sila nije bila s tobom....

Sorry,  ne  znam  kako  ti  pomoć.  Možda  da  izvadiš  sejvove  pa  reinstaliraš  igru  pa  ih  opet  ubaciš???

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Football Manager 2008

palo mi je to na pamet, ali jedan mi je lik reka da mi je to ''sprzilo'' save... ne znam moga bi provat...

17 godina
neaktivan

odi na "load game" i potraži zadnji save. Ako to ne upali, idemo ispočetkaMršti se

vjekoslavko
17 godina

viruj mi sve san prova... osim brisanja igre i instaliranja ponovno pa loadanja toga save-a, ali mislin da nece puno pomoc

odnit cu jos jednom liku da vidim jel ga on moze loadat pa ako to ne upali... a sta cu sad necu se sa kuce bacat

al poceja san ja new game... Smijeh samo mi je problem hoce li se neki mladi igraci razviti isto ka i prije

thx anyway...

btw ako ko ima jos kakvih prijedloga slobodno nabacite...

17 godina
neaktivan

isti problem sam i ja imao. ali mislim da je bio neki stariji manager...i moram ti rec da neces moc nista napravit. meni je bio dosao neki error valjda i dalje ne mozes nista. ja sam samo izbrisao taj save i poceo sve ispocetka... i od onda napravim 2-3 save-a i svaki put rotiram izmedu ta 2-3...i onda sam siguran da mi se nece svi izbrisat

p.s. sta se tice talenta svaki put ti se drugacije razviju...barem mi se tako cini

17 godina
neaktivan
Football Manager 2008

Znam kako ti je :) Ništa gore od toga kad te nesto tako prekine usred stvaranja ekipe.

0 0 hvala 0
17 godina

ma... za sada mi ide dobro, al nije mi toliko bitno ocu li sta osvojit koliko me interesiraju mladi igraci, pogotovo sa barcom. u u19 ima predobrih igraca, na proslom saveu su mi se razvili da su vise oni igrali nego ovi standardi igraci... sve u svemu za sada ide dobro...

btw igran sa 8,0,2 patchem pa ako ko ima kakvih komentara slobodno pisite...

17 godina
neaktivan
Football Manager 2008

ja sam odigrao s interom jednu sezonu, osvojio prvenstvo, došao u 1/4 finale LP, osvojio kup i dobio masu para pa sam kupio Diega, Modrica, Lavezzija, Davida Silvu, Crespa ponovo nakon šta mu je istekla posudba, Carlosa Velu, Higuaina i tak...ugl imam opaku ekipu i nitko mi niš ne može pa sam odustao od daljnjeg igranja. Kad se igra tako s jakim klubom mislim da je malo nerealno da imam toliko para, a kamoli to da za jednog Silvu trebam dat 90 mil. eura.

Krenuo bi sa slabijim nekim klubom ali nemam vremena, a i više preferiram legendarni CM 01/02 sa updateom za ovu sezonu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja igram fm već par godina, uvijek dinamo

nađe se tu koji dobar rezultat

u svakom sam osvoijo kup uefa i ligu prvaka s dinamom, nakon 5 i više sezona

najbolje se učit na slabijm ligama

zato uvijek dinamo i 1. Hnl

Pređite na mračnu stranu ( koristite Lap-top)
17 godina
neaktivan
The Name kaže...

ja igram fm već par godina, uvijek dinamo

nađe se tu koji dobar rezultat

u svakom sam osvoijo kup uefa i ligu prvaka s dinamom, nakon 5 i više sezona

najbolje se učit na slabijm ligama

zato uvijek dinamo i 1. Hnl

Kada budes igrao na database:huge, kada budes uzeo osim hrvatske i englesku,njemacku,italiju,francusku,spanjolsku,holnadiju i portugal (1. i 2.  lige i sve je na playable) i
kada budes igrao samo sa sluzbenim updateovima (znaci bez croupdate ili nesto slicno) shvatit ces da je to sto ti govoris o osvajanju lige prvaka glupost, kup uefa se moze mozda osvojiti,ali kada se sve poklopi.
Ne volim kada se neko hvali, a ovamo uzme database small, samo hrvatsku ligu da se igra i neki croupdate(u kojem dinamo ima vise para od chelsea-e i podignutu reputaciju) i onda nakon 5-6 godina vecina klubova
ima vecinu onih sivih igraca. Osvoji ti ligu prvaka s recimo borussiom dortmund, totenhamom ili slicnim klubom na gore navedenim postavkama i to ti je uspjeh.
17 godina
neaktivan

Slažem se, inače što se tiče ovog problema sa loadanjem meni se dešavalo isto ali igra ti napravi, po defaultu, backup file od onoga kojeg upravo spremaš, samo ga potraži u Load Game, a pametno ti je i ono da cuvas 2-3 kopije iste igre

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice