FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.003.843
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 19
zagid3 kaže...

Gubim i ja ovaj vikend, zato kaze da sam suvozac, igra radi sta oce.

@Skiledija Jesi probao timed finis u tim sansama? da si jednom zelenu pogodio zabio bi. Protivnici ne promasuju? Sve im ulazi?

Ne koristim timed finish.

Nije problem u tome što protivnici zabijaju nego je problem u tome što ja moram napraviti 5 ovakvih šansi da zabijem jedanput.

Vrlo vjerojatno da sam u oba slučaja opalio iz prve da bi ušlo, ali ne, ja se pokušavam namjestiti ispravno i onda dobijem kurac u šupak.

Što veća seljačina, tim veći krumpir - ta poslovica k'o da je rađena za ovu igru.

Ne mislim tu na tebe nego na panjeve koji udaraju fines iz prve i ostale udarce s 20m iz okreta i pogađaju.

A mi što pokušavamo stvoriti čim izgledinu priliku za gol dobivamo uredno kurac u šupak.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 19

Tko god je neki dan napisao da ne smijem quitat u vikend ligi ovim putem bih mu se želio od srca zahvaliti.

Dakle, 11 pobjeda, a još imam 11 utakmica za odigrati.

Cilj mi je bio stići do tih famoznih 11 pa da dobijem onaj jedan pick s najjačim igračima, a ne samo do 84.

Kako je krenulo, mogao bih i do golda dogurat?

Jbga, nisam znao da glupa igra ne računa poraz kad quitam, odnosno skill ili što već i to me koštalo bogovskih živaca.

Inače, brzo bih ja došao do 8 pobjeda, otprilike isto kao i ovaj vikend, imao bih 8-4, ali onda em su protivnivi nešto jači, em me igra guzila pa bih quitao k'o kretenčina.

A najbolje od svega, on je meni i dalje računao kao da sam ja dobar pa mi je gurao jake protivnike i još jače me guzio.

Doduše, od ovih 11 pobjeda okrenuo sam mislim 3 utakmice koje sam gubio, a to mi se prije ne bi desilo jer bih vrlo vjerojatno stisnuo ALT+TAB :)

Eto, hvala još jednom i poruka za one koji ne znaju - nemojte quitat ako baš nije nužno :P

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Promaklo mi je to. Znaci ako predam mec pre kraja, ne racuna mi se poraz u smislu da ne dobijam lakseg protivnika u narednom mecu? Nije mi bas jasno.

0 0 hvala 0
15 godina

Dok sam jos igrao najbolje je bilo kad gubis 3 0 pustiti da te nakanta 6 7 razlike onda iduxe 2 dobijes vjerovatno. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Ovu WL sam doslovno suvozac, igra radi sta oce, serveri su nepostojani ovaj vikend. Ali da izgubim 6-7 za redom kao sto pisete razmislio bih o velikim promjenama, ili vam momcad ima probleme ili igrate uzasno.

Svaku utakmicu koju izgubite slijedecu dobijete lakse protivnike i unatoc tome naredate 7 poraza?????? 

Da, da od jendnom preko noci je 50% igraca pocelo igrati bolje a ja losije. Ne drzi to vodu. Sve sam probao sad cu jos probat spustiti liniju obrane nize i drop back i igrat obranu samo s cdm igracima ko i vecina. Jedino je problem da ako je to novi jedini nacin na koji mozes igrat obranu onda ja odustajem jer to je cisto besmisleno trosenje vremena. Tesko odustajem od bilo ceg, prvo cu sve moguce isprobat prije nego dignem ruke i odustanem pogotovo od neceg sto mi je bilo u ovom slucaju lijepo igrati, ali ovo sta su sad napravili je novo dno dna. Kad mislis e nemoze gore al ajde kako je tako je, e onda frajeri pokazu da moze i gore. :D Vjerojatno su im ovi karticari plakali 0-24 u chat da primaju golove s 20 metara, a nedaj boze da bi oznacili branica pa pokusali s obranom igrat obranu.

13 godina
CroVandal kaže...

Dok sam jos igrao najbolje je bilo kad gubis 3 0 pustiti da te nakanta 6 7 razlike onda iduxe 2 dobijes vjerovatno. 

Jednu sam to i napravio... izgubio 8-1 :)

Najbolja fora mi je bila što lik vodi 8-1 i ja nakon što sam mu pustio par komada i zabio jedan autogol, odlučim da mi je dosta toga i krenem u napad.

Uđem mu u šesnaesterac i on mi ukliže s leđa i ne dobije penal.

Idući napad, prođem mu igrača i on ispruži nogu, moj se prospe koliko je dug i širok i ne sudi prekršaj.

Prvo, kad vodiš 8-1 ne radiš uklizavanja, pa jebote, pobijedio si, zašto riskirati crveni karton?!

A drugo, unatoč tome što ja gubim 8-1 igra ne svira čisti prekršaj za mene???!!!!!

[19xx] 4ntraks
17 godina
FIFA 19

Odigrao tekmu odlicnu..

Strefio liku jedno 7-8 precki. zabio mi je glupe golove i na kraju sam strepio na penalima...

Ima lik TOTY Neymara, Flashback Ibru, Teveza i hrpu skupih kartica... 

Golam mu je bio najlosiji pa sam se tjesio ali nista lik skidao sve :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...
CroVandal kaže...

Jednu sam to i napravio... izgubio 8-1 :)

Najbolja fora mi je bila što lik vodi 8-1 i ja nakon što sam mu pustio par komada i zabio jedan autogol, odlučim da mi je dosta toga i krenem u napad.

Uđem mu u šesnaesterac i on mi ukliže s leđa i ne dobije penal.

Idući napad, prođem mu igrača i on ispruži nogu, moj se prospe koliko je dug i širok i ne sudi prekršaj.

Prvo, kad vodiš 8-1 ne radiš uklizavanja, pa jebote, pobijedio si, zašto riskirati crveni karton?!

A drugo, unatoč tome što ja gubim 8-1 igra ne svira čisti prekršaj za mene???!!!!!

Ovaj patch na pcu je srezao finess shoot ali mi se cini potrgo dosta toga.

Popizdio sam u par navrata kada me lik faulirao no lopta je bila moja i idem u cistu kontru sudac meni vrati faul na centar ma ajde u pm.. To stalno radi sad

17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Odigrao tekmu odlicnu..

Strefio liku jedno 7-8 precki. zabio mi je glupe golove i na kraju sam strepio na penalima...

Ima lik TOTY Neymara, Flashback Ibru, Teveza i hrpu skupih kartica... 

Golam mu je bio najlosiji pa sam se tjesio ali nista lik skidao sve :)

samo 3 tacklea u 120 min? :) AI deff ftw :D

evo ja sam sad odigrao dvije cisto da testiram, i u oba dvije mi nije ni 10 puta pucao na gol jer sam besramno spustio defanzivnu liniju na 4 ili 3 i koristio cdm igrace u obrani. AI mi je izblokirao svaki ozbiljniji udarac, a sta nije to su pokupili cdm-ovi. Nakon patcha ako ne koristis AI nemos ostat normalan. Istina da sam se psihicki izmucio samo da se iskontroliram i da ne pritisnem L1 da mi ne oznaci branica i to je to. Ovo ce biti uzasno dosadan gameplay.

EDIT: Jesu li serveri jos u k ili mi se to samo tako cini?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2019 19:16 (cicek).
13 godina
FIFA 19

Evo sad spojio 3 pobjede. 12-7. Nada za Gold 1 jos zivi 🤣 da povezem tri za redom gold 1. Poceo sam igrati smireno, ne jurcat naprijed i dodavati se sve dok ne vidim da je pola njegovih igraca izaslo 35m od njegovog gola... Drugacije nejde. Kad vidim njegov napad da jurca gore dolje dode mi se plakat od smijeha... Al jos bolje, druga strana i samo l1 pa l1 trokut. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cicek kaže...

Da, da od jendnom preko noci je 50% igraca pocelo igrati bolje a ja losije. Ne drzi to vodu. Sve sam probao sad cu jos probat spustiti liniju obrane nize i drop back i igrat obranu samo s cdm igracima ko i vecina. Jedino je problem da ako je to novi jedini nacin na koji mozes igrat obranu onda ja odustajem jer to je cisto besmisleno trosenje vremena. Tesko odustajem od bilo ceg, prvo cu sve moguce isprobat prije nego dignem ruke i odustanem pogotovo od neceg sto mi je bilo u ovom slucaju lijepo igrati, ali ovo sta su sad napravili je novo dno dna. Kad mislis e nemoze gore al ajde kako je tako je, e onda frajeri pokazu da moze i gore. :D Vjerojatno su im ovi karticari plakali 0-24 u chat da primaju golove s 20 metara, a nedaj boze da bi oznacili branica pa pokusali s obranom igrat obranu.

Pa ne znam tko je ili nije plakao ali jebem ja nogomet u kojem je prva ideja opizditi s 20+ metara po golu i uredno zabijati. Ima likova koji mi nisu prišli na 16m a uredno su me dobijali jer je ulazilo iz nemogućih situacija i daljina. Ono, ako nekom kombninatorikom ne mogu meni amateru doći do gola, koji kurac uopće igraju nogomet. Stoga, drago mi je ako je istina da su svi ovi smiješno nemogući udarci iz svlačionice iza nas.

17 godina
FIFA 19

Dakle ekipa

nakon 0 - 8..

Evo mene na 11-9 :)

dakle 11 pobjeda i 1 poraz od tada.

Ne pitajte kak je doslo do 8 poraza za redom, iskljucivo sam sam kriv jer sam se zajebavao s prodajom cijelog tima u vise navrata onda i u taktici...

Samo sam trebao malo bolje pogledati sto sam nariktao i bum...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
toxic kaže...

Dakle ekipa

nakon 0 - 8..

Ne pitajte kak je doslo do 8 poraza za redom, iskljucivo sam sam kriv jer sam se zajebavao s prodajom cijelog tima u vise navrata onda i u taktici...

Kakav ti je sad tim ?Instrukcije ? :)

17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...

Pa ne znam tko je ili nije plakao ali jebem ja nogomet u kojem je prva ideja opizditi s 20+ metara po golu i uredno zabijati. Ima likova koji mi nisu prišli na 16m a uredno su me dobijali jer je ulazilo iz nemogućih situacija i daljina. Ono, ako nekom kombninatorikom ne mogu meni amateru doći do gola, koji kurac uopće igraju nogomet. Stoga, drago mi je ako je istina da su svi ovi smiješno nemogući udarci iz svlačionice iza nas.

Gle ja sam prvi bio za to da se makne ta pizdarija, ili barem ono da s prve opali finjak i uđe redovno u rašlje. Neznam za tebe ali vrlo puno igraca uopce ne igra obranu nego juri s sredinom ili cak napadom i ceka kad ce AI presjec ili blokirat loptu. E sad protiv takvih jedino sta je bilo efikasno je bilo opizdit izvan 16 finjaka i nek i dalje pusta obranu da se povlaci i ceka blok. E a sad si moze priustiti taj 1 gol u 2-3 utakmice ili po utakmici, nebitno. A i nije svako mogao pogoditi timed finishing. Trebalo je i meni dosta utakmica da se ustimam. A to da je ulazilo i na zuto sa KDB-om nek je ipak je on visa klasa od nekog prosjecnog CAM-a. Ako kuzis kaj ocu rec.

17 godina
goust78 kaže...
toxic kaže...

Dakle ekipa

nakon 0 - 8..

Evo na kraju ulovio i gold 3..

ostalo mi jos 4 tekme..

radi kema sam napravio prvu formaciju a u igri prebacim odmah u 4-5-1 to mi funkcionira super.

Tevez ima behind. dembele i bocni su agresivci :)

pavon i son grle linije a eriksen i saul idu prema naprijed.. uglavnom to sljaka fenomenalno.

Da bar mogu ovog Sona boljeg dobit..

17 godina
FIFA 19

Postao sam kao dijete. Skupljam kartice svih boja. Samo mi nedostaje icona i toty kartica pa da ih imam sve.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Postao sam kao dijete. Skupljam kartice svih boja. Samo mi nedostaje icona i toty kartica pa da ih imam sve.

Bojim se da si u krivu, nemas ni ovu novu Fanta karticu

17 godina
zagid3 kaže...

Bojim se da si u krivu, nemas ni ovu novu Fanta karticu

To je noćaš izašla MOTM kartica, nemam nju osobno ali imam OTW promesa pa kao da imam a od izašlih niti jedna me ne privlači.

edit: evo, sad imam!

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2019 23:10 (movie).
11 godina
FIFA 19

Trava ili led 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Eto dosao sam na gold3 i prestajem ovih 5 utakmica koje su mi ostale si mogu nagurat u dupe jebe mi se. Pa to sta sam dns dozivio necu vise nikad. Stavio sam acc na G2A nadam se da cu dobit koliko sam i platio u startu i mogu mi pusit kurac. Ovo pisem sad vruce glave al ovo sto su napravili od igre sa ovim zadnjim patchem je govno kakvog nema. Pa rade bi primao golove s 50m first timed finese nego da mi branic dobije epilepticni napad u toku njegovog napada, pa koji kurac. Pogodio sam ovu WL vise stativa nego cijelu fifu do sad. Također svaka lopta mu se odbiva u for ko da je teren na koso. Ma zavrsio sam ja s tim sranjem za vijeke vjekova.

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
toxic kaže...
goust78 kaže...
toxic kaže...

Dakle ekipa

nakon 0 - 8..

Evo na kraju ulovio i gold 3..

ostalo mi jos 4 tekme..

radi kema sam napravio prvu formaciju a u igri prebacim odmah u 4-5-1 to mi funkcionira super.

Tevez ima behind. dembele i bocni su agresivci :)

pavon i son grle linije a eriksen i saul idu prema naprijed.. uglavnom to sljaka fenomenalno.

Da bar mogu ovog Sona boljeg dobit..

Ja sam ovo slozio i to je to za sada .Son mi je bio uzas pa sam ga prodao.

6 godina
FIFA 19

---delete---

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2019 12:26 (Tkozna).

0 0 hvala 0
6 godina
FIFA 19

Jel mi mozete predloziti neki upgrade ekipe. Mislio sam uzeti prvotno Griezmanna na CM poziciji, ali mislim da ne bi iskoristio njegov potencijal. Umjesto Wass-a nekad je bio Rakitic, dosta golova mi je dao iz finese shoteva, dobri pasevi, ali lik me tolko nekad zivcirao kad bi pao na pod i sporo se dizao. Prodao sam ga i kupio golmana jer mi je onaj prije bio koma. Sad je na raspolaganju 150 soma, mogu jos nabrat ak ce trebat.

Postava ekipe (nece mi na bug-u uploadat ss): https://imgur.com/a/2Z8NdEm

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2019 12:28 (Tkozna).

0 0 hvala 0
13 godina
Tkozna kaže...

Jel mi mozete predloziti neki upgrade ekipe. Mislio sam uzeti prvotno Griezmanna na CM poziciji, ali mislim da ne bi iskoristio njegov potencijal. Umjesto Wass-a nekad je bio Rakitic, dosta golova mi je dao iz finese shoteva, dobri pasevi, ali lik me tolko nekad zivcirao kad bi pao na pod i sporo se dizao. Prodao sam ga i kupio golmana jer mi je onaj prije bio koma. Sad je na raspolaganju 150 soma, mogu jos nabrat ak ce trebat.

Postava ekipe (nece mi na bug-u uploadat ss): https://imgur.com/a/2Z8NdEm

Wass van, Grizzi unutra... promijeni u 4231 i igraj sa griziem na CAM.

13 godina
FIFA 19

Evo da i ja napokon omirišem gold nagrade u vikend ligi :)

14 pobjeda - 11 poraza - ovih 5 što mi je ostalo neću igrati jer je stres prevelik... za prvi put je dovoljno.

Sad me zanima kako će biti idući vikend?

Da li je stvarno ovo bilo do quitanja ili me ovaj vikend posralo?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Nije do nicega nego do tebe. Krenuo si igrat a ne ulazit u tekme kao da si, vec izgubio. Igraj i ovih 5 kaj ti je ostalo. Trebas samo 3 pobjede za gold 2. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nije do nicega nego do tebe. Krenuo si igrat a ne ulazit u tekme kao da si, vec izgubio. Igraj i ovih 5 kaj ti je ostalo. Trebas samo 3 pobjede za gold 2. 

Još nisam na čisto jel bolje 2 il 3. Players pack je bolji da ga jebeš a isto tako jedan igrač više u biranju i 15k nije za bacit.

Ja sam g2 jer napadam 1 pa ostanem vječno na 19!

13 godina
DadoZG kaže...
SimeKZ kaže...

Još nisam na čisto jel bolje 2 il 3. Players pack je bolji da ga jebeš a isto tako jedan igrač više u biranju i 15k nije za bacit.

Ja sam g2 jer napadam 1 pa ostanem vječno na 19!

Ako vec moram birat, uzet cu gold 2 sam oradi pickova. Prije sam govorio kako je gold 3 bolji, al' dok pogledas nije. Gold 1 je onako, tik do elite a nisi elite... makar mi je nagrada od 2 jumbo paketa super.

13 godina
SimeKZ kaže...

Jbga, istina je što kažeš... prije sam samo čekao da me nešto razjebe da mogu opalit ALT+TAB.

Bilo je i ovaj vikend sličnih situacija (jučer sam video stavio iz jedne takve utakmice), ali bih se vrlo brzo pribrao i često okretao momentum u svoju korist.

Što se tiče ovih 5 utakmica... trenutno stvarno ne mogu jer me zadnja koju sam igrao doslovno iscijedila do kraja.

Možda predvečer probam pa ako slučajno pobijedim jednu i otvori mi se šansa, na kraju i odigram sve do kraja?

[19xx] 4ntraks
11 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Jbga, istina je što kažeš... prije sam samo čekao da me nešto razjebe da mogu opalit ALT+TAB.

Bilo je i ovaj vikend sličnih situacija (jučer sam video stavio iz jedne takve utakmice), ali bih se vrlo brzo pribrao i često okretao momentum u svoju korist.

Što se tiče ovih 5 utakmica... trenutno stvarno ne mogu jer me zadnja koju sam igrao doslovno iscijedila do kraja.

Možda predvečer probam pa ako slučajno pobijedim jednu i otvori mi se šansa, na kraju i odigram sve do kraja?

WL ti je produzena i na ponedjeljak tako da imas vremena. Samo easy

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice