FIFA 23

poruka: 747
|
čitano: 322.558
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 23
SimeKZ kaže...

Zato treba i dalje igrat. Kao i svi u ovoj grupi :D 

Jedva cekam otvorit sve ove usrane pakete koje cuvam za petak, jer trenutno nemas kaj dobit u paketima. Kad nakon 3-4 Jumbo rare players paketa povucem 20 duplih. Depresija 1/1.

Za sada imam 35 packova. Jedan ultimate pack, 2 jumbo rare player packa i pun kufer rare player packova. Koliko sam očajan bio kada sam skupljao i tokene od twitch gledanja tekmi. Sve samo da skupim što bolje packove. Ne može puno bolje od toga i baš me interesira hoću li konačno nešto dobiti. U onom garantiranom hero packu smiješi mi se ona engleska daska kao i većini. Nema previše živciranja jer niti ne igram previše. Baš sada gledam u ovoj prvoj sezoni odigrao sam samo 55 rivals tekmi. Tek toliko da skupim za neki pack. Nema veze, tko ih j...

3 godine
neaktivan
Skilledžija kaže...

Mani je dobra igra kad protivnik ne koristi presing i pokušava igrati nogomet.

Nažalost, 90% njih koristi sve moguće presinge i to meni igru čini neigrivom.

Gotovo svi igraju presing nakon izgubljene lopte, a čim dobiju prvi gol, momentalno se pali full presing.

Ja tada quitam jer kao da igram protiv PC-a pošto protivnik maltene ne igra nego njegovi odrađuju obranu, a on samo nabacuje duge na Haalanda.

Jučer igram za ulazak u 3. diviziju.

Na poluvremenu imam 1-0, 6-7 udaraca na gol, posjed veći, sve na mojoj strani - protivnik ima 0 udaraca na gol.

Počinje drugo poluvrijeme, njegovi lete po terenu - upalio je full presing.

Oduzme mi loptu odmah u prvom napadu, puk na Haalanda i 1-1.

Igrao sam dalje zbog moguće promocije jer inače izlazim van u takvim situacijama.

Iduća dva napada 3-1 za njega.

E tad sam izašao :)

Znači presing toliko poboljša igrača da ponekad izgleda kao da drugi čovjek igra.

Da barem papci naprave neku kontru presingu ili pojačaju gubljenje stamine, bilo što.

Trenutno je situacija da onaj koji igra s presingom nema nikakvu penalizaciju zbog toga, a onaj koji igra bez presinga je idiot.

Dakle, da rezimiramo - ja sam idiot!

Vjeruj mi, ne zelis uc u 3 diviziju.

13 godina
Ivan1985 kaže...

A sad je ionako kraj sezone pa sam mislio zbog nagrada.

Opet sam na utakmicu do promocije pa ćemo vidjet.

Ima da popalim presing tako da mi golman trči na centar pizda im materina :)

Ionako će me baciti u 5. diviziju kad krene nova sezna.

BTW

Igram danas protiv papka s presingom i ne mogu prdnut jer su njegovi s uključenim govnom superheroji, moji se samo odbijaju od njih.

Na poluvremenu upalim i ja govno, ali stavim samo press nakon izgubljene lopte.

Znači, ako je prešao centar triput, puno sam rekao.

Glatko ga natamburam jer sad moji igraju k'o superheroji pička im materina.

Strah me da me ne ponese pa da tako počnem stalno igrat jer mi se ta opcija gadi i gadim se sam sebi kad ju uključim.

[19xx] 4ntraks
4 godine
Skilledžija kaže...

Strah me da me ne ponese pa da tako počnem stalno igrat jer mi se ta opcija gadi i gadim se sam sebi kad ju uključim.

Tako sam i ja prošle godine zdušno odbijao Kimpembea i Dembelea sve dok nisu stigli u ekipu

13 godina
Ivan1985 kaže...
Skilledžija kaže...

Mani je dobra igra kad protivnik ne koristi presing i pokušava igrati nogomet.

Nažalost, 90% njih koristi sve moguće presinge i to meni igru čini neigrivom.

Gotovo svi igraju presing nakon izgubljene lopte, a čim dobiju prvi gol, momentalno se pali full presing.

Ja tada quitam jer kao da igram protiv PC-a pošto protivnik maltene ne igra nego njegovi odrađuju obranu, a on samo nabacuje duge na Haalanda.

Jučer igram za ulazak u 3. diviziju.

Na poluvremenu imam 1-0, 6-7 udaraca na gol, posjed veći, sve na mojoj strani - protivnik ima 0 udaraca na gol.

Počinje drugo poluvrijeme, njegovi lete po terenu - upalio je full presing.

Oduzme mi loptu odmah u prvom napadu, puk na Haalanda i 1-1.

Igrao sam dalje zbog moguće promocije jer inače izlazim van u takvim situacijama.

Iduća dva napada 3-1 za njega.

E tad sam izašao :)

Znači presing toliko poboljša igrača da ponekad izgleda kao da drugi čovjek igra.

Da barem papci naprave neku kontru presingu ili pojačaju gubljenje stamine, bilo što.

Trenutno je situacija da onaj koji igra s presingom nema nikakvu penalizaciju zbog toga, a onaj koji igra bez presinga je idiot.

Dakle, da rezimiramo - ja sam idiot!

Sve je to isti kurac. Ja sam na pola D1 pa sam nailazil na isti debilni stil igranja ko i u D3. SVe ce se to izbalansirat.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
FIFA 23

Možda ima nade za ovu FIFU?

EA Sports has announced that the Live Tuning Update 3 for FIFA 23 is now available. This update is available for all platforms: PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PlayStation 4, and Xbox One.

Made the following changes:

• - Increased Stamina Decay by up to 41% for Constant Pressure, Press After Possession Loss, and Press On Heavy Touch Defensive Custom Tactics.
  • - Reduced ball velocity from fully powered corner kicks.
  • - Decreased accuracy of fully powered corner kicks.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Možda ima nade za ovu FIFU?

EA Sports has announced that the Live Tuning Update 3 for FIFA 23 is now available. This update is available for all platforms: PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PlayStation 4, and Xbox One.

Made the following changes:

• - Increased Stamina Decay by up to 41% for Constant Pressure, Press After Possession Loss, and Press On Heavy Touch Defensive Custom Tactics.
  • - Reduced ball velocity from fully powered corner kicks.
  • - Decreased accuracy of fully powered corner kicks.

Nema, presing je i dalje kakav je bio. Igrao sam odmah nakon dolaska patcha jedno desetak tekmi i svi su me doslono silovali presingom. Nisam primjetio razliku. Liku Dembele u 70 minuti trči kao navijen a od prve minute igra presing s igračem koji ima staminu 68. Smiješno. To kaj mi se danas događalo je za šaljivi kućni video.

17 godina
FIFA 23

Ne znam koji je gol ljepši od ovih koje sam danas nakon patcha primio? U svim tekmama sam ili vodio ili je bilo neriješeno kada sam primao ovakve sjajne golove. I sada ti budi normalan.

i ovaj nešto stariji ali jednako atraktivan

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Nema, presing je i dalje kakav je bio. Igrao sam odmah nakon dolaska patcha jedno desetak tekmi i svi su me doslono silovali presingom. Nisam primjetio razliku. Liku Dembele u 70 minuti trči kao navijen a od prve minute igra presing s igračem koji ima staminu 68. Smiješno. To kaj mi se danas događalo je za šaljivi kućni video.

Nisam još probao igrat nakon patcha, ali sam upalio i riješio dva SBC-a.

Novi moment je taj da mi se igra crasha prlikom otvaranja packa.

Dvaput zaredom pa sam odustao i od igranja :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 23

Evo kako se lijepo sada igra bez presinga, samo ne znam u kojem svemiru ovo nije prekršaj u napadu? Ovako me siluju cijeli dan. Je li to normalno? I uvijek nakon toga lopta se vraća protivniku. Sad mi je dopizdilo pa sam snimio jednu situaciju. Kako da igram u ovakvim uvjetima?

Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
movie kaže...

Evo kako se lijepo sada igra bez presinga, samo ne znam u kojem svemiru ovo nije prekršaj u napadu? Ovako me siluju cijeli dan. Je li to normalno? I uvijek nakon toga lopta se vraća protivniku. Sad mi je dopizdilo pa sam snimio jednu situaciju. Kako da igram u ovakvim uvjetima?

Vjerojatno nije prekršaj u napadu iz sličnog razloga zakaj ovo nije penal u 90. minuti dok gubim 2:1. :) 

13 godina
FIFA 23

Jučer sam bacio dvije partije nakon patcha da vidim kako se protivnici ponašaju u novim uvijetima.

Prvu sam izašao u 3 minuti kad mi je lik s Messijem zabio finess s dobrih 30m.

Moj golman je stajao kao zakopan i gledao u loptu koja prolazi iznad njegove glave.

Drugu sam igrao do kraja, tj. dok lik nije quitao kad sam mu zabio 3 gol.

Nije palio presing cijelu tekmu mada po njegovom stilu igre vidim da je to žarko želio :)

Pogotovo kad sam mu zabio za 1-0 - uklizavao je k'o budala na moje s loptom, ali pošto nema presinga - nema ni učinka :)

Nadam se da će se trend igranja bez presing nastaviti.

I dalje mi igra krepa kad otvaram pakete.

Ima li netko sličan problem?

Taman kad počne animacija one usrane fontane samo se igra ugasi na desktop.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 23

Evo riješena je moja dilema o presingu. Po EA, do sad se stamina kod presinga trošila 37% brže a sada po novom 41% brže, što znači povečanje od samo 4%. To opet znači da se ništa bitnog ne mijenja i da će takav način igre i dalje biti in.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Evo riješena je moja dilema o presingu. Po EA, do sad se stamina kod presinga trošila 37% brže a sada po novom 41% brže, što znači povečanje od samo 4%. To opet znači da se ništa bitnog ne mijenja i da će takav način igre i dalje biti in.

Ja mislio da su povećali za 41%, a ako je ovo što pišeš istina, onda to nisu ni trebali raditi.

Jedino zbog straha će neki ispočetka igrati s manje presinga, ali kad skuže da se stamina neznatno gubi, opet se vraćamo na isto.

Što se mene tiče, presing bi trebao postojati, ali ne u obliku kakav je sada.

Recimo, nekakav kratak period utakmice da tvoji podivljaju ako protivnik razvlači igru i čuva loptu.

I to da imaš npr. triput u partiji za pokrenut ako ti treba.

Presing kakav je sada koji upgrejda sve tvoje igrače svih 90 minuta i za to nema ama baš nikakve penalizacije - to je apsurd.

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 23

Jučer otvoria 30 pakova koje sam ćuva za totw8 . Ono doslovno ništa pametno nisam dobia šta bi ostavia al sam od prodaje uspia skupit cc 370000 coinsa . Kupia Neymara .(moga sam i bolje za to kupit al želja je bila da mi Neymar mora igrat na LW) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 23

144 odigrane utakmice u Fifi 23 i od toga samo 4 remija. Kako je to moguće? Evo taj jedini podatak ljudi mogu pogledati i vidjeti koliko je ova igra nerealna. Nikad veća arkada nije bila nego sada. Gameplay mi je užasan što AI radi 80% toga u obrani, ne možeš uopće skombinirali neki napad osim ako se nećeš dodavati ko na fliperu, presijecanje lopti i općenito dodavanje je katastrofa. Tackle je brutalno overpowerd 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NixaFX kaže...

Jučer otvoria 30 pakova koje sam ćuva za totw8 . Ono doslovno ništa pametno nisam dobia šta bi ostavia al sam od prodaje uspia skupit cc 370000 coinsa . Kupia Neymara .(moga sam i bolje za to kupit al želja je bila da mi Neymar mora igrat na LW) 

Zašto si jučer otvarao? Zašto nisi pričekao petak kao i svi ostali? Sutra izlaze ove promo kartice za svjetsko prvenstvo pa će biti veći izbor poželjnih kartica. Ja imam za sada 52 packa za otvoriti. Sutra će biti lom tržišta i trebao si pričekati bar s kupovinmom neymara. Bit će sigurno još jeftiniji nego je to danas kada krene otvaranje poslije 19h.

9 godina
neaktivan

Nisam moga doćekat petak (jbga) a triba mi je Neymar da budem malo jaći u kvalifikacijama za WL . naravno da sam se kvalificira lako ..i najvjerovatnije bi i bez njega . Za danas imam 5 pakova iz sbc marquee pa ću i ja okušat sriću malo za promo kartice .

14 godina
neaktivan
FIFA 23

Otvorio 30tak packova sad... Al Owairan x2, Ljungberg, Papin (tradeable) i PTG Lukaku + jos par walkouta obicnih... pretty mad stuff. Jedino mi bed kaj je iz hero packa ispao taj dupli saudijac, da je bar bilo koji drugi :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2022 11:01 (MBuda).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 23

47 paketa.

Hrpa fodera. Ali Rudi Voller je uletio svjetski. Tredable.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 23

58 packova. Dva walkouta (Alexander Arnold i Kane) te crveni Silva. Sve ostalo smeće. Nemam niti za pošteni sbc ratinga 86. U garantiranom hero packu onaj arap. Sve je dobro kaj nije Crouch. Sve u svemu kakve sam sreće, nije loše.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

58 packova. Dva walkouta (Alexander Arnold i Kane) te crveni Silva. Sve ostalo smeće. Nemam niti za pošteni sbc ratinga 86. U garantiranom hero packu onaj arap. Sve je dobro kaj nije Crouch. Sve u svemu kakve sam sreće, nije loše.

Ako je ovaj Al Owairan cini mi se nelos tip. Odigrao sam jednu tekmu s njim zasad i djeluje dosta dobro, a i na PC marketu ide za ~530k pa je valjda to neki znak da je dobar.

10 godina
neaktivan
FIFA 23

Ne mogu vam opisat kako mi je drago što nisam uzeo ovu fifu, dvoumio sam se, skoro i popustio, ali se srećom nisam dao :)

Ne znam šta se čudite svakakvim golovima i vaterpolskim rezultatima, ipak se treba pokazati nova i još bolja animacija gibanja mreže.

I am over 9000!!!

1 1 hvala 0
17 godina
FIFA 23

Moj 82x20 pack. Je li to normalno? 15 duplića od 20 kartica a sve za krac. Gledam po netu kaj je ekipa dobijala u njemu i idem ga složiti i klasika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 23

Ovaj pack od 125k coinsa vrijedilo je otvoriti. Kako da igram za ove tokene kada nisam dobio niti jednu upotrebljivu karticu. U francuskom packu od 6 kartica dobijem 3 golmana. Fakat imam sve manje živaca za ovo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 23

Svaki put kad pomislim da ne moze gore, ova Fifa me iznenadi. Gameplay je nazalost takvo random smece da je to strasno. Em se borim protiv protivnika, em protiv AI-a koji moje debile razvlači ko budale po terenu skoro svaku tekmu. Taktike su takvo smece da mi se riga. Onda kad mi jos tip zabije tri trivela smeca sa 25 metara s nekim sugavim kanađaninom zbilja mi dođe bacit kontroler.  A fakat je žalosno jer ove godine ima više pozitivnih stvari (chemistry, hero kartice, lengthy shit pa konacno mozes igrat i sa "sporijim" igracima) u igri nego zadnjih par zajedno, ali ni to nije dovoljno za igranje bez gubljenja zivaca.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Ovaj pack od 125k coinsa vrijedilo je otvoriti. Kako da igram za ove tokene kada nisam dobio niti jednu upotrebljivu karticu. U francuskom packu od 6 kartica dobijem 3 golmana. Fakat imam sve manje živaca za ovo.

Sam sebe jebes sa paketima. Pogotovo tima kaj se kupuju. 

13 godina
FIFA 23

Nikad lakše do 51 boda i napokon crvena kartica s kojom mogu igrati.

Jedino me jebe što imam untradable Mendyja i Hero Capdevilu na toj poziciji pa se treba izboriti na treningu za ulazak u prvu ekipu :)

Ultimate pack i rare players pack - samo ću se nasmijati :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Nikad lakše do 51 boda i napokon crvena kartica s kojom mogu igrati.

Jedino me jebe što imam untradable Mendyja i Hero Capdevilu na toj poziciji pa se treba izboriti na treningu za ulazak u prvu ekipu :)

Ultimate pack i rare players pack - samo ću se nasmijati :)

I ja sam se nasmijao kad sam vidio kaj je lik dobio a kaj mi dobivamo. Znači isti pack kao moj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2022 12:54 (movie).
17 godina
FIFA 23

I onda ti netko kaže nauči igrati obranu. Smijeh na kvadrat.

https://twitter.com/Mordu2FUT/status/1591399330228965376

Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice