FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.002.535
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
FIFA 19

do koje minute se stigne/može izać iz online season matcha a da se ne piše 0:3? čisto radi laga, koji je barem kod mene relativno čest

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 19
nedzizou kaže...

do koje minute se stigne/može izać iz online season matcha a da se ne piše 0:3? čisto radi laga, koji je barem kod mene relativno čest

Zadnje kad možeš izaći je kad dresove slažete, sve nakon toga ti je poraz.

[19xx] 4ntraks
6 godina
neaktivan

sad je li mi govorimo o istome ili, nema te opcije za slaganje dresova.. govorim o ps4 season matchu (ne ultimate teamu), uzmeš klub, dres, ideš na search, on nađe protivnika i ide se u utakmicu

13 godina
FIFA 19

Hvala im na lagavoj WL. Nije igri o. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Laga u 3 pm

U 6 utakmica koje sam odigrao 5 ekipa je imalo bolesne ekipe, ako nemaju legendu onda imaju Varanea, Pogbu, Mbappea i tu boraniju.

I ono što je naravno najiritantnije primio sam u 6 utakmica 9 golova iz kornera na prvu stativu, još najjače kad primim gol iz kornera na prvu stativu i to škaricama, BOLEST!

Ono 93. min, 2-2 korner, prva stativa Griezmann škarice, izgubim 3-2

Kako vi branite te kornere ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2018 11:45 (Iniesta21).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Promijenim na najviseg igraca i stojim na prvoj. Najefikasnije.

Kaj se tice laga, izgubio sam 2 tekme radi njega. Kasne mi klizeci, kasni mi udarac. Nije igrivo jednostavno. Uzas. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Promijenim na najviseg igraca i stojim na prvoj. Najefikasnije.

Kaj se tice laga, izgubio sam 2 tekme radi njega. Kasne mi klizeci, kasni mi udarac. Nije igrivo jednostavno. Uzas. 

Probat ću i ja tako.

Al fascinantno kako svaka jebena ekipa s kojom igram ima u 11-om mjesecu vrh ekipu, ekipu kakvu bi trebao imat na kraju ...

13 godina
FIFA 19

Evo ti moje ekipe. Ako netko ima kakvu ideju kud zdrobit 200k coinsa neka kaze. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Umjesto Lingarda možda Firmino ili umjesto Lacazzetea netko od boljih spiceva PL.

This time next year we'll be millionaires
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja prodao Naingolana i Eriksena da bih uzeo Aguera, i to je bila greska. Dobar je Aguero, ali mene Jesus najvise lezi, sem udarca nisam primetio da je bolji Aguero, pogotovo ne vredi 290k, tako da se izgleda vracam na Eriksena i Naingolana. Ne bih ja Firmina uzeo, previse mi je visok za CAM.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 19

Zna li neko zasto nekad preko telefona se ne moze upload-ovati slika? 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Evo ti moje ekipe. Ako netko ima kakvu ideju kud zdrobit 200k coinsa neka kaze. 

Po meni nemaš šta razmišljati, prvo stopera nekog uzmeš, Van Dijk ili IF Bailey

13 godina
FIFA 19

Prosli tjedan se jos dalo igrat,ovaj tjedan samo udaranje visokog presinga i to je to. Ne znam zakaj sam mutav pa ulazim u igru kad je ovakva situacija sa lagom. Fakat sam smijesan sam sebi 😂

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Iniesta21 kaže...

Laga u 3 pm

U 6 utakmica koje sam odigrao 5 ekipa je imalo bolesne ekipe, ako nemaju legendu onda imaju Varanea, Pogbu, Mbappea i tu boraniju.

I ono što je naravno najiritantnije primio sam u 6 utakmica 9 golova iz kornera na prvu stativu, još najjače kad primim gol iz kornera na prvu stativu i to škaricama, BOLEST!

Ono 93. min, 2-2 korner, prva stativa Griezmann škarice, izgubim 3-2

Kako vi branite te kornere ?

stisnes desnu gljivicu i drzis je i mices je lijevo desno gore dole zavisi gdje zelis da ti golman bude

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Na kraju 10 pobjeda u 15 utakmica WL-e, uvijek hoću probat do te 23 pobjede doć al nema šanse, uvijek mi se desi crni niz kad spušim 3-4 utakmice po redu, tak da ni sad ništa od toga.

Sad branim kod kornera prvu stativu sa Fabinhom i rješavam to, hvala lega na savjetu.

Sinoć došao pijan i išao otvarat packove, prvo spičko svih 120k coinsa koje sam imao a onda kad mi nestalo stavim kreten Van Dijka za 100k buy now, naravno ode u roku 10 sekundi i te pare potrošim na packove, naravno kurčinu dobio i naravno sva sranja koja sam dobio discardao, tako da sam spušio Van Dijka i 120k a skupljao coinse za Aubameyanga, sad moram opet skupljat za Van Dijka, ma klasični kreten.

0 0 hvala 0
13 godina
nedzizou kaže...

sad je li mi govorimo o istome ili, nema te opcije za slaganje dresova.. govorim o ps4 season matchu (ne ultimate teamu), uzmeš klub, dres, ideš na search, on nađe protivnika i ide se u utakmicu

Oprosti, krivo sam vidio, mislio sam da pitaš za FUT.

Seasons ne igram tako da ne znam odgovor na pitanje.

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Danas smo odigrao najčudniju utakmicu ikad. 88 minuta, ja 27 šuteva, protivnik 4 šuta. Rezultat 0:3 za njega. Od 89 do kraja sam zabio 3 gola i dobio u produžetku. Koja sranja se u to WL dešavaju to je strašno.

Evo vidim Richarlison dva komada utrpao, Felipe Anderson isto dva komada. Lagano bi mi se obje OTW kartice mogle apgrejdad. 

1 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...

Danas smo odigrao najčudniju utakmicu ikad. 88 minuta, ja 27 šuteva, protivnik 4 šuta. Rezultat 0:3 za njega. Od 89 do kraja sam zabio 3 gola i dobio u produžetku. Koja sranja se u to WL dešavaju to je strašno.

Evo vidim Richarlison dva komada utrpao, Felipe Anderson isto dva komada. Lagano bi mi se obje OTW kartice mogle apgrejdad. 

Ne bih se kladio na anderson iako bih volio da dobije nadogradnju jer imam otw karticu.

13 godina
FIFA 19

Ne znam kak su dopustili da se ova WL odigra u ovakvim uvjetima. Presmiješno je dopustit eSport igru sa ovakvim lagom 😂😂😂 eSport 😂😂😂😂

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Richarlison dobija sigurno. Dva gola i prvi IF sezone. Realno trebao bi i Anderson, isto dva gola, k tome odlučujući za 3:2. Cijena OTW kartice je skočila za 100 000 coinsa

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Moje pitamnje ej hoće li sutra zbog WL past cijene obicnih gold kartica?

11 godina
protjeran
FIFA 19

Kakav lag to je gadno ...

Odustao nakpn prve tekme kod 1-0 u 40.minuti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...

Richarlison dobija sigurno. Dva gola i prvi IF sezone. Realno trebao bi i Anderson, isto dva gola, k tome odlučujući za 3:2. Cijena OTW kartice je skočila za 100 000 coinsa

4-2 je završilo. To što je kartica skočila ništa ne znači. Ni prva ni zadnja koja je skočila za 100k a onda pojeftinila za 150k. U ponedjeljak kada je mahrez zabio gol kartica je skočila za 60k a svatko normalan je znao da ne može dobiti nadogradnju. I Lew je prije par tjedana zabio dva gola i nije dobio nadogradnju. Za prvu IF karticu anderson je zabio jedan gol tako da ima šanse da za dva gola dobije SIF, no kažem nikad se ne zna kod EA. Ja bih volio da dobije nadogradnju jer imam OTW karticu.

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Kako najbolje upgradati trenutni squad, razmisljao sam o Mbappeu umjesto Dembelea. Trenutno sam na 200k, pa bi za koja 2 tjedna skupio kroz Wl i DR.

Costa, Varane i Godin su untradable, te sam oko njih poslozio ekipu.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
virusulja kaže...
blowfish_cro kaže...
virusulja kaže...

Tko ima viška coinsa i strpljena može uložiti u 84 rated igrače, De Vrij i Illaramendi se daju dobiti za 1.8 do 2k.

Misliš da će biti neki SBC?

Neki SBC će biti, samo je pitanje vremena kada, zato sam i napisao za one sa strpljenjem jer 84 kartice za 1.8k garantirano donose profit.

Bilo da bude neki Scream SBC koji traži malo veći rating ili sljedeći Icon SBC koji će kad tad doći.

Pogledaj malo futbin grafove pa ćeš vidjeti da ovi igrači nikad nisu bili jeftiniji.

Nadam se da je netko poslusao savjet, meni se strpljenje napokon isplatilo.  :)

17 godina
virusulja kaže...

Nisam shvatio poantu jer sam i sinoć nakupovao 84 rating kartica po 2000 coinsa? Nisu ništa otišle gore. Nikada nisu bile jeftinije kartice i ne vidim da će se to promijeniti. Zaraditi možeš i bez čekanja. Na jednoj kartici sam u dva dana uzeo oko 80k coinsa i još imam oko 70 kartica tog igrača. Nije to zarada kao nekad ali bez puno mozganja i rizika je. Potom je zicer bio marquinhos. U četvrtak sam ga kupovao po 66k coinsa a jučer ga prodavao po 82k coinsa. Zicer je bio i meunier. U četvrtak sam ga uzimao po 68k coinsa a jučer je išao po 90k coinsa. Imaš takvih kartica koliko hoćeš. Brzo okretanje zarade bez čekanja i rizika.

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Da li se zna hoće li opet biti onih UCL SBC-a sad u utorak/srijedu ?

Da nakupujem rare kartica po 650 coinsa dok ide ...

0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
dr4zh3n kaže...

4-2 je završilo. To što je kartica skočila ništa ne znači. Ni prva ni zadnja koja je skočila za 100k a onda pojeftinila za 150k. U ponedjeljak kada je mahrez zabio gol kartica je skočila za 60k a svatko normalan je znao da ne može dobiti nadogradnju. I Lew je prije par tjedana zabio dva gola i nije dobio nadogradnju. Za prvu IF karticu anderson je zabio jedan gol tako da ima šanse da za dva gola dobije SIF, no kažem nikad se ne zna kod EA. Ja bih volio da dobije nadogradnju jer imam OTW karticu.

Ta tvoje misljenje da za drugu IF karticu igrac mora nadmasit ucinak iz tekme koji je ostvario kod dobivanja prve IF kartice nije tocan. EA ne ide tim putem, pogotovo ako se radi o igracima koji su pozeljni u WL. Sjeti se SIF Pogbe prosle godine. Sad kad bude promocija black fridaya vidit ces da ce to bit najbolji TOTW ove godine, bez obzira sto vjerojatno neki igraci u tom TOTW nisu ni zasluzili IF karticu, ali ce ju dobit jer EA zna da ce igraci kupovat pointse za black friday i otvarat packove ko ludi. Ipak je vrijeme BFa prvi veliki market crash i prvo veliko farmanje para EA guzicara.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
9 godina
neaktivan
movie kaže...
virusulja kaže...

Nisam shvatio poantu jer sam i sinoć nakupovao 84 rating kartica po 2000 coinsa? Nisu ništa otišle gore. Nikada nisu bile jeftinije kartice i ne vidim da će se to promijeniti. Zaraditi možeš i bez čekanja. Na jednoj kartici sam u dva dana uzeo oko 80k coinsa i još imam oko 70 kartica tog igrača. Nije to zarada kao nekad ali bez puno mozganja i rizika je. Potom je zicer bio marquinhos. U četvrtak sam ga kupovao po 66k coinsa a jučer ga prodavao po 82k coinsa. Zicer je bio i meunier. U četvrtak sam ga uzimao po 68k coinsa a jučer je išao po 90k coinsa. Imaš takvih kartica koliko hoćeš. Brzo okretanje zarade bez čekanja i rizika.

Pa nije svaki 84 rated igrac jednako vrijedan, treba malo razmisljati sta je bolje za uzeti, golmane uvijek izbjegavati.

U trenutku posta su Illara i De Vrij bili 2k, sinoc se Illara prodavao za 8k dok je De Vrij bio 3.9k. Volatilnost kod 84 rated igraca je puno veca nego kod skupljih kartica pa je i ROI na takvim karticama puno veci.

Malo izracunaj koliko si coinova morao uloziti za tvoj profit od 20k a koliko coinova se moglo zaraditi sa 84 rated karticama ilitiga u prijevodu veci profit donosi puno 84 rated kartica nego takvi sitni tradeovi di zaradis 20k na ulozenih 60k.

Sto se tice UCL sbc, ako opet bude treba uzimati ove non rare gold igrace, a i tu opet treba razmisliti koje pozicije vise rastu od ostalih. :)

11 godina
FIFA 19

Ja ne mogu razumijeti zasto su oni maknuli da mozes namjerno skrsiti igraca znaci 94minuta a trebalo se igrati do 92min frajer trci jedan na jedan a ravno iza njega sa obranbenim idem mu se uklizati sledja da ne primim gol moj obranbeni samo prodje kroz njegove noge a ovaj nastavi trcati koda se nista nije ni desilo koji k???? To nije prvi put da mi nisu dali da skrsim nekog igraca ako ja zelim nekog ubit sledja to je moja stvar dopusti mi da to napravim a ne neke kerefeke raditi samo da on zabije gol. Koliko puta sam vidio da je neki obranbeni skrsio sa ledja napadaca samo da ovaj ne dodje do gola cisti primjer je Simunic nad Sulejmanijem. Ima srece simunic sto nije igrac iz fife inace bi samo prozujao pored sulejmanija

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice