FIFA 23

poruka: 747
|
čitano: 322.635
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 23
movie kaže...
The_K kaže...

Znam da se vidi na početku tekme, al u 2-3 sekunde izšalta cijelu momcad, ja ne stignem ni registrirati sve igrace koje ima isprve niti prepoznam formaciju. Puno mi više pasalo kako je bilo prije.

Kaj ti znači kaj mi vidiš formaciju? Kod mene vidiš 4-3-3 a čim igra krene ja se prebacim u 4-1-2-1-2. I tako većina radi.

Iskreno boli me kura* za bilo čiju formaciju. Igra je ionako smeće i zna se koje formacije prolaze. Gori su mi samo oni specijalci od frendova kad se skupimo, redovito imaju 3 budale - jedan PSG, drugi Liverpool treći uzme Real. I onda mi prije tekme drkaju po onim postavkama, formaciji, zamjenama, pič*** materinama... Zabrijali dečki da su Jose Mourinho.

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.10.2022 13:13 (Dwyane Wade).
17 godina
FIFA 23

Odigrao hero sbc ne očekujući baš ništa osim najgore moguće kartice i ugodno iznenađenje. Izleti CB Cordoba. No nemam talijane pa opet glavobolja kaj će mi. Bezveze ga stavim u momčad i vidim sve tri točkice gore. Znači nekaj su mijenjali da se hero kartica može povezati sa svima. Baš lijepo. Legao mi je samo tako. Prva lijepa vijest za mene u ovoj fifi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 23

Evo ga, jebali mater svoju. 😆😁

0 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
FIFA 23

Stigao sam do druge divizije i dalje nema sanse.. imam skor od mozda nekih 5 pobeda i 20 izgubljenih i to lagano izgubim. Odbrana ne funkcionise nikako, sta god namestim u podesavanjima moji ne zele da preseku nijednu loptu na polovini terena. I ako je slucajno presece moj igrac, lopta se tako odbije da stvori sansu protivniku jos bolju nego da je nije dirao. Dok njihovi odbranbeni igraci seku lopte okrenuti prema svom golu i  to im se lopta lepi za nogu. I to je sve oke dok nisam video da Dzeko ima karticu sa 89pace, smehotres. Ceo zivot igram formaciju 3-5-2 i sada ja treba da prelazim na neke zabagovane formacije, da bih kao bio bolji igrac, a u stvari vise od pola stvari im radi kompjuter, jer da sami igraju veze nemaju. Ne kazem za sebe da sam neki ne znam ni ja kakav igrac, ali u prosloj fifi sam lagano igrao elitnu diviziju. Molim ako moze neko da napise kako da nateram svoje igrace da pocnu da seku lopte?

3 0 hvala 0
13 godina
FIFA 23

10-0 Kvali.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 godina
FIFA 23

Gdje najjeftinije nabavit FIFU 23? radi se o poklonu. za PS4

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stane256 kaže...

Gdje najjeftinije nabavit FIFU 23? radi se o poklonu. za PS4

Hvala

Probaj na njuškalu. Dolazi s konzolom pa ljudi prodaju.

3 godine
neaktivan
FIFA 23

Posle mnogo muka, raznih kombinacija, gledanja protivnika kako igra i sta radi, uspeo sam da udjem u elitnu diviziju. Moji igraci su poceli presecati lopte na sredini kada sam im stavio u tactici pressure after loss possesion.. Tih 6-7 sekundi je dovoljno da se protivnik pogubi i da uzmete loptu. Potrebno je raditi i skilove u napadu, tada nekim cudom posle skila vas igraca dobija neverovatno ubrzanje i moze se pobeci protivniku. To sve naravno pada u vodu kada vam je protivnik Haaland gde on poput Hulka razgrce sve oko sebe.. jednostavno jako tesko zaustavljiv. Nadam se da ce ovo nekome pomoci, kao sto je meni pomoglo.

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 23

Kupim ovaj pack od 100k i dobijem unutra Thiaga i Silvu. Zajedno 30k coinsa. Sve ostalo još možda 12k coinsa. Znači povrat niti 50% uloženog. Pa kako me jebeu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 23

Odusta sam od sbc Messia 92 jer jednostavno se ne isplati . Kupljeni Messi 91 koji mi sa promjenom formacije igra na cam  je bog sa deadeye (ove godine mi je nekako spor za rw)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 23

Nakon 10-0 Kvali. Ponovno 16-4 WL.

Nagrade nisam slikal jer nema smisla. 3 red picka po 5 igraca, niti jedan visi od 84.

Paketi tuga i jad. Oba totw paketa discard. 2 rare players i ultimate nisu dali 50k coinsa.

Idemo dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 23

Fascinantna je cinjenica da u roku 2tj mozes ic 16-4 pa opet 16-4 u WL, quali odradit 8-2 pa 10-0. Udem danas u kvali 2-3. Haaland koji mi je bio masina za golove vise ne moze pogodit stadion. Chiesa sa Explosive u prvom trku ne moze nikoga pretrcat. Son i KDB koji su mi bili majstori finessa izvana kada picketine igraju 5 iza, sada ne mogu ne promasiti prvog igraca ispred sebe. 

Od tih 5 tekmi i 3 poraza... 2x me protivnik odvede na penale bez da je zaprijetio mom golu na neki normalan nacin. Namjerno nabijanje izvan 16m da bi dobio korner i glitcho neke pizdarije di moj golman stoji ko kip ili standardni outside foot finess izvana. Igra jednostavno ne dopusta nagradit nekoga tko pokusava igrat nogomet. 

Bas je zanimljivo kako od jednom igras igru i ispada koda si prvi puta ulovio joystick u ruke.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2022 13:09 (SimeKZ).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
FIFA 23

Meni je odlična ova nova fora kad panj upali nekakav presing pa se moji povuku u drop back formaciju???

Nije mi jasno, ako imam jebene postavke koje sam namjestio kako meni odgovara, zašto ih usrana igra zanemaruje i prilagođava moj jebeni način igre kretenu preko puta?!?!?!

Još veća fora mi je kad mi pajser izađe iz utakmice pa mi piše poraz uz obavijest da će revidirati taj meč i nikad mi ne daju tu utakmicu nazad - makar i kao remi.

A posebna idiotarija je kad pajser izađe iz tekme i kao nikom ništa, a svaki put uredno uzme jedan contract na igračima.

Pa pička vam materina, ako ste poništili utakmicu, zar ne bi bilo logično da i contracti ostanu netaknuti?!?!?!

A ovo s presizima raznim mi polako počinje ići na jetru.

Nema više prebijenog igrača koji ne igra na ovaj ili onaj presing.

Pa pička vam materina, naučite jebenu igru, a ne da ona radi za vas i vi ste kao super i najbolji ste u selu.

Štos je s tim presinzima što igrači postaju jebeni Supermeni, sve im se odbija nazad, moji se odbijaju od njih i kao pičke padaju po podu, presijecaju svaku jebenu loptu, predriblaš ga, on odnekud izvuče nogu i oduzme ti loptu, ma nemam riječi više, gadi mi se to.

A ja koji igram bez presing, uz sve te pizdarije koje su protiv mene, još moji ne mogu dodat pošteno - kao usrani su svi jer ih ovi stišću pa ne znaju dodat.

Fakat, balansirana je igra u tri pičke materine.

Jednostavno te tjera da uključiš jebeni presing jer ispada ako ga ne uključiš da si degenerik.

Eh, da, još i stamina - likovi me stišću od prve minute, a mojima se stamina troši više nego njegovima.

Ili čak oni pajseri koji potroše svu staminu pred kraj utakmice - ja uopće ne primjećujem da su njihovi igrači lošiji zbog toga.

Neki da mi lik u svom šesnaestercu čuva loptu s igračem koji ima nula staminu.

Moj igrač na njemu i ja stišćem tackle, ne jebe, nema šanse da mu oduzmem loptu.

Em je ovaj brži bio od moga koji ima više od pola stamine, em je jači i možeš se jebat.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 23

Evo kaj dobije Krasi u packo od 100k u kojem ja nisam dobio nazad 50k coinsa a najbolja kartica rare Thiago. Bolje se roditi bez khurca nego bez sreće jer ako imaš.... itd.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Evo kaj dobije Krasi u packo od 100k u kojem ja nisam dobio nazad 50k coinsa a najbolja kartica rare Thiago. Bolje se roditi bez khurca nego bez sreće jer ako imaš.... itd.

Krasi je panjina ciji video nebi vise upalio nikad.

17 godina
SimeKZ kaže...

Krasi je panjina ciji video nebi vise upalio nikad.

Nisam ga pogledao godinama. Na ovo sam naletio na twitteru. Pohvalio se.

13 godina
FIFA 23

Preduhitrio sam Inceptiona u rantu o presingu :)

Stvarno bi to trebali nerfat ili jednostavno izbacit iz igre jer ovo više nema veze s nogometom.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
FIFA 23

Wl 14-6, skoro me opet zadnja tekma sjebala za 14W al evo pobjedio, i desilo se cudo prvi dobar red pik u 3 godina. Isplatila se wl konacno.

6 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 23

Vračen nazad kupljen Haaland  . igrać je terminator .

Protiv njega se mučim a sa njim mi je lako he

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 23

Ovaj totw 7 je tako loš (Mane jedino ok ) da neću ništa otvarat packove . Ovi igrać out of position lošeee.

Next sedmice ću imat cc 40 neotvorenih ...svi tradeable (njih ćuvam).

Idem u WL sa istom postavom .vatam 11 win 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 23

Znači ja ovo ne mogu vjerovati. U nagradama od rivalsa najbolja kartica 83. I tako svaki tjedan. U SB ista stvar. Ne sjećam se kada sam vidio walkout a ove promo kartice do sada nisam dobio niti jednu. Više mi ne daju niti ove totw 78/79. Apsolutno ništa.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 23

Kaj su ove godine izbacili najbolju momčad grupne faze euro natjecanja? Pregust im je raspored pa ih nemaju gdje ubaciti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2022 11:27 (crorockycro).
4 godine

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2022 11:27 (crorockycro).
4 godine

Za divno čudo dobio sam ga, odlican je

17 godina
FIFA 23

I onda te netko pita zašto je ova igra smeće?

https://twitter.com/FutWatch/status/1589668370219081734

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Zato treba i dalje igrat. Kao i svi u ovoj grupi :D 

Jedva cekam otvorit sve ove usrane pakete koje cuvam za petak, jer trenutno nemas kaj dobit u paketima. Kad nakon 3-4 Jumbo rare players paketa povucem 20 duplih. Depresija 1/1.

4 godine
SimeKZ kaže...
movie kaže...

Zato treba i dalje igrat. Kao i svi u ovoj grupi :D 

Jedva cekam otvorit sve ove usrane pakete koje cuvam za petak, jer trenutno nemas kaj dobit u paketima. Kad nakon 3-4 Jumbo rare players paketa povucem 20 duplih. Depresija 1/1.

FUT je ovisnost, cinjenica. Ako voliš malo nogomet i online igre savršen spoj. Samo treba bit dovoljno pametan i ne potrošit lipe/još malo i eurocente na FIFA pointse :D

13 godina
FIFA 23

Mani je dobra igra kad protivnik ne koristi presing i pokušava igrati nogomet.

Nažalost, 90% njih koristi sve moguće presinge i to meni igru čini neigrivom.

Gotovo svi igraju presing nakon izgubljene lopte, a čim dobiju prvi gol, momentalno se pali full presing.

Ja tada quitam jer kao da igram protiv PC-a pošto protivnik maltene ne igra nego njegovi odrađuju obranu, a on samo nabacuje duge na Haalanda.

Jučer igram za ulazak u 3. diviziju.

Na poluvremenu imam 1-0, 6-7 udaraca na gol, posjed veći, sve na mojoj strani - protivnik ima 0 udaraca na gol.

Počinje drugo poluvrijeme, njegovi lete po terenu - upalio je full presing.

Oduzme mi loptu odmah u prvom napadu, puk na Haalanda i 1-1.

Igrao sam dalje zbog moguće promocije jer inače izlazim van u takvim situacijama.

Iduća dva napada 3-1 za njega.

E tad sam izašao :)

Znači presing toliko poboljša igrača da ponekad izgleda kao da drugi čovjek igra.

Da barem papci naprave neku kontru presingu ili pojačaju gubljenje stamine, bilo što.

Trenutno je situacija da onaj koji igra s presingom nema nikakvu penalizaciju zbog toga, a onaj koji igra bez presinga je idiot.

Dakle, da rezimiramo - ja sam idiot!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice