FIFA 21

poruka: 5.192
|
čitano: 800.242
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: FIFA 21

Jos jednom, svatko moze tuziti svakoga, da bi dobio parnicu, moras imati dokaze. A to sumnjam da ce naci samo tako, tako da ovo u biti nije ni vijest.

10 godina
neaktivan
FIFA 21

550k ako nemas nista untradable za prakticki SIF Sona i 100k u packovima uopce nije ni malo lose.

Al koliko god dobar deal da je nikad u prvih par mjeseci ne bi da tolike pare za utradable karticu.

0 0 hvala 0
13 godina
Diplo kaže...

550k ako nemas nista untradable za prakticki SIF Sona i 100k u packovima uopce nije ni malo lose.

Al koliko god dobar deal da je nikad u prvih par mjeseci ne bi da tolike pare za utradable karticu.

Kriva pozicija. Ima boljih opcija.

Evo. Odma mi se neda igrat jbt led.

EDIT: sve bolje od boljega. Dosta za sad. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2020 13:31 (SimeKZ).
12 godina
Kowalski_UT kaže...
manipulator kaže...

Otkako sam počeo nisam se susreo niti sa jednim timom koji je imao Messija u ekipi.. Danas odlučim da prodam Manea, Sona i ostale Pl meta, dodane igrače i kupim Messija.. Prvih 5 utakmica, D2, 12golova.. Znači lik je masina z a zabijanje golova unutar 16m i vam finnese shot, znači perverzija. Pace mi nije problem, staviš hunter i taj njegov posebni Agility, znači odličan je. Jedino što sam primjetio da ako igraš sa pressingom, da mu se brza stammina potroši od ostalih igrača.. Meni je bolji od Neymara.. 

Uglavnom ekipa spremna za wl.. 

Messi je odlican, dovest cu ga ponovo nakon sto prodam investicije. Mogao bih cak i IF verziju, ali ostatak ekipe oko njega bi bio budget ocaj.

Edit: tek sad vidim ostatak ekipe, kakav stroj. Kante je daleko najbolji veznjak kojeg sam isprobao, strasna kartica.

Ma dzabe stroja ako konekcija bude u kurcu. Nekad imam osjećaj da bih isto odigrao i sa 100 k ekipom. 

12 godina
Diplo kaže...

Dati 550 k za Sona? Imaš ga za 130 k na marketu sa mrvicu lošijim statsima..

Jedino ako imaš u timu za pola, mada po meni te coinse ne bih nikad dao za Sona kad je Rashford 290 k a duplo je bolji.. 

Kod tih untradable kartica je jedno sigurno, oženio si je i imaš je do kraja igre a to je već malo problem, pogotovo igraćima poput mene koji vole svaku wl nešto drugo probati.. 

13 godina
manipulator kaže...
Kowalski_UT kaže...
manipulator kaže...

Otkako sam počeo nisam se susreo niti sa jednim timom koji je imao Messija u ekipi.. Danas odlučim da prodam Manea, Sona i ostale Pl meta, dodane igrače i kupim Messija.. Prvih 5 utakmica, D2, 12golova.. Znači lik je masina z a zabijanje golova unutar 16m i vam finnese shot, znači perverzija. Pace mi nije problem, staviš hunter i taj njegov posebni Agility, znači odličan je. Jedino što sam primjetio da ako igraš sa pressingom, da mu se brza stammina potroši od ostalih igrača.. Meni je bolji od Neymara.. 

Uglavnom ekipa spremna za wl.. 

Messi je odlican, dovest cu ga ponovo nakon sto prodam investicije. Mogao bih cak i IF verziju, ali ostatak ekipe oko njega bi bio budget ocaj.

Edit: tek sad vidim ostatak ekipe, kakav stroj. Kante je daleko najbolji veznjak kojeg sam isprobao, strasna kartica.

Ma dzabe stroja ako konekcija bude u kurcu. Nekad imam osjećaj da bih isto odigrao i sa 100 k ekipom. 

To je ono oko cega se vuce ova tuzba koju je Movie stavio. Totalna suprotnost u razmaku od nekoliko sati. U 12 popodne sam bog fife, gazim... u 5 popodne ne mogu spojit 2 pasa a precka mi je najbolji prijatelj. 

17 godina
Diplo kaže...

Složio sam ga jer mi tak svejedno. Predao sam se i nemam više volje. Interesiralo me što ću dobiti u ona 4 packa više nego son. Na kraju sam potrošio 270k coinsa plus untradable kartice iz kluba. U 4 packa 4 mega kare. Dobijem dva puta eder militaoa sada kada ništa ne vrijedi. Sve zajedno u tim packovima teško za skupiti 25k coinsa. Sve po starom

14 godina
neaktivan
FIFA 21

svaki dan kukas kak ti nista ne pada ,a slozis Sona od 670k za kojeg treba hrpa visokih rating kartica i para

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

svaki dan kukas kak ti nista ne pada ,a slozis Sona od 670k za kojeg treba hrpa visokih rating kartica i para

Kako rekoh ne igram vikend ligu i svaki tjedan u petak rasprodam momčad a ponovno je kupim u nedjelju. To je po tjednu znala biti zarada i do 200k coinsa. Na marketu provedem malo vremena ali uvijek nešto zaradim. Nisam toliko grbav da si ne bih znao sam pomoći ako već ne dobijam ništa u packovima. No i ja bih volio nešto lijepog izvući kao i svi drugi. Što ima loše u tome? Sve nas veseli dobiti nešto vrijedno u packu.

Lijepo sam ti danas stavio što sam dobio u marquee sbc. Kao i svaki tjedan nula bodova. Sve što imam sam sam si omogućio. Ništa mi nije bilo poklonjeno.

I da, za sona ne treba 670 već 570 k coinsa ako krećeš od nule. Ja nisam krenio od nule kao što sam i napisao. Krossa sam uzimao dok je bio 23k coinsa, modrića po 16k coinsa, suareza po 16k coinsa, carvajala po 13k coinsa i da ti dalje ne nabrajam. Nije nauka u dva mjeseca ove igre imati na računu 500k coina. Osim toga imaš duplo jaču momčad od moje. Kako sam rekao razjebao sam coinse na sona jer mi je svejedno.

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Po njihovoj racunici je 84/100... al imali su oni i ping od 12ms stoga ovo moze biti i jpeg slika sto se mene tice.

Mogu ti rec' da je meni pokazalo tocno kak je. Ping 45-55ms. Kad je tako, meni je konekcija ok. Kad ode preko 60ms... meni nije igrivo. Ko prosli vikend, jedna jedina tekma koja jte bila 65+ mi je bila pusiona.

Son POTM - 85, 86, 87, 88. Odu cijene gore.

Znas da tebi oni mogu u igri napisat 0 koneckiju ako hoce. Ovo u igri im ne vjerum nit cu im ikad vjerovat da je tocno ovo sto pise. 

13 godina
FIFA 21

Vodio 4-0. Pa 4-3. Pa zavrsilo 6-4. CB na KDBa on iz prve through ball. I tako 4 puta. Vristim. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
SimeKZ kaže...

Vodio 4-0. Pa 4-3. Pa zavrsilo 6-4. CB na KDBa on iz prve through ball. I tako 4 puta. Vristim. 

Suludo puno ekipe tako igra, i mozes si jebat mater ako nemas ludo brze CBove.

13 godina
sexytoiletpaper kaže...
SimeKZ kaže...

Suludo puno ekipe tako igra, i mozes si jebat mater ako nemas ludo brze CBove.

Kupit cu jebenog Walkera i stavit ga na stopera.

11 godina
neaktivan
FIFA 21

Movie, kakav je Potm Son?

Ove sam godine napravio vise SBC igraca nego ikada do sada u ranoj fazi igre. Gameplay je ocajan, pa sam se s time zabavljao. A i nekako je za mene bolje da imam untradable kartice, to me sprijeci da impulzivno ne mijenjam ekipe kad me scripting raspizdi.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Laganih 1,2m.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 21

Probao sam obicnog Sona kao strikera ali jednostavno mi ne lezi. Sada razmisljam koga da uzmem za zamjenu - Werner, Aubameyang ili Martial. Imate preporuku, mozda netko cetvrti?

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2020 21:55 (Jack Black).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Probao sam obicnog Sona kao strikera ali jednostavno mi ne lezi. Sada razmisljam koga da uzmem za zamjenu - Werner, Aubameyang ili Martial. Imate preporuku, mozda netko cetvrti?

Rashford.

14 godina
playertwo kaže...
Jack Black kaže...

Rashford.

Previse kosta i bio bi mi na 7 chema.

VISCA BARCA
13 godina
FIFA 21

Nije realno ovo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jack Black kaže...
playertwo kaže...
Jack Black kaže...

Rashford.

Previse kosta i bio bi mi na 7 chema.

Previše se lozite na taj chemistry.. RASH na 7 chem je bolji od svih ovih što si nabrojao.. 

12 godina
SimeKZ kaže...

Laganih 1,2m.

Mislim da je to kopija one Futmas Sissoko kartice... 

17 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

Jos jednom, svatko moze tuziti svakoga, da bi dobio parnicu, moras imati dokaze. A to sumnjam da ce naci samo tako, tako da ovo u biti nije ni vijest.

Evo procitao sam to i ajde dam sebi 10 min da nađem nesto na fifi sto mogu sad i upravo sad poslikat i iskoristit kao dokaz. Trebalo mi je 3 minute i nisam morao ni palit fifu. Otisao sam u privacy policy i nanputu do tog mi origin updejtao simse i reko idem to da odjebem jer forsira taj uprade. Zavrsim na fifa pointsima i pogledam cijene. Smijem se kako je skupo to sve al vidim da imam popust i upalim web app da vidim kolko kakvih paketa mozes kupit za te pare. Kad ono 4600fpa kostaju skuplje na originu nego na webappu appu.  Sad dal je mozda to greska i za manje pare dobijes vise na web appu ne znam al sumnjam. Pa cisto ako neko kupuje nek kupi prek web appa mozda prođe jeftihije za nekih cca 50kn. Eto nije neka velika lova ali ne dosta da se skupi neka lokalna tuzba za false marketing i plati se masna kazna, ne pojedincu nazalost ali nekoj komisiji sigurno.

17 godina
neaktivan
FIFA 21

Koji pak je đavo opet s serverima? Treba to sve u zatvor pozatvarat ili im ograniciti broj kopija koji mogu prodat. Ovo nije normalno.

0 0 hvala 0
13 godina
cicek kaže...

Koji pak je đavo opet s serverima? Treba to sve u zatvor pozatvarat ili im ograniciti broj kopija koji mogu prodat. Ovo nije normalno.

Bio sam 6-0. Izgubio dvije jer mi udarac u 16m izvodi 10s. 8-2 i ugasio.

12 godina
neaktivan
FIFA 21

Ovi driblinzi su stvarno pretjerani pa onoliko driblinga koliko bude na jednog tekmi fife na bude na 1000 pravih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

Ovi driblinzi su stvarno pretjerani pa onoliko driblinga koliko bude na jednog tekmi fife na bude na 1000 pravih.

Pa kako? :) 

16 godina
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Aha. A vidi moju prvu večeras poslije posla kad sam stigao kući. I to još neki naš... Znači veze nema prvo i drugo poluvrijeme. Kakve su se stvari događale u drugom, takvih trilera nema ni kod hičkoka. Strava, dda lvl 99.

Nego, vratio sam se nakon par eskapada sa Pl momčadi i vandajkom na laliga momčad koja mi očito više paše, riješio sam Koundea, Lenglet je nakon par tekmi s Koundeom završio na marketu. Eventualno ako prelomim danas/sutra da ipak prodam VVD-a onda će Lenglet nazad u momčad ili ću kupit Ramosa kojem se prepolovila cijena.

17 godina
neaktivan
jopis kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Aha. A vidi moju prvu večeras poslije posla kad sam stigao kući. I to još neki naš... Znači veze nema prvo i drugo poluvrijeme. Kakve su se stvari događale u drugom, takvih trilera nema ni kod hičkoka. Strava, dda lvl 99.

Nego, vratio sam se nakon par eskapada sa Pl momčadi i vandajkom na laliga momčad koja mi očito više paše, riješio sam Koundea, Lenglet je nakon par tekmi s Koundeom završio na marketu. Eventualno ako prelomim danas/sutra da ipak prodam VVD-a onda će Lenglet nazad u momčad ili ću kupit Ramosa kojem se prepolovila cijena.

Znaci meni je to najveca misterija kako je najteze igraticprotiv likova koji su acc 2020 i 2019. Uvijek je najvise sranja protiv ljudi koji imaju taj acc. Dusa mi ne da vjerovat teorijama da neki veliki jebaci fife rade novi acc svake godine. :D 

16 godina
FIFA 21

24 rare player pack, komada dva .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cicek kaže...
jopis kaže...
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Znaci meni je to najveca misterija kako je najteze igraticprotiv likova koji su acc 2020 i 2019. Uvijek je najvise sranja protiv ljudi koji imaju taj acc. Dusa mi ne da vjerovat teorijama da neki veliki jebaci fife rade novi acc svake godine. :D 

nemoj tako moj klub je osnovan 2019  ali to je zato jer stvarno nisam igrao fifu već samo pucačine i onda se random odlučim kupit fifu 19 i od tad sam navučen 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice