FIFA 21

poruka: 5.192
|
čitano: 799.415
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Re: FIFA 21
Kad ste kod frendly futa, pokusavam obaviti onaj di dobijes 1000 pointsa (ako me sjecanje sluzi) i ne prihvati mi, jel to moram online frendly igrati ili?

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 21

Ja ne znam kako je vama ali ovaj zadnji patch je sve sjebao.. Skoro pa ništa više nije isto.. Smiješno mi je da Ramos opet može stići Mbapea.

Ping bude sad oko 64 i 5/5 bar. Sad je oko 56 i 4/5 konekcija ..I onda još tijekom igre počnu letjeti igrači, kao da ih netko ubrza.. Ja ne znam šta je ovo ali teško da će se wl igrati sa ovom konekcijom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
manipulator kaže...

Ja ne znam kako je vama ali ovaj zadnji patch je sve sjebao.. Skoro pa ništa više nije isto.. Smiješno mi je da Ramos opet može stići Mbapea.

Ping bude sad oko 64 i 5/5 bar. Sad je oko 56 i 4/5 konekcija ..I onda još tijekom igre počnu letjeti igrači, kao da ih netko ubrza.. Ja ne znam šta je ovo ali teško da će se wl igrati sa ovom konekcijom. 

Odradio sam onog PSG silvera. Al' su protivnici bili smijesni pa niti ping nije otezao stvar. WL ce bit sasvim drugacije prica jer pola komandi koje sam stisno nije radilo. Ako je ovoliki ping u WLu, tu nema govora o nekakvom igranju. Smijesno i zalosno.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
16 godina
SimeKZ kaže...
manipulator kaže...

Odradio sam onog PSG silvera. Al' su protivnici bili smijesni pa niti ping nije otezao stvar. WL ce bit sasvim drugacije prica jer pola komandi koje sam stisno nije radilo. Ako je ovoliki ping u WLu, tu nema govora o nekakvom igranju. Smijesno i zalosno.

Meni je ping od patcha na pcu prije 4-5 dana, kad je već bio, normalan kako i treba bit, 40-45, to je sad ispravno pokazivanje pinga, dvosmjerno, kao i na f20 kak je bilo, i takav ping sam i tamo imao. One brojke od 15-20 što su bile do sad su fejk.

15 godina
FIFA 21

Jedno pitanje. Tko je ovaj Talisca? Ne znam jesam li vidio lika jednom u životu da igra nogomet. Morao sam guglati i vidim da lik igra tamo u Kini, toliko o ozbiljnom nogometu. Ali po FIFA-i je taj lik utjelovljenje Modrića, Seedorfa i Xavija u jednom. Timo Werner je u najmanju ruku uz bok Pelea, a Adama Traore najbolje krilo u povijesti nogometa. Taj u pravom životu ulazi s klupe u Wolverhamptonu. Joe Gomez u ovoj igri igra kao Beckenbauer u 70-ima. 

A bog me dragi j*bo na što ja vrijeme trošim i živciram se...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Jedno pitanje. Tko je ovaj Talisca? Ne znam jesam li vidio lika jednom u životu da igra nogomet. Morao sam guglati i vidim da lik igra tamo u Kini, toliko o ozbiljnom nogometu. Ali po FIFA-i je taj lik utjelovljenje Modrića, Seedorfa i Xavija u jednom. Timo Werner je u najmanju ruku uz bok Pelea, a Adama Traore najbolje krilo u povijesti nogometa. Taj u pravom životu ulazi s klupe u Wolverhamptonu. Joe Gomez u ovoj igri igra kao Beckenbauer u 70-ima. 

Jbg treba prodati fifu i u kini. A kak ces je prodati ako odma u startu maknes mogucost igranja domace lige? S jakom kineskom ligom mogu generirati vise usera nego da cijeloj hrvatskoj instaliraju fifu. Jos je brazilac pa da se moze hybrid raditi, ufff para ko u prici. 

13 godina
antimadridista kaže...

Taliscu su slozili koda je bog otac nogometa kaj i meni ide na kurac. Majstor ima 90 agility na tih svojih 190cm, doslovno odjebe bilo koga ko je blizu njega u roku sekunde. Jebo me pas ako ja nebi startal kreirat igrace sa base statom od 40. Dodas gore dolje kako je tko igral tijekom sezone. Ovo je smijesno sad vec postalo. Igra je vani mjesec dana, mi imamo kartice koje su nestvarne.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
neaktivan
FIFA 21

Evo uoravo sam odigrao jednu od najtezih tekmi u zivotu. Nikad mi slideri nisu bil podeseni tako nisko kao u ovoj tekmi. 

Igrala su dva igraca sto mi je inace piece of cake, ne zna se ko pije a ko placa u njihovom timu, vecinom. Ali ovaj puta ja guvim u 20 min u kojoj ne mogu dodat loptu dalje od 3m od sebe. Golman ima funkcije isre ko ocvi navijaci na tribinama. I tako sam se patio svih 90 min i na kraju ga pobjedio na finte. Tocnije prije suta sam morao napraviti fintu da bi mogao zabiti gol.ako nisam radio fintu mi je igrac pucao po sredini gola. Imao sam osjecaj ko da igram na full manual s svih 11 igraca. Branio sam se golmanom i obranom svih 90 min. Najduze moguce amiacije sam gledao u kojim mi igrac kad krene na loptu baci onu animaciju di u pod prvo pogleda. Ni jedna lopta u for mi nije prosla i svasta jos. I na kraju tog sveg mislim da sam dobio lika koji je vrlo vjerojatno top 5 u wl, ali baci mi opponent skill=1793, ja sam na 1980 i dovijem 9 bodova za pobjedu... pa da sam znao dao bi covjeku pobjedu na pocetku pa da idemo dalje. Ali jasno se vislo da ne igramo istu igru... Moj napadacki ai je radio protiv mene, krenuo bi igrac u savrseni sprint iza nejgove rastvorene obrane i kad treba ici pas igrac magicno staje ko sidrom zaustavljen, i naravno lopta u prostor ide protivnickoj obrani u noge. Strava sto se desava. 

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 21

Ah kakav dan... Krenem bacit koje rivalse, igram prve, lik nema veze s vezom, ja ulazim s l2, bez tacklea prema liku, lik se u sprintu zabije u mene i uspori, znači nit je pao nit izgubio loptu, nit sam ja tackleao, penal!?!?!?!?

Krenem ja u kontru nakon par min igre, kretenčina uklizava sa zadnjim obrambenim na 16m meni s leđa, ja taman napunio šut no moj ne želi opalit, lik me skrlja s leđa, žuti karton, faul na 17-18m!?!?!?!?!? Žuti, zadnji čovjek, faul na crti vraćen 2m nazad???

Izgubim utakmicu ni kriv ni dužan.

Krenem drugu, vodim 2-1, ide pauza+pauza, do kraja, reko to je to, pale se asistovi, 7-3. 6 ne kontri, nego šest od šest dubokih lopti sa cb-ovima(!?!?!?!?!?) posred terena, kirurški precizno kroz moju obranu koja je ne znam gdje, ni manje ni više šest puta, bez obzira što sam probao switchat taktiku, formaciju, pressing, sve, ali ne, lik je upalio vrhunski navođene lopte za easy win, u špici sterling i onaj sivi fati. Chem je nebitan kad čitovi rade, očito.

Nemam više ni živaca ni volje igrat dalje. Jučer je sve radilo besprijekorno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Smjesan team of the week

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Smjesan team of the week

Jota dva kola za redom svojim golovima donosi Liverpoolu pobjede i nema ga unutra. Prije tri tjedna je zabio 2 gola i asistirao za repku i nije bio unutra jer su igrali prekasno tekmu. No obično onda tu tekmu s onom sljedećeg vikenda vežu pa ako odigra dobro daju mu TOTW. Lik je i taj vikend zabio gol i opet ništa. Jebi ga, svi imamo njegovu otw karticu i ne žele nas častiti. No svakako je TOTW smiješan i žalostan a mogu reći i bezvrijedan.

13 godina
FIFA 21

haha skuzio sam, jos je jucer 3 gola zabio u ligi prvaka

nez, mozda ga izbjegavaju jer imaju nikakvu drugu karticu u planu za njega

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 21

Iz dosade riješim Odd One Out sbc za obični gold pack i uleti ovaj smiješak 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 21

Ja nemam pojma kako su oni uspjeli sa patchem usrati suđenje još više nego što je bilo??? Prije se davalo kartone za apsolutno svaki tackle, a sada je upravo obrnuta situacija. Na centru te netko skrši sa obje noge s leđa i nema kartona? Zadnji igrač me ruši, samo žuti karton? Sad ogroman broj igrača samo uklizuje i neda ti igrati jer znaju da neće biti kažnjeni.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Vladitor kaže...

Iz dosade riješim Odd One Out sbc za obični gold pack i uleti ovaj smiješak 

Ja riješim današnji sbc i dobijem totw hradecky-a. SBC je untradeable pa mogu s njim guzicu obrisati ili pričakati ako bude bila potrebna kakva totw kartica za neki budući sbc.

Vidim u petak startaju s road to the final karticama. Znači opet ide pad marketa. Počeo sam prodavati skupe kartice dok još mogu na njima nešto zaraditi pa onda u petak vidjeti kako će se cijene kretati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 20:16 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 21

očajan je TOTW , već vidim sranja koja ću sutra dobiti.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...

Ja nemam pojma kako su oni uspjeli sa patchem usrati suđenje još više nego što je bilo??? Prije se davalo kartone za apsolutno svaki tackle, a sada je upravo obrnuta situacija. Na centru te netko skrši sa obje noge s leđa i nema kartona? Zadnji igrač me ruši, samo žuti karton? Sad ogroman broj igrača samo uklizuje i neda ti igrati jer znaju da neće biti kažnjeni.

A tek penali...

Sudilo mi je već treću tekmu penal za redom kakav se ni u košarci ne sudi faul. Znači apsolutno nikakve veze nema s ničim, al kreten mora dobit gol i amen. Skripta lvl 99. Uspio sam jedan dobit snimljen jer mi kreten nije prekinuo replay faula, znači lik puca, ja dotrčavam do njega, on pukne i opali mene nogom i penal??!!? Divota od igre. Sva sreća pa sam tak i tak ovaj vikend zauzet pa ću preskočit smeće od wl, dok eamoroni ne opizde još pokoji patch pa ne ujebu nešt novo. 

Specijalno mi ide na živce ovaj squad update svaki prokleti put kad se ulogiram u fut....

14 godina
neaktivan
FIFA 21

Eto da sam i ovo vidio... Div4 rivals i pojavi mi se ovaj lik. Nakon prvog poluvremena 1:1 sa mojih 65% lopte. U drugom lik povede 2:1 i ja uspijem ubrzo nakon izjednačit na 2:2. Zabijem za 3:2 i tip instant kvita ili čit upali ili koji drek jer sam dobio poruku da je forfeitao meč zbog premalog broja igrača što nisam do sad još vidio. Skill rating s tom ekipom mu je 1300 >_<

Srećom pisalo mi je win inače bi popizdio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 21

Upravo sam odigrao 3 tekme (na PC-u) i u svakoj mi se desi "lost connection to opponent" ali onaj sa " we will review outcome of the match..." i naravno kurčina računa se kao poraz a vodio sam u dvije i u jednoj gubio. Zna mi se to desiti jednom ali nikada ovako zaredom. Inače kad igram WL u prosjeku imam 5 disconnecta (lost connection to opponent nekad odmah na početku nekad kasnije) na 30 tekmi i neovisno o rezultatu računa se kao odigrana utakmica bez wina.

Jel se nekome to događa? I ne, nije mi crko net

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 23:14 (Ens).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ens kaže...

Upravo sam odigrao 3 tekme (na PC-u) i u svakoj mi se desi "lost connection to opponent" ali onaj sa " we will review outcome of the match..." i naravno kurčina računa se kao poraz a vodio sam u dvije i u jednoj gubio. Zna mi se to desiti jednom ali nikada ovako zaredom. Inače kad igram WL u prosjeku imam 5 disconnecta (lost connection to opponent nekad odmah na početku nekad kasnije) na 30 tekmi i neovisno o rezultatu računa se kao odigrana utakmica bez wina.

Jel se nekome to događa? I ne, nije mi crko net

U glavnom meniu van futa, pod online opcije makni kvacice na onaj data sharing(postavke privatnosti) i nece vise biti sranja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2020 23:53 (cicek).
14 godina
FIFA 21

Imate neki savjet za napad? Obranu mogu drzat al u napadu imam osjecaj da nikad ne iskoristim sanse. Trebam li nauciti skillove? Koje?

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
15 godina
Jack Black kaže...

Imate neki savjet za napad? Obranu mogu drzat al u napadu imam osjecaj da nikad ne iskoristim sanse. Trebam li nauciti skillove? Koje?

Ja ne koristim skill movese, ali nimalo. I ide me u napadu, kombiniram strpljivo i otvori se prostor. U Division 3 sam, bez ikakvih skill movesa. Doduše primam golova dosta ali mi napad nije problem. I to bez skupih igrača u napadu.

17 godina
neaktivan
MBuda kaže...

Eto da sam i ovo vidio... Div4 rivals i pojavi mi se ovaj lik. Nakon prvog poluvremena 1:1 sa mojih 65% lopte. U drugom lik povede 2:1 i ja uspijem ubrzo nakon izjednačit na 2:2. Zabijem za 3:2 i tip instant kvita ili čit upali ili koji drek jer sam dobio poruku da je forfeitao meč zbog premalog broja igrača što nisam do sad još vidio. Skill rating s tom ekipom mu je 1300 >_<

Bili su dvojica pa valjda nisi skuzio i jedan je quitao. :)

8 godina
MBuda kaže...

Random Van Aanholt.

15 godina
FIFA 21

Div 3 rank 1. Uzeo tradeable packove i dobio Pogbu i Joe Gomeza. Zajedno sa ostalim stvarčicama iz packova ide lagano to preko 350k zarade. Ajde da se i meni posrećilo s packovima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Prva ikona pala!! Hvala EA. Obozavam vas!!

2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Dode red pick, Benzema. Ono kad gledas u 90 rated karticu, mjesec dana od pocetka igre i nisi sretan :D. Vec imam Aguero, Firmino napad. Ne znam kaj bi sad. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&amp;page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
FIFA 21

Pozdrav ljudi , molim vas za pomoc ..

znaci nakon updatea na playstationu moj ms /latency se povecao sa urendih 20-30 , na 50- 60 .. dali je i vama ostalima tako ? Dali znate razloge zasto je do toga doslo ? 
nakon patcha igraa je postala neigriva , sporo , tromo itd. Bio sam u div 1 i gameplay od pocetka odlicno mi je klizio i hvalio sam kako su napokon , po meni rjesili najvevi problem , a to je spajanja na servere i pinga . I eto nakon mjesec i po dana opet ista prica . Update i dizanje ms na 50 60 . Naravno odigro sam 10 utakmica , dobio 1 izgubio 9 , ispao iz prve lige , i shvatio da nema smisla ovako igrat . Nemozes driblat , nekozes dodat , nemozes nista . Dok njegovi lete , ljepi im se kopta za nogu . Ja razumijem da je to sve radi ms-a , ali dali netko mi moze ibjasnit zasto ? Ako se ovako nastavi ja bries igru i to je to ..

zahvaljujem se unaprijed na odgovorima :) 

0 0 hvala 0
13 godina
Theo_hernadez kaže...

Pozdrav ljudi , molim vas za pomoc ..

znaci nakon updatea na playstationu moj ms /latency se povecao sa urendih 20-30 , na 50- 60 .. dali je i vama ostalima tako ? Dali znate razloge zasto je do toga doslo ? 
nakon patcha igraa je postala neigriva , sporo , tromo itd. Bio sam u div 1 i gameplay od pocetka odlicno mi je klizio i hvalio sam kako su napokon , po meni rjesili najvevi problem , a to je spajanja na servere i pinga . I eto nakon mjesec i po dana opet ista prica . Update i dizanje ms na 50 60 . Naravno odigro sam 10 utakmica , dobio 1 izgubio 9 , ispao iz prve lige , i shvatio da nema smisla ovako igrat . Nemozes driblat , nekozes dodat , nemozes nista . Dok njegovi lete , ljepi im se kopta za nogu . Ja razumijem da je to sve radi ms-a , ali dali netko mi moze ibjasnit zasto ? Ako se ovako nastavi ja bries igru i to je to ..

zahvaljujem se unaprijed na odgovorima :) 

Patch je sjebo igru totalno. Al' smo napokon dobili uvid u pravo stanje pinga. A ne onih laznih 15-20ms-a u jednom smjeru kaj smo stalno dobivali.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&amp;page=24
8 godina
FIFA 21

Jbt, pa jel itko u stanju procitati Patch Notes?

Zasto ti je ping odjednom duplo veci? Jer si do sada imao krivi prikaz pinga. Ping je vrijeme koje signalu treba da dode od tocke A (ti) do tocke B (EA serveri) i nazad do tocke A (ti). Do sada je EA prikazivao samo vrijeme signala od tocke A (ti) do tocke B(EA serveri) sto je krivi nacin prikazivanja brzine konekcije.

E sad, zasto sada imas od 40-60ms ping? Jer je to relativno normalan ping u slucaju da su serveri u njemackoj. Standardan ping na Battlefieldu, standardan ping u Overwatchu itd.

Da li se u toku patcha doista pogorsalo stanje servera? Mozda. Mozda i ne. Placebo ucinak je jebena stvar i jednom kada vidis da su brojevi skocili sa 15ms (kolko bi mozda trebalo do Ljubljane) na 40ms ce ti skoro garantirano, u igrici koja je vec poznata po totalnom sranju sto se tice delaya, uzrokovati dodatan placebo efekt gdje ces tvrditi je veza duplo sporija i katastrofa.

Sve samo zato sto se ne citaju Patch Notesi.

3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice