FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.250.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

Slobodno stavite obranu na 6-7 depth. Polovit cete sve. 

Pa da. Ja vec dugo drzim obranu na 7 pa ako pobjegne ga stignem jos cimat s golmanom da ga navucem na lob. I sweeper keeper da pokupi sve one lopte koje su malo prebrze.

13 godina
FIFA 20

Koga umjesto 86 Wijnalduma? Imam 400k coinsa. Gledam ovog SBC Meyera. Izgleda ok.

Pase sve iz EPLa, cak bi se mogel uklopit i neko iz spanjolske. Naravno, ikona takoder. 

Neki Seedord bi mogo? 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo, jedna tekma u kojoj nisam imao sta traziti. Moji udarci su bili kak jebiga, dok on mora samo pritisnut sut.

I hrvam se cjelu tekmu s time da mi igraci ne znaju noge spojit ili pravovremeno reagirat. I onda FB Neuer odradi posao do kraja. Nek je bolji pobjedio. :D

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Koga umjesto 86 Wijnalduma? Imam 400k coinsa. Gledam ovog SBC Meyera. Izgleda ok.

Pase sve iz EPLa, cak bi se mogel uklopit i neko iz spanjolske. Naravno, ikona takoder. 

Neki Seedord bi mogo? 

Deco?

Ja sam cijeli tjedan vrntao prodavat par igrača i uzet kdb-a pa sam u toj potrazi naletio na mid Deca koji mi se čini zanimljiviji od kdb-a. Brži, agilniji, a odličan passing kao i kod kdb-a.

Ili tebi baš treba pravi cm?

13 godina
FIFA 20

Cak sam gledal IF 92 KDBa. H/H je. Ima passing, ima taj body type gdje moze lako uzimat lopte. Udarac, WF. Svejedno Wijnalduma koristim kao deep playmakera. Tak da bi KDB super bio. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Cak sam gledal IF 92 KDBa. H/H je. Ima passing, ima taj body type gdje moze lako uzimat lopte. Udarac, WF. Svejedno Wijnalduma koristim kao deep playmakera. Tak da bi KDB super bio. 

Ne isplati ti se placat if kdb-a. Ja sam svojeg obicnog upravo stavio prodavat jer mi se ne uklapa u tim. Rade cu igrat s headliners dele alijem. Nije 5*wf al ce mi baremcmanje zao bit kad promasi. :D Kdb-u mi fali barem jos +5 pacea kad stavim shadow. Nekako mi uvijek fale ta dva koraka da dode brze do lopte kad jos putevi za loptu u prostor nisu zatvoreni od strane branica na mopedima. :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2020 15:07 (cicek).
11 godina
protjeran
FIFA 20

Koga za CM u 41212 (2) odnosno narrow.

Imam Acunu,Kantea i fali mi drugi CM a poluspic je B.Silva 91.

Imam oko 250k.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
Boixus Nois PS kaže...

Imam oko 250k.

A nemaš neki izbor. De Bruynea s hunterom ili 86 Wijnalduma. 

11 godina
protjeran
Arminho kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Imam oko 250k.

A nemaš neki izbor. De Bruynea s hunterom ili 86 Wijnalduma. 

A to sam i mislio...Mislim da cu prije DeBruynea

5 godina
protjeran
FIFA 20

Uf, strašna utakmica protiv lika koji konstantno ide na 30-0, viceprvak je Njemačke i član HSV-a. Dobio me 2:0, kod 1:0 sam pogodio prečku i promašio zicer. Uz činjenicu da ima triput bolju ekipu mislim da je presudna razlika brzina promjene igrača u obrani. Idem vidjet ima li ga na Twitchu da vidim je li mi kod zicera pomjerio vratara u stranu u koju sam pucao. 

https://twitter.com/LeonKrasniqi13

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Uzeo sam IF KDBa posto sam ga ulovil na dobrom bidanju. Da vidim hoce li pomoc kaj u tranziciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ovo mi je najbolja WL ikada 14-8 s tim da sam dvije utakmice kvitao čim bih gol dobio pošto mi je ostalo puno za odigrat pa mi se nije dalo guzit do kraja :)

Imam još 8 za odigrat, ali nemam volje niti ambicije za dalje - zadovoljan sam s ovim.

Sad se postavlja pitanje zašto?

Da li zbog:

1. TOTY de Jonga

2. poboljšanih udaraca u šesnaestercu

3. izostajanju skripte

4. zato što nisam igrao s dvije ekipe kao inače nego sve s jednom

1. de Jong je mrcina samo takva.  Počinjem utakmicu 4-2-2-2 tako da mi je on desni CDM i kad zabijem gol mijenjam na 4-2-3-1 gdje on prelazi na CAM poziciju.

S tim imam sve - i napad i obranu zato jer on može sve :)

Dodavanja savršena, udarac skoro savršen, a u obrani čuda radi... samo gledam gdje mi je plava glava da ga označim i da s njim rastjerujem protivničke igrače.

2. promašivao sam čuda, ali kad bih i primio gol, uvijek bih pronašao način da zabijem jedan više od protivnika.

3. Samo jednu utakmicu sam izgubio zbog skirpte tj. zbog toga što mi je protivnikov Ter Stegen obranio barem 5 udaraca s 10m i bliže.

Čak i jednu bombu sa de Jongom sam roknuo na prvu stativu i to je iščupao, a inače su mi od de Jonga ulazili šutevi bez ikakvih problema, čak i slabiji.

Prošli vikend sam isto relativno glatko došao do golda tako da mi najviše smrdi da je skripta smanjena ili ugašena.

4. ne znam jel do toga ili sve skupa kad se zbroji? Morat ću još jednom probati samo s jednom ekipom igrati cijelu WL pa ćemo vidjet.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ubijam lika, nemre centar proc.... Bam, pukne veza. Hvala lijepo, treci poraz za nista. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Arminho kaže...

Uf, strašna utakmica protiv lika koji konstantno ide na 30-0, viceprvak je Njemačke i član HSV-a. Dobio me 2:0, kod 1:0 sam pogodio prečku i promašio zicer. Uz činjenicu da ima triput bolju ekipu mislim da je presudna razlika brzina promjene igrača u obrani. Idem vidjet ima li ga na Twitchu da vidim je li mi kod zicera pomjerio vratara u stranu u koju sam pucao. 

https://twitter.com/LeonKrasniqi13

Evo ja isto odigrao i to protiv prvaka Nemčije. Još plus jučer sam Trumpa pobjedio i od tad igram iz bunkera samo preko wifija, kaj je sigurno je sigurno.

13 godina
FIFA 20

Zabije gol, pauza. Zabije gol, pauza. 4 kontre, 3 komada. Jesnostavno protiv TOTY igraca i ovih POTM tesko da mozes ista kvalitetno napravit. Iza me pomeo sa TOTy De Ligtom. Ono kaj je i proslo, body checkal me sa njim.

Svaki cur scene sam moral gledat, svaki prekid sam moral gledat. 

ESport. Kao. ESport kancerogeno govno. Jebem mu svaku kunu mrtvu koju je stavio u ovu igru. Nista, nula od igraca. Nastima Messia na lijevu, ja u blok. Od bloka mojem igracu u noge, Messi u punom sprintu unistava Varanea i iz prve tuce prvu stativu. Fuj. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Zar ipak nije bitan skill kao sto govoris drugima?

11 godina
protjeran
FIFA 20

Evo najbolji moj start do sada 13 pobjeda , jedna izgubljena.

Jovic ubojica.Bernardo Silva...Sto reci za njega najbolja kartica koju imam svaku utakmicu gol i asistenciaj minimalno.

Otkad sam ga stavio iza 2 spica cudo radi.

Jovic 20 utakmica 29 golova i 3 asistencije...Sve sto dobijer zabije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Zar ipak nije bitan skill kao sto govoris drugima?

Pa bitan je skill. Poanta je da me dobio bez skilla. Bez razradene akcije, bez ikakvog poteza. Obranu nije dirao, 90min tekme šara sa De Jongom od jednog do drugog. Messi, Messi, Messi i to je to. Nastimas TOTY Messia na lijevu i odmah opalis, to je to. Drugi gol je zabil tak da se TOTY Messi prefrknul i iz 360 stupnjeva lupio loptu ko raketu kroz noge Ter Stegena. 

Zabije gol, trci preko pola terena. Tekma mi je trajala 20min. Lik je nakon svakog gola stisnul pauzu u nadi da cu izac van. Ja onak gledam. eSport, kuzis :D Komedija od lika.

Nije mi jasno cemu taj tvoj spam post. Pokusavas me podjebat a nejde ti. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2020 18:44 (SimeKZ).
11 godina
protjeran

To smo svi dozivjeli a ti bi nase poraze karaktierizirao kao da nemamo skilla i da  uvijek izgubimo od boljeg.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Uf kako je sada dobio po nosu jedan silovatelj fife. Znaci radi sve sto treba, kako bi pobijedio. Tim mu je zvijerski, sve icone su prime. Jos je imao onog RTTF Dembelea(87)... 442 drop back taktika s ispucavanjem na bokove, kasika. Da sam imao delay jos bi i imao sanse.

Postrosio je sve pauze da mi ih je pritiskao kad bi ja izvodio slobodni udarac, da mi timed shoot zmrda. Ni pomoglo šefe.

Edit: E i TOTY VVD je imun na crveni karton. To mu je pod special threads valjda.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2020 18:48 (cicek).

1 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

To smo svi dozivjeli a ti bi nase poraze karaktierizirao kao da nemamo skilla i da  uvijek izgubimo od boljeg.

Dobro, zasto sad jedes govna? Al ozbiljno te pitam. 

Okarakteriziram tvoje poraze onako kako dolaze. Ako si ti labilan i konstantno jebes kak si ti zbog igre izgubio od nekog. Ne znas kak izgleda G2, a kamoli G1 i na vise. Kaj je to nego manjak skilla? 

Smisao mog posta je bio kako su TOTY igraci OP i vrijede svake kune, oprosti kaj ti nisam nacrtal da mozes shvatit. TOTY De Jong je show od centralnog igraca, Gullit u malom. TOTY Messi ne treba trosit rijeci na njega, uzima lopte, sjece, trci 90min ko navinuti mis. Ostali mu u ekipu nisu nista manje sposobni da rade to. Pogotovo TOTY De Ligt u kombi sa Davidom Luizom. Kakva kartica je taj De Ligt.

Ako nemas nekakav smisleni komentar na tu utakmicu, bolje zaveži... jer bi ti u toj tekmi odavno stisnul alt+f4.

11 godina
protjeran

Ne igram na kompu tako da ne bi stisnio alt f4.

Ja imam sad 15-1 sa tri puta losijom momcadi od tvoje jel to znaci da sam bolji igrac od tebe?

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ne igram na kompu tako da ne bi stisnio alt f4.

Ja imam sad 15-1 sa tri puta losijom momcadi od tvoje jel to znaci da sam bolji igrac od tebe?

Naravno da jesi. Bravo za tebe. Guraj dalje, zelim ti Elite. 

10 godina
FIFA 20

Sta se samo prepucavate ko kako igra i ko je bolji, zar vam nije dovoljno sto vas fifa jebe? Igrajte za sebe, a sto se tice same igre ja se ne secam da sam zavrsio utakmicu u fut modu da barem jedno sranje nije islo na moju stetu zato sam i prestao igrati. Imas 3 opcije a to su da igras sa tonom frustracije, da igras i ne sekiras se uopste i ne zanima te rezultat (sto je jako tesko) ili da prestanes igrati, cetvrto nema... 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
ruya kaže...

Sta se samo prepucavate ko kako igra i ko je bolji, zar vam nije dovoljno sto vas fifa jebe? Igrajte za sebe, a sto se tice same igre ja se ne secam da sam zavrsio utakmicu u fut modu da barem jedno sranje nije islo na moju stetu zato sam i prestao igrati. Imas 3 opcije a to su da igras sa tonom frustracije, da igras i ne sekiras se uopste i ne zanima te rezultat (sto je jako tesko) ili da prestanes igrati, cetvrto nema... 

Pa cekaj, jel ga ko tjero da komentira onako? Kolko ja vidim nije. Ulazi u nekakve prepirke, namjerno. Iskreno, ne pere me tolko... daj mi normalne servere bez delaya i mogu igrat bez problema. Sve ostalo je frustriranje bez ikakvog razloga.

11 godina
protjeran

Moram jer ti uvijek druge podjebavas 

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Kad ti kazem da nemas skilla, nije podjebavanje. Doslovno mislim tako. U tvojem slucaju, naravno. 

Vecinom odgovorim na tude prcanje. 

10 godina
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Kad ti kazem da nemas skilla, nije podjebavanje. Doslovno mislim tako. U tvojem slucaju, naravno. 

Nije lepo reci drugom da nema skila i da ne zna igrati, niko ovde nije pro igrac. Npr ni ti za nekog nemas skila razumes. Svako igra kako zna i igra sto voli. Tako je onda mogao onaj decko sto je imao 30/0 skoro doci i reci sta samo kukate kad ne zna niko ovde da igra, ali on bi i imao to pravo reci jer ima rezultat iza sebe 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2020 20:24 (ruya).
13 godina
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Nije lepo reci drugom da nema skila i da ne zna igrati, niko ovde nije pro igrac. Npr ni ti za nekog nemas skila razumes. Svako igra kako zna i igra sto voli. Tako je onda mogao onaj decko sto je imao 30/0 skoro doci i reci sta samo kukate kad ne zna niko ovde da igra, ali on bi i imao to pravo reci jer ima rezultat iza sebe 

Nije lijepo niti podjebavat pa ocekivat da ce ti se presutit. Jel? 

kaj velite za ovog McKenniea? Steta kaj ga je tesko linkat.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Kaj se dogada s serverima? Nekak su dobri prema meni ovu wl. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice