FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.043.658
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
offline
Re: FIFA 20
Da ne pomisli neko da sam juce uzeo dzojstik u ruke... Daleko od toga da sam profesionalac, sa sam uopste priblizno dobar igrac. Neki donji prosjek. Ali citav zivot igram igrice, znam dakle o cemu pricam, nisam ni neko ko je prvi put sjeo za volan pa ne zna gdje je mjenjac, gdje rucna... Sto se Fife tice, ovo je vise nego smijesno. Pele i Eusebio u napadu, ne mogu da se sastave sa loptom. Pretrcavaju me igraci sa rejtingom od 78... Ne jednom, vec konstatno dva zadnja dana. Izbacim Pelea pred golmana, ide sam sa 10 metara prednosti, dajem for, ovaj sa 78 me prestize, zguzva Pelea kao papir, pregazi ga, samelje... Odbrana suplja na sve strane, kroz tri igraca prolazi protivnik, odbija se lopta od moje igrace, njegovog, krovna konstrukcija, precka, ekonom tima, i on ostane 1na1 sa golmanom. Golovi sa 30 metara... Par puta prestajao da igram, obrisem ekipu, ali prodje neko vrijeme, zaboravi covjek frustracije, pa uzme opet da igra. I ono opet isto. Sinoc obrisem sve, sjednem i razmislim: Manja mi je steta slomiti cd za koji sam dao 60€, i da znam da sam zavrsio sa smecem, nego zivotom placati ovo. Pa svako vece koje mi upropasti, predstavlja vrijeme koje se ne moze nicim ni vratiti ni platiti. Jedini resurs na ovoj planeti koga nemamo dovoljno, koji se ne obnavlja. To je moja racunica, sad svako ima svoju. Zahvaljujem se svima na odgovorima, puno srece, dobri mi ostajte.
12 godina
offline
Re: FIFA 20
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
13Lemi13 kaže...
Cesto imam problema jer mi igraci u odbrani nisu dovoljno agresivni, protivnik se prosto seta, bez problema prima loptu, dodaje... Neki savjet sta uraditi, u podesavanjima taktike, da igraci krenu u presjecanje lopte, da to bude agresivnije u odbrani, a da sa druge strane ne ostane rupa kroz koju svaka lopta otvara 1na1 sa mojim golmanom?

Update: Ne treba savjet... Slomio CD, bacio govna u smece. Nikad vise.

 Pa nece ti igraci sami cuvat gol jbt. Imas desni stick, promijeni na vrijeme na igraca sa kojim zatvaras prostor i tako saltas. Kolko god je igra u kurcu i ponekad ti odmaze 150%, ovo je 200% do tebe. 

 I onda ti lopta prode kroz noge  i kriviti sebe za to je totalni debilizam. Isto kako je i naivno nakon tekme sebe lupati u prsa kako si dobro odigrao. Isto kako je i zabluda vjerovati da je napadac los jer je u 1v1 sansi pogodio stativu. Sve vam je to na fifi relevantno ko horoskop, vjerujes onome sto oces a najbolje se drzat sto dalje od sveg.

 Ajmo ovako. Necemo ic u krajnost. Vidim da se dosta novih ovdje pridruzilo i ima probleme u obrani. Svi spominju isto. Igraci nisu dovoljno agresivni. Jesmo i mi imali u pocetku dosta problema sa obranom? Jesmo. Kad ti igra dopusti da koristis desni stick kak treba i pametno zatvaras prostor. Tesko da ce itko proc. Pogotovo ako ne otvaras prostor bzvz. Tehnicki je dosta tesko odigrat manual obranu. Zato se velika vecina igraca oslanja na drop back i trckaranje sa STom ili CAMom od igraca do igraca. Zgusnes obranu i ganjas loptu. To je meta.

 

Trenutno sam na 3-0, al ovo nije igrivo. Napad mi je POTM Sane, FUTB Hazard, POTM WBY i POTM B. Silva. Dribling statsi probijaju sve normalne zahtjeve. Al su svi ko Gattuso. Nezgrapni, jadni... Ja fake shot, on u tribine. Ja pas, on stane. Ja bicikl, on nastavi ravno. Ja step over, ovaj ode u aut.

Ovo je fakat sramotno. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
4 godine
protjeran
offline
FIFA 20

Bar neka utjeha za danas. Osvojio sam turnir u grupi, u finalu tukao lika koji je osvajao turnire i uzima eure po Srbiji. On i brat su najjači srpski igrači nakon brstimira, nedavno ga je brstimir jedva dobio u finalu najjačeg srpskog turnira https://rur.rs/2019/12/10/brstimir-je-pobednik-fifa20-turnira-na-games-conu/

 

U drugoj utakmici je izvukao remi u 91. minuti, u trećoj primio gol za pobjedu u 93., a u četvrtoj je predao u 50. minuti.

 

 
4 0 hvala 0
12 godina
offline
FIFA 20

I dalje nije igrivo. Prestrasno jbt. Ovaj me je najebo da sjedim ko mutav, jer je on butthurtan pa mora sve pauze iskoristit i gledat do kraja. Meda cijelu tekmu nije napravil, al bitno da on pizdi. Sad zamisli, lik tisce 3 pauze u 90+2, da te izbaci igra van... On dobije win jer je toksicno smece. Genijalno.

 

Gattuso odradio lob, 45/45 dodavanna, 29/30 driblinga i 1/1 tackling. Sve pod gameplayom koda igram sa bronzama. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
online
FIFA 20
Skupio 10 swap kartica. Ne znam da li još skupiti 3 pa uzeti Maldinija ili zaigrati rulet pa obrisati smeće koje dobijem? Nekako sam za ovo drugo jer mi je više manje svejedno a i znatiželja me gura da probam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Re: FIFA 20
movie kaže...
Skupio 10 swap kartica. Ne znam da li još skupiti 3 pa uzeti Maldinija ili zaigrati rulet pa obrisati smeće koje dobijem? Nekako sam za ovo drugo jer mi je više manje svejedno a i znatiželja me gura da probam.

 Maldinia nećeš moći otključat prije sljedeće sezone. Još dok zaradiš koji token što ti fali, računaj da je to kraj ovog ili početak sljedećeg mjeseca. Bolje uzet icon pack jer i ako bude neki fail od igrača, opet možeš sljedeće sezone otključat nešto do maks 15 tokena. Svakako početkom sljedećeg mjeseca ide TOTS.

8 godina
offline
FIFA 20

Ja juce poklonio fifu, imam 1,2 milona koinsa ako je neko zainteresovan da bi kupio neka se javi, platforma xbox. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2020 19:42 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
FIFA 20

Točno ovo što cicek kaže. Onako kako faking igra odluči tako će bit i amen. Jučer igram protiv retarda kojem je jedino šta valja i da je iznad 82 u ekipi je 83 rashford... Nema šta liku nije ušlo, otkud i kako, to nisu istine.  I još napravi dva penala, ne da mi se ni uploadat od muke jer sam obrisao video, znači uklizavanje s leđa na nogu mom igraču, koji ne pada, ali posrne 2 koraka i onda padne, lopta naravno u mom posjedu jer sam je gurnuo u lagani for i nije je taknuo obrambeni ide u gol aut, ništa. I tako dvaput.

A maloprije igram protiv lika kad sam vidio tim, bleno sam, potm yedder, messi, 88 osimhen, essien, if varane, reko jebo sam ježa, još account 2016a. Laganih 3-0 u 60oj za mene. Sve što sam zamislio prošlo je. I onda se okrene voda na njegov mlin, blokiram 2 udarca, obadva se odbijaju meni u gol jer se moj superduper retardstegen odlučio odmorit malo, ipak vodimo 3-0. Sreća pa je sranje igre stalo nakon 3-2 pa je tak i ostalo, jer je onda opet mene sralo, samo nije htjela u gol, autoblokovi su čudo, ne znam samo kako meni ne rade ama baš nikad....

 

Nego, ovaj sbc Sarr je čudo po statsima koliko vidim, jeben u obrani, jeben u skoku, brz. Vidim da će moj Varane na market, a Rio nakon 1200 tekmi na klupu (još ću promislit danas dal Rio ili Koeman, ali nekak mi je logičnije Rio jer Koeman mi je na cca 80% iskorištenih slobodnjaka).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
FIFA 20

koga kupit? prodao sam sokratesa i ostao na firminu 87 ,sad gledam prodat još njega pa na scream firmina ili jedan od ove trojice onda netrebam prodavat

 

 

0 Bruno fernandes 88
2 kdb 93
0 ss mahrez
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
FIFA 20

Sad opet čiteraj. 

Spajam se u lobby, lik čeka, ne stišće continue. Nakon 20 sec spaja se guest na njegovu stranu, ulazimo u igru, lik nema kursora, tj ne igra on nego komp cijelu tekmu. Kad je vidio da ne može tako zabit gola, kvita na poluvremenu. Mislim ono, wtf više sa kojekakvim smećima i hackovima u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
offline
FIFA 20

Ja igram prvu vikend ligu, napokon sam nabrijo najstarijeg sina da mi "pomogne" jer 30 online tekmi mi je previse. Skor 5 od 11. Ja sam igrao 6, pobjedio 4. Zadovoljan.

E sad, primjetio sam par situacija koje me prcaju.

1. Kad igram sa protivnikom koji je losiji i kojeg lagano povedem igraci mi pocinju grijesiti u pasovima u kriticnim zonama, 20-30 metara od mog gola, pa umjesto da rutinirano zavrsim pusu mi za vrat jer neke sanse i iskoriste. Ne bih rekao da je to zbog neke moje panike pa neznam ima li lijeka?!

2. Nakon sto zabijem, sljedeci protivnikov napad je panika. Koristite li kakvu brzinsku taktiku za te situacije?

3. Svaku tekmu mi je po jedan gol ponisten radi milimetarskog zaledja, i to kad prebrojim protivnika i umiruci u lepoti mu se izdodajem u gol. Imam napadacke slidere visoko postavljene, da li da ih smanjim (8/10)?

4. U jednom porazu me magicni patuljak rastavio na proste faktore, neumoljiv je. Obzirom da imam 2,3 miljona, isplati li se uloziti u vrtnog patuljka (imama la liga tim i na toj poziciji vristeceg Navasa sa kojim sam inace zadovoljan).

 

igram izmjenicno sa dva tima: La liga (TerS - vristeci Tripp, vristeca Shakira, Varane, Mendy - bozicni Vidal, bozicni Lukica - Cordoba 85, Odegaard 87, Navas - Suki 91) i Premier plus (DeHea - Mbabu,  Nesta 88, Sanchez 88, Pereirra 87 - Kova vlastite srece, Essien 90 - Tross 87, Andrea 88, B. Silva 91 - Keane 90). Kakve sugestije za pojacanja? Di sam tanak?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2020 22:52 (shtifke).
 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
FIFA 20

HAHAHAHHA odigram sad malo wl da ne propadnu pointsi i nakon dva gola glavom igra se chrasha. Koje panjine rade to smece ja ne vjerujem. :D Imam 2 poraza u wl iz tekmi u kojima sam zabio dva gola glavom. Kad bi zabio drugi igra bi se chrashala. :D Competetive play AAA igrre od 60+ eura. Kako? Kako pobogu ne postoji nekva organizacija koja pise kazne za takvo smece. Pa ovo je isto ko da kupis uticnjicu i drma te struja jer uzemljenje ne radi i kad ih zoves da imaju problem oni ti vele da tvoja struja doma ne valja. Ta igra nije smece jer smece mozes reciklirat, ta igra je nesto na novom levelu.

 
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: FIFA 20
shtifke kaže...

Ja igram prvu vikend ligu, napokon sam nabrijo najstarijeg sina da mi "pomogne" jer 30 online tekmi mi je previse. Skor 5 od 11. Ja sam igrao 6, pobjedio 4. Zadovoljan.

E sad, primjetio sam par situacija koje me prcaju.

1. Kad igram sa protivnikom koji je losiji i kojeg lagano povedem igraci mi pocinju grijesiti u pasovima u kriticnim zonama, 20-30 metara od mog gola, pa umjesto da rutinirano zavrsim pusu mi za vrat jer neke sanse i iskoriste. Ne bih rekao da je to zbog neke moje panike pa neznam ima li lijeka?!

2. Nakon sto zabijem, sljedeci protivnikov napad je panika. Koristite li kakvu brzinsku taktiku za te situacije?

3. Svaku tekmu mi je po jedan gol ponisten radi milimetarskog zaledja, i to kad prebrojim protivnika i umiruci u lepoti mu se izdodajem u gol. Imam napadacke slidere visoko postavljene, da li da ih smanjim (8/10)?

4. U jednom porazu me magicni patuljak rastavio na proste faktore, neumoljiv je. Obzirom da imam 2,3 miljona, isplati li se uloziti u vrtnog patuljka (imama la liga tim i na toj poziciji vristeceg Navasa sa kojim sam inace zadovoljan).

 

igram izmjenicno sa dva tima: La liga (TerS - vristeci Tripp, vristeca Shakira, Varane, Mendy - bozicni Vidal, bozicni Lukica - Cordoba 85, Odegaard 87, Navas - Suki 91) i Premier plus (DeHea - Mbabu,  Nesta 88, Sanchez 88, Pereirra 87 - Kova vlastite srece, Essien 90 - Tross 87, Andrea 88, B. Silva 91 - Keane 90). Kakve sugestije za pojacanja? Di sam tanak?

 To ti je fifa, pravila nema, sve je sreca. A kad se javis EA supp kazu ti ko jelena rozga pred 15godina, oprosti mala. :D

15 godina
online
FIFA 20
Otvorio pack i kada sam vidio englesku zastavu mrak mi pao na oči. Odmah sam pomislio na campbella ili moorea a molim se da je bar Lineker. Kad ono CB, strahovi se ostvaruju. No pojavi se Ferdinand. Ok je, jedino je problem kaj mi ne treba. Nadamo sam se nekom solidnom ST ili CM. Ovako nisam dobio ništa što bi mi pojačalo momčad je treba mi jedan ST i CM. Svejedno mi tko mi je na CB, Akanji, boateng ili ferdinand.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
FIFA 20

Imam ponovo pitanje na koje mi još nitko nije odgovorio, a ea chat pogotovo, oni se specijalno prave debili.

Kako pobogu neko sa accauntom od jan/feb/mar 2020 može imat igrače iz sbcova od 10.,11.,12. mjeseca, koji su imali rok od samo par dana za složit?

Vrlo često mi se to događa. I to ono, igrači iz headliners, futmas, itd sbc-ova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: FIFA 20
cicek kaže...

 Kad bi zabio drugi igra bi se chrashala. 

Čekaj malo, koji kurac???!!!

Ja sam večeras igrao i kad sam zabio gol glavom za 2-0 igra mi pukla potpuno na desktopu završio bez ikakve poruke.

Mislio sam da je lik čiter pa da me on izbacio van, ali ako se i tebi to dogodilo onda je nešto do njih?

[19xx] 4ntraks
12 godina
offline
Re: FIFA 20
shtifke kaže...

Ja igram prvu vikend ligu, napokon sam nabrijo najstarijeg sina da mi "pomogne" jer 30 online tekmi mi je previse. Skor 5 od 11. Ja sam igrao 6, pobjedio 4. Zadovoljan.

E sad, primjetio sam par situacija koje me prcaju.

1. Kad igram sa protivnikom koji je losiji i kojeg lagano povedem igraci mi pocinju grijesiti u pasovima u kriticnim zonama, 20-30 metara od mog gola, pa umjesto da rutinirano zavrsim pusu mi za vrat jer neke sanse i iskoriste. Ne bih rekao da je to zbog neke moje panike pa neznam ima li lijeka?!

2. Nakon sto zabijem, sljedeci protivnikov napad je panika. Koristite li kakvu brzinsku taktiku za te situacije?

3. Svaku tekmu mi je po jedan gol ponisten radi milimetarskog zaledja, i to kad prebrojim protivnika i umiruci u lepoti mu se izdodajem u gol. Imam napadacke slidere visoko postavljene, da li da ih smanjim (8/10)?

4. U jednom porazu me magicni patuljak rastavio na proste faktore, neumoljiv je. Obzirom da imam 2,3 miljona, isplati li se uloziti u vrtnog patuljka (imama la liga tim i na toj poziciji vristeceg Navasa sa kojim sam inace zadovoljan).

 

igram izmjenicno sa dva tima: La liga (TerS - vristeci Tripp, vristeca Shakira, Varane, Mendy - bozicni Vidal, bozicni Lukica - Cordoba 85, Odegaard 87, Navas - Suki 91) i Premier plus (DeHea - Mbabu,  Nesta 88, Sanchez 88, Pereirra 87 - Kova vlastite srece, Essien 90 - Tross 87, Andrea 88, B. Silva 91 - Keane 90). Kakve sugestije za pojacanja? Di sam tanak?

 Nema pravila. Ja sam na 6/1 skor. Poraz je doso na nacin da sam 89min vodio tekmu. Popio gol u 90min. Usli u produzetke, zabijem za 2-1 i nakon toga nisam mogao gol dat. Hazard mi u zadnjih 10 tekmi ima 15 golova, no sad je izgadal stative ko nikad. 118min. Korner iz njegovog konstantnog guranja na Traorea i Kenta. Ocistim korner, lopta pada nazad k njemu na oko 18m. On dodaje unutra, ja presjecem pas i drzim krug da ispucam. Moj igrac, ne da nije ispuco loptu, nego je doslovno dodao njegovom traoreu u noge na 15m od mog gola. Ovaj iz okreta si gura savrsenu loptu u for, tocno onakvu da moj CB ne moze do nje a TS je kratak za prst. Zabija za 2-2. Penali. 

Vodim i te jebene penale. Bacim se, pogodim stranu, TS ju gura u gol. Tako dva puta. Od svih sposobnih igraca za pucat. Meni pucaju Gattuso i Kante 4 i 5 penal. Uzas, Izgubim u devetoj seriji. 

 

Tekma nakon ove. Gubim 2-1. Izjednacim. Ne mogu gol dat. Produzeci. Bam! 5-2. Gotova tekma. Hazard prebio. 

 

To je ono kaj igra nema. Igra nema skill gap. Mozes se ti jebat stari moj kad u jednom trenu igras protiv igre, protivnika i konekcije... a u drugom trenu te samo konekcija jebe. Ne znam jeste primjetili, al najgore kaj ti se u tekmi moze dogodit je da protivnik dobije crveni karton. Onda ovi lete jbt.

 

EDIT: Gol postignut nakon CROSSA autmatski rusi igru. Na svim platformama. Zato sam danas popizdio kad mu je lik u prvoj tekmi WL krenuo nabacivat u 16m. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2020 23:56 (SimeKZ).
15 godina
neaktivan
offline
Re: FIFA 20
Skilledžija kaže...
cicek kaže...

 Kad bi zabio drugi igra bi se chrashala. 

Čekaj malo, koji kurac???!!!

Ja sam večeras igrao i kad sam zabio gol glavom za 2-0 igra mi pukla potpuno na desktopu završio bez ikakve poruke.

Mislio sam da je lik čiter pa da me on izbacio van, ali ako se i tebi to dogodilo onda je nešto do njih?

 Nene to ti je kanadski materpiece :D

15 godina
neaktivan
offline
FIFA 20

Htio sam napisati malo duzi post o fifi. Nakon 5. retka sam odustao jer treba na necemu stat. I tu je kraj. Otisao sam u igru quicksell sve igrace, kako one tradable tako one untradable. Ostatak coinsa spizdio na prvih 10 igraca na marketu na buy now i otvorio pakete za ostalo s quick sell.

 

Da zakljucim ovu igru za kraj. Znam kako je to biti los u igri. Igram pubg i jebeno sam los. Ustvari jebeno sam los bio, sad sam samo los. Imam pubg skoro pak godinu dana i ja sam uvijek izvlacio deblji kraj iz otvorene pucnjave. I sad logicno je reci igra je smece, bla bla. Ali ja sam znao da ja u pucanju nemam prakse uopce jer sam se godinu dana lootao po fakin mapama i izbjegavao pucanje, jer eto uvijek bi izvukao deblji kraj. I sad krivio sam slusalice(ove koje imam nisu top, nisu bome ni smece), pa sam krivio mis(imao sam logitech g9 koji mi se zastopao od prasine jer mis je zakon i koristim ga od 8. razreda, jebiga sad imam neki logitech koji nije g9), krivio sam i monitor cak dok nisam kupio novi 144hz 1ms i ostale pizdarije. I tu sam ja napustio pubg na nekih 3mj. Sve stoji da sam se kasnije prikljucio igri i da ostali igraju duze, ali ja sam igrao cod od kad znam za sebe. Jest da cod nije isto jer nema takav recoil, bulletdrop i ostalo. I krenem ja razmisljat racionalno. Trazit greske u sebi(vidli ste i sami kolko sam se jašio s portovima i ostalim oko fife). Krenem od zvuka, jebem se s tim(spatial sound ostale finese). Ja i dalje los. Mouse sensitivity, ajde malo bolji, nista znacajno. I tad ja skuzim pa idiote pa ti nemas ni 10 min iskustva u pucanju(jer bi odmah poginuo na prvih par metaka). I krenuo ja igrat namjerno tako da se pucam od pocetka(losa taktika al treba skupit prakse). Zaboravio sam spomenuti da jedan frend s kojim igram, a vecinom igramo samo skupa je imao isti problem ko i ja. I tako mi krenuli zajedno da naucimo pucat. I gle vraga, nakon 2-3h mi se naucili pucat. Okej jebe nas malo daljina al to ni bitno vise. Mi dobili taj chicken dinner za 3h vjezbe. Istina da nismo odigrali neki wow gameplay ali mi nismo vise bili hodajuce mete. I da skratim pricu koja se vec oduzila... U toj igri ocito postoji skill gap.

E sad idemo na fifu.

Igras ti fino fifu i znas driblinge finte i ostale pizdarije. I ti s svim tim dođes u 1v1 sansu s igracem(napadacem) koji ima 90+ finishing i pogodis stativu. Okej bilo je 10% sanse za to sve ok jebiga lopta je okrigla. Ali ovaj lik zabije gol u prvi kut iz mrtvog kuta, slabijom nogom 3* WF igracem. I opet gledas i velis ajde jebiga peh. Sto je sasvim lako moguce i nije toliko nevjerojatno. I ides ti opet u napad i prejases sve prepreke i dodes s neymarom u sansu 1m unutar 16m i tad ti uleti lik u blok. Okej i to je moguce. Stvarno dobro igra ovaj lik. AL kako je tako blokirao? Koja je to animacija? Koji je to gumb da tako izgleda blok? Al opet nogomet je to... Onda igras dalje. Nemora bit da opet popusis gol iz neke situacije na kojoj izgleda da si sve dobro odigrao ali tvoj branic jednostavno nije pomaknuo nogu tih 2cm da presjece. I tad ti opet izgradis napad, i dođes u situaciju oni savrsenu... Ljevak, unutar 16m, okrenut prema sjeveru(kužite me ne?), nikog ispred njega samo golman i gol... i tad pritisnes finese jer taj igrac ima 90curve i finese shoot trait... i tad on pukne skoro pa po sredini gola.... I tad se ti pitas. Pa sto sam pobogu tu zajebo? I tad se namece pitanje. Koliko je zapravo tesko zabiti gol u fifi? Ajmo i to razraditi... Imas 3 opcije. Gore, dole i sredina. Naravno i punis ovah shoot bar. Pa zar je stvarno takva umjetnost na fifi pogoditi okvir gola kad imas više od 90 posto sanse da zabijes gol?(po statsima govorim... naravno kad su finishing i composure zadovoljavajuci) I onda razmisljas i razmisljas. U nekom trenutku se mora postaviti pitanje. Kako u igri u kojoj imas zakon brojeva iz dvije identicne situacije, identicnih uvjeta dobijes dva razlicita ishoda. I radis taktike koje u nekom momentu rade u drugom ne a opet isti su uvjeti. I tad zakljucis da tebe tu neko jebe. I tad zakljucis da je to sve jedna parada pijanstva i kica, kako bi rekel balasevic. I kad odes malo dalje i skuzis da je to sve jedan jebeno dobar marketing, jer mi je u opisu radnog mjesta nesto slicno... 

I tad skuzis da u svakoj igri koju si igrao je 2 i 2 bilo 4, dok u fifi 2 i 2 su nekad 4, a nekad i 22. I tad ti je sve jasno i vise nemas volje igrat ni veselit se dobrom igracu is packa ili lijepom golu koji mozda i nekad u nekoj situaciji izgleda zaslužen, barem na prvu.

Eto ja olaksao dusu i skinuo flaster.

 
6 0 hvala 2
15 godina
offline
FIFA 20

 

To je to. I sad nek ja budem idiot i igram dalje ovo smeće. Kraj utakmice, cijelu tekmu ga seru odbijanci, ja krvarim iz očiju za svoje golove, i onda popijem jebeni gličgol. S.M.E.Ć.E.

 

9, DEVET utakmica za redom mi jebena igra ne dopušta pobijedit. Koliko god ja zabio i kako god se ja namučio vodit 2,3,4 gola razlike, igra će stvorit 11, JEDANAEST odbijanac je rekord upravo, kretenu da zabije gol više. Ne fali mi puno da obrišem sve ko cicek i mirno spavam. Proklet dan kad sam zaigrao ovo smeće i navukao se. 27 godina igram igre na pcu i nikad se nisam ovoliko naživcirao i nikad nijedna igra nije ovoliko i naočigled krala i pravila majmuna od igrača.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2020 4:24 (jopis).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
offline
FIFA 20

Moroni prokleti. Obrisali su mi postove 10x, pišem još 100x.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
FIFA 20

HAHAHAHAHAHA ovo sa golom iz crossa je najbolja stvar koju su napravili u ovoj igri HAHAHAAHAHAHAH

Pa ja ću se ubit, kakva hrpa degenerika radi ovu igru bokte.

Ja mislio čiter, ustvari mislim za gro protivnika da varaju, a ustvari ljudi igraju korektno, a varanje za njih odrađuje EA.

 

Jučer sam opet puk'o ko kokica i srozao se u 8. diviziju.

Rješavao sam golove s Francuzima i tu me igra počela tako jako prcat da sam u prvim minutama, nakon bilo kakve situacije koja mi se nije svidjela samo pauzirao i predao lagano.

Najzanimljivije od svega je da pritovnici u 6. diviziji iz koje sam ispao su isti kao oni u 7., a bogami i u 8. diviziji.

Po onome kako je većina njih igrala, rekao bih da su iz 3-4. divizije, a ne 8, a onda s druge strane si mislim, ako netko igra 3. diviziju, pa nije valjda toliko loš da mora pasti u 8. da bi riješio glupi zadatak, ako ga uopće rješava.

Ova gornja rečenica je bila više sarkazam nego istina jer svi do jednog nemaju pojma o igri, ali EA ih je toliko gurao da je sve što su radili izgledalo dobro, dapače, odlično.

Iste stvari su mi se događale o kojima su kolege gore pisale... ja se naštimavam na 5m, pazim na nogu, pazim na vjetar u pičku materinu, gledam mjesta gdje je trava bolje pokošena, da nema rupa, opalim, a lopta ili u golmana ili u tri pičke materine, a nebrojeno puta i u blok jer kad god bih prišao 16m oko mog igrača bi se skupio roj protivničkih.

Dok s druge strane, protivnici su igrali dodavanja iz prve, peta, ovako-onako, kurcem, kako god da su dodavali loptu to je bilo fenomenalno dodavanje, a golovi, to ne moram ni spominjati.

Ako se nije odbilo od bloka, onda su to bili fenomenalni šutevi iz mrtvih kuteva sa slabijom nogom, ter Stegen je samo očima pratio lopte, nije mu se jučer dalo bacat da ne zaprlja dres.

 

Sad baš idem probat ponovno igrat i 99% sam siguran da ću ih tako mlatit danas da to nije istina.

Toliko ću biti dobar da ću u jednom trenutku pomisliti kako bi bilo dobro da se prijavim na neki turnir i uzmem nagradu.

Majku im jebem lažljivu i pokvarenu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
offline
FIFA 20

napravio sam Sarra jer je odličan što se tiče ocjena i ingame djeluje jako dobro ,probao sam ga par tekmi, evo čak i u odnosu sa Sanchezuom i VVD bolji je od obojice po statsima

sudeći prema stranica koje pratim svi ga preporučuju napraviti ,a meni paše jer je francuz ,a njih imam hrpu,

a i ovaj fut birthday ih je pun 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
FIFA 20

Ja sam sinoć izgubio 9 tekmi wl za redom. Što predao čim igra krene srat, što izgubio pošteno jer sam igrao do kraja ako lik ne sere pauzama i vidim da igra fer. I ove fore o ELO-u i slično kod mene ne pale. Ja kad pobjeđujem, nakon 2-3 za redom počnem dobijat takve debile i jadne timove da mi je smiješno. A što više gubim, to jače timove dobijem. Kod mene sve naopako -.-

Ali da može smeće toliko jebat u mozak, to ne vjerujem. Jučer na jednoj tekmi, u jednom napadu, 7 autoblokova mi kretenska igra odradi. SEDAM šuteva. Dok nije naletio Oršić i opizdio je koliko god je mogao od prečku, udarila je još u pod pa u prečku i onda tek u gol. Nevjerovatno koliko je smeće smećavo. I samo i isključivo meta igrači mogu igrat, b.yedder 83 je bog isto ko i bilo koja verzija, zgličano smeće od prve do zadnje verzije te kartice. Mbappe je kita labudova za ovog smećara malog. 

I dalje me fascinira kako neki ljudi mogu pobijedit, jer kad igra naumi da pušiš, pušit ćeš, nema te sile, skilla ni tima koji će pobijedit. Ja jučer stižem 3-0, dođem na 4-3, i onda kreće party. Toliko dugo nisam mogao dodat loptu prvom do sebe dok nisam popušio dva gola. Onda opet sve normalno, a pet minuta do kraja. Odigram 2 dobre akcije, dva puta me lik ruši s leđa u 16m, penala ni p. Kreće njegova kontra jer naravno smeće igra drop back sa 11 igrača u 16, i lik gura loptu ispred mene u for svom igraču koji je cca 5 metara u ofsajdu, ofsajd jok. I tako 2 tekme za redom. Pa kak da više igram jebote led krvavi kad me krade. I onda snimim takva sranja, objavim onim kretenima na forum, na twitter, na fejs, oni brišu. Onda im jebem mamu, pa opet brišu. Pa opet lijepo, no nema boga, kak ćeš pljuvat po njihovoj zlatnoj koki i moronima koji im daju pare za to  smeće

Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
offline
Re: FIFA 20
Igra je loše napravljena i to stoji. Ali opet vi bar možete odigrat najbolje što se može. Što se obrane tiče evo par savjeta što sam ja uočio, pa ako sam nešto krivo reko slobodno me ispravite. Treba se usredotočit na uzimanje i precjesanje lopti (kod taklinga, uklizivanja, građenja pokušat bit što točniji, a dodavanje lopte u fifi je sporo i to se može iskoristiti) a kod šuta blokirat u smjeru gdje misliš da će ići šut a ne stati u blok. Dakle, nažalost ne možete igrati obranu ko u stvarnosti stati u blok i limitirat protivnika da iz što težih situacija traži gol. I pritom, pokušajte koristiti sve tipke i ovisno o situaciji reagirat. Razlog je to što napad ima preveliku prednost. Em ne stignete prebacit igrača, em vam igrač proklizi kroz tijelo, em što prođe često šut do gola iako ste cm do njega, em se blokiran udarac u pravilu odbija vašem protivniku, em je napadač puno brži i stabilniji u kretanju od obrambenog. Dakle, jedino što možete je pokušat predvidjet šta će napraviti vaš protivnik i tako reagirat. I ako primite gol(ove) ne živcirat se, treba bit svjestan da igra traži djetinjastu atraktivnost i da se u pravilu igra na gol više.
 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: FIFA 20
Boki992 kaže...
Igra je loše napravljena i to stoji. Ali opet vi bar možete odigrat najbolje što se može. Što se obrane tiče evo par savjeta što sam ja uočio, pa ako sam nešto krivo reko slobodno me ispravite. Treba se usredotočit na uzimanje i precjesanje lopti (kod taklinga, uklizivanja, građenja pokušat bit što točniji, a dodavanje lopte u fifi je sporo i to se može iskoristiti) a kod šuta blokirat u smjeru gdje misliš da će ići šut a ne stati u blok. Dakle, nažalost ne možete igrati obranu ko u stvarnosti stati u blok i limitirat protivnika da iz što težih situacija traži gol. I pritom, pokušajte koristiti sve tipke i ovisno o situaciji reagirat. Razlog je to što napad ima preveliku prednost. Em ne stignete prebacit igrača, em vam igrač proklizi kroz tijelo, em što prođe često šut do gola iako ste cm do njega, em se blokiran udarac u pravilu odbija vašem protivniku, em je napadač puno brži i stabilniji u kretanju od obrambenog. Dakle, jedino što možete je pokušat predvidjet šta će napraviti vaš protivnik i tako reagirat. I ako primite gol(ove) ne živcirat se, treba bit svjestan da igra traži djetinjastu atraktivnost i da se u pravilu igra na gol više.

 I to sve sto si napisao u teoriji ima smisla, ali u praksi je ti besto sasvim drugo i izhod se ne smije stavljat u istu recenicu s kompetetive modom, a i na samom je rubu interaktivnog gameplaya. I sve to ti nis ne vrijedi dok ti igra je da zabit gol. Tad se prakticki samo ceka onaj "propust" igre u kojem ces prikit taj gol na jedan od fifa trademark nacina.

12 godina
offline
Re: FIFA 20
Boki992 kaže...
Dakle, jedino što možete je pokušat predvidjet šta će napraviti vaš protivnik i tako reagirat.

Problem ove FIFE nije igranje obrane nego sama igra koja svaku utakmicu preferira jednog od igrača.

To je činjenica i sve što god mi dalje raspravljali pada u vodu jer mi igrači u principu nemamo kontrolu nad utakmicom.

 

Razlika se jedino vidi kad je jedan od protivnika nekoliko puta slabiji i onda takvom igraču neće pomoći ni 5 skripti.

Doduše, i takvi mi ponekad zabiju gol-dva, ali ih prime podosta pa to nije problem.

 

Vezano uz čitanje igre... često igram protiv panjeva jer igram 6. diviziju, a tu bogami ne igraju dobri igrači nego panjevi poput mene.

Čitam ih poput knjige, ali što mi vrijedi kad moje postavljanje ne vrijedi jer lopta ima takvu neprirodnu putanju da zaobilazi moj blok.

Ili ja znam da on dodaje prvom do sebe, a lopta ode nekom sasvim trećem isto zbog igre jer znam da taj igrač nije u stanju vidjeti onog dalje.

Osim toga imamo i odbijance, to ne može nitko kontrolirati, tu ne spašava nikakvo postavljanje.

Previše faktora je tu uključeno koji naoko izgledaju bezazleno, ali iz glupog odbijanca, čudne lopte koja je prošla tamo gdje nije smjela niti mogla, faula koji se ne sviraju i svega ostaloga padaju golovi.

Ja češće primam takve golove nego golove iz izrađenih akcija.

[19xx] 4ntraks
15 godina
online
Re: FIFA 20
Skilledžija kaže...

Problem ove FIFE nije igranje obrane nego sama igra koja svaku utakmicu preferira jednog od igrača.

To je činjenica i sve što god mi dalje raspravljali pada u vodu jer mi igrači u principu nemamo kontrolu nad utakmicom.

 

Razlika se jedino vidi kad je jedan od protivnika nekoliko puta slabiji i onda takvom igraču neće pomoći ni 5 skripti.

Doduše, i takvi mi ponekad zabiju gol-dva, ali ih prime podosta pa to nije problem.

 

Vezano uz čitanje igre... često igram protiv panjeva jer igram 6. diviziju, a tu bogami ne igraju dobri igrači nego panjevi poput mene.

Čitam ih poput knjige, ali što mi vrijedi kad moje postavljanje ne vrijedi jer lopta ima takvu neprirodnu putanju da zaobilazi moj blok.

Ili ja znam da on dodaje prvom do sebe, a lopta ode nekom sasvim trećem isto zbog igre jer znam da taj igrač nije u stanju vidjeti onog dalje.

Osim toga imamo i odbijance, to ne može nitko kontrolirati, tu ne spašava nikakvo postavljanje.

Previše faktora je tu uključeno koji naoko izgledaju bezazleno, ali iz glupog odbijanca, čudne lopte koja je prošla tamo gdje nije smjela niti mogla, faula koji se ne sviraju i svega ostaloga padaju golovi.

Ja češće primam takve golove nego golove iz izrađenih akcija.

Upravo to, golova primam iz bedastoća a ne izrađenih akcija. Primjer, prekjučer sam igrao protiv dva debila. Imaju višemilijunsku momčad a ja sam ganjao swap karticu s kurčevom momčadi. Igram protiv dvojce i imam  posjed 70%. Vodim 1-0, jedva. Ja ne znam koliko sam stativi pogodio i koliko sam blokova pogodio, strašno. I dođe tako 90 minuta i likovi napamet ispucaju loptu na moju polovicu terena. Lopta pada točno na glavu mom stoperu koji stoji na nekih 30m od mog gola, sam samcat. Ispred njega su 4 moja igrača i skroz desno jedan njegov. Ja stisnem dodavanje ravno igraču ispred mene a moj stoper pukne glavom skroz desno točno u noge jedinom napadaču na mojoj polovici terena. Naravno ova 4 ispred odmah ispadaju iz igre. Sa stoperom krenem na ovog igrača jer ga jedino on može uhvatiti. Stignem ga i markiram i lik napuca u sredinu gdje uletava jedan njegov a mojih nema oko njega bar 10 metara. Završava 1-1. Pa je li to normalno? Imali su dva udarca po golu a ja bar 20. Loptu su vidjeli samo kad su aut ili gol aut izvodili. Bezopasni cijelu tekmu do zadnje minute kada im moj stoper ničim izazvan poklanja čistu loptu koja je na nemoguć način završila gdje je završila.

 

Masu utakmica sam izgubio ili su završile neriješeno u toj 90 minuti kada jednostavno poklanjam gol ničim izazvan. Nemam racionalno objašnjenje zašto u toj 90 miuti dodam loptu kontra svake moje nogometne logike. Ja jednostavno to nisam želio odigrati a odigralo se baš tako kako je trebalo da ja popijem gol. Dok sam riješio tih 10 swap kartica ja sam pao sa 1100 bodova na 400. Masu ih vjerojatno ne bi izgubio da sam igrao do kraja ali nije mi se dalo naganjati s momčadi od 10k coinsa s momčadi od 10 milja coinsa da ne gubim vrijeme i da što prije odradim swap kartice. I ono što kaže skiledžija u 7 diviziji ima boljih igrača nego u 5 diviziji. U 5 diviziji nisam sreo lika kakvog sam sreo u 7 diviziji. Dobio me 6-4 ali lik igra i nemam se što buniti. Nismo isti nivo i to se vidi. Igrao je u obrani opušteno jer je uvjeren da će zabiti gol više nego što može primiti. Znači, oni su s ovim swap karticama degradirali i uništili divizije.

 

Meni je osobno najveći problem gruba igra. Ljudi ne znaju igrati ali su doktorirali grubu igru bez prekršaja. Kako da igram s njima? Lik me baci s leđa u 16m i ništa se ne svira. Ulaze u mene nemilosrdno a ja za remplanje dobijam žuti karton. Nema šanse da se zagradim s L2 jer me lik samo baci na travu. S druge strane kad se protivnik zagradi ja se odbijam od njega. Kaj se još stišće da bi se zagradio? Probam držati L2, probam ga pumpati, probam držati pa pustiti pa opet držati, svašta a li ne pomaše. Jednostavno nemam nikakve šanse. Gurnem igrača u prazan prostor i igrač mi trči na loptu a protivnik uopće ne ide na loptu već se bočno zabije u mog igrača i odbaci ga dva metra i nema prekršaja dok kod običnog remplanja gdje nitko nije pao a ja oduzeo loptu svira mi se prekršaj. Igrao sam s likom koji se cijelu tekmu dodaje petom. Svako dodavanje kirurčki precizno. Ja gledam svoje igrače u oči i dodam sasvim drugom jer tako igra želi a ako probam dodati a da nisam 100% okrenut svom igraču lopta ode u 3PM. Kako netko tko se dodaje protiv zakona fizike ima 92% uspješnost dodavanja a netko tko sve radi kako treba ima 82%? Znači ova igra je apsolutno najveće smeće koje je čovjek izmislio. Rak je gola kita za ovu igru u odnosu što ova igra radi ljudskom tijelu i umu.

5 godina
offline
FIFA 20

Qurac 

Leo
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2020 17:52 (Dzem1234).
 
1 0 hvala 0
12 godina
offline
FIFA 20

Jedva sam složio Bakayoka - isto kao kolega movie u četvrtak sam imao cca 950 bodova, a danas ujutro 405.

Pošto me igra jučer prcala abnormalno, danas je puno blaža prema meni, ali sporadično ima utakmica gdje se i dalje događaju pizdarije.

 

Npr. izgubio sam u WL utakmicu protiv tipa koji do 70 minute nije napravio apsolutno ništa do par udaraca iz okreta sa 20m.

Ja sam vodio 1-0, ali prelomit utakmicu nisam mogao jer dodavanja, autoblokovi, faulovi, i ostala sranja su učinili svoje.

Onda dođe famozna 70', on se sjuri s Neymarom po lijevom boku, bio je valjda na metar od korner linije i otud je pucao na gol - to vam je pokazatalje kakav je igrač u pitanju.

Samo, da bi utakmica bila uzbudljivija, taj šut je išao u golmana koji odbija loptu na njegovog napadača koji sam samcat stoji kao duh na 5m, Rush onaj s brkovima moments i lopta mu nije išla baš na šut nego mi škarice uvali za 1-1.

Tu sam puko i počeo srljati i igrat preko kurca i naravno is nekog krumpiravog odbijanca dobijem gol u 92'.

Znači, protivnik cijelu utakmicu nije napravio apsolutno ništa čime bi zaslužio zabiti gol, a zabio ih je 2???!!!!

 

Nakon njega igram protiv još jednog panja koji igra drop back i kad dobije loptu pimpla dodavanja bezveze, samo da dodaje.

Moj svaki napad je bila brza kontra ili polukontra kad bih mu presijeko ta glupa dodavanja, ali nikako zabit jer opet autoblokovi, golmani, moji pucaju s žuljavim nogama pa ne mogu opalit po lopti i slično.

Jedva mu nekako zabijem u 75' za 1-0, a on kako je reagirao na to???

Drop back i dalje postojan, pimplava dodavanja i dalje postojana, ambicija da zabije gol ravna nuli - stvarno ne razumijem neke ljude?

Kužim da nisu svi vični u igri i da igraju kako mogu, ali ako gubiš utakmicu valjda ćeš pokušati bilo što da zabiješ gol ili ako nećeš stisni jebeni ALT+TAB i odjebi od mene.

 

Ukratko, odigrao sam na silu da otvorim Bakayoka i 2 tekme WL - mrtav umoran sam - kao da sam maraton trčao.

Toliko su me degenerici iscrpili, odnosno prokleta pokvarena igra.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice