FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.004.603
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 19
C3c1l kaže...
SimeKZ kaže...
 Grimaldo mi se po ocjenama cini zvijer, nadam se da ce tak i bit.

Mogao si uzeti na LB UCL Luisa iz Atletica. 87 rating kartica i moze napredovat ako prođu.

Ja sam ga pokupio za 37k, stavio mu shadow i kartica je mrak.

Ma Grimaldo je untradable, uletio danas u packu. 

Cak sam mislio Suareza prodat pa ulovit neuki ikonu napadaca i pospajat to... al mi je u jednu ruku zao Suareza koji mi je fenomenalan. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Cek cek, jel problem u kemiji ili necem drugom? Mozda sam krivo shvatio, kemiju postignes bez problema

1 0 hvala 1
13 godina
zagid3 kaže...

Cek cek, jel problem u kemiji ili necem drugom? Mozda sam krivo shvatio, kemiju postignes bez problema

Isus te mazo kako ne gledam. Hvala frende puno. Niti u jednom trenu nisam ubro da Casemira bubnem gore. Hvala jos jednom 

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
zagid3 kaže...

Isus te mazo kako ne gledam. Hvala frende puno. Niti u jednom trenu nisam ubro da Casemira bubnem gore. Hvala jos jednom 

Haha np, svima se dogodi

11 godina
neaktivan
FIFA 19

Jel itko probao IF Jesusa? Htio bih uzeti Neymara natrag, al bojim se da će Jesus biti veliki downgrade u odnosu na IF aubu i SIF Salaha koje sad imam 

0 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...

Tradeable od rivalsa...nikad bolji pack nisam dobio, skoro sam pao s fotelje

Naravno, ja nisam dobio baš ništa. Aj bar da netko nešto dobije.

No nisam izdržao i kupim future Arthura iako ne znam što će mi jer sam ga prvi dan mogao uzeti jeftinije. Inače volim se kockati pa mi bidanje kartica dođe kao zajebancija. Kad vidim da neka kartica ide ispod trenutne cijene bidanja onda likovima bidam iz zajebancije da skuplje kupe karticu. Znam za koliko koja kartica ide pa se igram. I tako ujutro nitko liku ne bida live kondogbiu na 480k a kartica je išla za 500k. I igram se s likom i lik odustane na 488k i ostane mi kondogbia. Nisam planirao niti mi treba, samo sam se igrao. Gledam sada ide za 520k i ne sumnjam da će mu cijena porasti kako se približavaju tekme lige uefa. Tim više jer imaju objektivnu šansu proći dalje tako da ću karticu ostaviti u klubu. Nije bilo planirano ali eto, neki put se zajebem u procjeni no mislim da na ovoj karticu neću izgubiti. No muči me arthur, dao sam za njega 490k coinsa a imam filing da će te sve kartice otići cijenom u kurac vrlo brzo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2019 16:05 (movie).
11 godina
FIFA 19

Naravno djava mi nije dao mira i opet sam upalio fifu ali sad se ne zivciram toliko niti me boli k...sta ce bit.

Od 10 utakmica mislim da sam ih 8 dobio,dobio nagrade od division rivalsa i paketic od nekog sbca prvo godin,pa sterling,pa alex sandro...gledam koji k...niti sam ocekiva nesto,ni paketici nista posebno.A nako dok pizdim,kombiniram sta kako,samo se zivciram,quitam,lajem,e nes vise.

Kontam onda kad me vec krenilo prodam sandra kupim onaj paketic od 45k i Glika dobijem,lagano me prizemljilo 

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Radim opet neki upgrejd ovo mi je nekako najazabavniji dio :)

Slozio sma si ovu ekipu, ove s kvacicama trenutno imam. A ramos mi je free tak da ga nemrem trzit.

Cini mi se da bih s ovom ekipom mogao igrati jako puno dobrih formacija ingame..

umjesto pavona bih nabavio neki super sub jos .

misljenja?

s obzirom da ove s kvacicama imam dodatno na raspolaganju mi stoji jos 300k coinsa na pcu ofc..

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2019 17:12 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prodao sad 7 silvera i bronze iz Cardiffa za 70k, zab sam da sam ih kupio prije PL SBC-a...

17 godina
FIFA 19

Rooney mi izgleda jebeno, samo gdje i kako ga uklopiti. Već sam složio nekoliko kartica koje izgledaju jebeno a slaba korist od njih. Na kraju jedina koja bi mi sada dobro došla je kartica Alvesa kojeg nisam složio. Plakao bih sada od muke, a znao sam da će tako biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...

Rooney mi izgleda jebeno, samo gdje i kako ga uklopiti. Već sam složio nekoliko kartica koje izgledaju jebeno a slaba korist od njih. Na kraju jedina koja bi mi sada dobro došla je kartica Alvesa kojeg nisam složio. Plakao bih sada od muke, a znao sam da će tako biti.

Sa Ibrom weak link, taman da i jednog i drugog navučeš na 7 chem. Rooneya čak možeš i na 10 ako desno staviš nekog Sancha il Sterlinga.

17 godina
blowfish_cro kaže...
movie kaže...

Sa Ibrom weak link, taman da i jednog i drugog navučeš na 7 chem. Rooneya čak možeš i na 10 ako desno staviš nekog Sancha il Sterlinga.

Ibro mi je na 10 che. Uz njega sam složio aubu, firmina i Sturridgea. Sada još i Rooney. Kuda sa svima njima? To je problem, 5 špica ...

6 godina
neaktivan
FIFA 19

Rooney se meni ne isplati. Los workrate, losa stamina, los weak foot. I meni je zao sto nisam uradio Alvesa, 2 meseca ne mogu da nadjem desnog beka nego mi igra Aurier. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Rooney je ruglo. Jedine kartice za kojima zalim su Juanfram, Alves i Keane. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

A sta mislite, postoje li sanse da ponovo dobijemo Makelelea kao ikonu, ili ne? Mozda znate kako je bilo ranijih godina, nisam igrao? Kako bih voleo nekog CDM-a, brzog i agilnog, kao Kante, da dam Rijkaarda konacno. Trebao sam Keane-a da uradim. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2019 20:12 (TStefan91).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
blowfish_cro kaže...
movie kaže...

Ibro mi je na 10 che. Uz njega sam složio aubu, firmina i Sturridgea. Sada još i Rooney. Kuda sa svima njima? To je problem, 5 špica ...

Meni jedan od drazih igraca koji mi je obiljezio FIFA 18 s onom verzijom Sv. Patrik.

Da sam u igri izvratio bi se, samo da dodjem do njega, bez obzira sto su mu krkani sjebali staminu

The Commissioner of Football
10 godina
neaktivan
FIFA 19

Da li je netko imao Sancheza, Otamendia i Vertonghena? Zanima me da li je Vertonghen bolji od Sancheza ili Otamendia? Mislim si upgradeat obranu pa mi je Verthongen zapeo za oko.. Mozda netko ima bolji savjet za PL stopera?

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
TStefan91 kaže...

Rooney se meni ne isplati. Los workrate, losa stamina, los weak foot. I meni je zao sto nisam uradio Alvesa, 2 meseca ne mogu da nadjem desnog beka nego mi igra Aurier. 

Nije loša stamina. Tako su nekada sve kartice imale staminu. Sranje je ovo danas kada gotovo sve kartice imaju staminu preko 90 tako da možeš silovati protivnika cijelu tekmu bez prestanka. Nekada je recimo rare Rooney imao staminu 74 i kada je dobio IF, SIF, TIF itd karticu, svaka je imala staminu 74. Nije bilo pumpanja stamine kao danas. IF kartice su imale nabrijane statse ali stamina se nije mijenjala. I da, nekada se kartice nisu nerezonski nabrijavale kao danas niti je bilo moguće da igrač dobije SIF karticu zbog gola iz penala kao što je danas slučaj. Danas se sve kartice rade ne zbog neke logike već zbog čiste zarade i zato ova igra gubi smisao. Gledam svoj sastav i zajedno s rezervama imam 10 različitih boja kartica. Strašno. Nije ruglo Rooney, ruglo je sve ovo drugo.

13 godina
movie kaže...
TStefan91 kaže...

Nije loša stamina. Tako su nekada sve kartice imale staminu. Sranje je ovo danas kada gotovo sve kartice imaju staminu preko 90 tako da možeš silovati protivnika cijelu tekmu bez prestanka. Nekada je recimo rare Rooney imao staminu 74 i kada je dobio IF, SIF, TIF itd karticu, svaka je imala staminu 74. Nije bilo pumpanja stamine kao danas. IF kartice su imale nabrijane statse ali stamina se nije mijenjala. I da, nekada se kartice nisu nerezonski nabrijavale kao danas niti je bilo moguće da igrač dobije SIF karticu zbog gola iz penala kao što je danas slučaj. Danas se sve kartice rade ne zbog neke logike već zbog čiste zarade i zato ova igra gubi smisao. Gledam svoj sastav i zajedno s rezervama imam 10 različitih boja kartica. Strašno. Nije ruglo Rooney, ruglo je sve ovo drugo.

Rooney je ruglo u usporedbi sa ostalim karticama te cijene, nije govno nego se pas posro. Stamina pod prvo, workrate mu je katastrofalan. Samo to dvoje unistava karticu. Samo kaj svima mora bit jasno da ce ova kartica bit show jer daje odlicne linkove za trojac Ibra - Martinez - Rooney.

17 godina
FIFA 19

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Prosle godine je izasao Fut birthday Rooney 90 rated 2 mjeseca kasnije i derao je guzove. Ljudi vide neki video od Krasija i onda ko papige pricaju o 3* weak footu i work rateu...

Ili od Dani Alvesa low def work rate ili slicno, i seru po kartici, a pojma nemaju.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Rooney je ruglo u usporedbi sa ostalim karticama te cijene, nije govno nego se pas posro. Stamina pod prvo, workrate mu je katastrofalan. Samo to dvoje unistava karticu. Samo kaj svima mora bit jasno da ce ova kartica bit show jer daje odlicne linkove za trojac Ibra - Martinez - Rooney.

Sime, ne poznajes materiju...Od FIFA 17 finesse shot je sve izrazeniji, tako da se i EA potrudio ustimati Rooneya da sto lakse dodje u poziciju za finesse shot. Kad sam ja zadnji put igrao s njim, imao je WR M/M.

Hmmm, sime sime...zaboravio si na glavnu stvar ove igrice. Zato molim te ne kenjaj, nego se izvoli prilagoditi, kao sto to radi EA s Rooneyem.

The Commissioner of Football
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2019 0:05 (TheMaverick).
11 godina
FIFA 19

Uzas je ova igra evo sad popusim gol u 90min za 3-2 tako sto je njegov Mbappe sa strengthom od 71 uspio odgurati i baciti mog SMS-a koji ima 90 strength. Kako me nazivcira kad mi se to desi a ja sam savicom nisam mogao nista nit povratnu prema golmanu nit izbit u korner ili aut ovaj ga mali francuzic cupao da ovaj nista nije mogao napraviti a sudac nista nije ga briga

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

kakav kanadski tenkre moras bit da flashback Rooney-u iz 2004-te daš staminu 75...

0 0 hvala 0
11 godina
fixxer_zg kaže...

kakav kanadski tenkre moras bit da flashback Rooney-u iz 2004-te daš staminu 75...

Frajer je uvijek bio medju najbrzim igracima a oni su njemu od fife 13 drzali pace ispod 80 nije prva greska sto se tice Rooneya. Taj pace kod Rooneya je bio glavni pokazatelj koliko kanadjani gledaju nogomet

https://www.futhead.com/13/players/1039/wayne-rooney/

17 godina
FIFA 19

Rooney je i danas brzi od messia i postiže brzinu da bi bio u top 10 igrača. Izmjerili mu u americi u jednoj akciji brzinu oko 34km/h. Za igrača pacea 60+ to je jako dobro. No, nebitno. O tome sam govorio godinama. Naijpodcjenjeniji igrač ove igre kaj se pacea tiče. Što se stamine tiče rijetko koji igrač je imao recimo 2012 staminu 80. Tako je igra funkcionirala. IF karticama se stamina nije mijenjala kao ostali statsi. Nisu dopuštali da maltretiraš ljude svih 90 minuta s nabrijanim karticama niti su svi igrači kao danas nakon dva mjeseca imali u momčadi 11 IF kartica. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Jucer sam si slozio super ekipu na papiru i popusio sve sto se dalo popusit...

Jel Coutinho zaista takva banana u ovoj igri ili sta?

Na kraju se vratio na brze manje igrace i to je donekle prihvatljivo.

Sve vise razmisljam kako nema smisla upgrejdati ekipu dok ne skupim pare za neke ikone a koliko sam skuzio po netu i one vise nemaju smisla pored svih ovih novih kartica..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Shivi kaže...

Da li je netko imao Sancheza, Otamendia i Vertonghena? Zanima me da li je Vertonghen bolji od Sancheza ili Otamendia? Mislim si upgradeat obranu pa mi je Verthongen zapeo za oko.. Mozda netko ima bolji savjet za PL stopera?

Sanchez je najbolji od ta 3. Igrao sam sa UCL Otamendijem u fitness squadu jer sam ga imao untradeable, al lik je skroz prosječan. Vertonghen je isto prespor. 

Drži se Sancheza i štedi za Van Dijka ili IF Baillyja. 

13 godina
movie kaže...

Rooney je i danas brzi od messia i postiže brzinu da bi bio u top 10 igrača. Izmjerili mu u americi u jednoj akciji brzinu oko 34km/h. Za igrača pacea 60+ to je jako dobro. No, nebitno. O tome sam govorio godinama. Naijpodcjenjeniji igrač ove igre kaj se pacea tiče. Što se stamine tiče rijetko koji igrač je imao recimo 2012 staminu 80. Tako je igra funkcionirala. IF karticama se stamina nije mijenjala kao ostali statsi. Nisu dopuštali da maltretiraš ljude svih 90 minuta s nabrijanim karticama niti su svi igrači kao danas nakon dva mjeseca imali u momčadi 11 IF kartica. 

Previse je packova, eventova, ono kad mislis kak je super imat content taj isti content ti sjebe igru. Rusi cijenu postojećim igracima i radi od tebe budalu. Kad vidim ove future star kartice dode mi se srat. Dobio sam ovog Grimalda. Lik ide ko navinut, svugdje ga ima, pukni anchor na njega ili ono kaj dize samo PHY i DEF i imas lika koji mete.

Ikone su u igri samo da radis dobre hibride... Nista drugo. 

Rooneya kao napada a sa M/H necu ni komentirat kak je to super. 

11 godina
neaktivan
FIFA 19

Igram WL opet. Dva tjedna za redom, to mi se nije dogodilo već mjesecima 

Squad mi se zove "Oooh ya beauty" i Gerrard mi je i trener i igrač 

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice