FIFA 21

poruka: 5.192
|
čitano: 798.446
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 21

200k coinsa i ovo. Primam sve ideje. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
FIFA 21

Jedno pitanje za vas koji igrate na PCu. Smanjite li rezoluciju na 1280x720 kad igrate online zbog laga, delaya itd. jer vidim po netu da vecina to preporucuje. 

0 0 hvala 0
8 godina
Re: FIFA 21
SimeKZ kaže...

Investicije

13 godina
sexytoiletpaper kaže...
SimeKZ kaže...

Investicije

To ostavljam nekom kome se da zajebavat s tim. Pratit ovaj market trazi pun kurac vremena i finesiranja za doslovno nista.

14 godina

Šime moje mišljenje je dole.

Ne znam obrisati ovaj post 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2020 12:31 (DEEMon).
14 godina
SimeKZ kaže...

Koju formaciju igraš ingame?

Za početak:

- lw dembele

- st werner

- rw lucas

A poslije:

nabavi brzog napadača i spusti ga na CM umjesto firminja, a na RW stavi berbardo silvu kojeg ingame staviš na CAM a tog napadača na desno krilo.

Bernardo silva jede malu djecu na CAM-u.

13 godina
FIFA 21

In game je 4222 gdje Firmino igra false 9 a Aguero je u skroz u spici. Lijevi CAM Zaha a desni CAM Bale. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Dembele ili SM ovisi jel zelis igrat Dembelea na 8chem

13 godina
Diplo kaže...
SimeKZ kaže...

Stavis 433 (4) cini mi se i imas Link na Mendya bez problema. 

10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Diplo kaže...
SimeKZ kaže...

Stavis 433 (4) cini mi se i imas Link na Mendya bez problema. 

Je u pravu si, po meni ti je ovaj team bolji duplo, jos da imas coinsa da zaminis aguera i top.

14 godina
FIFA 21

Evo ti moje preporuke. Ubaci de jonga umjesto sissoka, dembele, lucas i werner umjesto aguera. Aneka društvo werneru bude ben yeder.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Ja igram 4-2-2-2 i probao sam Dembelea na lijevom CAM-u - nakon 3 utakmice sam ga maknuo iz tima i koristio kao supersub umjesto Benzeme u napadu.

Meni nikako nije sjeo na lijevom CAM-u i zato sam ga jutros prodao, još i zaradio.

BTW

Dobio crvenog Gnabrija - u paketima ništa spomena vrijedno, nažalost.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 21

Ja sam imao nešto slično ali sam napravio taliscu, dobio paulinha i prodao wernera da kupim teixeiru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
DEEMon kaže...

Evo ti moje preporuke. Ubaci de jonga umjesto sissoka, dembele, lucas i werner umjesto aguera. Aneka društvo werneru bude ben yeder.

Ima 200k za potrosit + igrace koje minja. U toj momcadi je samo Werner 200k 

14 godina
Diplo kaže...
DEEMon kaže...

Ima 200k za potrosit + igrace koje minja. U toj momcadi je samo Werner 200k 

Pa proda aguera i ostale, malo se potrudi prodati 50-100 igrača iz kluba i to je to ;)

10 godina
neaktivan
FIFA 21

Kako sam sad spusia 20k na IF Felixa nevjerovatno... kupim 2x na wl/dr rewardsima za 200k, pogledam cijenu u 10h 235k, pogledam ga opet u podne kad ono pao nazad na 200k...

Ostalo top ide, 10 do 20k po kartici

0 0 hvala 0
8 godina
SimeKZ kaže...

Son za Zahu i Gabi Jesus za Firimina. Onda moze Aguero igrati F9 a Son/Jesus trcati, ili Son igra F9, Aguero trci a Gabi je na lijevo.

13 godina
Diplo kaže...
SimeKZ kaže...

Ici cu sa ovim. Aguero mi je izvrstan naprijed, 107 tekmi i 111 golova. Demebele i Lucas budu upgrade nakon Zahe i Balea, isto kao i Lenglet za Laportea. 

15 godina
FIFA 21

Trebam preporuku.

Ter Stegen, Carvajal, Ramos, Lenglet, Alba, Casemiro, Llorente, Valverde, Portu, Inaki, Carrasco

Kako uložiti 400k coinsa za unaprijediti ovo?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Trebam preporuku.

Ter Stegen, Carvajal, Ramos, Lenglet, Alba, Casemiro, Llorente, Valverde, Portu, Inaki, Carrasco

Na kojoj platformi igras i sa kojom formacijom?

Edit ; jesu li sve kartice gold rare?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2020 14:39 (Diplo).
15 godina
Diplo kaže...
antimadridista kaže...

Trebam preporuku.

PS4. 4-3-3 sa jednim CDM.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Diplo kaže...
antimadridista kaže...

Trebam preporuku.

Jesu li sve gold rare kartice?

15 godina
Diplo kaže...
antimadridista kaže...
Diplo kaže...
antimadridista kaže...

Trebam preporuku.

Da, ništa IF ili bilo kakva specijalna kartica. Znam da je Portu najslabija karika ali gledam market i nemam pojma koga staviti na to desno krilo

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2020 14:49 (antimadridista).
10 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Diplo kaže...
antimadridista kaže...
Diplo kaže...
antimadridista kaže...

Trebam preporuku.

Da, ništa IF ili bilo kakva specijalna kartica. Znam da je Portu najslabija karika ali gledam market i nemam pojma koga staviti na to desno krilo

problem je sta tu cili napad triba minjat a po meni la liga osim dembelea nema nikog vridnog spomena, za prebacit se na prem napad onda triba minjat sredinu, casemiro i carvajal isto van moraju ic prespori su.

ramos je meni letia van nakon prve WL skoro sam elite3 spusia zbog njega, lik je prespor.

ja bi nesto ovako sebi slozia, sljedeci tjedan ako te posere sta u packovima minjas sissoka za kantea.

17 godina
FIFA 21

Ja sam danas prodao sve vrijedne kartice (100k+ coinsa) i solidno zaradio jer im je svima cijena porasla. Sutra bi market mogao ljapiti pa ako se ukažu prilike ponovno ću kartice vratiti u klub. Inače danas nisam pogledao market osim što sam kartice iz kluba stavio u prodaju. Igrao nisam cijeli tjedan i polako vidim da gubim interes za igrom. Još me jedino drži znatiželja da vidim kako će izgledati next gen fifa i mislim da ću nakon toga zatvoriti i tu stranicu u životu. Svemu dođe kraj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 21

btw, sutra je rttf promo. najvjerovatnije cijene drasticno padaju prije i nakon 19h u panici tako da kupite sutra ako vam se da cekat i ne mislite igrat danas

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Slazem se sa Diplom, osim glede Inaki Williamsa. Naj OP napadac u Primeri. Imao sam njegov NIF, a sad Rulebreaker, i super su obje kartice. POTM Fati je isto dobar, ali nije best buy opcija.

12 godina
FIFA 21

Rezime ukratko.. 

Nagrade crveni - vjerujte da nisam nikad čuo za te igrače a u nogometu sam. 20 godina..

Od rivalsa D2 rank 1, uzeo treću opciju sve one untradables, puno kurac mega, giga itd, dobio samo semeda.. 

Znači team od the week, ne znam šta bih rekao, sad vidim da je Kurt bio u pravu 200% kad je rekao kako Kanadjani nemaju pojma o nogometu, nogometnim pravilima itd, trebaju se držati hokeja..

Što se tiče pinga, da, isto je sve bilo od prvoga dana samo što sada pokazuje pravi ping i konekciju, što znači da je bila još jedna u nizu od obmana Ea, kao i uvijek, mi popusimo sve te fore.. 

Jel mi vjerujete da mi je najbolje igrati onaj silver lounge i onaj masterpiece otključavati silver i onoga Molleta nego da igram rivalse.. 

Danas igrao 1 samo utakmicu u rivalsima i pobijedio 13:2..Ne mogu vjerovati da je lik u D2 i da ga ovako uvjerljivo sprzim, čak mu i Ea skripta nije pomogla...

Uglavnom složio sam si ekipu hybrid za wl pa ćemo vidjet kako će bit.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 21

Ovi novi silver objectivsi su super, dobiju se stvarno dobre kartice. Bojan izgleda kao kartica koju bi koristio u ekipi.

Mislim da su objectivsi jedini dio igre koji su super odradili ove godine.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
Jack Black kaže...

Imate neki savjet za napad? Obranu mogu drzat al u napadu imam osjecaj da nikad ne iskoristim sanse. Trebam li nauciti skillove? Koje?

Ja ne koristim skill movese, ali nimalo. I ide me u napadu, kombiniram strpljivo i otvori se prostor. U Division 3 sam, bez ikakvih skill movesa. Doduše primam golova dosta ali mi napad nije problem. I to bez skupih igrača u napadu.

Ja sam u identičnoj situaciji kao i ti, ali dosta puta mi se desi da napravim neki panic move i izgubim loptu bezveze dok protivnici chainaju 2 3 skilla i dođu 1v1.

VISCA BARCA
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice