Kakvi levati ovi iz EA stavili sbc libertadores i sudamericana i makli nakon 20min ljudi spickali coinse bezveze haha.
Ko je bia pametan lipo je moga zaradit na brazilske i argentinske stopere, krila i golmane. 300k u dzepu za 20min
Kakvi levati ovi iz EA stavili sbc libertadores i sudamericana i makli nakon 20min ljudi spickali coinse bezveze haha.
Ko je bia pametan lipo je moga zaradit na brazilske i argentinske stopere, krila i golmane. 300k u dzepu za 20min
Mogo si zaradit ak' si spavo na marketu :D Ovako nisam ni stigo stavit svoje kaj sam imal.
ma od fife 20 , in game 4231 ,bekovi stay back ,oba cdm stay back/cover centar/cut passing line ,ST stay forward/get in behind
kupio sam De Jonga u zamjenu za Sissoka
sljedeći je na redu Kante i za njega ću skupljat ili ako me ne posere pa mi dropa
jopis ne kužim ,kak ti Militao može bit bolji od Carlosa u ovoj fifi?
u prošloj je bio ,ali u ovoj nikako po ničemu.
imao sam oba neko vrijeme i prvo što sam htio je promjeniti Militao iz obrane
A već sam ti pisao. Bolji mi je. MENI, mom stilu igre, tj mom neznanju, pošto ja nisam div1 skiller, ja igram 4/5. Carlos mi prebrzo gubi staminu, pogotovo ak upalim pressing, on crkne odmah, mada imam Manollasa uvijek za to na klupi, pretrom mi je u odnosu na Militaa i lošije mi se postavlja. Jebg, moje njubersko iskustvo. Imao sam Ramosa 15 tekmi loan i on mi je odličan jer mu je postavljanje i praćenje igre dok ga ne prebacim ekstra, i mislim da ću investirat lovu u njega, koliko god mrzim kupovat te skupe igrače, jer svake godine tak popušim milju dve coinsa do 12og mjeseca.
Mogo si zaradit ak' si spavo na marketu :D Ovako nisam ni stigo stavit svoje kaj sam imal.
Uvik se spava u 19h na marketu, dobar sbc = 200-500k haha
Kesa bila na Abrahamu i Netu
ostalo mi jos 50 kartica koje nemogu prodat jer niko vise nista ne kupuje hahah al zato ovi bad boysi rastu od jutros jebeno.
Nisam baš toliko zaradio, samo 50k coinsa jer više nisam imao tih kartica u klubu. No smiješno je da sam prodavao po 3k coinsa kartice koje ne vrijede 600 coinsa. No dobro. Bitno je naći se u 19h na marketu kada izlaze novi sbc i u tih prvih 15/20 minuta pobrati vrhnje.
Riješio sam si Taliscu maloprije. Svi živi ga hvale, i to većinom na ST poziciji a ne na cam-u, a pošto ionako uvijek imam 1 squad brazil only, dobro će doć i tamo i kao supersub umjesto benzeme kad se umori. Nisam ga još probao, sutra ću, večeras ove silvere i spavanac, ujutro arbajt.
Igram sad ove glupave silver objective, i naletim na točno onakvog lika kakve je skiledžija opisivao, igra sa silver ekipom, i to kompletna ekipa je silver iz PL, znači potrošilo se finih coinsa za složit to koliko vidim cijene, i još da cirkus bude veći, naš neki čoek. Al ono, sili skillove, dribla, rola, a igra sa silverima. Razvijanje igre i dodavanje neko smisleno, jok. Tak je i prošao. Kad je vidio moju ekipu vjerovatno se opalio smijat i rekao eaaaasy win
. A moji Congoanci trče u obrani ko afričke gazele
.
Ovo me sad počinje lagano živcirati. Likovi imaju crne ili tamnoplave stative, roza, pistacio ili crvene mreže. Ono, ujebu mi gol da ga ne mogu gledati. Zašto se dopušta da se mijenja grafika terena? Jebe mi se što stavljaju po tribinama ali nije ok mijenjati grafiku terena. Pogotovo kada dođe majstor pa to posloži u nešto kričavo. Što je sljedeće?
Ovo me sad počinje lagano živcirati. Likovi imaju crne ili tamnoplave stative, roza, pistacio ili crvene mreže. Ono, ujebu mi gol da ga ne mogu gledati. Zašto se dopušta da se mijenja grafika terena? Jebe mi se što stavljaju po tribinama ali nije ok mijenjati grafiku terena. Pogotovo kada dođe majstor pa to posloži u nešto kričavo. Što je sljedeće?
Jebeš stative, znaš gdje je gol otprilike pa pucaš.
Problem je kad majstor stavi loptu nekakve čudne boje koja se praktički ne vidi na terenu.
E to je umijeće, igrati s nevidljivom loptom.
Ima li netko ideju u sto da ulozim 110k coinsa koje trenutno imam? Prica se o nekim opakm SBC-evima na kojima se da zaraditi, pa mislio uzeti par Suareza, ili Handanovovica ili tako nesto. :)
Ako Jota ovaj tjedan ne dobije IF karticu onda mu je nikad neće dati. Lik igra dva tjedna odlično. Prvo je za repku zabio 2 gola i asistirao, potom je donio pobjedu Liverpoolu a ovaj vikend je opet svojim golom donio novu pobjedu Liverpoolu. Za kakva sve sranja daju IF kartice Jotu bi mogli nagraditi za kontinuitet koji pokazuje jer lik zabija svaki vikend. Naravno, svi imamo otw karticu pa će to malo teže ići.
Ima li netko ideju u sto da ulozim 110k coinsa koje trenutno imam? Prica se o nekim opakm SBC-evima na kojima se da zaraditi, pa mislio uzeti par Suareza, ili Handanovovica ili tako nesto. :)
Kad izbace taj SBC, očekujem da će cijene visokim karticama s kojima igrači ne igraju prilično narasti, tipa Kroos, Busquets itd.
No, opet je moguće da će EA nešto smisliti da zajebe market kao što to čine u zadnje vrijeme pa ovo uzmi s oprezom.
Ja ću vjerojatno sredinom mjeseca uzeti 2-3 takve kartice, tek toliko da mi ne bude žao ako im skoči cijena.
Nemoj fodders jos kupovati, icon sbc ce najvjerovatnije izac tek za black friday 27.11.
Kad izbace taj SBC, očekujem da će cijene visokim karticama s kojima igrači ne igraju prilično narasti, tipa Kroos, Busquets itd.
No, opet je moguće da će EA nešto smisliti da zajebe market kao što to čine u zadnje vrijeme pa ovo uzmi s oprezom.
Ja ću vjerojatno sredinom mjeseca uzeti 2-3 takve kartice, tek toliko da mi ne bude žao ako im skoči cijena.
Mislim da brdo ljudi sjedi na high rated karticama jer ih se doslovno ne isplati sad prodavat. Ja prvi imam hrpu 84 i 84+ kartica koje nedam za ove smijesne cijene koje su sad.
Mislim da brdo ljudi sjedi na high rated karticama jer ih se doslovno ne isplati sad prodavat. Ja prvi imam hrpu 84 i 84+ kartica koje nedam za ove smijesne cijene koje su sad.
Zato treba na vrijeme uzeti par jačih kartica prije Icon SBC-a dok idu za kikiriki.
Ja isto ne prodajem ništa, čuvam sve od 82 pa naviše.
Kad se brdo prelije na market bit će kartice još jeftinije. Znaš kako to ide...
Sve manje funkcionalnih opcija je u gameplayu pa moraju nesto da se ljudi zabavljaju. Sljedece fife cemo ih šišat i tetovirat, pazi kaj ti velim. :D dok dobis rare gold karticu irokeze umjesto shadowa. :D
Sanjam dan izlaska FUT-a u kojem nisu apsolutno svi igraci iz Prema overpowered. Jedino se dijele na jako OP, i "normalno" OP. Jebeni Ake, Tomori, Richarlison i ostali igraju kao prime Ikone.
Kakav jad dobijem u ova tri packa od marquee sbc. Smiješno. Nevjerojatno da nisam još dobio karticu koju mogu za nešto prodati.
Pozdrav, jel igra netko pro clubs? Ako imate solidnu ekipu da se pridružim. Paše mi igranje iza 22h, i ujutro od 10 do 14h...Mogu igrat bilo koju poziciju, pa i any ako treba :)
Pozdrav, jel igra netko pro clubs? Ako imate solidnu ekipu da se pridružim. Paše mi igranje iza 22h, i ujutro od 10 do 14h...Mogu igrat bilo koju poziciju, pa i any ako treba :)
Mi smo ti vise za drop back i quick counter. :D
Upravo sam izgubio od lika koji se "brani" na način da uklizuje mojim igračima bez lopte u kontrama i igra mu to dozvoljava bez kazne. Lik je po pravilima nogometne igre trebao završiti sa 5 crvenih kartona, a dobio je niti jedan. Znači uklizuje apsolutno svakom igraču bez lopte i to prolazi. Dok meni igra daje kartone svaki put kad pritisnem tackle na igraču sa loptom. J*bem im ja kanadskog boga ako ovo ima smisla.
Ma ekipa šta se živcirate, uđite u pro clubs i uživajte. Ako će biti zainteresiranih, napravit ću klub... Solidan sam igrač fife, nisam truba, pa ako ima zainteresiranih neka se jave. 🤙🏻
Ma ekipa šta se živcirate, uđite u pro clubs i uživajte. Ako će biti zainteresiranih, napravit ću klub... Solidan sam igrač fife, nisam truba, pa ako ima zainteresiranih neka se jave. 🤙🏻
Mi smo ovdje FUT manijaci i osim FUT-a ništa nam nema smisla u fifi. Jebeš mod koji nema otvaranje packova i stalno plakanje kako nema ništa u njima. Isto tako je s gameplayom. Ne igramo da bi uživali već da bi patili ko Isus na križu. To je draž koju je teško opisati.
Razmisljam da downgrade-am sa Ramosa na Lengleta kako bih oslobodio coinse za Mendyja. Drugi stoper je Varane. Nekako razmisljam da su svi statsi osim Pace-a podlozni promijenjivom gameplayu. A Mendy je bar jako brz, pa bar nesto. :)
Razmisljam da downgrade-am sa Ramosa na Lengleta kako bih oslobodio coinse za Mendyja. Drugi stoper je Varane. Nekako razmisljam da su svi statsi osim Pace-a podlozni promijenjivom gameplayu. A Mendy je bar jako brz, pa bar nesto. :)
mozes jer je Lenglet odlican ,a Mendy je mislim najbolji bocni igrac
Upalim fut friendlies. Ping 66ms. Dakle, to je to.
Upalim fut friendlies. Ping 66ms. Dakle, to je to.
To ste jučer imali patch - mali mi rekao, on je na PS4.
Vjerojatno je to patch koji smo mi dobili prije par dana.
Znam da je prije pisalo samo pola pinga, ali prije tog patcha ja lag i trzanje skoro pa nisam imao.
Od tog patcha je počeo šou program.